ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

با وجود شاهکاری به نام مافیا ۳ من موندم چطوری دوستان سراغ بازی های دیگه میرن

یادش بخیر وقتی خبر ساختش اومد چقدر تاپیکش شلوغ بود و تا هفته ها با بچه ها اونجا نوستالژی بازی میکردیم

تقریبا فکر کنم ۹۵ درصد از کسایی که اومدن بازی رو شروع کنن سر همون ۱۰ دقیقه اول بازی تو گاراژ و سوار شدن اون کامیون بازی رو بوسیدن گذاشتن کنار :)):))

در مورد داستان و لول دیزایین با اینکه مخالفم و معتقدم اگه داستان فن سرویس بود، شخصیت V نباید وجود میداشت، لول دیزاین المان های ادونچر نداره ولی شما توی مراحل 15 یا 16 2 یا 3 راه برای تموم کردن میشن موجوده و دو مسیر جدا حق انتخاب های خوبی میدادن.
در هر صورت شما میتونید نظر خودتون رو داشته باشید، ولی این دو قسمت که هایلایت کردم به کل غلطه!
اول اینکه شاید کرکترا یکی باشن ولی کاملا غیرممکنه، شما با همون استراتژی که DMC3 تموم کردید، بخواید باس اخر رو شکست بدید(اونی که با باتون مشینگ و گلد اورب میره کاری ندارم)
در مورد قسمت دوم اتون هم کاملا به این خاطر اشتباهه که V حتی در دور اول هم قویترین نیست.
چه برسه به 100% هر کرکتر.
حالا بنظرم آسون ترین هست ولی قویترین غلطه.
شما با دانته و نرو باید هر دشمن رو از بین ببرید ولی با V احتیاج به فینشر زدن هست.
این که اینقدر بخوای فن سرویس عمل کنی و دقیقا باس اخر شماره3 رو میاری دوباره تکرار کنی برای من ناامید کننده که سهله یه شکست بزرگ بود ....نکنه شما انتظار داشتی کمبوها و استراتژی مبارزه هم عین هم بود؟؟؟؟ :D:Dتکرار همون باس و آبدوغ خیاری نگهداشتن داستان برای تکرار داستان دعوای دو برادر و باس اخری که n سال پیش افتاده برای من ناامید کننده بود ( حالا شما لذتشو بردی اوکی ولی برای من انجام یه بازی با موضوع در این حد تکراری جذاب نیست)

در مورد v هم دقیقا آسونترین بازی رو داشت و به همبن دلیل با v میشد اکثر مرحله ها رو با دکمه زنی های ساده با رنک خیلی بالاتری برد و حس قدرت کرد..........به نظرم اصلا کرکتر بالانسی نبود ( جذاب بود اره باحال بود اره ولی حرکاتش اصلا بالانس نبود و سادگی و تکراری بودنش آزاردهنده بود)

+

خلاصه که من از DMC انتظار نواوری های بزرگ داشتم تو بحث داستان و لول دیزاین و طراحی باس و ..... اونم تو دورانی که کلی رقبا دارن وحشتناک نواوری میکنن، ولی با این تفکری که سازنده های DMC دارن فک کنم تو شماره 6 یا 7 بازم همچنان بازی دعوای دو برادر خواهد بود و به عنوان سکانس اخر با هم خواهند جنگید .... .
.

• Like
Reactions: armintn
برید ویدئو اینترنت هیستورین رو درباره نو من اسکای ببینید میفهمید واقعا نسبت به هایپی که داشت چه فاجعه ایی رخ داد حالا اینجا تو ایران زیاد هایپ نشد
fo 76 هم که معروفه
16 تایمز د دیتیل
4 تایم د مپ سایز
=))=))
قطعا این دو بازی با هم در رده اولن

من نظرم رو در مورد این ده تا بازی نظرسنجی بدم که برام ناامید کننده بودن یا نه.

Anthem
خودم بازی نکردم ولی اینقدر ازش مطلب دیدم و خوندم که به نظرم بازی هم کنم، خوشم نمیاد. قشنگ میخ آخر تابوت بایوور بود متاسفانه.

Death Stranding
این رو هم بازی نکردم ولی احتمال زیاد خوشم میاد :D

Devil May Cry V
به نظرم بازی خیلی خوبی بود، یه سری ایرادات واضح مثل لول دیزاین داغون داشت ولی کلیت گیم‌پلی اینقدر خوب بود که حداقل برام ناامید کننده نباشه.

