ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

بین بازیهای ناامید کننده ای که اینجا دیدم نوشتین برای من فالوت ۴ و فاینال xv بهترین بازیهای نسل بودن :D یعنی بخوام یه لیست از بازیهای این نسل بدم که حتما باید تجربه بشن که اونقدرها هم لیست بلندی نخواهد بود از این دو بازی قطعا اسم میبرم. مخصوصا فاینال فانتزی که عجب دنیای بی نظیری داشت! ولی خب یه مسئله ای که هست اینه که هر دو بازی رو برای اولین بار تو سری بود که داشتم تجربه میکردم.
فاینال فانتزی یادمه میگفتن هم برای تازه واردها جذابه هم برای طرفدارها ولی خب اگر برای طرفدارها ناامید کننده بوده مطمعنم تازه واردها قطعا ازش لذت بردن.
فالوت ۴ واقعا بازی خوب و سرگرم کننده ای هست، من حدود ۱۰۰ ساعت بازی کردم و لذت بردم. ولی یه سری ایرادات خیلی وحشتناک داره که برای من مهم‌ترین اونا بیس داستانی داغون و سیستم دیالوگ مافوق خنده‌دار هست :D ولی با همه اینا فالوت ۴ جز بهترین‌های این نسلم هست، ولی در عین حال به دوستان حق میدم براشون ناامید کننده باشه. هر چند خودم هم فالوت ۳ رو به مراتب بیشتر دوست دارم.

فالوت ۴ واقعا بازی خوب و سرگرم کننده ای هست، من حدود ۱۰۰ ساعت بازی کردم و لذت بردم. ولی یه سری ایرادات خیلی وحشتناک داره که برای من مهم‌ترین اونا بیس داستانی داغون و سیستم دیالوگ مافوق خنده‌دار هست :D ولی با همه اینا فالوت ۴ جز بهترین‌های این نسلم هست، ولی در عین حال به دوستان حق میدم براشون ناامید کننده باشه. هر چند خودم هم فالوت ۳ رو به مراتب بیشتر دوست دارم.
من گان پلی و شوتینگ بازی هم برام جذاب نبود و گاها هم عذاب اور میشد ولی اون حس لازم دنیای پسااخرالزمانی رو بهم میداد و از گشت و گذار و غرق شدن توی این دنیا لذت میبردم.

بین بازیهای ناامید کننده ای که اینجا دیدم نوشتین برای من فالوت ۴ و فاینال xv بهترین بازیهای نسل بودن :D یعنی بخوام یه لیست از بازیهای این نسل بدم که حتما باید تجربه بشن که اونقدرها هم لیست بلندی نخواهد بود از این دو بازی قطعا اسم میبرم. مخصوصا فاینال فانتزی که عجب دنیای بی نظیری داشت! ولی خب یه مسئله ای که هست اینه که هر دو بازی رو برای اولین بار تو سری بود که داشتم تجربه میکردم.
فاینال فانتزی یادمه میگفتن هم برای تازه واردها جذابه هم برای طرفدارها ولی خب اگر برای طرفدارها ناامید کننده بوده مطمعنم تازه واردها قطعا ازش لذت بردن.
اول اینکه اون مانیتور توی آواتارت کجاست؟ :|

بعد اینکه...در مورد FF باهات موافقم، البته منم اولین تجربه م بود:دی اما با این حال باهاش حال کردم، 4کاراکتر اصلی بچه های باحالی بودن و چسبید! (اصلا پارتی پسرونه و تریپ رفاقتی اینجوری خیلی باحال بود:دی )
گیم پلی هم...خوب خیلی ساده بود واقعا، ولی حال میداد کومبوهای جذابی کلا اجرا میکردن:دی

اما خوب یه سری مشکلات واقعا داشت، و هایپ دور بازی خیلییییییییییی زیاد بود! حالا کاری به زمان FF V XIII بودنش هم نداشته باشیم، همون تایید دوباره ش و تبدیل نامش به FF XV هم نمایشی که داشت چندین LVL از چیزی که تو بازی دیدیم گولاخ تر بود!(اون ست پیس رو ND هم نمیتونه در بیاره:)) )

اما با این حال من که موقع بازی کردنش اصلا احساس خستگی نمیکردم و از تموم شدنش ناراحت شدم:(

