ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

این سیستم گان‌پلی فالوت ۴ برای من هم عجیب بود، من خودم که بازی کردم گان‌پلیش واقعا اذیتم می‌کرد ولی دیدم یه سری خیلی دوسش داشتن و حال می‌کردن. وقتی گفتن که از Doom اومدن دارن گان‌پلی اینو درست می‌کنن خیلی امیدوار شدم ولی واقعا جالب نبود :D
والا درقیاس با فالوت ۳ و نیو وگاس گان‌پلی اینو باید رو سرمون بزاریم.
فالوت ۴ تو همه چی نسبت به نیو وگاس افت فاحش داشت ولی کامبت و گان‌پلی واقعا دو سر و گردن بالاتر بود.

و اینکه تنوع بسیار بالای سلاح ها و شخصی سازیشونم کمک میکرد لذت بخش شه گان‌پلی.
با هیلو و بتلفیلد خب نباید قیاس شه دیگه.

وقتی 16 برابر الهام میگیری همین میشه.:D
جنسی که استاد تاد مصرف میکنه، همیشه جزو بزرگترین سوالات گیمینگه!:D
مهم نیست اینا، مهم اینه که it just works باید ۷۶ بار اینو بگی تا کارت راه بیفته

این لیست من :

DMC 5 = بازی شده اکشن خالی ؛ هیچ رگه ای از ادونچر توش نداره. نه پازلی خاصی نه معمایی هیچی. فقط بزن برو جلو. یاد قسمت اول و سوم بخیر. حتی به نظرم dmc نینجا تئوری هم یه رگه هایی از ادونچر داست.
Fallout 4 = این همه برادر تاد گفت بازی خفن شده ؛ شوتینگش بهتر شده که خالی میبیست. گرافیک که واقعا بد بود البته فاجعه نبود اما واقعا بد بود. هوش مصنوعی ها تو دیوار. نسل هشتم شده هنوز بازی لودینگ داره میخوای تو ساختمون بری :Punish: داستان بد. شوتینگ هم که خیلی فاجعه بود.
MGS V : درسته کونامی باعث شد بازی نیمه کاره باشه ولی تو رو خدا یکی به کوجیما بگه نیاز نبود بازی اوپن ورلد باشه. ماموریت ها مثل هم ، اندنیگ فاجعه. گرافیک و گیم پلیش (کار با دیزاین دنیا و مراحل ندارم) ولی واقعا خوب بود اما در مقایسه با همین قسمت چهار خیلی ضعیف بود.
Mirrors Edge : این ناامید کننده نبود ؛ رسما بد بود.
Halo 5 : نا امید کننده ترین بازی نسل. داستان فاجعه. کات سین ها یهو تموم میشدند بدون اینکه توضیح بدند چه اتفاقی داره می افته. این داستان یاغی شدن مستر چیف هم خیلی مسخره بود. ماجرای کورتانا که هیچی رسما گند زدن به داستان سری. یه شخصیت جانبی به شدت نچسب. اصلا چرا باید با وجود چیف جای یه شخصیت دیگه باشیم ؟ اندینگ فاجعه. هوش مصنوعی له. یادمه سر اون لولی که با بلو تیم می رفتی ، هی باک (ناتان فلیون) می اومد زیر ماشین. زشت نیست واقعا برای هیلو همچین هوش مصنوعی داغونی ؟
Quantom Break = بدترین بازی تاریخ رمدی.
mafia 3 = دوستان هنگر 13 ممنون میشم کلا مافیا نسازید :D واقعا با چه امیدی بلکمن رو بعد استاروارز فورس انلیشد گذاشتن بالا سر مافیا رو نمیدونم
Killzone shadowfall = خیلی بد بود. خیلی. فقط گرافیکش خفن بود. مابقی موارد بد
Gears 4 = کلیف کجایی بچت رو کشتند [-(

استاد فرموده بودند از دستنی الهام گرفته بودیم :-j
همه رو موافقم به جز Fallout 4. البته من نسخه‌‌های قبلش رو بازی نکردم ولی با وجود باگ‌هایی که داشت خیلی بهم چسبید. اون فضا و موسیقی لعنتیش.
ریمیک‌های RE نسبت به هایپی که شدم خیلی بیخود بودن و جز گرافیک چیزی نداشتن. مخصوصاً ریمیک ۳.

