ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

MGSV شااهکار ! شده نا امید کننده، بعد از حضور RDR2 دلخور هستید ؟ ...

هرچند با کلیت نظرسنجی بودند 100% مخالفم چون بعدا از همین نظرسنجی تو فورم به عنوان فکت استفاده خواهند کرد درحالی کسی توانایی تحلیل ضعف و چرایی های نا امید شدن از یک اثر رو ارائه نکرده
MGS V که رفت مرحله نهایی احتمالا هم اول بشه :D ولی راجب توانایی تحلیل ضعف اکثرا دیدم خیلی راحت و کوتاه دلایل خودشون رو گفتن (از جمله خودم) . اگر منظورت از توانایی تحلیل ضعف توانایی های خودته مثل قایق سواری بی هدف و ... که متاسفانه نداریم این قابلیت رو :D

اصلا به کل اسم RDR2 به اشتباه اینجا آورده شده . لطفا کسایی که اسم این بازی رو توی این لیست میارن نمیدونن با چه بازی ای طرف هستند ( البته قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی منظورم المان های کلی یک بازی هستش حالا ممکنه یه نفر از یه چیزی توی یه بازی خوشش نیاد این دلیل نمیشه که !!!!!! این بازی تو کل دنیا آوازه هستش بعد اینجا .... لا اله الا ا.... )
RDR2 برا من بهترین بازی نسل بود و کاملا در حد متاش بود، اما خب خطی بودن مراحلش و گیم پلی ریلیستیکش میشه درک کرد بعضیا خوششون نیاد.
خیلیا رو دیدم میگن بزور تموم کردم سر گیم پلی کند و آرومش در صورتی که این بخشش نکته مثبت بود برام، میتونم دو ساعت آرتور تماشا کنم وقتی اسبو تمیز میکنه و میگه You're Alriigh Gurrrrll :D

View attachment 161298

شماها افرادی هستین که بعد از 9 سال عضویت من توی بازیسنتر، قراره بلک لیست منو افتتاح و مزین کنین:|:D من که هیچی، خود آرتور هم ازتون نمیگذره.
مدیر انجمن رو نمی‌تونی بزاری تو لیست سیاه :>:D

هیچ عنوانی اندازه ds کوجیما لایق اول شدن نیست :D ولی به احتمال زیاد اون یکی اثر کوجیما یعنی mgs v اول میشه:D کلا این بشر واسه من مثل اث میلان انجلوتی میمونه . فوتبالی ها میدونن چی میگم !یه یاد و خاطره ای ازش مونده و همه منتظرن بیدار بشه بازم مثل قدیما:D

این نسل هیچ بازی آفلاین نبوده پلات بزنم (100%تروفی یا 1000 اچیومنت) بعد دوباره بازیش کنم ولی میخوام بعد گوست اف توشیما دوباره رد دد 2 رو برم، درسته یه سری ایرادات داره ولی بازم میچربه، بهرحال سلیقه هست یه سریا از یه سری از بازی‌ها خوششون نمیاد، ولی این شدو اف تامرایدر رو خیلیا بازی نکرده بودند و دیر سرزبون ها اومد وگرنه جای رد دد رو توی نظرسنجی راحت می‌گرفت

MGSV ناامید کننده ترین بازی بود به نظرم، البته از نظر داستانی وگرنه یکی از کامل ترین گیم پلی هارو داشت..

در مورد TLOU2 و RDR2 باید بگم هرکسی اسم این دوتا بازی رو میاره در این تاپیک یه چیزی شبیه فراستیِ نظرش! و نباید انتظار داشته باشید ما بگیم آاو این نظر شخصی شماست و قابل احترامه..، خیر!

من متوجه نمیشم چرا باید RDR2 جزو گزینه های نظر سنجی باشه! مگه اینکه اینجا تاپیک بهترین بازی های نسل باشه!!
نه دیگه امید جان اینطوری هم درست نیست.
الان همین MGSV متای 93 داره ولی به دید بنده و خیلی های دیگه بازی خوبی نیست.
هیچ ایرادی هم نداره.
فک نکنم زیاد فرقی به حال TLOU2 و RDR2 داشته باشه.

