موبايل!

ببخشید ولی این جمله شما به ویندوز موبایل چه ربطی داشت ؟؟؟!!!

تمام حرفهای شما درست ولی امیدوارم صفحه اچ دی و آیفون رو عینا مشاهده کرده باشید . اگر شخصا با هم مقایسشون نکردید بهتون پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید .
در مورد قطر آیفون هم بازهم قطر کمش دلیل پایین بودن کیفیتش نیست گفتم که مدلای زیادی با قطر کمتر دوربین بهتری نسبت به آیفون دارند . از جمله دایموند . شما این رو درنظر داشته باشد همون اومنیا که میگید 2 میلیمتر قطور تر از آیفونه 5 مگا پیکسله نه 2 مگا ..اون قسمت برامده دور دوربین اچ دی هم فقط یه قسمت نمادین و تا حدی محافظ دوربینه . وقتی در پشت گوشی رو باز کنید دوربینش کاملا با قسمتهای دیگه همسطحه .
بازهم میگم شما نمیتونید بیش از 65 هزار رنگ رو در ویندوز موبایل ببینید حتی اگه نوکیا اونو بزنه . خاصیت ویندوز موبایل همینه نه اینکه شرکت سازنده نتونه اینکار رو بکنه .
باز هم میگم نه تنها ایفون بلکه تمام گوشیهای موجود همگی دارای نقایصی هستند که این بخاطر کشوندن مشتری بدنبال مدلهای جدیدتر و کاملتره .

امیدوارم gps و wifi واست کاربرد داشته باشه ولی اینو بدون که هر دوی این امکانات فقط تا حدی توی ایران بدرد میخورن و نه بطور کامل . من در یک ماهی که اچ دی داشتم فقط یه بار از جی پی اس استفاده کردم و دیگر هیچ ... من 99 درصد احتمال میدم که از این دو ویژگی خیلی خیلی کم استفاده کنی مخصوصا از gps .
در مورد ال جی و سامسونگ هم اصلا این حرف رو نزن در حال حاضر این دو برند بطرز خارق العادهای دارن پیشرفت میکنن . ال جی با مدلهای ویوتی و پرادای خود غوغا کرده . سامسونگ هم با 8510 . پیکسون و اومنیا خود واقعا شاهکار کرد و الان هم داره 8910 رو روانه بازار میکنه که فوق العادس . ولی باز هم نظر ، نظره شماست و اینا رو محض اطلاع گفتم .
در مورد htc که واقعا کم لطفی میکنی . الان مدل دایموند داره به یکی از مدلای افسانه ای تبدیل میشه نه تنها من بلکه تمام دنیا این مدل رو تحسین کردند و میشه گفت این مدل نه تنها یه گوشی پیشرفته در تمام زمینهاست بلکه یک طراحی فشن و هنری رو داره . وقتی تو دستت میگیریش به سختی میتونی باور کنی که این یه ویندوز موبایله چون بقدری ظریف و کوچ و در عین حال قویه که از داشتنش لذت خواهید برد .
و اما در مورد صفحه تاچ . البته که این ویژگی در کنار مزایاش معایبی هم داره که عملکرد ضعیف در گوشه های صفحه و یا مسلط نبودن انگشت در کار با تاچ در بعضی از مدلای ppc بخاطر اندازه و قطرشون از اشکالاتشه . و البته سرعت در نوشتن پیام کوتاه و استفاده از اینترنت از مزایای اونه .

ببخشید زیاد حرف زدم ولی قبل از خرید همون اندازه که به امکانات گوشی دقت میکنی به پولی هم که داری میدی فکر کن . و البته حتما بهت توصیه میکنم که بعد از ایام عید و ترجیحا بعد از فروردین خرید کن .

مهدی جان من فقط یه چیز کوچک بگم.
البته این نظر شخصی من هست اما سامسونگ از نظر بدنه آشغال ترین گوشی های دنیا رو میزنه.رنگ گوشی هم آشغال تر از کیفیت بدنه.
این رو هم خودم هم اطرافیانم به چشم دیدیم.
من خودم این آخری Samsung U900 Soul داشتم که قبل از این که بفروشمش رنگ 2 قسمتش بلند شد.این مشکل رو توی Omnia و i8510 هم دیدم.اما قبول دارم که از نظر امکانات و کلا مشخصات چیزای درستی معرفی می کنه.
در حال حاضر Xperia X1 دارم و W902 که از هر 2 راضی هستم.

