آقا دایموند هم از لیستت بزار کنار. زیاد از لحاظ سرعت جالب نیست اذیتت میکنه. آیفون هم که مشکلات خودشو داره
همون X1 بهتر از همشونه فوقالعادست.
با اینکه CPUش از امنیا کمتره ولی سرعتش بیشتره در اکثر مواقع هم HD رو میخوره
مبارکه![]()
قضيه اين نرم افزار هاي اداري چيه ؟
اصلا و ابدا همچین کاری رو نکن . از نظر من بغیر از اکسپریا . دایموند و ایفون دنبال چیز دیگه ای نرو . اگه میخوای با اینترنت موبایل کار کنی و همچنین نرم افزارهای سرگرم کننده و البته صدای فوق العاده آیفون بگیر و اگه میخوای از نرم افزارهای آفیس و کلا نرم افزارهای اداری استفاده کنی ویندوز موبایل .
آخه هر کی یه چیز میگه ! HD به قیمتش میرزه ؟! اگه آره چی داره که میرزه ؟ فقط به خاطر High Defenition بودن ؟بین اکسپریا،دایموند،HD شک نکن که اگه مشکلی از نظر پول نداری برو سراغ HD.
HD رو برای سرعتش میگم که اون هم به خاطر رمش هست.به خاطر رزولوشنش میگم.در PPC سرعت خیلی مهمه...آخه هر کی یه چیز میگه ! HD به قیمتش میرزه ؟! اگه آره چی داره که میرزه ؟ فقط به خاطر High Defenition بودن ؟
آقا با این Touch Pro 2 خیلی حال کردم !!! چنده ؟ چجوریه ؟!!
منم مثل تو شدم:biggrin1:ترو خدا کمک کنید، دارم دیوونه میشم
ببینید من عاشق iPhone هستم، فقط از وقتی فهمیدم SMS Delivery نداره اعصابم خراب شده ! الان هم هرچی فکر میکنم میبینم Windows Mobile به درد من نمیخوره، من میخوام یک Acceess point بگیرم و وصل شم به اینترنت با Wi Fi، از اونور هم دوست دارم با گوشیم بازی کنم، آهنگ گوش کردنم مهم هست ( به عنوان یک MP3 Player ) که iTunes و این چیزارو داره iPhone از اونور Xperia X1 400MB بیشتر ظرفیت نداره ! من کلاً با قیافه آیفون حال میکنم، با ابعادش و ضخامت کمش، الانم رفتم تو تاپیکش دیدم همش فرمور جدید میده و خیلی هم برنامه داره که حسابی آدم رو سرگرم میکنه ! کلاً هم با اپل خیلی حال میکنم ! MGS هم که واسش داره میاد ! نمیدونم چی کار کنم ... احساس میکنم آیفون به قیمتش نمیرزه ... یه کم قانعم کنید که میرزه![]()
من که iPhone میخرممنم مثل تو شدم:biggrin1:
نمي دونم بين آيفون و ويندوز موبايل كدومو انتخاب كنم.
من که iPhone میخرماون 16GBـش خودش کلی میرزه !!
میگن سفید خش بخوره تابلو ـه من سفید دوست دارم، اینجوریه ؟