اول اینکه اون مانیتور توی آواتارت کجاست؟ :|

بعد اینکه...در مورد FF باهات موافقم، البته منم اولین تجربه م بود:D اما با این حال باهاش حال کردم، 4کاراکتر اصلی بچه های باحالی بودن و چسبید! (اصلا پارتی پسرونه و تریپ رفاقتی اینجوری خیلی باحال بود:D )
گیم پلی هم...خوب خیلی ساده بود واقعا، ولی حال میداد کومبوهای جذابی کلا اجرا میکردن:D

اما خوب یه سری مشکلات واقعا داشت، و هایپ دور بازی خیلییییییییییی زیاد بود! حالا کاری به زمان FF V XIII بودنش هم نداشته باشیم، همون تایید دوباره ش و تبدیل نامش به FF XV هم نمایشی که داشت چندین LVL از چیزی که تو بازی دیدیم گولاخ تر بود!(اون ست پیس رو ND هم نمیتونه در بیاره:)) )

اما با این حال من که موقع بازی کردنش اصلا احساس خستگی نمیکردم و از تموم شدنش ناراحت شدم:(
دقت کن مانیتور توی کلاه خوده! :D
من زیاد پیگیر اخبار بازی نبودم و زیاد درگیر حواشی بازی نشده بودم تا یه مدتی هم فکر میکردم سیستم گیم پلی بازی نوبتیه که بعدا فهمیدم نیست:D داستان بازی هم که میگن مشکل داره اما برای من انچنان مشهود نبود. کلا فضای بازی و حال و هوایی که داشت برام خیلی نو و تازه بود و از همین بیشتر لذت بردم.

• Like
Reactions: Z-fan
دقت کن مانیتور توی کلاه خوده! :D
من زیاد پیگیر اخبار بازی نبودم و زیاد درگیر حواشی بازی نشده بودم تا یه مدتی هم فکر میکردم سیستم گیم پلی بازی نوبتیه که بعدا فهمیدم نیست:D داستان بازی هم که میگن مشکل داره اما برای من انچنان مشهود نبود. کلا فضای بازی و حال و هوایی که داشت برام خیلی نو و تازه بود و از همین بیشتر لذت بردم.
تو موبایل همین کلاه خودم به زور معلومه چه برسه مانیتور:))

داستان، من با اینکه خودم داستان رو دوست داشتم، ولی بازم اونجا که سوار قطار بودیم مشخص بود یه چیزیش مشکل داره، و یه قطعه گم شده ای نیست! که البته تو DLCها بهش پرداختن:| تازه همینم میگن بعد آپدیت ها از وضعیت D1 خیلی بهتر شده بوده:دی

ولی اگر اینو دوست داشتی، FF VII R رو بزن! عالیست:x :x :x

• Like
Reactions: Z-fan and stanley
رای ها چند مرتبه شمرده شد تا حقی پایمال نشه:D
A: هفت بازی به صورت مستقیم به مرحله ی نهایی راه یافتن:D

Mafia III
Dragon Age: Inquisition
Devil May Cry V
Halo 5
metal gear solid V
Mass Effect: Andromeda
Gears 5

B: از میان 6 کاندید زیر که صاحب امتیاز برابر شدن، به زودی نظرسنجی قرار میگیره و 3 کاندید نهایی به جمع 7تای بالا اضافه و در ادامه نظر سنجی نهایی اغاز خواهد شد :pepsi:

Anthem
Death Stranding
Gears of War 4
The Order: 1886
Red Dead Redemption 2
Fallout 4

پ.ن:یه نفر زحمت نظرسنجی B رو بکشه:D
لطفا زمان اتمام نظرسنجی روی 24 ساعت از شروعش باشه که زودتر بریم سراغ دور آخر:pepsi:
و حق رای در این دور رو 3 گزینه قرار بدین

کلا نسل 8 به نظرم نسل بی رمقی بود به استثنا چند عنوان. من واقعا از این نسل لذت نبردم.( کلا فکر کنم 35 30 تا عنوان هم بازی نکرده باشم در مجموع دو تا کنسول) بازیهای ادامه دار که اکثرشون درجا زدن . اکثر بازیها تکراری. پوچ . انگار داشتی تکرار مکررات رو بازی میکردی. شما مقایسه کنید با نسل 7. چه ایپی هایی حیف و100 حیف که ادامه شون در کار نبود. ایپی هایی که حتی با وجود امتیازات متوسط باز هم خیلی سرگرم کننده بودن. چندتاش رو میگم شاید شماها هم یادتون بیاد که چجوری لذت بخش بودن. dark sector _ time shift_ turok_ jericho_prince of persia_spec ops the line_و کلی بازی دیگه یا بازیهای تاپی که به کلا به فراموشی سپرده شدن مثل_crysis_ dead space_splinter cell_ alan wake_ killzone_resistance و.... خیلی بازیهای دیگه . امیدوارم نسل 9 شبیه نسل 7 باش پر ایپی های سرگرم کننده یا تولد بازیهایی که سبک جدیدی رو معرفی کردن مثل تو نسل هفت مانند gears of war (اینم این نسل عقب گرد داشت)