• Like
  • Smile
Reactions: MehdiAhmadi and 619
Halo 5 : نا امید کننده ترین بازی نسل. داستان فاجعه. کات سین ها یهو تموم میشدند بدون اینکه توضیح بدند چه اتفاقی داره می افته. این داستان یاغی شدن مستر چیف هم خیلی مسخره بود. ماجرای کورتانا که هیچی رسما گند زدن به داستان سری. یه شخصیت جانبی به شدت نچسب. اصلا چرا باید با وجود چیف جای یه شخصیت دیگه باشیم ؟ اندینگ فاجعه. هوش مصنوعی له. یادمه سر اون لولی که با بلو تیم می رفتی ، هی باک (ناتان فلیون) می اومد زیر ماشین. زشت نیست واقعا برای هیلو همچین هوش مصنوعی داغونی ؟
از همه مسخره تر دیالوگ ها بود، خصوصا فایرتیم. نویسنده گرامی، برایان رید (چه اسم برازنده ای :D) مثلا اومده بود یک سری دیالوگِ کول واسه شخصیت ها بزاره، من که بعضی هاش رو نمیفهمیدم اصلا یعنی چی:D به دور از اغراق، واقعا معنی نداشت چند تا جمله اش:D
شخصیت پردازی هم که به قول یکی میگفت Marine های هیلو 3 شخصیت پردازی خیلی بهتری داشتن:D این مثلا اومده بود ادامه هیلو 4 باشه، ولی یجوری تو داستان اونم گند زد که 343 گفت آقا اصلا ریبوت میکنیم (همون "آقا از اول" خودمون:D).

آخرین ویرایش:
  1. Mass Effect Andromeda هنوز که هنوزه جاش درد میکنه :((
  2. Fallout 4 برا من F3 یکی بهتریم بازی هایی بود که تو عمرم انجام دادم (اگه نگم بهترین) دیگه خودتون تا ته خط رو برید
  3. Fallout 76 کور سوی امیدی که هایپش از استریم مصخره شبانه روز بتزدا شروع شد هایپ پوچ و تو خالیش تا لحظه آخر فروکش نکرد بتاش رو بازی کردم و بازم امیدم رو از دست ندادم ولی ای داد بی داد که بتزدا گند زده بود گندی که تو تاریخ تا یاد داریم فراموش نخواهد شد
  4. Life is Strange 2 نمیدونم شاید پرونده این سری برا من سر همون نسخه ی یک بسته شد هر چقدر سعی کردم که با داستان و کرکتر ها خو بگیرم نشد که نشد
  5. Shadow of the Tomb Raider فقط همین رو بگم که ای کاش سر و تهش همون نسخه دوم به پایان میرسید شاهد چنین ادامه بی رمق و زوری نبودیم سه گانه ای که برا من نسل قبلی با یکی از Top 5 نسلم شروع شد نباید اینجوری تموم میشد

از تاپیک میشه نتیجه گرفت تقریبا 90 درصد بازی‌های این نسل نا امید کننده بودن.

کلا اسم تاپیک باید عوض میشد و میزاشتن کدام بازی‌ ها راضی کننده بودن؟
صنعت بازی سازی توی برهه هایی از زمان نوآوری و ایده های جدیدی ارائه داد که مخاطبین خودش رو هیجان زده می کرد و لحظات خاطره انگیزی رو براشون پدید می آورد.

هرچه که جلو تر بریم کار برای شرکتهای بازیسازی سخت تر میشه چون روز به روز جلوه های گرافیکی و کلا فنی به سرعت سرسام آوری پیشرفت میکنه اما آیا جنبه های هنری و ایده های جدید و گیم پلی هم به همین سرعت در حال پیشرفت هستن؟خیر.