امیدوارم gps و wifi واست کاربرد داشته باشه ولی اینو بدون که هر دوی این امکانات فقط تا حدی توی ایران بدرد میخورن و نه بطور کامل . من در یک ماهی که اچ دی داشتم فقط یه بار از جی پی اس استفاده کردم و دیگر هیچ ... من 99 درصد احتمال میدم که از این دو ویژگی خیلی خیلی کم استفاده کنی مخصوصا از gps .
در مورد ال جی و سامسونگ هم اصلا این حرف رو نزن در حال حاضر این دو برند بطرز خارق العادهای دارن پیشرفت میکنن . ال جی با مدلهای ویوتی و پرادای خود غوغا کرده . سامسونگ هم با 8510 . پیکسون و اومنیا خود واقعا شاهکار کرد و الان هم داره 8910 رو روانه بازار میکنه که فوق العادس . ولی باز هم نظر ، نظره شماست و اینا رو محض اطلاع گفتم .
در مورد htc که واقعا کم لطفی میکنی . الان مدل دایموند داره به یکی از مدلای افسانه ای تبدیل میشه نه تنها من بلکه تمام دنیا این مدل رو تحسین کردند و میشه گفت این مدل نه تنها یه گوشی پیشرفته در تمام زمینهاست بلکه یک طراحی فشن و هنری رو داره . وقتی تو دستت میگیریش به سختی میتونی باور کنی که این یه ویندوز موبایله چون بقدری ظریف و کوچ و در عین حال قویه که از داشتنش لذت خواهید برد .
و اما در مورد صفحه تاچ . البته که این ویژگی در کنار مزایاش معایبی هم داره که عملکرد ضعیف در گوشه های صفحه و یا مسلط نبودن انگشت در کار با تاچ در بعضی از مدلای ppc بخاطر اندازه و قطرشون از اشکالاتشه . و البته سرعت در نوشتن پیام کوتاه و استفاده از اینترنت از مزایای اونه .

باز هم تشکر میکنم واسه کمکت ...
منظور من از قیافه ی htc ها Diamondـش نبود، منظورم بعضی از مدل هاش هست که عین iMateـه و من ازش بدم میاد ! راجع به سامسونگ و LG هم من کلاً ازشون زیاد خوشم نمیاد !
Wi Fiـش که خیلی کاربرد داره، میخوام یک Access Point بخرم و تو خونه باهاش به اینترنت وصل شم ( حال میده :دی )

ببخشید زیاد حرف زدم ولی قبل از خرید همون اندازه که به امکانات گوشی دقت میکنی به پولی هم که داری میدی فکر کن . و البته حتما بهت توصیه میکنم که بعد از ایام عید و ترجیحا بعد از فروردین خرید کن .

من احتمالاً تو فروردین میخرم ( حالا 20،30 تومان اضافه تر زیاد مهم نیست ! )

---

در آخر Xperia به نظر من بهترین انتخاب میتونه باشه ... باز هم ممنون از کمکتون ...

ببخشید ولی این جمله شما به ویندوز موبایل چه ربطی داشت ؟؟؟!!!

تمام حرفهای شما درست ولی امیدوارم صفحه اچ دی و آیفون رو عینا مشاهده کرده باشید . اگر شخصا با هم مقایسشون نکردید بهتون پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید .
در مورد قطر آیفون هم بازهم قطر کمش دلیل پایین بودن کیفیتش نیست گفتم که مدلای زیادی با قطر کمتر دوربین بهتری نسبت به آیفون دارند . از جمله دایموند . شما این رو درنظر داشته باشد همون اومنیا که میگید 2 میلیمتر قطور تر از آیفونه 5 مگا پیکسله نه 2 مگا ..اون قسمت برامده دور دوربین اچ دی هم فقط یه قسمت نمادین و تا حدی محافظ دوربینه . وقتی در پشت گوشی رو باز کنید دوربینش کاملا با قسمتهای دیگه همسطحه .
بازهم میگم شما نمیتونید بیش از 65 هزار رنگ رو در ویندوز موبایل ببینید حتی اگه نوکیا اونو بزنه . خاصیت ویندوز موبایل همینه نه اینکه شرکت سازنده نتونه اینکار رو بکنه .
باز هم میگم نه تنها ایفون بلکه تمام گوشیهای موجود همگی دارای نقایصی هستند که این بخاطر کشوندن مشتری بدنبال مدلهای جدیدتر و کاملتره .

