موبايل!

دوستانی که در مورد خرید موبایل مردد هستند به این نکته توجه کنند که پرداخت پول زیاد واسه خرید موبایل از دو جهت اشتباه . یکی اینکه هر روز پیشرفتهایی در صنعت موبایل ایجاد میشه که باعث میشه در مدت کوتاهی گوشی شما از رده خارج بشه . دوم اینکه با توجه به امکانات موبایلها قیمت متعارفی ندارند . مثلا با 800 تومن میشه یه دوربین دیجیتال 10 مگا پیکسلی ، یه ,mp3 پلیر 4 گیگی، یه psp واسه بازی و فیلم نگاه کردن ویه موبایل شیک و باکلاس که قیمتش بابت دورربین و صفحه و سیستم عامل که باور کنید کاربرد ش خیلی کمتر از اون چیزیه که فکرش رو کنید رو خرید .
با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید خرید موبایل گرون قیمت جز حروم کردن پول چیزه دیگه ای نداره . خرید این موبایلهای گرون فقط یه وسوسه هستش که با خریدش بعد از مدتی این وسوسه ها جاشونو به پشیمونی میده .

راستی بچه هایی که میخوان iphone بگیرن به این نکته توجه کنن که صفحه نمایش خازنیش فقط به پوست انسان حساسه...حالا حساب کنید تو زمستون که دست کش دستتون کردید 2 راه بیشتر ندارید یا هی دستکشتون رو در بیارید یا با استفاده از دماغتون از گوشیتون استفاده کنید :biggrin1:
کاملا حرف درستی هست ! :دی
البته Apple واسه این مشکل هم چاره ای اندیشیده ! :دی
یه سری دستکش زدن که سر انگشت هاش یه چیزاییه ! :دی دقیق نمی دونم چیه ! :دی
اما بهش میکن دستکش مغناطیسی که البته تو ایران گیر نمیاد خیالتون راحت :دی
پ.ن : البته فقط به پوست انسان جساس نیست ! قلم هم واسش اومده ! ( البته اپل نزده براش ! )
فکر کنم با اجسام پهن و باریک حال میکنه ! این گوشی !

دوستان کسی اینجا W960 داره یا داشته؟ نقاطِ ضعفش چیا هستند؟ از نظر ظاهری چه طوریه؟

پ.ن:لطفا کسایی که تجربه کار با این گوشی را داشتند جواب بدند اطلاعات سایت ها رو همه رو خودم دیدم.;)

کسی در مورد تو گوشیه 6500 slide و e65 اطلاعاتی داره؟! کدوم بهتره و اینا !
واسه کسی میخوام:دی

با 300 تومن مایه بهترین انتخاب چیه؟! برند مهم نیست!! فقط سریع الان یکی تو علا الدین منتظر پیشنهاد منه:دی!!!

کسی در مورد تو گوشیه 6500 slide و e65 اطلاعاتی داره؟! کدوم بهتره و اینا !
واسه کسی میخوام:دی

با 300 تومن مایه بهترین انتخاب چیه؟! برند مهم نیست!! فقط سریع الان یکی تو علا الدین منتظر پیشنهاد منه:دی!!!
www.gsmarena.com
بین اون دوتا هم که گفتی 6500 slide بنظر من ارزش نداره!

بچه ها نظرتون در رابطه با E71 چیه ؟
همین الان رفتم گرفتم گوشی فوق العاده ای هست ! خیلی ازش خوشم اومده ! :love:
سرعتش هم خیلی عالیه GPS هم داره !
دوربینش هم 3.2 هست ولی کیفیت زیاد جالبی نداره ! ;)
بعد از 1 سال برگشتم به سمت نوکیا ! :دی ( البته تا وقتی آیفون 16 گیگ تو دبی پیدا بشه :دی )
یپSpeaker هاشم کیفیتش فوق العاده هست !
کلا از گوشی هایی که کیبوردشون QWERTY هست خیلی خوشم میاد ! + LCD بزرگ !

آخرین ویرایش:
دوستان سونی اریکسون یه گوشی جدید زده که کاملا با خواسته های من سازگاره
W715 که مشکلش اینه که برای ودافون ساخته شده...
به نظرتون امکانش هست که بعد از عرضه، نسخه های آنلاک شده اش رو توی بازار اینجا گیر بیارم؟؟
باتشکر...

دوستان یه گوشی با کلاس میخام......
کلاسش مهمتر از کاراییه!!!!
یکی یه پیشنهاد میده!؟

زیر 300 تومن فقط ویوتی که بنظر من اّخر کلاسه . کاراییش هم فوق العادس دوربین 5 با فلش زنون و فیلمبرداری 120 فریم :eek: فقط یادتون باشه مدل ke990 فلاش زنون داره و ku990 نداره .

سلام
یک سوال،افرادی که 5800 دارند...theme راحت توش میریزن؟!
من یک بار این کارو انجام دادم،دستگاه تقریبا مرد!
مشکل از theme بوده یا گوشی مشکل داره اصولا؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or