ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

نه این درصد رای دهنده ها رو حساب می کنه :D
خير جواب اينه :D
_______
مشكلشو فهميدم تو تعريف درصد اشتباه وجود داره اينطوريه كه مياد تعداد راي ها رو به تعداد راي دهنده ها تقسيم ميكنه و به عنوان درصد ميده بيرون كه خوب غلطه
و بايد تعداد راي رو به تعدادكل راي ها تقسيم كنه :D

برا عنوان بهترین بازی این نسل باید صبر کنید چون یکی از امیدهای اصلی سایبرپانک ریلیز نشده.
بهتره یه نظرسنجی هم در مورد اینکه انتظار چه عنوانی در این نسل داشتید رو برید
@voldmort
یکسر هم به بهترین کاراکتر زن و مرد بزنید.

آخرین ویرایش:
داستان ۴ رو من خوشم اومد،مخصوصا اون نیمه اولش خوب و احساسی بود
توی نسخه ۵...
نرو میره با تلفن حرف میزنه بعد احساسی میشه قاطی میکنه :Dاز نظر من اصلا جالب نبود
توی نسخه ۳ دانته وقتی ورجیل سقوط میکنه با وجود تنفری که از برادرش داره ولی گریه میکنه که تلاقی عشق و تنفر هست و من به عنوان بازیباز درکش کردم،چون ورجیل خیلی باس سختی بود و اعصابم خورد میشد در مواجه شدن باهاش
مشکل اینجاست بخاطر اینکه پرداخت درست و حسابی خیلی هاشون نداشتن بخاطر نیمه دوم سخت بود باهاشون کنار بیای.
خود جریان نرو و ورجیل هم اصلا درست توضیح نداده بودن.
بعد یک مسئله ایی هست خودم و خیلی ها از نرو اصلا تا قبل 5 خوشم نمیومد، بنظرم 5 بود که شخصیت اش رو درست کرد.
مخصوصا با قابلیت های دست ها و قابلیت های دیگه ایی که داره، هم سطح دانته شده بود.
اتفاقا بنظرم اینش خیلی خوب بود.
مکانیک گیمپلی ایی که فکر میکردی فقط برای اپگریده، جنبه داستانی هم میگرفت.

کیریه ایی که نقشی توی بازی نمیتونست داشته باشه، با تلفن هم که شده نقش حمایتی احساسی نرو رو داشت.
خود محتوای مکالمه هم عالی بود، جزو بهترین لحظات برای من توی بازی بود.
بعد آهنگ Legacy هم پخش شد، واقعا اپیک و احساسی بودن رو حس میکردم.
مخصوصا اینکه نرو رو یاد جریان های 4 و اینکه گذاشت داداش کیریه بمیره انداخت.
اینجا میخواست بخاطر عذاب وجدانی که داره هم شده پدرش و دانته رو نجات بده.
حتی برای داستان 4 هم خوب بود چون بالاخره نشون داد اتفاقات اش بی ثمر بر کرکتر نرو نبودن.

راستش ورجیل رو با کدوم درجه سختی رفتی؟
توی دویل هانتر دور اولش خدایی سخت بود.:D
حالا با نرو آسون تر بود(که اونم بخاطر Buster اهه و اینکه کلا توی دور اول بازی خودکار بهت دویل تریگر میده که جنبه داستانی قدرتمند بودن نرو حس بشه) ولی با دانته نابود میکرد.:D
باز توی لانچ الگو حملات بشدت آسون بودن.

حالا چند ماه بعد لانچ اپدیت دادن، دیگه الگو های حمله ورجیل به کل وسط مبارزه تغییر میکنه.
مثلا وسط مبارزه حمله هاش رو کنسل میکنه، گند میزنه به تایم بندی رویال گاردم:/
با این جزو سخت ترین باس های سری میشه.

در هر صورت ورژن های اورایزن کلا توی کل بازی سخت ترین هستن.
اون ورژن مرحله 17 توی DMD خیلی طولانی میشه از بس Health Bar اش زیاده!
اونی هم که روی صندلی نشسته کریستال اش خیلی روی اعصابه.
حالا بخاطر محدودیت اسلحه ها و استایل ها کلا ورجیل 3 خیلی وحشتناک بود. فقط نقطه ضعف اش Bewulf بود.
با اینحال کلا ورجیل 3 در آخرین درجه سختی، در همه حال سخت ترینه.:D

آخرین ویرایش:
مشکل اینجاست بخاطر اینکه پرداخت درست و حسابی خیلی هاشون نداشتن بخاطر نیمه دوم سخت بود باهاشون کنار بیای.
خود جریان نرو و ورجیل هم اصلا درست توضیح نداده بودن.
بعد یک مسئله ایی هست خودم و خیلی ها از نرو اصلا تا قبل 5 خوشم نمیومد، بنظرم 5 بود که شخصیت اش رو درست کرد.
مخصوصا با قابلیت های دست ها و قابلیت های دیگه ایی که داره، هم سطح دانته شده بود.
اتفاقا بنظرم اینش خیلی خوب بود.
مکانیک گیمپلی ایی که فکر میکردی فقط برای اپگریده، جنبه داستانی هم میگرفت.

کیریه ایی که نقشی توی بازی نمیتونست داشته باشه، با تلفن هم که شده نقش حمایتی احساسی نرو رو داشت.
خود محتوای مکالمه هم عالی بود، جزو بهترین لحظات برای من توی بازی بود.
بعد آهنگ Legacy هم پخش شد، واقعا اپیک و احساسی بودن رو حس میکردم.
مخصوصا اینکه نرو رو یاد جریان های 4 و اینکه گذاشت داداش کیریه بمیره انداخت.
اینجا میخواست بخاطر عذاب وجدانی که داره هم شده پدرش و دانته رو نجات بده.
حتی برای داستان 4 هم خوب بود چون بالاخره نشون داد اتفاقات اش بی ثمر بر کرکتر نرو نبودن.