رای ها چند مرتبه شمرده شد تا حقی پایمال نشه:D
A: هفت بازی به صورت مستقیم به مرحله ی نهایی راه یافتن:D

Mafia III
Dragon Age: Inquisition
Devil May Cry V
Halo 5
metal gear solid V
Mass Effect: Andromeda
Gears 5

B: از میان 6 کاندید زیر که صاحب امتیاز برابر شدن، به زودی نظرسنجی قرار میگیره و 3 کاندید نهایی به جمع 7تای بالا اضافه و در ادامه نظر سنجی نهایی اغاز خواهد شد :pepsi:

Anthem
Death Stranding
Gears of War 4
The Order: 1886
Red Dead Redemption 2
Fallout 4

پ.ن:یه نفر زحمت نظرسنجی B رو بکشه:D
لطفا زمان اتمام نظرسنجی روی 24 ساعت از شروعش باشه که زودتر بریم سراغ دور آخر:pepsi:
و حق رای در این دور رو 3 گزینه قرار بدین
RDR2 توی چنین نظرسنجیی :|
کلا برام غیر قابل درکه:دی

اما از لیست دوم، نظرم رو DS و Anthem هست... DS که آخرش شد همون شبیه ساز پیاده روی:(
انتم هم که... چرا آخه واقعا؟ :|

اوردر و RDR2 هم انشاالله تو نظرسنجی ماندگارترین بازی های نسل:-"

بعد DMC5 برات غیر قابل درک نیست؟:D
نه DMC V رو زدم، نه قبلیاش رو! پس هیچ ایده ای ندارم:دی
از راه دور هم بخوام نظر بدم، به خاطر دور شدن از طراحی انیمه ای و ژاپنی و نزدیک شدن به طراحی رئال و غربی، خودش یک حرکت ناامید کننده از سمت بازیسازهای شرقی هست:-"

من تبریک میگم به کسایی که به RDR 2 نمره منفی دادن
واقعا شهامت میخواد خلاف جهت آب شنا کنی
آفرین
اصلا به کل اسم RDR2 به اشتباه اینجا آورده شده . لطفا کسایی که اسم این بازی رو توی این لیست میارن نمیدونن با چه بازی ای طرف هستند ( البته قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی منظورم المان های کلی یک بازی هستش حالا ممکنه یه نفر از یه چیزی توی یه بازی خوشش نیاد این دلیل نمیشه که !!!!!! این بازی تو کل دنیا آوازه هستش بعد اینجا .... لا اله الا ا.... )

RDR2 توی چنین نظرسنجیی :|
کلا برام غیر قابل درکه:D

اما از لیست دوم، نظرم رو DS و Anthem هست... DS که آخرش شد همون شبیه ساز پیاده روی:(
انتم هم که... چرا آخه واقعا؟ :|

اوردر و RDR2 هم انشاالله تو نظرسنجی ماندگارترین بازی های نسل:-"
خِرِ ممد فروبری رو بگیر که بهش رای داد و پشت بندش بقیه یهو ریختن رای دادن:-??:D
@Frobary

161295

خِرِ ممد فروبری رو بگیر که بهش رای داد و پشت بندش بقیه یهو ریختن رای دادن:-??:D
@Frobary

View attachment 161295
وقتی نام ناامیدکننده ترین بازی توی لیست آورده می شه، 0 رای هم که بیاره بازم توی لیست عناوینیه که مشکلات زیادی دارن (ناامیدکننده ترین)، مشخصا انحصاریم نیست که بعضیا روشنفکر بشن! و تگ فن بزنن بهم :D این بازی از هر لحاظ قوی عمل کرده حتی همون گیم پلی، توی تاپیکش در مورد سنگینی گان پلی بازی یک طومار نوشتم! که با فضای بازی همخونی داره، حالا کسی حال نکرده، خب نکرده باشه، اون نظر شخصیه، ولی توی برترین بازی های نسل هشتم، از دید منتقدین، مجلات، کاربران، در رده بالایی قرار می گیره و به هیچ عنوان جاش توی این لیست نیست (فکت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or