ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

البته يه توضيح راجع به رد دد ٢
نا اميد كننده اصلا به معني بد يا ضعيف نيست
و همه فكر كنم متفق القول گرافيكش رو جز برترين ها نسل بدونن
منتهي اون انتظاري كه از يه بازي با متاي ٩٧ ميرفت رو بنظره من براورده نكرد يعني نه مكاميزمها و نه خط داستاني و طراحي مراحل يه چيز خاص و شگفت انگيز نبود
منتهي تو گرافيك چرا عالي بود

بهرحال بازيه بزرگيه و بحثي توش نيست

شايد توقع رو نتونسته براورده كنه همين

نه DMC V رو زدم، نه قبلیاش رو! پس هیچ ایده ای ندارم:D
از راه دور هم بخوام نظر بدم، به خاطر دور شدن از طراحی انیمه ای و ژاپنی و نزدیک شدن به طراحی رئال و غربی، خودش یک حرکت ناامید کننده از سمت بازیسازهای شرقی هست:-"
تو اصلا درهای جهنم همیشه به روت باز بوده و هست. جلوی دستت هم بزارم فک نکنم بازی اش کنی.:D

فقط تنها مشکل اش همون Uncanny Valley و نبود تنوع در رنگ های بعضی از قسمت هاست.
بجز اون جدا یکی از خفن ترین گرافیک هاست، اونم 60 فریم.
با کلی مدل اسلحه و سلاح پر جزئیات.

اصلا یکی از دلایلی که با شمشیر نرو اینجا خیلی بیشتر باهاش حال میکنم همین مدل خفنیه که داره.:D
---
@Akibaپاشو بیا این رو نگاه کن.
باشد تا رستگاری شوی.:دی

اصلا به کل اسم RDR2 به اشتباه اینجا آورده شده . لطفا کسایی که اسم این بازی رو توی این لیست میارن نمیدونن با چه بازی ای طرف هستند ( البته قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی منظورم المان های کلی یک بازی هستش حالا ممکنه یه نفر از یه چیزی توی یه بازی خوشش نیاد این دلیل نمیشه که !!!!!! این بازی تو کل دنیا آوازه هستش بعد اینجا .... لا اله الا ا.... )
گرامی سلام
به نظر من این بازی اصلا و ابدا در حد و اندازه های نسخه 1اش ضاهر نشده
اینی که میفرمایین خیلی ها دوستش دارن خوب خیلی ها پراید میخرن این دلیل نمیشه که
البته تو این خیلی ها که فرمودین از هر سن و سالی هست
برای سن و سال من مناسب نبود این بازی

انصافا RDR II ؟:|:|:|
نکنید ، ناشکری نکنید :D RDR II یه شاهکار تمام عیار تو این صنعت به شمار میره ، حتی اگه یه مشکلاتی باهاش دارید ولی خلق اون دنیای بی نظیر با اون جزئیات شبیه یه معجزه ست و انصاف نیست چشممونو روش ببندیم .

MGSV ناامید کننده ترین بازی بود به نظرم، البته از نظر داستانی وگرنه یکی از کامل ترین گیم پلی هارو داشت..

در مورد TLOU2 و RDR2 باید بگم هرکسی اسم این دوتا بازی رو میاره در این تاپیک یه چیزی شبیه فراستیِ نظرش! و نباید انتظار داشته باشید ما بگیم آاو این نظر شخصی شماست و قابل احترامه..، خیر!

من متوجه نمیشم چرا باید RDR2 جزو گزینه های نظر سنجی باشه! مگه اینکه اینجا تاپیک بهترین بازی های نسل باشه!!

MGSV ناامید کننده ترین بازی بود به نظرم، البته از نظر داستانی وگرنه یکی از کامل ترین گیم پلی هارو داشت..

در مورد TLOU2 و RDR2 باید بگم هرکسی اسم این دوتا بازی رو میاره در این تاپیک یه چیزی شبیه فراستیِ نظرش! و نباید انتظار داشته باشید ما بگیم آاو این نظر شخصی شماست و قابل احترامه..، خیر!

من متوجه نمیشم چرا باید RDR2 جزو گزینه های نظر سنجی باشه! مگه اینکه اینجا تاپیک بهترین بازی های نسل باشه!!
به همون دلیل که خیلی‌ها به MGS V میگن ناامید کننده! کجاش عجیبه؟ :D وقتی هم اینقدر رای آورده یعنی صرفا نظر یکی دو نفر هم نیست :>:D

برای مثال اینم نظر یه نویسنده مطرح تو یه سایت معتبر، که حداقل قبول کنید این بازی می‌تونه از دید یه سری ناامید کننده باشه و این موضوع اصلا محدود به بازی‌سنتر نمیشه :D
Red Dead Redemption 2 is a disappointment

واسه خیلی‌ها هم بهترین بازی نسل هست که خب خیلی هم عالی.

RDR2 بیش از حد هایپ شده بود و قرار بود بهترین بازی تاریخ باشه! واسه همین هم بعد از عرضه واسه خیلیا ناامیدکننده بود...بهترین بازی تاریخ رو هم اگه بیش از اندازه هایپ کنی، ممکنه در نهایت ناامیدکننده بشه!
ولی واسه خود من، توی تاپ 5 بهترین داستان و شخصیت‌پردازی‌ نسل قرار داره، اما از اون طرف گیم‌پلی‌اش ناامیدکننده بود و کلی هم در مورد ساختار قدیمی و خسته‌کننده ماموریت‌ها که آزادی‌عمل بهت نمی‌ده بحث شده.
من قبل از عرضه انتظار 10/10 رو داشتم ولی آخرش با ارفاق نظرم روی 9/10 بود اونم بیشتر به خاطر داستان خیلی خوبی که داشت و ارادتی که به آرتور مورگان پیدا کردم.