اینکه گفتم کار برای شرکتهای بازیسازی سختتر میشه چون نسل جدید گیمرها که بازیهای قبلی رو بازی کردن رو میتونن راضی کنن اما گیمرهای قدیمی اگه بازی تحول و ایده ی جدیدی نداشته باشه براش تکراری میشه و مسلما نمیتونه لذت باید و شاید رو ببره.

یه مثال ساده میزنم

یک زمانی یه بازی ماشین سواری ساخته میشد توی نسخه ی بعدیش مثلا چند تا ماشین جدید اضافه می کردن...گرافیک بهتر میشد...پلیس اضافه میکردن...قابلیت آسیب پذیری اضافه میشد..داستان و کاراکتر اضافه می کردن و....و همین تغییرات که شاید الان جزئی به نظر بیاد گیمرها رو به هیجان میاورد! اما الان استاندارد بازی ماشین سواری به حدی رسیده که بازیساز خودش هم نمیدونه برای بازی جدید چکار کنه؟چه چیزی اضافه کنه که قبلا نبوده؟ اصلا شاید همه ی تلاش خودش رو بکنه بازیش بازم زیر سایه یه بازی که سال قبل ساخته شده قرار بگیره!

اگر بازیسازها به فکر ارتقا استانداردها و ایده ها و نو آوری ها توی پروژه هاشون نباشن مطمئنا این روند ادامه داره.

اما نکته اینه که خیلی از بازیها خواه و ناخواه فروششون رو میکنن حتی اگر ضعیف باشن...این فروش میتونه بخاطر این باشه خیلیهاشون تبدیل به برند شدنCOD...AC و... و هم بخاطر نسل جدید گیمرها که هر روز داره بشون اضافه میشه و البته دلیل خیلی مهم دیگه هم اینه که خیلی افراد بازی رو بدون اینکه بدونن بازی خوبیه یا نه و بدون اینکه مثلا یه نقد و بررسی در موردش بخونن یا ویدئو و گیمپلی ازش ببینن می خرن و امتحان میکنن.

در آخر فراموش نکنیم مهمترین فاکتور برای سازنده ی بازی فروش و در آمد هست...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

آخرین ویرایش:
Detroit : Become human
یکی از معدود انحصاری های ps4 که واسم ناامید کننده بود داستان بازی اصلا نگرفته بود گیم پلی هم خیلی تکراری بود فقط اون درخت تصمیماتش اینا جالب بود

MGS 5
Death Stranding
این نسل با بازی های کوجیما حال نکردم و جفت بازیاش ناامید کننده ترین بازیای من بودن محیط اپن وورلدشون اصلا واسم جالب نبود با گیم پلی بازیاشم نتونستم ارتباط برقرار کنم با احترام به طرفداراش خیلی داستانشو جدی میگیره و سینماییش میخواد بکنه ولی در عمل روایتش خیلی ناقص و نچسبه به دل من نمیشینه

Mafia 3
خیلی هایپ بودن سر این بازی چون شماره دومش رو خیلی دوست داشتم ولی بغیر از کات سکانس های داستانیش همه چیز بازی بد بود طراحی مراحل کاملا تکراری گرافیک داغون این سری رو رسما کشت

Assassins Creed : Odyssey
با اینکه فن اسسینم با اورجینزم بگی نگی حال کرده بودم اولش از ادیسه خوشم اومده بود ولی مپ زیادی بزرگ و‌ بی سر و تهش داستان و شخصیت پردازی کاغذی و ضغیفش اون ذوقمو از بین برد دیگه خیلی از خط اسسین دور شده و تبدیل به یه شترگاوپلنگ به تمام معنا شده این سری

Fifa 19
من خیلی فوتبال بازم ولی فیفا این نسل با تمرکز بیش از حدش رو التیمیت و شیردوشی که راه انداخت گیم پلی رو نابود کرد دیگه این شمارش فاجعه ی عجیبی بود