ا

عزيزي در چند پست بالاتر گفته بودن چشم فرق بين 65 و 256 و 16 ميليون رنگ رو نمي فهمه
اون جمله پاسخ به حرف ايشون بود.

براي اين كه بدونيد كه بدون مقايسه حرف نميزنم :
d93dd55feb7d7ecad51c8daabddb783e.jpg

هر دو دستگاه داراي اسكرين پروتكت هستن (htc پروتكت فابريك خودش و آيفون پروتكت 5000 توماني بازار)-رزولوشن عكسها ماكزيمم رزولشن ساپورت دستگاه است و عكس اصلي رزلوشني خيلي بالاتر داشته

دوربين htc-hd هم حدود 4 ميليمتر برآمده است هم از داخل قاب و هم از بيرون قاب اگر شك داريد تا از اون هم عكس بگذارم!

ضمنا صاحب اين htc موبايلش رو با آيفون 16 گيگ سفيد آنلاك فكتوري عوض ميكنه . اگر كسي خواست بگه!

خوب خدارو شكر يكي عكس گذاشت .
اين طور كه من متوجه شدم ميزان روشنايي آيفون بالاتره ولي رزوليشن پايين كاملا به چشم مياد .
چشم من كه اينارو ديد , تا ببينيم نظر آقا مهدي چيه ؟

این عکسی که دوستمون از HTC گذاشته تابلوئه که میزان روشناییش رو تا آخر کم کرده!!!!
تعداد رنگ هم تقریبا بی تاثیره و رزولیشن فقط مهمه....

شما عكس بزار !!
ميزان روشنايي هر دو دستگاه اتوماتيك است و بسته به ميزان نور محيط داره.

اين عكس ثابت ميكنه كه من htc-hd رو ديدم و باهاش كار هم كردم . شما آيفون رو مستقيما ديديد و باهاش كار كرديد؟

امکان نداره این تصویر باشه و 100% یه ایرادی داره.

متاسفم؟!
هميشه اصل بر صداقت است تا خلافش ثابت بشه . هر كدام از دوستان ميتوانند موضوع را به فراخور ميل باطني و علائق شخصي برداشت كنن. هدف من ارائه اطلاعات از موبايلي بود كه احتمالا اكثر شما دوستان با اون كار نكرديد و اگر نه شركت اپل هيچ تعلقي به من نداره و من هم موبايل فروش نيستم كه آيفون روي دستم مونده باشه و بخوام بفروشم!
دليلي براي ادامه اين بحث نميبينم شما دوستان ميتوانيد متفقن براي هر موبايل يا سيستم عامل يا هر چيز ديگر كه خواستيد هورا بكشيد.

شما عكس بزار !!
ميزان روشنايي هر دو دستگاه اتوماتيك است و بسته به ميزان نور محيط داره.

اين عكس ثابت ميكنه كه من htc-hd رو ديدم و باهاش كار هم كردم . شما آيفون رو مستقيما ديديد و باهاش كار كرديد؟
خوب هر 2 رو ماكزيموم ميزاشتي . ما نمي خواستم قدرت سنسورو بسنجيم .
ولي بازم دستت درد نكنه .