اینم بخونید:

'Red Dead Redemption 2' Is Wonderful And Disappointing All At Once

RDR2 بیش از حد هایپ شده بود و قرار بود بهترین بازی تاریخ باشه! واسه همین هم بعد از عرضه واسه خیلیا ناامیدکننده بود...بهترین بازی تاریخ رو هم اگه بیش از اندازه هایپ کنی، ممکنه در نهایت ناامیدکننده بشه!
ولی واسه خود من، توی تاپ 5 بهترین داستان و شخصیت‌پردازی‌ نسل قرار داره، اما از اون طرف گیم‌پلی‌اش ناامیدکننده بود و کلی هم در مورد ساختار قدیمی و خسته‌کننده ماموریت‌ها که آزادی‌عمل بهت نمی‌ده بحث شده.
من قبل از عرضه انتظار 10/10 رو داشتم ولی آخرش با ارفاق نظرم روی 9/10 بود اونم بیشتر به خاطر داستان خیلی خوبی که داشت و ارادتی که به آرتور مورگان پیدا کردم.

اینم بخونید:

'Red Dead Redemption 2' Is Wonderful And Disappointing All At Once

دقیقا تنها چیزی که باعث میشد گیم‌پلی به شدت بدش رو تحمل کنم آرتور مورگان بود و به طور کلی شخصیت پردازی‌های بسیار خوب بازی. دنیای بازی هم همونطور که قبلا گفتم به نظرم بهترین هستش اما متاسفانه به قدری گیم‌پلی و لول دیزاین تو اکثر مراحل بد بود که کاملا حس و حالت رو میگیرن و نمیتونی اونجور که میخوای لذت ببری ازش

MGSV شااهکار ! شده نا امید کننده، بعد از حضور RDR2 دلخور هستید ؟ ...

هرچند با کلیت نظرسنجی بودند 100% مخالفم چون بعدا از همین نظرسنجی تو فورم به عنوان فکت استفاده خواهند کرد درحالی کسی توانایی تحلیل ضعف و چرایی های نا امید شدن از یک اثر رو ارائه نکرده

MGSV شااهکار ! شده نا امید کننده، بعد از حضور RDR2 دلخور هستید ؟ ...

هرچند با کلیت نظرسنجی بودند 100% مخالفم چون بعدا از همین نظرسنجی تو فورم به عنوان فکت استفاده خواهند کرد درحالی کسی توانایی تحلیل ضعف و چرایی های نا امید شدن از یک اثر رو ارائه نکرده
MgsV از نظر من يه كانسپت انقلابي بود

منتهي به شكل گيم در نيومده بود

انصافا RDR II ؟:|:|:|
نکنید ، ناشکری نکنید :D RDR II یه شاهکار تمام عیار تو این صنعت به شمار میره ، حتی اگه یه مشکلاتی باهاش دارید ولی خلق اون دنیای بی نظیر با اون جزئیات شبیه یه معجزه ست و انصاف نیست چشممونو روش ببندیم .
البته نیما من یه اشاره مجدد کنم، بیشتر واسه رفقایی که پست های قبلی رو نخوندن و درجریان نیستن:D
این نظرسنجی نهایی نیست
درواقع این ۶تا هم رده بودن و ما فقط ۳ گزینه واسه دور اخر نیاز داشتیم
درواقع از 6 گزینه ی نظرسنجیِ امروز 3 تاش به جمع 7 تای اصلی که رای خیلی بیشتری اوردن و مستقیم به دور نهایی راه یافته بودن اضافه میشه
و از قبل در نظرسنجی نهایی این هفتا رو داریم
Mafia III
Dragon Age: Inquisition
Devil May Cry V
Halo 5
metal gear solid V
Mass Effect: Andromeda
Gears 5
و سه گزینه ی این نظرسنجی بهشون ملحق میشه:D

البته نیما من یه اشاره مجدد کنم،بیشتر واسه رفقایی که پست های قبلی رو نخوندن:D
این نظرسنجی نهایی نیست
از 6 گزینه ی نظرسنجیِ امروز 3 تاش به جمع 7 تای اصلی که رای خیلی بیشتری اوردن و مستقیم به دور نهایی راه یافته بودن اضافه میشه
یعنی ما در نظرسنجی نهایی این هفتا رو داریم
Mafia III
Devil May Cry V
Halo 5
metal gear solid V
Gears 5
در اخر هم هيلو ٥
گيرز ٥
گيرز٤
صاحب مدال طلا و نقره و برنز نااميدي ميشن
اسپنسر كبير :D

البته نیما من یه اشاره مجدد کنم، بیشتر واسه رفقایی که پست های قبلی رو نخوندن و درجریان نیستن:D
این نظرسنجی نهایی نیست
درواقع این ۶تا هم رده بودن و ما فقط ۳ گزینه واسه دور اخر نیاز داشتیم
درواقع از 6 گزینه ی نظرسنجیِ امروز 3 تاش به جمع 7 تای اصلی که رای خیلی بیشتری اوردن و مستقیم به دور نهایی راه یافته بودن اضافه میشه
و از قبل در نظرسنجی نهایی این هفتا رو داریم
Mafia III
Devil May Cry V
Halo 5
metal gear solid V
Gears 5

نه من میدونم داستان چیه :D
ولی راستش اصلا انتظار نداشتم RDR II حتی بین اینها باشه ... :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند