ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

اینو کلا یک نفر بازی کرده تو سایت... بقیه از وجودش خبر هم نداریم:))
دو نفر:-"
کلا همون ترازوی MGS V که گفتم:-" احتمالا تو همه بازی های OW هم این ترازوهه باشه:D ، آیا حاضریم به خاطر آزادی عمل، داستان و روایت رو فدا کنیم؟
یک سری آره هستن...یک سری نه:-" میشه گفت MGS V و RDR دقیقا دو راه مخالف رو پیش گرفتن، و به نظر میاد هرکی از یکیشون راضیه، از اون یکی ناامید شده:-"
من حاضرم کل بازی خطی باشه ولی داستان خسته کننده نباشه و توی دیوار نره.
اصلا بخاطر این آزادی عمل اهه باعث میشه از خط داستان دور شی و هیجانت براش از بین بره.
حالا اگه سری باشه داستان براش ارجعیت نداشته باشه اوکیه، ولی سر RDR2 جدا اینا حتی نسبت به نسخه اول هم داستان بشدت بهتری تحویل دادن.:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dark souls
شدیدا تایید! :D
و به نظرم مراحل داستانی که دادن میگن هم شدیدا حال دادن و خیلی هاشون برای من ماندگار شدن حداقل! :x

کلا همون ترازوی MGS V که گفتم:-" احتمالا تو همه بازی های OW هم این ترازوهه باشه:D ، آیا حاضریم به خاطر آزادی عمل، داستان و روایت رو فدا کنیم؟
یک سری آره هستن...یک سری نه:-" میشه گفت MGS V و RDR دقیقا دو راه مخالف رو پیش گرفتن، و به نظر میاد هرکی از یکیشون راضیه، از اون یکی ناامید شده:-"

ولی اون یک نفر چرا از Paper Mario نام نبرد؟ :|

---

@ULTIMATE TEAM
چند بار گفتی SOTR بایو میبود و ...
اصولا دلیل اینکه SOTR تو لیست نیست، اینه که ملت سر همون ROTR از سری ناامید شدن اکثرا! یعنی بعد از اون TR که تقریبا اکثریت دوستش داشتن، با ROTR خورد تو ذوقشون... و اتفاقی هم این وسط نیفتاد که بخوان به SOTR دل ببندن دیگه!(از همون معرفیش هم تقریبا هیچکی امیدی بهش نداشت:D )
دیگه کسی از فن های تامرایدر باشه رگباری همه رو بازی میکنه، اون Re3 هم خیلیا از تریلرها خورد تو پرشون ولی من بدو رفتم اکانت پری اردر شو گرفتم :D

ولی اون یک نفر چرا از Paper Mario نام نبرد؟ :|

پست اول تاپیک زده بود باید بازی کرده باشید‌ش....
من هنوز بازی نکردم اون لعنتی رو
به موقعش زهرشو می چشم ولی... فعلا پول خریدشو ندارم :))

دیگه کسی از فن های تامرایدر باشه رگباری همه رو بازی میکنه، اون Re3 هم خیلیا از تریلرها خورد تو پرشون ولی من بدو رفتم اکانت پری اردر شو گرفتم :D
رگباری بازی کردن درست...ولی بیشتر برامون حس وظیفه ست اون، نه اینکه امیدوار باشیم قراره اتفاقی رخ بده! :دی شاید اگر TR جدید معرفی بشه باز همه بریم سراغش...ولی همه هم میدونیم با چی طرف خواهیم بود دوباره! برای همین ناامید نمیشیم:-"

نا امید کننده از نظر من میشه Andromeda:D یعنی دنباله ای که توی تمام زمینه ها نسبت به شماره های قبلیش به معنای واقعی کلمه ریده باشه. البته من بازیش نکردم ولی همه کسایی که میشناسم، بابت اینکه بازیش نکردم بهم تبریک گفتن:D

یا بازی ای از استودیوهای خوشنام که یه افتضاح واقعی باشن. نظر منو بخوایین بایوور ناامید کننده ترین و غم انگیزترین چیزی بود که این نسل میشد دید. استودیویی که بهترین بازی ها رو از نظر داستان سرایی، شخصیت پردازی، Lore و گیم پلی میساخت، اینجوری با فاضلاب یکی شد.