من این چند صفحه آخر این تاپیک رو خوندم در مورد 5800 این که دوربین زیاد جالبی نداره درسته ولی اگه دوستان آخرین ورژن نرم افزار 5800 رو روی گوشی نصب کنن کیفیت دوربین بهتر میشه و دوربین جلوی گوشی هم فعال میشه همچنین تاچ گوشی هم به نحو قابل ملاحظه ای ارتقا پیدا میکنه به طوری که واقعا با هاش حال میکنید.
برای پیدا کردن ورژن نرم افزار گوشی #0000#* رو بزنید اگر ورژن نرم افزار گوشی به جز ورژن 20.0.012 بود حتما باید آپگریدش کنید.
این مشکلات هم مربوط میشه به این قضیه که 5800 جزو اولین گوشی هایی هست که با Symbian OS S60v5.0 ساخته شده به همین دلیل احتمال اینکه با آپدیتهای بعدی کیفیت دوربین گوشی بهتر بشه باز هم وجود داره.
صدا و تصویر 5800XM هم مطمئنا راضیتون میکنه به خصوص کیفیت LCD TFT گوشی با 16.7 میلیون رنگ جزو بهترین گوشیهایی هست که من تا به حال دیدم من خودم X1 دارم ولی باید بگم که کیفیت صدا و تصویر تو 5800 واقعا جذابو و عالیه قیمتشم به نصبت امکاناتش فوق العاده عالیه که البته برای بعضیا نقطه ضعفه!!! چون باعث میشه گوشی زودتر خز بشه.
اما به نظر من اگر قصد خرید گوشی دارید و خز نشدن گوشی هم واستون خیلی مهمه تا اومدن N97 صبر کنید چون با وجود کیفیتی صدا و تصویری که 5800 داره به نظر میاد N97 واقعا گوشی جالبی باشه من که به احتمال 99% با اینکه کلا با برند نوکیا زیاد حال نمیکنم گوشی بعدیم N97 خواهد بود.

آخرین ویرایش:
عزيزي در چند پست بالاتر گفته بودن چشم فرق بين 65 و 256 و 16 ميليون رنگ رو نمي فهمه
اون جمله پاسخ به حرف ايشون بود.

براي اين كه بدونيد كه بدون مقايسه حرف نميزنم :
d93dd55feb7d7ecad51c8daabddb783e.jpg

هر دو دستگاه داراي اسكرين پروتكت هستن (htc پروتكت فابريك خودش و آيفون پروتكت 5000 توماني بازار)-رزولوشن عكسها ماكزيمم رزولشن ساپورت دستگاه است و عكس اصلي رزلوشني خيلي بالاتر داشته

دوربين htc-hd هم حدود 4 ميليمتر برآمده است هم از داخل قاب و هم از بيرون قاب اگر شك داريد تا از اون هم عكس بگذارم!

ضمنا صاحب اين htc موبايلش رو با آيفون 16 گيگ سفيد آنلاك فكتوري عوض ميكنه . اگر كسي خواست بگه!
اصلا این عکسی که گذاشتید قابل قبول نیست به 3 دلیل :
1- کاملا نور فلاش روی اچ دی متمرکز شده که باعث انعکاس و رفلکس روی صفحه شده به حدی که سنسورهای زیر صفحه کاملا مشخص شده .
2- بنظر میاد که موقعی که در حال عکس گرفتن بودید به هر دلیلی سنسور اچ دی نور رو خیلی کم کرده و این تفاوت کاملا غیر عادیه.
3- آیفون و نوکیا دو برتری در تولید صفحه هاشون دارن واونم کیفیت عالی در زیر نور شدید هستش که بهتر شدن عکس زیر نور فلاش دوربینی که باهاش عکس گرفتید بهمین دلیله .
منم معتقدم تفاوت در تشخیص تعداد رنگ و یا تفاوت در کیفیت دو صفحه با تعداد رنگ 16 میلیون و 65 هزار رنگ بسیار سخت و یا حتی غیر ممکنه .
ا. قبول دارم که آیفون کمی شفافتره ولی نه انقدر که مثل روز و شب باشن ولی تفاوت در رزولیشن دو گوشی کاملا مشهوده و میشه گفت آیفون خیلی عقب تره .
در مورد دوربین راستش من یادم نمیاد که 4 میلیمتر از داخل برامده تر باشه . شاید دقت نکردم ولی چیزی یادم نمیاد .

خوب خدارو شكر يكي عكس گذاشت .
اين طور كه من متوجه شدم ميزان روشنايي آيفون بالاتره ولي رزوليشن پايين كاملا به چشم مياد .
چشم من كه اينارو ديد , تا ببينيم نظر آقا مهدي چيه ؟

قبول دارم روشنایی ایفون بیشتر ه نه انقدر که توی عکس نشون دادن و همینطور که گفتم این نوع عکس گرفتن و مقایسه کاملا اشتباهه . البته روشنایی آیفون بخاطر تکنولوژی بکار رفته در صفحه گوشیهایی مثل ایفون و نوکیاست که باعث میشه در نور آفتاب هم بخوبی دیده بشن(که روشنتر شدن تصویر در ایفون هم بهمین دلیله ) . و در مورد رزولیشن هم که بازم میگم تقریبا میشه گفت قابل قیاس نیستند .اچ دی تقربا دوبرابر آیفون رزولیشن داره .

