واقعاً ؟ چه خوب .. میشه بگید کجا این قیمت رو میده ؟گارانتی یاس : 8450000 ریال : د ی
290
.........................
بله یه مقدار کشیده بالا البته این گوشی ولی خب چند هفته صبر کنید دوباره میاد تا همون 270 اینانه خوب
آخرین قیمتی که من قبل از عید داشتم حدود 270 بود ، 2 هفته مونده به عید .
چی شد ! کشید بالا !؟
بستگی داره unlock بخری یا lock...سلام.
اگر بخوام از اونور گوشی Omnia I900 رو برای خودم بیارم
از لحظه ای که گوشی میاد تو ایران باید چقدر دردسر بکشم تا گوشی قابل استفاده شه و این دردسر ها چقدر خرج دارن؟
به به بهت تبریک میگم آقا علیرضا مبارکت باشه. علیرضا جان یکم گرون نخریدی منظورم یه 100 , 150 تومنی هست. من شنیده بودم ارزون شده بود .خب منم HD خریدم، فقط گیرِ این برنامه آریو اقلیمشم
با گارانتی پرشین تله کام از تجارت الکترونیک تو پایتخت به قیمت 800000 تومان البته برنامه آریو اقلیم نداره![]()
مرسی ...به به بهت تبریک میگم آقا علیرضا مبارکت باشه. علیرضا جان یکم گرون نخریدی منظورم یه 100 , 150 تومنی هست. من شنیده بودم ارزون شده بود .
اینهو که قیمتش تکون نخرده شایدم بخاطر گرانتیش باشه.
درکل مبارکت باشه
حرف نداره :biggrin1: دایموند چطوره؟
خیلی هم گوشی خوبیه خودم که ازش راضیم :biggrin1: یعنی خواسته هایی که من از یه گوشی دارم رو براورده کردهیادم نمیاد این سوال رو اینجا پرسیدم یا نه ولی میخواستم ببینم الان وضعیت خز بودن K850 به چه صورتی هست. از چند نفر پرسیدم یکی گفت بد نیست یکی گفت افتضاح خز شده حالا یکی که درست حسابی میدونه بیاد بگه.
ممنون