موبايل!

تصمیمو گرفتم ... HTC Touch HD ... :دی دیگه عوض نمیکنم تصمیمو ... 3، 4 روز دیگه میگیرم فقط مشکل خاصی که نداره به جزء قیمتش ؟ :دی

تا حالا با گوشی که windows mobile داشته کار کردی؟!
چون من دارم htc touch pro خودم رو ميفروشم برم iphone بگيرم.:biggrin1:
چون از لحاظ application سيستم عامل ايفون(مک) داره از سيمبين هم ميزنه جلو!
در ضمن از لحاظ تاچ هيچ گوشی به پای ايفون نميرسه.

تا حالا با گوشی که windows mobile داشته کار کردی؟!
چون من دارم htc touch pro خودم رو ميفروشم برم iphone بگيرم.:biggrin1:
چون از لحاظ application سيستم عامل ايفون(مک) داره از سيمبين هم ميزنه جلو!
در ضمن از لحاظ تاچ هيچ گوشی به پای ايفون نميرسه.
از لحاظ application هیچ چیزی به پای windows mobile نمی رسه...

دوست عزیز اگه 5800 بزرگه که 96 نابوده دیگه.:biggrin1: در ضمن شما نگفتی من موبایل رو برای دوربینش می خوام.
96 کجاش نابوده؟:biggrin1: خوب دوربینم یکی از ارکان مهم گوشی هست:biggrin1: قیمت این 4 گوشی دقیقا الان چند است :

5800
N95
N96
KC910

یک خبر:دی

AT&T to finally offer unlocked contract-free iPhones 3G

As leaked information undoubtedly suggest AT&T will starts offering unlocked Apple iPhone 3G without any contract obligations starting from 26th March. To get one (or several), you need to be an existing AT&T customer and have 599/699 US dollars ready for the 8/16 gigs version respectively.
As of 26th March AT&T will offer its customers the special opportunity to get an unlocked iPhone 3G totally commitment-free with no in-store activation needed. The only limit is one iPhone 3G per active line per customer.
gsmarena_001.jpg

The campaign starts on March 26th and the prices are 599 US dollars for the 8 GB version and 699 dollars for the 16 gigs (presumably before state tax).

Source

ممد مگه این گوشیای که تو ایرانه ، 3G رو میگم مگه انلاک نیست ؟
==
در مورد بهترین تاچ با پوریا موافقم ایفن بهترینه ! و خودم چون 5800 رو امتحان کردم میگم یه صفحه تاچ نسبتا ضعیف داره ! چون فقط با قلم میشه شماره گرفت و با دست خیلی مشکله ! دوربینش افتضاح کامله ! (البته دوربین ایفن هم تعریفی نداره )! کلا چون اولین تجربه تاچ نوکیا هست کار قویی نیست ! و بهتره برا مدل بعدی خودمون رو اماده کنیم !

چون فقط با قلم میشه شماره گرفت
آره؟ : د ی
من بدونه قلم هم میتونم شماره بگیرم!!!!: د ی...صفحه تاچ تقریبا سریع و خوبی داره.
صداش که خیلی خوبه،پخش موزیکش حرف نداره واقعا!نسبت به w580 مثلا!
دوربین : د ی...کلا آدم فکر کنه دوربین نداره بهتره،من روز اول 2 تا عکس گرفتم،وحشتناک بود اصولا.
درست بشه انشاالله.

ممد مگه این گوشیای که تو ایرانه ، 3G رو میگم مگه انلاک نیست ؟
والا من از این قضیه های ایفون زیاد چیزی سر در نمیارم:دی یعنی اصلا طرفش نرفتم علی هم رفته مسافرت نیستش که ازش بپرسم ولی اینطور که این میگه تا الان باید حتما اون سیم کارت AT&T رو شارژ میکردی همونی که دوستان میگفتن باید فلان قدر پول شارژ بدی. حالا مثل اینکه قرار این قضیه برداشته بشه.
5800 رو 370 هم میشه گیر آورد !!
355 خودم خریدم برای کسی:دی البته فلاندیش 350 بود ولی چون فلاندی ها ساختِ چین و لِیبلهِ فلاند خورده پیشنهاد نمیشه این 355 هم مجارستانی رو گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or