من این چند صفحه آخر این تاپیک رو خوندم در مورد 5800 این که دوربین زیاد جالبی نداره درسته ولی اگه دوستان آخرین ورژن نرم افزار 5800 رو روی گوشی نصب کنن کیفیت دوربین بهتر میشه و دوربین جلوی گوشی هم فعال میشه همچنین تاچ گوشی هم به نحو قابل ملاحظه ای ارتقا پیدا میکنه به طوری که واقعا با هاش حال میکنید.
برای پیدا کردن ورژن نرم افزار گوشی #0000#* رو بزنید اگر ورژن نرم افزار گوشی به جز ورژن 20.0.012 بود حتما باید آپگریدش کنید.
این مشکلات هم مربوط میشه به این قضیه که 5800 جزو اولین گوشی هایی هست که با Symbian OS S60v5.0 ساخته شده به همین دلیل احتمال اینکه با آپدیتهای بعدی کیفیت دوربین گوشی بهتر بشه باز هم وجود داره.
صدا و تصویر 5800XM هم مطمئنا راضیتون میکنه به خصوص کیفیت LCD TFT گوشی با 16.7 میلیون رنگ جزو بهترین گوشیهایی هست که من تا به حال دیدم من خودم X1 دارم ولی باید بگم که کیفیت صدا و تصویر تو 5800 واقعا جذابو و عالیه قیمتشم به نصبت امکاناتش فوق العاده عالیه که البته برای بعضیا نقطه ضعفه!!! چون باعث میشه گوشی زودتر خز بشه.
اما به نظر من اگر قصد خرید گوشی دارید و خز نشدن گوشی هم واستون خیلی مهمه تا اومدن N97 صبر کنید چون با وجود کیفیتی صدا و تصویری که 5800 داره به نظر میاد N97 واقعا گوشی جالبی باشه من که به احتمال 99% با اینکه کلا با برند نوکیا زیاد حال نمیکنم گوشی بعدیم N97 خواهد بود.

اصلا امکان نداره که نرم افزار باعث بهبود در کیفیت دوربین بشه . سخت افزار هر چی باشه کیفیت همونه و بهیچ وجه با تغییر نرم افزار قابل بهبود نیست و اینکه تاچ گوشی حساستر بشه رو هم قبول ندارم البته اینکه دستورات با سرعت بیشتری اجرا بشن وجود داره ولی اصلا ربطی به حسگرای صفحه نداره بلکه رابطه مستقیمی با سیستم عامل و اجرای برنامه ها بوسیله پردازنده و حافظه موقت گوشی داره .
البته تنوع در داشتن گوشیهای مختلف خوبه ولی من اعتقاد دارم که نوکیا در سری های اولیه گوشیهای خاصش همیشه مشکلاتی داره که از اون جمله میشه به سریهای ان 90 ، 91 ،93،92 وان 80 اشاره کرد که مشکلات زیادی داشتن و ان 97 هم احتمال میره مشکلاتی داشته باشه که البته فقط یه حدسه . در کل گوشیهای پیشرفته و خاص نوکیا مشکلات بیشتری به نسبت سایر برندها داره و موارد زیادی پیش اومده که گوشیهای پیشرفته ای مثل e90 و یا ان 93 و یا ان 80 که در زمان ورودشون گوشیهای منحصر بفردی بودن بخاطر اشکالات زیادی که داشتن خیلی زود از کورس خارج میشن که البته عقب بودن نوکیا ازتکنولوژی بروز و جدید هم باعث این مشکلات میشه .

آخرین ویرایش:
اصلا امکان نداره که نرم افزار باعث بهبود در کیفیت دوربین بشه . سخت افزار هر چی باشه کیفیت همونه و بهیچ وجه با تغییر نرم افزار قابل بهبود نیست و اینکه تاچ گوشی حساستر بشه رو هم قبول ندارم البته اینکه دستورات با سرعت بیشتری اجرا بشن وجود داره ولی اصلا ربطی به حسگرای صفحه نداره بلکه رابطه مستقیمی با سیستم عامل و اجرای برنامه ها بوسیله پردازنده و حافظه موقت گوشی داره .