Gears 4
به عنوان اولین ساخته استودیو نتیجه راضی کننده بود، یعنی انتظارم رو در حد معقول نگه داشتم و تو ذوقم نخورد :D

Gears 5
به جز داستان و روایتش، به صورت کلی من از این شماره خوشم اومد ولی خب دوستان هم حق دارن انتظارات بالاتری داشته باشن و ناامید بشن. در کل ادامه دادن این سری تو این نسل هم پتانسیل گیرز رو هدر داد و هم پتانسیل استودیو.

Halo 5
ناامیدی مطلق، حوصله توضیح دادن هم ندارم! :D

Dragon Age Inquisition
من همون اوایل عرضه بازی کردم و خیلی خوشم اومد، شاید الان بازی کنم (بعد از تجربه ویچر ۳ و ...) نظرم عوض بشه ولی خب در هر صورت برام ناامید کننده نبود.

Mafia III
یعنی جز افتخارات بازی بودن تو این لیست هست! اصلا کسی بهش امید داشت که حالا بخواد ناامید کننده هم باشه؟ :D

Mass Effect Andromeda
به طور خلاصه بگم من عاشق سری مس افکت هستم ولی این بازی به حدی فاجعه بود که من از این سری بدم اومده! قشنگ لایق عنوان بدترین بازی نسل هست، واقعا برام عجیب هست متاش قرمز نشده.

Metal Gear Solid V
یکی از بهترین تجربه‌های این نسل بود واسم. گیم‌پلی بازی تقریبا نهایت چیزی بود که میشد تو این نسل دید، فوق‌العاده هست این بازی :D

4 ساعت تا پایان نظرسنجی~o)
ضمن تشکر از عزیزان بابت مشارکتشون در بحث و نظرسنجی ها (حدود 250 کاربر !=D>) ، ساعاتی پس از اتمام زمان نظرسنجی و مشخص شدن رتبه های 1 الی 10عه ناامیدکننده ها..
تاپیک بعدی در رابطه با سوپرایزکننده ترین های نسل از دید کاربران bc عه که در فروم قرار میگیره<:-P

ezgif.com-resize-13.gif

آخرین ویرایش:
این که اینقدر بخوای فن سرویس عمل کنی و دقیقا باس اخر شماره3 رو میاری دوباره تکرار کنی برای من ناامید کننده که سهله یه شکست بزرگ بود ....نکنه شما انتظار داشتی کمبوها و استراتژی مبارزه هم عین هم بود؟؟؟؟ :D:Dتکرار همون باس و آبدوغ خیاری نگهداشتن داستان برای تکرار داستان دعوای دو برادر و باس اخری که n سال پیش افتاده برای من ناامید کننده بود ( حالا شما لذتشو بردی اوکی ولی برای من انجام یه بازی با موضوع در این حد تکراری جذاب نیست)

در مورد v هم دقیقا آسونترین بازی رو داشت و به همبن دلیل با v میشد اکثر مرحله ها رو با دکمه زنی های ساده با رنک خیلی بالاتری برد و حس قدرت کرد..........به نظرم اصلا کرکتر بالانسی نبود ( جذاب بود اره باحال بود اره ولی حرکاتش اصلا بالانس نبود و سادگی و تکراری بودنش آزاردهنده بود)

+

خلاصه که من از DMC انتظار نواوری های بزرگ داشتم تو بحث داستان و لول دیزاین و طراحی باس و ..... اونم تو دورانی که کلی رقبا دارن وحشتناک نواوری میکنن، ولی با این تفکری که سازنده های DMC دارن فک کنم تو شماره 6 یا 7 بازم همچنان بازی دعوای دو برادر خواهد بود و به عنوان سکانس اخر با هم خواهند جنگید .... .
.
اینطوری که شما میگید بس باید گفت N تا...بازی مثل MGS4 و GOW3 باس بدی دارن چون باس ها کرکتر های عنوان قبلی هستن!:دی
اصلا زئوس چرا باید دوباره با بچه خودش بجنگه عجب باس تکراری ایه. اصلا هم مهم نیست مبارزات فرق داشته باشن، همینکه هست تکراری و بده.: :-"دی
اخر TLOU2 بده، چون زاویه دوربین اش با UC4 داره.:دی
ورجیل توی شماره اول هم هست، با منطق شما باس ورجیل شماره سوم هم دقیقا همون باس شماره اوله!
"نکنه شما انتظار داشتی کمبوها و استراتژی مبارزه هم عین هم بود؟؟؟؟":دی:دی