راستش ورجیل رو با کدوم درجه سختی رفتی؟
توی دویل هانتر دور اولش خدایی سخت بود.:D
حالا با نرو آسون تر بود(که اونم بخاطر Buster اهه و اینکه کلا توی دور اول بازی خودکار بهت دویل تریگر میده که جنبه داستانی قدرتمند بودن نرو حس بشه) ولی با دانته نابود میکرد.:D
باز توی لانچ الگو حملات بشدت آسون بودن.

حالا چند ماه بعد لانچ اپدیت دادن، دیگه الگو های حمله ورجیل به کل وسط مبارزه تغییر میکنه.
مثلا وسط مبارزه حمله هاش رو کنسل میکنه، گند میزنه به تایم بندی رویال گاردم:/
با این جزو سخت ترین باس های سری میشه.

در هر صورت ورژن های اورایزن کلا توی کل بازی سخت ترین هستن.
اون ورژن مرحله 17 توی DMD خیلی طولانی میشه از بس Health Bar اش زیاده!
اونی هم که روی صندلی نشسته کریستال اش خیلی روی اعصابه.
حالا بخاطر محدودیت اسلحه ها و استایل ها کلا ورجیل 3 خیلی وحشتناک بود. فقط نقطه ضعف اش Bewulf بود.
با اینحال کلا ورجیل 3 در آخرین درجه سختی، در همه حال سخت ترینه.:D
توی نسخه ۴ داستان رو که توضیح نداد درست و حسابی و همون مسیری رو که رفتی باید برمیگشتی قبول دارم،نکات ضعف بازی بودن
نسخه ۵ در کل خیلی پیشرفت داشت و من فقط با داستانش اونم قسمت آخرش مشکل داشتم وگرنه بقیش خوب بود
راستش رو بخوای نسخه ۳ رو خیلی وقت پیش رفتم و اینایی که میگی به سختی یادمه،فقط یادمه که همیشه رو درجه سختی Devil hunter میرفتم و ورجیل به شدت سخت بود و اعصابم به شدت خورد میشد،الیته من هیچوقت dmc باز خفن نبودم که بشینم همه مرحله ها رو sss کنم، کژوال بازیش میکردم همیشه

نایس
بعد از پایان نظرسنجی نهایی اگر عمری باقی موند استارتشو میزنم:D

View attachment 161432

پ.ن: کمتر از 2 ساعت تا پایان نیمه نهایی و در ادامه شروع فینال ناامید کننده ترین بازی نسل هشت:Gunner:

والا این تاپیکی که تو زدی Red Dead تهش ناامیدکننده در میاد، ازون سمت هم بهترین بازی نسل فورتنایت در میاد. شما تاپیک نزن کلاً :D

یعنی تو از اون انتظاری داشتی که ناامید هم بشی ؟ :D

اره واقعا بالاخره بتسدا طرف بوديم
اون رو تا گفتن انلاینه، یک عده ازش قطع امید کرده بودن، ولی واقعا هیچکس فکر نمیکرد همچین فاجعه بشری باشه.:))
والا فال اوت ٧٦به قول فراستي ما قبل بازي بود :D
فيزيك بازي فاجعه داستان كه اگر داشت به منم بگين!
لول ديزاين هم هيچي!
فال اوت ٤ شايد براي rpg بازهاي سفت و سخت خوب نبود اما بازي خوبي بود
اما ٧٦ واقعا گاربج بود

البته بخاطر كارهاي خوب arkane و machinegames و id software هنوزم بتسدا محبوبه واسه من
اميدوارم ديگه چيزي مثله ٧٦ و young blood نبينيم

خير جواب اينه :D
درصد هر گزینه، تعداد افرادی که بهش رای دادن رو نشون میده.
چون هرکی ۳ تا گزینه میتونه رای بده، درصد ها اینجوریه.

اگه همه بچه ها به ۳ گزینه رای بدن(ینی ۲ تا یا ۱ دونه رای ندن)،
جمع درصد ها میشه ۳۰۰.
فرضا نفر اول اگه به ۳ گزینه رای بده، هر ۳ گزینه میشن ۱۰۰ درصد و باقی گزینه ها ۰ درصد.

کلا دنبال جمع درصد گزینه ها نباید باشی تو سوالاتی که بیش از ۱ گزینه رو میشه انتخاب کرد چون بالای ۱۰۰ میشه.

اره واقعا بالاخره بتسدا طرف بوديم

والا فال اوت ٧٦به قول فراستي ما قبل بازي بود :D
فيزيك بازي فاجعه داستان كه اگر داشت به منم بگين!
لول ديزاين هم هيچي!
فال اوت ٤ شايد براي rpg بازهاي سفت و سخت خوب نبود اما بازي خوبي بود
اما ٧٦ واقعا گاربج بود

البته بخاطر كارهاي خوب arkane و machinegames و id software هنوزم بتسدا محبوبه واسه من
اميدوارم ديگه چيزي مثله ٧٦ و young blood نبينيم
بحث بازی خوب و بد نیست این تاپیک
ناامیدکننده بودن منظوره.
فالوت ۷۶ هایپ خاصی پشتش نبود و از اول و خصوصا بعد ۴ همه میدونستن امیدی نباید داشته باشن بهش.
اگه بحث راجب بدترین بازی بود خب فالوت ۷۶ گزینه بهتری بود ولی وقتی میگیم ناامیدکننده قطعا فالوت ۴ محق تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or