برای مثال همین الان کسری جان با دلیل منطقی میگفت چرا براش DMC5 ناامید کننده بوده، در حالی هست که برای من جزو بهترین های نسل است.
اتفاقا دید اش برای بنده قابل درکه، چون خودمم یکم ناامید شدم بطور کل المان های ادونچر حذف شدن، با اینحال برای خودم موقع اسپید ران یا هرموقع بخوام ماموریتی رو دوباره بازی کنم، نبود این المان ها باعث میشد. نه ضرب آهنگ اکشن بازی برام بهم بخوره و نه اینکه وقتم رو سر پازلی که مجبور باشم بار ها برم تلف کنم و میتونم تمرکز کامل رو روی استراتژی داشتن برای برخورد با دشمن ها و استایلیش بازی کردن داشته باشم.

خلاصه اینکه اشخاص با انتظارات و سلایق متفاوتی اینجا هستن.
همونطور که یک شخصی که MGS فن نباشه میتونه براش MGSV یک بازی خوب باشه، برای ما که فن سری هستیم و انتظاراتی داشتیم میتونه ناامید کننده باشه.

همین الان ما TLOU2 رو داریم که که شاید بشه گفت جزو بحث برانگیز ترین بازی های تاریخه.

با اینکه نظرات در مورد RDR2 اصلا در اون حد نیست ولی بازم بنظرم دلایلی که طرف مخالف میگه اینقدر منطقی هست که قابل تامل باشه.

این رو کسی میگه که با خیلی از ایرادات موافق نیست و بنظرش RDR2 شاهکار بوده.:D

• Like
  • Sad
Reactions: 619 and MehdiAhmadi
اگه به rdr2 گذاشتنه که تلو٢ باید توی راس باشه! به هیتری هم نیست که بخوایم به این ربطش بدیم به اندازه کافی هم در مورد اینکه چرا تلو٢ میتونه ناامید کننده باشه بحث شده و اونقدر دلیل وجود داره که تلو٢ میتونه ناامید کننده بوده باشه که رد دد٢ یک درصدش هم نداره! ولی خب ردد٢ هست ولی تلو٢ نیست!
پ.ن: ادامه ...
خدایی این چه نظرسنجیه! دث ، فالوت ردد دد جزو بهترینهان یا باشه اصلا قبول ناامید کننده ولی مثلا هیلو ۵ چرا نیست! خدای ناامیدی بود! از هر لحاظ که نگاه کنی :D یا گرز ۵ خیلی بدتر گرز ۴ بود ولی اونم نیست! یا اساسینزها اصلا نیستن که این نسل کلا رفتن rpg شدن و به کلی اون فضای کلاسیک رو نادیده گرفتن. حتی بنظرم کالاف دیوتی ها هم جزو ناامیدها میتونن بشن سری ای که پادشاه اکشن سینمایی نسل قبل بودن و حالا رو دور بتل رویال افتادن. رد دد یا فالوت هرچه که بودن پایبند به سری بودن و حالا مشکلاتی که داشته بودن در مقایسه با بقیه ی گزینه های این نسل به هیچ وجه بزرگ نیست. بنظرم گزینه ها رو میشد بهتر چید

آخرین ویرایش:
دیگه اینجوری نتوپید به کسی که نظرش با شما یکی نیست...
مسکل داشتن از قبل با این بازی یا فاقد توانایی تحلیل ضعف و ...