Detroit : Become human
یکی از معدود انحصاری های ps4 که واسم ناامید کننده بود داستان بازی اصلا نگرفته بود گیم پلی هم خیلی تکراری بود فقط اون درخت تصمیماتش اینا جالب بود

MGS 5
Death Stranding
این نسل با بازی های کوجیما حال نکردم و جفت بازیاش ناامید کننده ترین بازیای من بودن محیط اپن وورلدشون اصلا واسم جالب نبود با گیم پلی بازیاشم نتونستم ارتباط برقرار کنم با احترام به طرفداراش خیلی داستانشو جدی میگیره و سینماییش میخواد بکنه ولی در عمل روایتش خیلی ناقص و نچسبه به دل من نمیشینه

Mafia 3
خیلی هایپ بودن سر این بازی چون شماره دومش رو خیلی دوست داشتم ولی بغیر از کات سکانس های داستانیش همه چیز بازی بد بود طراحی مراحل کاملا تکراری گرافیک داغون این سری رو رسما کشت

Assassins Creed : Odyssey
با اینکه فن اسسینم با اورجینزم بگی نگی حال کرده بودم اولش از ادیسه خوشم اومده بود ولی مپ زیادی بزرگ و‌ بی سر و تهش داستان و شخصیت پردازی کاغذی و ضغیفش اون ذوقمو از بین برد دیگه خیلی از خط اسسین دور شده و تبدیل به یه شترگاوپلنگ به تمام معنا شده این سری

Fifa 19
من خیلی فوتبال بازم ولی فیفا این نسل با تمرکز بیش از حدش رو التیمیت و شیردوشی که راه انداخت گیم پلی رو نابود کرد دیگه این شمارش فاجعه ی عجیبی بود
detroit رو که به شدت مخالفم باهات و فکر کنم از fifa هم منظورت ۲۰ باشه نه ۱۹

• Angry
Reactions: MehdiAhmadi
خب زمان رای دادن و تغییرات به پایان رسید
از همه عزیزانی که شرکت کردن تشکر میکنم و از این لحظه به بعد تغییرات به حساب نمیاد:D
به بیش از 90 بازی رای داده شد که از این میون تا ساعتی دگر 10 بازی منتخب برای نظرسنجی در تاپیک قرار خواهد گرفت:>

پ.ن:پیام اخلاقی، ماسک فراموش نشه:دی
161286

Farcry 5 برای من جزو زباله ترین بازی های نسل بود.
سری فیفا با اینکه هرسال به خاطر آنلاینو اینا خر میشدم میخریدم ولی واقعا این نسل گند زدن
مافیا 3 هم که نگم براتون :دی چقدر تبلیغاتو هایپ و در آخر یک پیس آو شته خالص

detroit رو که به شدت مخالفم باهات و فکر کنم از fifa هم منظورت ۲۰ باشه نه ۱۹
دیترویت رو واقعا نمیفهمم چرا ازش انقدر طرفداری میکنی اگه شاهکاری مثل هوی رین رو زده باشی این بازی واقعا پسرفت بود بنظرم
فیفا هم این نسل از نظر گیم پلی کلا تو دیوار بوده فرقی نمیکنه کدوم شماره هر نسخش یه مشت چیزای رو مخ داره

بین بازیهای ناامید کننده ای که اینجا دیدم نوشتین برای من فالوت ۴ و فاینال xv بهترین بازیهای نسل بودن :D یعنی بخوام یه لیست از بازیهای این نسل بدم که حتما باید تجربه بشن که اونقدرها هم لیست بلندی نخواهد بود از این دو بازی قطعا اسم میبرم. مخصوصا فاینال فانتزی که عجب دنیای بی نظیری داشت! ولی خب یه مسئله ای که هست اینه که هر دو بازی رو برای اولین بار تو سری بود که داشتم تجربه میکردم.
فاینال فانتزی یادمه میگفتن هم برای تازه واردها جذابه هم برای طرفدارها ولی خب اگر برای طرفدارها ناامید کننده بوده مطمعنم تازه واردها قطعا ازش لذت بردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or