توی نظر سنجی همه بازی ها طرفدار - حتی خاص - دارن و نقاط خوب و بد کنار هم اومدن ولی Anthem...

پ.ن: سه گانه جدید TR هم برای من به شدت ناامید کننده بود. کلاغ اومد راه رفتن کبک رو تقلید کنه، راه رفتن خودش رو هم یادش رفت خاک بر سر.

به هیچ وجه حصور red dead رو در لیست نظر سنجی درک نمیکنم:D
هر چند که اون متا براش خیلیه (حداقل5نمره) و منم ایراداتی به شوتینگ بازی وارد می دونم ولی نزدیکترین عنوان به سطح عناوینی چون tloup2 و gow2018 هست و قطعا شاهکاره

با تمام چیزایی که دوستان گفتن موافقم اما نکته اینجاس اینقد تو بقیه موارد Perfect هست حداقل برای من این قضیه بسیار خطی بودنش خیلی به چشم نمیاد در بدترین حالت انگار مراحل اصلی رو داری یک سریال با کیفیتو تماشا میکنی اما دنیای اصلی گیم کامل دست خودت هست.
یک بار نشد بخوام برم سمت میشن اصلی و وسط راه درگیر یک چیز فرعی نشم، بعدم که تموم میشد میبینم دو ساعت از تایم رفته یک دونه میشن هم نرفتم از بس دنیاش پویا و فعاله و کارای مختلف واسه انجام دادن توش هست حتی پایین نقشه که تقریبا هیچ میشن خاصی توش وجود نداره بعد تموم کردن بازی رفتم و بازم کلی اتفاقای رندم و جالب توش میوفتاد که آدمو سرگرم میکرد.
یعنی اگه دست آدمو تو مراحل اصلی باز میزاشتن دیگه میشد Cherry on top به قول معروف :دی

بازی از متاکریتیک امتیاز 97 گرفته از IGN نمره کامل 10 از 10 گرفته و اینجا تو لیست نا امید کننده ترین بازی نسل قرار گرفته!!!!!!!

واکنش متاکریتیک و بقیه به قرار گرفتن Red dead Redemptoin 2 توی این لیست:

161366

وقتی میگیم ناامید کننده یعنی یه چیز فاجعه یعنی فار کرای 5 که بعد از نسخه ی 4 که کپی پیست 3 بود اما با یه بد من جدید قرار بود این دفعه یه پیشرفت انقلابی بکنه اما مث این بود مپ ادیتور رو دادنش دست چند تا بچه دبیرستانی و این دفعه چندتا واس رو با اسکین های مختلف بذارن تو بازی.
مث یه فاجعه مث مافیایی که قرار بود نسخه ی سوم یکی از بهترین بازیهای تاریخ باشه و تازه نقصهای نسخه ی دوم رو برطرف کنه که اگه بخوایم بدی هاش رو لیست کنیم باید یه کتاب بنویسیم و بیشتر شبیه این بود که یه بازی نیمه ساخته دادن توی بازار.
مث اساسینز کریدهایی که یه داستان ضعیفتر رو صرفا توی یه مپ جدید ارائه دادن.

یه چیزی باید نا امیدتون کنه که قبل از اومدنش بهش خیلی امید داشتید و توجه کنید نامید کننده "ترین"...این "ترین" رو توجه کنید بهش...یعنی داغون..فاجعه..افتضاح... نه اینکه با فلان بازی زیاد حال نکردم و اون چیزی که میخوام نبود..یعنی بازی ای که بعد 1 ساعت از روی کنسولتون پاکش کنید!!!

من یه سری از بازیهایی که دوستان گفتن رو نگفتم چون اصلا ازشون انتظاری نداشتم و بعضی ها رو هم قبل اومدنشون با دیدن گیمپلی و اطلاعات دیگه کلا قیدشون رو زدم و اصلا بازیشون نکردم و یا بازیهایی مث Anthem و نسخه ی آخر مث افکت رو هم حقیقتا اصلا بازی نکردم که بدونم چطور بود...اما میدونم بازیهای فاجعه ای توی این نسل بودن که اصلا قیاسشون با این اسامی که تو نظرسنجی هست هم اشتباهه و توهین به این اسامیه!!

