تو کانادا و آمریکا و ... ( من فقط کانادا و آمریکا رو مطمئنم ! ) iPhone به قیمت 200$ هست ولی حتماً شما باید حدود 1800$ کارت شارژ ( یه چیزی تو همین مایه ها ) ـه AT&T بخرید ... چون همون طور که میدونید یا نمیدونید iPhone انحصار AT&T هست تو آمریکا و کانادا ...سلام
من اگه بخوام بگم از کانادا برام iPhone بیارن ، هزینه نهایی (آنلاک و مانلاک و هر چیزه دیگه ای:biggrin1چقدر میشه؟
بعد الان تو کانادا میدونید چند دلاره؟
اشتباه میکنی اصلا همچین چیزی نیست اشتباه بهت گفتن چه خبر 1800 $ !!!!تو کانادا و آمریکا و ... ( من فقط کانادا و آمریکا رو مطمئنم ! ) iPhone به قیمت 200$ هست ولی حتماً شما باید حدود 1800$ کارت شارژ ( یه چیزی تو همین مایه ها ) ـه AT&T بخرید ... چون همون طور که میدونید یا نمیدونید iPhone انحصار AT&T هست تو آمریکا و کانادا ...
اهان یه نکته دیگه هم یادم رفت بگم از گوشی های جِلف بَدم میاد. در ضمن واقعا خیلی جالبه که کلا یه برند رو خز میدونی lolLG & Sumsung مد نظر داری؟اگر داری LG KF510 بد نیست ولی Nokia & اریکسون زیاد خز شدن
بیشتر گوشی هایی که الان دست اکثر مردم هست N95 یا N73 هست یا مدلهایی از اریکسوناهان یه نکته دیگه هم یادم رفت بگم از گوشی های جِلف بَدم میاد. در ضمن واقعا خیلی جالبه که کلا یه برند رو خز میدونی
کسی اجبار نکرده که وقتی اطلاعاتی از چیزی ندارید بیاید و نظر بدید.(خیلی محترمانه دارم میگم) وقتی یه گوشی خز میشه خوده اون گوشی خز شده نه اینکه کلا اون برند انگار من بیام به فرضِ مثال بی ام و 2002 خیلی خز پس BMW کلا خزه.در ضمن هر دو برند که گفتی گوشی دارند که اصلا هم خز نباشه مثل w910 یا خیلی گوشی های دیگهبیشتر گوشی هایی که الان دست اکثر مردم هست N95 یا N73 هست یا مدلهایی از اریکسون
تنها گوشی هایی که زیاد خز شدگیش به چشم نمیاد به نظر من فک کنم LG & Sumsung باشه
راستی دوستان 1 سوال وقتی تو توضیحات یک گوشی زده نسل سوم را پشتیبانی نمیکند منظور چیه؟
اسمت یادم رفت اهان بابکكلا اسم نوكيا و سوني اريكسون هم كمي تا قسمتي خز شده.:biggrin1:
مثلا LG Viewty واقعا گوشي نازيه ولي با قيافه ي گوشي هاي نوكيا حال نميكنم. (نظر شخصي) سوني اريكسون هم كه هيچي.![]()
ولي از همشون سرتر الان iphone است.![]()
نه كلي گفتم.:biggrin1:اسمت یادم رفت اهان بابکبابا من گفتم که تا 230 بودجه دارم فکر کنم Viewty قیمتش بیشتر از اینا باشه. برای من هم خودِ گوشی مهمه حالا مارکِ افتابه سازی قزوین هم بود مشکلی نیست
![]()
Iphone 3G 16 gigآقايون گوشي تا حدود 1200 چي هست الان؟ گوشي ميخوام نه پاكت پي سي ها!
اشتباه میکنی اصلا همچین چیزی نیست اشتباه بهت گفتن چه خبر 1800 $ !!!!
200$ که دادی تا چند ماه اگه اشتباه نکنم باید ماهی 80$ بپردازی حالا تا چند ماهشو نمیدونم
بعد خیلی ها رو میشناسم که از اونور آوردن اینجا بدون پرداخت هزینه اضافی![]()
قیمتش که به 1200 نمیرسه : د ی.خودم باهاش کار نکردم،اما فکر کنم شبیه به w580 باشه...یعنی میتونه گوشی خوبی باشه : د ینظرتون در مورد w910? آيا اين گوشي خز ميباشد؟! كاراييش و اينا چطور بوده؟