موبايل!

سلام.
اگر بخوام از اونور گوشی Omnia I900 رو برای خودم بیارم
از لحظه ای که گوشی میاد تو ایران باید چقدر دردسر بکشم تا گوشی قابل استفاده شه و این دردسر ها چقدر خرج دارن؟

سلام.
اگر بخوام از اونور گوشی Omnia I900 رو برای خودم بیارم
از لحظه ای که گوشی میاد تو ایران باید چقدر دردسر بکشم تا گوشی قابل استفاده شه و این دردسر ها چقدر خرج دارن؟
بستگی داره unlock بخری یا lock...
اگه lock باشه که خیلی ارزونتر از unlock هست و باید تو ایران unlock کنی که نمی دونم omnia چطور unlock میشه.اگر هم unlock بخری و تو ایران دیدی رجیستر نیست و با همراه اول کار نمی کنه میری تو سایت همراه اول شماره سریال گوشی رو میزنی برات رجیستر می کنه.
احتمال زیاد وقتی می خری رجیستر هست.
برای unlock کردن هم برای بعضی گوشی ها برنامش مجانی تو نت هست ولی برای بعضی گوشی ها مثل HD یکی هست که بهش 15 پوند میدی و کد unlock رو بهت میده...

یادم نمیاد این سوال رو اینجا پرسیدم یا نه ولی میخواستم ببینم الان وضعیت خز بودن K850 به چه صورتی هست. از چند نفر پرسیدم یکی گفت بد نیست یکی گفت افتضاح خز شده حالا یکی که درست حسابی میدونه بیاد بگه.:دی

ممنون

خب منم HD خریدم، فقط گیرِ این برنامه آریو اقلیمشم :دی
با گارانتی پرشین تله کام از تجارت الکترونیک تو پایتخت به قیمت 800000 تومان البته برنامه آریو اقلیم نداره :دی

خب منم HD خریدم، فقط گیرِ این برنامه آریو اقلیمشم :دی
با گارانتی پرشین تله کام از تجارت الکترونیک تو پایتخت به قیمت 800000 تومان البته برنامه آریو اقلیم نداره :دی
به به بهت تبریک میگم آقا علیرضا مبارکت باشه. علیرضا جان یکم گرون نخریدی منظورم یه 100 , 150 تومنی هست. من شنیده بودم ارزون شده بود .
اینهو که قیمتش تکون نخرده شایدم بخاطر گرانتیش باشه.
درکل مبارکت باشه
حرف نداره :biggrin1: دایموند چطوره؟

به به بهت تبریک میگم آقا علیرضا مبارکت باشه. علیرضا جان یکم گرون نخریدی منظورم یه 100 , 150 تومنی هست. من شنیده بودم ارزون شده بود .
اینهو که قیمتش تکون نخرده شایدم بخاطر گرانتیش باشه.
درکل مبارکت باشه
حرف نداره :biggrin1: دایموند چطوره؟
مرسی ... :love:
نه بابا ! ارزون هم خریدم ... تو سایت خودِ Persian Telecom زده 830 ! دایاموند فقط خوشگله ... :دی !

یادم نمیاد این سوال رو اینجا پرسیدم یا نه ولی میخواستم ببینم الان وضعیت خز بودن K850 به چه صورتی هست. از چند نفر پرسیدم یکی گفت بد نیست یکی گفت افتضاح خز شده حالا یکی که درست حسابی میدونه بیاد بگه.:دی

ممنون
خیلی هم گوشی خوبیه خودم که ازش راضیم :biggrin1: یعنی خواسته هایی که من از یه گوشی دارم رو براورده کرده :-" به نظر من هنوز تا خزیدن فاصله داره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or