آخرین ویرایش:
قبلا هم گفتم مخفی کاری قضیه-ش فرق میکنه و بایدم دستت باز باشه:D ولی مبارزات به خصوص با باس ها همشون از پیش تعیین شده و تا حدودی اسکریپت شده بودن. اینکه میگین "اونجور که سازنده دوست داره باید بازی کنی" اصلا منطقی نیست:D مگه توی بازی های دیگه شیوه پیشروی و تموم کردن مراحل متفاوته؟ مگه غیر از اینه که از یه نقطه به یه نقطه دیگه باید برسی و این وسط یه سری دشمن باید بکشی؟:D همشون باید یه کار مشخص رو انجام بدی دیگه. مگه غیر از اون کار مشخص، شما میتونی کار دیگه ای انجام بدی؟ وقتی علی ونوم میگه میخواستم برم مایکا رو از یه طریق دیگه آزاد کنم، مگه مثلا تلو 2 - اسپویلر شدید اجازه داد تو آخر بازی کار دیگه ای بکنی؟. اتفاقا من درست پیش از بازی کردن رد دد 2، تازه برای اولین بار داشتم GTA V رو بازی میکردم و اونم دقیقا همینطوری بود:D مراحل به شیوه خاصی طراحی شده بودن و کاری غیر از اون کار مشخصی که تعیین شده بود، قابل انجام دادن نبود. دلیلی هم نداره باشه چون طراحی به این صورت بوده دیگه:D اگر بخوان یه بازی بسازن که تو بتونی به هزار روش مختلف مراحل رو تموم کنی و نتابج متفاوت ببینی، ایشالا نسل 16 همچنین چیزی رو میبینیم:D

به قول استنلی (:D)، مراحل اصلی رد دد 2 یه طراحی خطی وار داشتن و این به نظرم ایراد نیست و نمیتونه باشه. یه بازی وسترن توی ستینگی که سلاح ها قدیمی هستن و بازی هم رئال طراحی شده، کار خاصی نمیشه کرد. همه چی خلاصه میشه توی سلاح های مختلف، Dead Eye و نهایتا گیر انداختن دشمنا با طناب. من هنوز منتظرم یکی بیاد بگه چه چیزهایی میشد به این گیم پلی اضافه کرد:D
اینقدر نوشتم باز حرف خودت رو می‌زنی :D نمیگم حرف من درسته، ولی اصلا چیزهایی که گفتی ارتباط با حرف‌های من نداشت. دقیقا موضوع سر همین روش پیشبرد مرحله هست، شما در هر صورت از نقطه A به نقطه B باید بری، موضوع همون نحوه پیشروی هست دیگه.
===
یه سری از دوستان هم واقعا متوجه نیستن اصلا مفهوم ناامید کننده یعنی چی، اصلا ناامید کننده چه ربطی به متا و جوایز و ... داره؟ ناامید کننده یعنی یه بازی نتونه انتظاری که ازش داشتید رو برآورده کنه و یه مفهوم کاملا شخصی هم هست. مثلا از بین بازی‌های مورد علاقه خودم بخوام مثال بزنم، Halo 5 و Gears 4 امتیازات مشابه گرفتن ولی برای من Halo 5 کاملا ناامید کننده بود ولی Gears 4 اینجوری نبود چون واقعا انتظار زیادی ازش نداشتم :دی Sea of Thieves با متای 69 یه عنوان خیلی خوب برام بود و Forza 7 با متای 86 به شدت ناامید کننده و کلی مثال دیگه.