دوست عزیز شما بهتره چندتا از Review هایی که بعد از آپدیت 20.0.012 نوشته شدن بخونی بعد متوجه میشی که آپدیت کردن چه اثراتی میتونه داشته باشه درسته که سخت افزار یه گوشی محدوه ولی با بهینه کردن نرم افزار گوشی مشکلات نرم افزاری گوشی بر طرف میشه که ظاهرا مشکلات کندی تاچ و دوربین 5800 بیشتر به ایرادات نرم افزاری گوشی و محدودیتی که Firmware گوشی ایجاد کرده بوده مربوط میشده همونطوری که شما وقتی CMOS کامپیوترت رو آپدیت میکنی یا درایور جدید واسه کارتت نصب میکنی عملکرد کامپیوتر یا اون قطعه بهتر میشه همین قضیه در مورد همه گوشیای Smartphone هم وجود داره به خصوص در مورد گوشیهای Symbian OS .
گوشیهای نوکیا به خاطر استفاده از سری های جدید Symbian OS معمولا با مشکلات بیشتری روبرو هستن دقیقا مثل وقتی که یه سیستم عامل جدید رو PC میاد باید یه مدت بگذره تا ایراداتش بر طرف بشه راجب اون سریهای ان 90 ، 91 ،93،92 و ان 80 هم که گفتی همشون بعد از آپدیت آخرین ورژن نرم افزارهاشون 90% مشکلاتشون بر طرف شده.
اینم Changelog فیرم ویر جدید 5800:

Camera is little improved
Faster touch-screen input
Faster internet data download times
Geotagging information now available in Camera
photo taking now possible with the front (secondary) camera
Dictionary application added, with support for multiple languages
General operation seems smoother, better performance is various applications, including Gallery, plus screen rotations are faster.
...​

آخرین ویرایش:
این HD هم با حاله ها :دی پولم میرسه اگر بخوام، میگین نمیرزه هیچ جوره ؟ :دی

HD از همه نظر توپه اما به خاطر ابعادش خیلی زود خسته میشی ازش.
البته این نظر منه.
همون Xperia خیلی خوش دست تر هست.

البته تنوع در داشتن گوشیهای مختلف خوبه ولی من اعتقاد دارم که نوکیا در سری های اولیه گوشیهای خاصش همیشه مشکلاتی داره که از اون جمله میشه به سریهای ان 90 ، 91 ،93،92 وان 80 اشاره کرد که مشکلات زیادی داشتن و ان 97 هم احتمال میره مشکلاتی داشته باشه که البته فقط یه حدسه . در کل گوشیهای پیشرفته و خاص نوکیا مشکلات بیشتری به نسبت سایر برندها داره و موارد زیادی پیش اومده که گوشیهای پیشرفته ای مثل e90 و یا ان 93 و یا ان 80 که در زمان ورودشون گوشیهای منحصر بفردی بودن بخاطر اشکالات زیادی که داشتن خیلی زود از کورس خارج میشن که البته عقب بودن نوکیا ازتکنولوژی بروز و جدید هم باعث این مشکلات میشه .

در مورد این که اصلا امکان نداره،باید بگم من خودم شخصا روی گوشی های سونی اریکسون با Patch تونستم کیفیت دوربین رو افزایش بدم.
این کار شدنیه...حداقل برای سونی اریکسون.

دوست عزیز شما بهتره چندتا از Review هایی که بعد از آپدیت 20.0.012 نوشته شدن بخونی بعد متوجه میشی که آپدیت کردن چه اثراتی میتونه داشته باشه درسته که سخت افزار یه گوشی محدوه ولی با بهینه کردن نرم افزار گوشی مشکلات نرم افزاری گوشی بر طرف میشه که ظاهرا مشکلات کندی تاچ و دوربین 5800 بیشتر به ایرادات نرم افزاری گوشی و محدودیتی که Firmware گوشی ایجاد کرده بوده مربوط میشده همونطوری که شما وقتی CMOS کامپیوترت رو آپدیت میکنی یا درایور جدید واسه کارتت نصب میکنی عملکرد کامپیوتر یا اون قطعه بهتر میشه همین قضیه در مورد همه گوشیای Smartphone هم وجود داره به خصوص در مورد گوشیهای Symbian OS .
گوشیهای نوکیا به خاطر استفاده از سری های جدید Symbian OS معمولا با مشکلات بیشتری روبرو هستن دقیقا مثل وقتی که یه سیستم عامل جدید رو PC میاد باید یه مدت بگذره تا ایراداتش بر طرف بشه راجب اون سریهای ان 90 ، 91 ،93،92 و ان 80 هم که گفتی همشون بعد از آپدیت آخرین ورژن نرم افزارهاشون 90% مشکلاتشون بر طرف شده.
اینم Changelog فیرم ویر جدید 5800:

