ببخشید ولی این جمله شما به ویندوز موبایل چه ربطی داشت ؟؟؟!!!
تمام حرفهای شما درست ولی امیدوارم صفحه اچ دی و آیفون رو عینا مشاهده کرده باشید . اگر شخصا با هم مقایسشون نکردید بهتون پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید .
در مورد قطر آیفون هم بازهم قطر کمش دلیل پایین بودن کیفیتش نیست گفتم که مدلای زیادی با قطر کمتر دوربین بهتری نسبت به آیفون دارند . از جمله دایموند . شما این رو درنظر داشته باشد همون اومنیا که میگید 2 میلیمتر قطور تر از آیفونه 5 مگا پیکسله نه 2 مگا ..اون قسمت برامده دور دوربین اچ دی هم فقط یه قسمت نمادین و تا حدی محافظ دوربینه . وقتی در پشت گوشی رو باز کنید دوربینش کاملا با قسمتهای دیگه همسطحه .
بازهم میگم شما نمیتونید بیش از 65 هزار رنگ رو در ویندوز موبایل ببینید حتی اگه نوکیا اونو بزنه . خاصیت ویندوز موبایل همینه نه اینکه شرکت سازنده نتونه اینکار رو بکنه .
باز هم میگم نه تنها ایفون بلکه تمام گوشیهای موجود همگی دارای نقایصی هستند که این بخاطر کشوندن مشتری بدنبال مدلهای جدیدتر و کاملتره .
امیدوارم gps و wifi واست کاربرد داشته باشه ولی اینو بدون که هر دوی این امکانات فقط تا حدی توی ایران بدرد میخورن و نه بطور کامل . من در یک ماهی که اچ دی داشتم فقط یه بار از جی پی اس استفاده کردم و دیگر هیچ ... من 99 درصد احتمال میدم که از این دو ویژگی خیلی خیلی کم استفاده کنی مخصوصا از gps .
در مورد ال جی و سامسونگ هم اصلا این حرف رو نزن در حال حاضر این دو برند بطرز خارق العادهای دارن پیشرفت میکنن . ال جی با مدلهای ویوتی و پرادای خود غوغا کرده . سامسونگ هم با 8510 . پیکسون و اومنیا خود واقعا شاهکار کرد و الان هم داره 8910 رو روانه بازار میکنه که فوق العادس . ولی باز هم نظر ، نظره شماست و اینا رو محض اطلاع گفتم .
در مورد htc که واقعا کم لطفی میکنی . الان مدل دایموند داره به یکی از مدلای افسانه ای تبدیل میشه نه تنها من بلکه تمام دنیا این مدل رو تحسین کردند و میشه گفت این مدل نه تنها یه گوشی پیشرفته در تمام زمینهاست بلکه یک طراحی فشن و هنری رو داره . وقتی تو دستت میگیریش به سختی میتونی باور کنی که این یه ویندوز موبایله چون بقدری ظریف و کوچ و در عین حال قویه که از داشتنش لذت خواهید برد .
و اما در مورد صفحه تاچ . البته که این ویژگی در کنار مزایاش معایبی هم داره که عملکرد ضعیف در گوشه های صفحه و یا مسلط نبودن انگشت در کار با تاچ در بعضی از مدلای ppc بخاطر اندازه و قطرشون از اشکالاتشه . و البته سرعت در نوشتن پیام کوتاه و استفاده از اینترنت از مزایای اونه .
ببخشید زیاد حرف زدم ولی قبل از خرید همون اندازه که به امکانات گوشی دقت میکنی به پولی هم که داری میدی فکر کن . و البته حتما بهت توصیه میکنم که بعد از ایام عید و ترجیحا بعد از فروردین خرید کن .
مهدی جان من فقط یه چیز کوچک بگم.
البته این نظر شخصی من هست اما سامسونگ از نظر بدنه آشغال ترین گوشی های دنیا رو میزنه.رنگ گوشی هم آشغال تر از کیفیت بدنه.
این رو هم خودم هم اطرافیانم به چشم دیدیم.
من خودم این آخری Samsung U900 Soul داشتم که قبل از این که بفروشمش رنگ 2 قسمتش بلند شد.این مشکل رو توی Omnia و i8510 هم دیدم.اما قبول دارم که از نظر امکانات و کلا مشخصات چیزای درستی معرفی می کنه.
در حال حاضر Xperia X1 دارم و W902 که از هر 2 راضی هستم.