بستگی داره فن سرویس تعریف اتون چیه.
دانته و ورجیل از شماره اول با هم مبارزه ایی نداشتن و ورجیل سال هاست توی سری اصلی نبوده و ناپدید شده بوده+ پلات لاین نرو از شماره 4 و ارتباط اش با ورجیل و اینکه چه نسبتی با هم دارن مونده بود.
---
استایل پوینت چه ربطی به قوی بودن داره؟
نرو و دانته حملات قویتر از V هم دارن که میشه تکرارشون کرد و خیییلی قویتر ازMove Set کرکتر V هستن.
این چیزی که دارید میگید دوتا مسئله کاملا متفاوته:| استایل پوینت V به این خاطر بالا میره که باید فینیشر و تانت ها هم قاطی حمله ها کرد. شما اگه یک کمبو رو با V مدام بزنید اصلا استایل پوینت بالا نمیره.
V به این خاطر آسونه که حمله قوی داره، به این خاطر آسونه که شما در هربار استفاده از Nightmare میاد Invulnerability Frames میده، ریوایو کردن موجودات و اینکه در دویل تریگرشون حمله هاشون پاور اپ میشه و خودکار میزنن هست.
دیگه شما فکر کنم شما حتی همه قابلیت های V هم باز نکردید و روی آسون ترین درجه سختی بازی کردید. اینطور باشه تعجب نداره همیشه S رنک بودید.:دی
اره بالانس نیست، چون شما برید the Void درصد دمیج های دانته و نرو خیلی بیشترن.
تازه جالب اینجاست با رویال گارد در کثری از ثانیه میشه SSS شد و با رویال ریلیز دانته خیلی از باس ها رو حتی وان شات کرد، تازه اینجا برعکس 4 به شما خط دویل تریگر هم شارژ میکنه، میشه پشت بندش داخل SDT هم رفت، اونموقع چطوری دانته ضعیف تره خدا میداند.:دی

اینطوری که شما میگید بس باید گفت N تا...بازی مثل MGS4 و GOW3 باس بدی دارن چون باس ها کرکتر های عنوان قبلی هستن!:D
اصلا زئوس چرا باید دوباره با بچه خودش بجنگه عجب باس تکراری ایه. اصلا هم مهم نیست مبارزات فرق داشته باشن، همینکه هست تکراری و بده.: :-"دی
اخر TLOU2 بده، چون زاویه دوربین اش با UC4 داره.:D
ورجیل توی شماره اول هم هست، با منطق شما باس ورجیل شماره سوم هم دقیقا همون باس شماره اوله!
"نکنه شما انتظار داشتی کمبوها و استراتژی مبارزه هم عین هم بود؟؟؟؟":D:D

بستگی داره فن سرویس تعریف اتون چیه.
دانته و ورجیل از شماره اول با هم مبارزه ایی نداشتن و ورجیل سال هاست توی سری اصلی نبوده و ناپدید شده بوده+ پلات لاین نرو از شماره 4 و ارتباط اش با ورجیل و اینکه چه نسبتی با هم دارن مونده بود.
---
استایل پوینت چه ربطی به قوی بودن داره؟
نرو و دانته حملات قویتر از V هم دارن که میشه تکرارشون کرد و خیییلی قویتر ازMove Set کرکتر V هستن.
این چیزی که دارید میگید دوتا مسئله کاملا متفاوته:| استایل پوینت V به این خاطر بالا میره که باید فینیشر و تانت ها هم قاطی حمله ها کرد. شما اگه یک کمبو رو با V مدام بزنید اصلا استایل پوینت بالا نمیره.
V به این خاطر آسونه که حمله قوی داره، به این خاطر آسونه که شما در هربار استفاده از Nightmare میاد Invulnerability Frames میده، ریوایو کردن موجودات و اینکه در دویل تریگرشون حمله هاشون پاور اپ میشه و خودکار میزنن هست.
دیگه شما فکر کنم شما حتی همه قابلیت های V هم باز نکردید و روی آسون ترین درجه سختی بازی کردید. اینطور باشه تعجب نداره همیشه S رنک بودید.:D
اره بالانس نیست، چون شما برید the Void درصد دمیج های دانته و نرو خیلی بیشترن.
تازه جالب اینجاست با رویال گارد در کثری از ثانیه میشه SSS شد و با رویال ریلیز دانته خیلی از باس ها رو حتی وان شات کرد، تازه اینجا برعکس 4 به شما خط دویل تریگر هم شارژ میکنه، میشه پشت بندش داخل SDT هم رفت، اونموقع چطوری دانته ضعیف تره خدا میداند.:D
من دلایلمو واضح گفتم
نمیدونم ربطش به TLOU2 و UC4 , DMC1 چیه
خیلی هم واضح بود گفته هام

حالا شما حال کردی باهاش اوکی بیشتر لذت ببری ازش ولی من و یه عده حال نکردیم به دلایل خودمون.....
موفق باشی

.