Camera is little improved
Faster touch-screen input
Faster internet data download times
Geotagging information now available in Camera
photo taking now possible with the front (secondary) camera
Dictionary application added, with support for multiple languages
General operation seems smoother, better performance is various applications, including Gallery, plus screen rotations are faster.
...​

دوست عزیز این چیزایی که شما میگید درست اما اگه یه خورده دقت کنید متوجه میشید که مثلا بالا رفتن سرعت تاچ نه بخاطر بالا رفتن حساسیت سنسورهای صفحس بلکه سرعت اجرای فرامین در گوشی بالا میره که مربوط به عملکرد سیستم عامله . در مورد دوربین شما که ماشاا.. خودتون استادید ولی مثلا مگه میشه مقدار نور دهی در یه دوربین دیجیتال رو با نرم افزار افزایش داد؟ مگه اینها همه به لنز و دیافراگم بستگی نداره . مگه میشه سرعت شاتر رو با نرم افزار افزایش داد؟ اگه اینطور بود یه دوربین کامپکت با قابلیت تغیر فریمور میزدن و دیگه نیازی به تولید دوربینهای slr نبود .نه دوست عزیز اینها همه عناصر ثابتی در یه دوربین دیجیتال هستن . تنها موارد قابل تغییر میتونه در پردازش عکس بعد از ثبتش در موبایله مثلا بهبود رنگ و یا سفیدی و یا کنتراست .
در مورد اون گوشایی هم که عنوان کردم منظورم فقط ایرادهای نرم افزاری نبود بلکه از نظر سخت افزاری و حتی بدنه دچار اشکالات زیادی بودند و استقبال کمی ازشون شد و بعد از مدت کوتاهی به فراموشی سپرده شدن .
HD از همه نظر توپه اما به خاطر ابعادش خیلی زود خسته میشی ازش.
البته این نظر منه.
همون Xperia خیلی خوش دست تر هست.

صد در صد تایید میشه . اچ دی بخاطر پهنای زیاد و همچنین قطر کم اصلا خوشدست نیست و کار باهاش زجر اوره . منم موافقم که اکسپریا خوشدست تره و خریدش از لحاظ قیمت عاقلانه تره .بنظر من ابعاد موبایل به اندازه سخت افزار و حتی سیستم عاملش مهم و
در مورد تغییر کیفیت دوربین پدرام جان همونطور که گفتم کیفیت در پردازش و یا بهتر بگم رتوش عکس بعد از ثبت مثل تغییر رنگ و یا کنتراست و ... بوجود میاد که همه پردازشهای نرم افزارین که تقریبا کار فتوشاپ با گستردگی بسیار کم رو انجام میدن . مثلا قسمتای نویز دار رو smoot میکنه و یا قرمزی چشم رو برطرف میکنه و یا سفیدی عکس رو نرمال میکنه .که درسته باعث بهبودی عکس در ظاهر میشن ولی بقیمت از دست رفتن بعضی جزئیات .
این HD هم با حاله ها :دی پولم میرسه اگر بخوام، میگین نمیرزه هیچ جوره ؟ :دی

اصلا و ابدا همچین کاری رو نکن . از نظر من بغیر از اکسپریا . دایموند و ایفون دنبال چیز دیگه ای نرو . اگه میخوای با اینترنت موبایل کار کنی و همچنین نرم افزارهای سرگرم کننده و البته صدای فوق العاده آیفون بگیر و اگه میخوای از نرم افزارهای آفیس و کلا نرم افزارهای اداری استفاده کنی ویندوز موبایل .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or