شما خوب، بقیه بد...
حالا درسته هرکی به بازیی که دوست داریم میتوپه رو باید ترور کرد! :-" ولی دوستانه ترور کنید نه این حرفا:|

---
در مورد MGS فکر نمیکنم هیچکی منکر خفن بودن بخش گیم پلی و قابلیت ها و باز بودن دست آدم باشه! و یا AI و تاثیر نحوه بازی کردن رو دشمن ها
همه ی اینا بسی موارد خوبین، و من خودم به شخصه خیلی دوست دارم یک سری از این موارد رو توی AC استفاده کنند

اما یه ترازویی وجود داره، شامل دو کفه:دی (شایدم بیشتر:)) )
اجرای این سیستم گیم پلی و این Open World ، آیا ارزشش رو داشت؟
به نظر من که خیر، شدیدا به داستان ضربه زد!(جدا از اینکه خود داستان هم همچین خاص نبود... یه بدمن درست حسابی و باس فایت هم نداشت:-" )
ماندگارترین مراحل بازی، دقیقا مراحل خطی بازی بودن، و نه اونجاهایی که به اصطلاح دست آدم باز هست!
محیط بازی شدیدا خالی و پوچ بود، یه عالمه جا به جایی الکی داشت! خیلی وقتا باید Outpostی که قبلا گرفته بودی رو دوباره میگرفتی و یا وقت میزاشتی دوباره و ده باره مخفیانه از کنارش رد میشدی

جدا از اینکه، من به شخصه گیم پلی و روایت سینمایی تر MGS3 و مخصوصا MGS4 رو بیشتر میپسندم!
و درسته که دست آدم تو MGS V بازتره،ولی تنوع MGS4 به نظر من بیشتر بود:دی (موتور سواری با بیگ مام، یا مبارزه متال گیرها )

خود کاراکتر الد اسنیک و رایدن هم کلهم اجمعین جماعت MGS V رو میزاشتن تو جیبشون:دی
دیگه از آکیبا فاکتور میگیرم:p :p :p :))
در نتیجه برای منی که عاشق MGS4 شدم
و به خاطر هایپ MGS V رفتم پای MGS3 و PW ، زد تو ذوق! :|

اگه به rdr2 گذاشتنه که تلو٢ باید توی راس باشه! به هیتری هم نیست که بخوایم به این ربطش بدیم به اندازه کافی هم در مورد اینکه چرا تلو٢ میتونه ناامید کننده باشه بحث شده و اونقدر دلیل وجود داره که تلو٢ میتونه ناامید کننده بوده باشه که رد دد٢ یک درصدش هم نداره! ولی خب ردد٢ هست ولی تلو٢ نیست!
پ.ن: ادامه ...
خدایی این چه نظرسنجیه! دث ، فالوت ردد دد جزو بهترینهان یا باشه اصلا قبول ناامید کننده ولی مثلا هیلو ۵ چرا نیست! خدای ناامیدی بود! از هر لحاظ که نگاه کنی :D یا گرز ۵ خیلی بدتر گرز ۴ بود ولی اونم نیست! یا اساسینزها اصلا نیستن که این نسل کلا رفتن rpg شدن و به کلی اون فضای کلاسیک رو نادیده گرفتن. حتی بنظرم کالاف دیوتی ها هم جزو ناامیدها میتونن بشن سری ای که پادشاه اکشن سینمایی نسل قبل بودن و حالا رو دور بتل رویال افتادن. رد دد یا فالوت هرچه که بودن پایبند به سری بودن و حالا مشکلاتی که داشته بودن در مقایسه با بقیه ی گزینه های این نسل به هیچ وجه بزرگ نیست. بنظرم گزینه ها رو میشد بهتر چید
دوست عزیز
چرا اینقدر شما تعصب داری؟

گزینه ها رو اصلا کسی نچیده....اینا بیشترین رای رو اوردن
همه چیز رو چرا پیش فرض میبرن رو توهم توطیه اخه؟

بازی tlou2 آشغال هم باشه بهرحال خیلی نبود تو پست دوستان ولی این بازیا بیشتر رای اوردن و به همراه ۷ تا بازی دیگه رسیدن به این مرحله

.

ریلکس
رای هاش به حد نصاب بقیه نرسید برادر:D
شما متوجه نشدی که گزینه ها توسط خود شما عزیزان انتخاب شده؟:D
____

پ.ن:ولی اگر تلو۲ رای میورد به احتمال bc گنگ بنگ میشد:D
161305

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or