Forza 7 با متای 86 به شدت ناامید کننده و کلی مثال دیگه

حالا که بحثش پیش اومد همینجا بپرسم
منم اصلا خوشم نیمد از نسخه ۷ با توجه به اینکه آخرین تجربم از این سری شماره ۴ بود که قبلا هم گفتم از هر نظر عالی بود. نسخه ۵ و ۶ چطورن؟ چنگی یه دل میزنن یا اونام افت داشتن نسبت به نسل قبل؟

اصلا به کل اسم RDR2 به اشتباه اینجا آورده شده . لطفا کسایی که اسم این بازی رو توی این لیست میارن نمیدونن با چه بازی ای طرف هستند ( البته قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی منظورم المان های کلی یک بازی هستش حالا ممکنه یه نفر از یه چیزی توی یه بازی خوشش نیاد این دلیل نمیشه که !!!!!! این بازی تو کل دنیا آوازه هستش بعد اینجا .... لا اله الا ا.... )
من خودم دیوانه رد دد ام. تو تاپ۵ نسل و تاپ۱۰ عمرمه.
ولی مشکلش چیه تو لیست باشه؟
خیلی دیگه از بازی های لیست هم اوازه دارن.
برا یکی ناامیدکننده بوده دیگه. معمولا بازی های بزرگ ناامید کننده میشن اتفاقا. وگرنه به بازی های کوچیک کسی امیدی نداره از اول که.

هایپ این بازی احتمالا از هر بازی دیگه ای بیشتر بوده این نسل(با توجه به مولتی بودنش)
از طرفی ایراداتی که میگیرن جزو خصوصیات بازیه. ینی نمیشه گفت نه اینجوری نیست. این خصوصیات رو داره.
و طبیعتا اگه کسی با این خصوصیات حال نکنه بازی براش ناامیدکننده میشه با توجه به هایپ عجیب دور و ورش.

آخرین ویرایش:
MGSV شااهکار ! شده نا امید کننده، بعد از حضور RDR2 دلخور هستید ؟ ...

هرچند با کلیت نظرسنجی بودند 100% مخالفم چون بعدا از همین نظرسنجی تو فورم به عنوان فکت استفاده خواهند کرد درحالی کسی توانایی تحلیل ضعف و چرایی های نا امید شدن از یک اثر رو ارائه نکرده
حالا ناراحت نکن خودتو علی جان.
خدا بزرگه شاید رای نیاور متال گیر. :D
دیگه چیکار کنیم وقتی رایش از رد دد بیشتره؟

اندازه کافی راجب متال گیر ۵ و دلایل ناامیدکنندگیش بحث شد.
من که نزاشتمش تو لیستم و هایپ هم نبودم براش که بخوام ناامید شم ولی خب دیگه نظرات متفاوته دیگه.
شاید باورت نشه ولی حتی هستن کسایی که پابجی رو بهترین بازی نسل میدونن :D. دیگه تفاوت نظرات رو باید پذیرفت‌.

آخرین ویرایش:
ناامید کننده یعنی یه بازی نتونه انتظاری که ازش داشتید رو برآورده کنه و یه مفهوم کاملا شخصی هم هست.
بحث احساس شخصی یه چیزه بحث بررسی منطقی و فنی یه چیز...تو شاید از یه غذایی خوشت نیاد کسی نمیتونه بهت اشکالی بگیره اما نمیتونی بگی اون غذا بدترین غذاست.

توی این بحث وقتی میگید ناامید کننده ترین باید دلیل فنی هم داشته باشید...والا منم میگم پراید از لامبورگینی بهتره چون نظر شخصی منه.

آیا یه بازی نتونه اونطور که خواستید راضیتون کنه و بازی ای که بعد یک ساعت نشه تحملش کرد و پاکش کرد رو توی یه سطح قرار میدید؟؟؟
بله درسته..ناامید کننده یعنی یه بازی نتونه انتظاری که ازش داشتید رو برآورده کنه...اما نا امید کننده ترین (ترین رو وقتی استفاده می کنیم که بیش از دو موضوع قیاس میکنیم) یعنی باید دیدت رو بازتر کنی و بگردی ببینی آیا از این بازی که الان تو ذهنمه بازیهای بدتر و نا امید کننده تری هم بودن یا خیر؟
خود من تاپیک رو که دیدم نشستم یکی یکی پستها رو خوندم ببینم چه بازیهایی رو دستان گفتن که یه وقت یکی رو فراموش نکنم...همیشه بهترین و بدترین کار سختیه چون باید همه رو نگاه کنی وبررسی کنی و با هم مقایسه کنی.

• Like
Reactions: MehdiAhmadi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or