• Like
Reactions: MehdiAhmadi
من دلایلمو واضح گفتم
نمیدونم ربطش به TLOU2 و UC4 , DMC1 چیه
خیلی هم واضح بود گفته هام

حالا شما حال کردی باهاش اوکی بیشتر لذت ببری ازش ولی من و یه عده حال نکردیم به دلایل خودمون.....
موفق باشی

.
با دلایل سلیقه ایی شما کار ندارم ولی این دو استدلال شما فقط تصحیح کردم که غلط هستن!
گفته های من هم خیلی واضحه.
شما وقتی که میگید V از بقیه قویتره دارید Fact ایی صادر میکنید که کاملا اشتباهه.
پ.ن:یادم رفت به اینم اشاره کنم دانته علاوه بر رویال گارد و SDT یک سلاح دیگه به نام Dr.Faust هم داره که قویترین سلاح کل بازیه.:دی

شما هم موفق باشید.

من چون تقريبا محمد كيشو :D رو ميشناسم و اون يكي دوستمون رو هم پستهاش رو خوندم هر دو رو دعوت به اختتام بحث ميكنم
چون يه مساله هست به اسم سليقه !
يكي ممكنه هزار تا دليل منطقي هم داشته باشه اما به سليقه اش نخوره يه بازي
ولي اين بحثها فقط دلخوري بوجود مياره

من خودم خيلي بازيهاي متا بالا رو دوست نداشتم

بنظرم دست دوستي بدين و حيفه كاربراي خوب با هم چالش داشته باشن

ريش سفيد فرو م كيارش :D
@Arima Kishou
@HalfLife G

با دلایل سلیقه ایی شما کار ندارم ولی این دو استدلال شما فقط تصحیح کردم که غلط هستن!
گفته های من هم خیلی واضحه.
شما وقتی که میگید V از بقیه قویتره دارید Fact ایی صادر میکنید که کاملا اشتباهه.
پ.ن:یادم رفت به اینم اشاره کنم دانته علاوه بر رویال گارد و SDT یک سلاح دیگه به نام Dr.Faust هم داره که قویترین سلاح کل بازیه.:D

شما هم موفق باشید.
کی کجا فکتی صادر کرد؟ من دارم دلیل و نظر خودمو میگم که چرا بازی ناامیدم کردم(من کجا گفتم حرفم فکته؟)

داستانش تکراری بود و پایانش هم عین شماره ۳(با تغییرات ریزش کاری ندارم)
لول دیزاین اکثر چپترا تو دیوار بود
با شخصیت v هم با زحمت خیلی کمی تو اکثر چپترا رو درجه سختی نرمال فرت و فرت بالاترین رنکینگ رو میگرفتم و بعد مدت کوتاهی هم تکراری شد حرکاتش

حالا شما موافق نیستی؟اوکی نباش
این حجم از پافشاریه شما رو این مساله که تجربه من غلطه و ..... رو من متوجه نمیشم

من حال نکردم به فلان دلایل، شما حال کردی؟ خب نوش جونت

.

بذار پس منم نظرمو بگم
سبك فايت و كمبوها تقريبا عالي بودن غير از دست نرو كه قابليت سوييچ رو نداشت مگر اينكه اون قابليت تموم ميشد
اما عيب اصلي فضاهاي تكراري و بي روح بود
و دشمنا هم بشدت تكراري و تيپ بودن و فقط براي دل خودت كمبو ميزدي
يه ذره هم ادونچر نداشت و باس ها هم تو معمولي ترين حالت بودن خصوصا واسه نسل ٨
نسبت به اين نسخه نسخه قبلي و نسل هفتم خيلي پويا تر و متنوع تر بود

و كامل از همون شروع فايت نرو با دانته جذب بازي ميشدي
برگشتن به ريشه ها خوبه اما بايد اين نسلي باشه
مثلا Nier از لحاظ گرافيك نسل ٧ بود اما گيم پلي واقعا عالي بود و اگه خطي بود يكي از بهترين تجربه ها ميشد
باسهاي nier خيلي خوب بودن

خب پرونده ی این نظرسنجی هم بسته شد:D
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

161878

۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- metal gear solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای