موبايل!

x1 بدتر از 5800 که نیست!
یعنی از n95 هم بدتر شده!قیمتش پایین تره بیشتر هم تو دست همس!
یعنی باید سریع اقدام به خرید یک پوشی دیگه کرد : د ی
x1 نسبت به این کاهش قیمتش باز خوب مونده!اما 5800 از دست رفتس : د س

1- يكي از مهمترين فاكتورهايي كه امكان نصب دوربين با پيكسل بالا را محيا ميكنه قطر دستگاه است كه با قطر آيفون دوربين بيش از اين قابل نصب نيست.
2- تمام توانايي هاي هر دستگاه الكترونيكي با نصب نرم افزار قابل استفاده ميشه . اين كه نرم افزار نصب شده به صورت "defult factory" نباشد ، قابليت دستگاه زير سوال نخواهد رفت.
3- تا جايي كه ميدونم آيفون تنها گوشي موجود در بازار است كه lcd با 16ميليون رنگ داره .

غرض از ايت پست و پست قبلي اطلاع رساني به عزيزي بود كه ميخواست موبايل بخره و سعي شد اطلاعات تكميل تري براي انتخاب به ايشان داده بشه. ضمن احترام به سليقه و عقيده شما ياد آوري ميكنم كه قابليتهاي آيفون بسيار فراتر از اين چند شاخص است كه فرموديد (البته در پست قبلي هم اشاره كرديد) ليكن بحث در اين مورد باعث خارج شدن تاپيك از موضوع است .

در مورد قطر دستگاه که راستش نظرتون اصلا مورد تایید نیست شما کافیه سری اولترای سامسونگ و یا همین htc مثل اچ دی و یا دایموند رو در نظر بگیرید . مگر ایفون از اومنیا باریکتره ؟ و یا مدلهای جدید سونی اریکسون که واقعا باریکن ولی دوربین 5 مگا دارن .
درسته که نرم افزار باعث میشه تواناییهای یه دستگاه مشخص بشه ولی اینرو هم باید قبول کرد اپل دلیل برای نذاشتن فیلمبرداری روی ایفون داشته که البته من دلیلش رو نمیدونم ولی دور از ذهنه که اپل میتونسته این کار رو بکنه ولی نکرده باشه . حتما دلیل داشته .
در مورد صفحه هم هر کسی قبول داره که رنگ حرف اول رو توی کیفیت نمیزنه بلکه رزولیشنه که نشان کیفیت یه ال سی دیه . شما کیفیت اچ دی و یا دایموند و اسکپریا رو با اینکه 65000 رنگن رو با ایفون مقایسه کنید تا تفاوت رو حس کنید. البته ویندوز موبایل خاصیتش اینه که 65000 رو بیشتر ساپورت نمیکنه حتی اگه صفحه 16 میلیون رنگ باشه . و گرنه سیستمهای عامل دیگه براحتی این تعداد رنگ رو ساپورت میکنن . یعنی شما نمیدونید نوکیا اکثر گوشیاش 16 میلیون رنگ هستند ؟!
بازم میگم ایفون یه انقلاب توی صنعت موبایل بود و هست ولی این سیاست هر شرکتیه که یکسری کمبود توی محصولاتش بذاره تا برای تولیدات آیندش یه تضمین فروش داشته باشه .

به احتمال زیاد همینو میخرم پس ... 600 تومن هست ... واقعاً نسبت به امکاناتش ارزشش رو داره ... ممنون از پدرام و مهدی برای کمک کردن !

البته یاداوری کنم که شما باید بدونید ارزش رو توی چی میبینید . من اچ دی داشتم دوربینش 5 مگا بود . صفحش 3.8 و فوق العاده با کیفیت بود . سخت افزارش واقعا قوی و خوب بود . شکیل و زیبا بود . ولی 900 تومن پول کمی نیست . واسه همین فروختمش چون دیدم درسته که گوشی فوق العاده ایه ولی ارزش 900 تومن رو نداره . سیستم عامل ویندوز بیشتر کاربری اداری داره و زیاد روی سرگرمیش حساب نکن . من شخصا پیشنهاد میکنم که اول خواسته هات بررسی کن و بعد گوشیا رو چک کن و ببین کدوم بیشتر به خواسته هات نزدیکه . و در اخر که بنظر من مهمترین قسمته پول گوشیه . هر چه گوشی مورد نظرت به خواسته هات نزدیک باشه و در عین حال ارزون باشه مطمئن باش از خریدت راضی تر خواهی بود .
من تا بحال گوشیای گرون قیمت و زیادی رو خرید و فروختم و کلی ضرر کردم ولی این اواخر یکی از آشناها یه گوشی رو که خودش از مرز وارد میکنه رو بهم معرفی کرده . شاید باور نکنید من تابحال گوشیای چینی رو مسخره میکردم و اصلا بهشون فکر هم نمیکردم چه برسه که بخوام بخرمش . ولی وقتی گوشیش رو چند وقتی دستم گرفتم باورم نمیشد که انقدر از این گوشی راضی باشم . وقتی که 2 سیم کارت رو همزمان فعال داشته باشی و یا تلویزیون با انتن دهی عالی همیشه باهات باشه و صدای باکیفیت و فوق العاده ای رو بتونی از گوشیت بشنوی . کیفیت ال سی دی گوشی عالی باشه . مکالمه ها رو براحتی ضبط کنی . تنظیمات خیلی زیادی داری .امکاناتی مثل شتابسنج که علاوه بر چرخش صفحه میتونی اهنگها و عکسها و حتی کانالهای تلویزیونی رو با یه تکان کوچیک عوض کنی . دوربینش در حد رفع نیاز و فقط واسه مواقع خاصی نیازت رو رفع کنه . بلوتوث و رادیو داری . انتن دهی فوق العاده و صدای مخاطب رو بسیار عالی داشته باشی . نیازی به خرید هیچ وسیله جانبی مثل کیف و باطری نداشته باشی .واست کار وبکم رو انجام بده و در عین حال یه گوشی زیبا و باریک که هیچ کس حتی نمیتونه تشخیص بده این گوشیا از این گوشیای چینی و ارزونه . این موضوع وقتی واسه من شریرین تر شده که فقط 80 تومن پای این همه امکانات دادم و تابحال از تمام گوشیای که داشتم راضی تر بودم . شاید باور نکنید حتی بیشتر از اچ دی ازش خوشم اومده چون نیازهای واقعیم رو برطرف کرده نه خواسته های زود گذر و کاذب که بعد از مدتی واست بی اهمیت بشن مثلا سیستم عامل که مثلا در ویندوز موبایل بیشتر برنامه ها مدیریت فایلها هستند و یا برنامه های اداری که بدرد هر کسی نمیخورن و البته بازی که یه امکان جنبی بی اهمیته چون بازی با موبایل اصلا جذاب نیست چون موبایل کنترل مناسبی برای بازی نداره .
این گوشیا بخاطر اینکه معروف نیستن و خوب فروش برن میان و امکانات زیادی رو براش میذارن در حالی که برندهای معروف نیازی به این کارا ندارن و همیشه کمبودی رو توی گوشیاشون میذارن در حالی که فروش مناسب خودشون رو دارن . اگر این امکانات رو بخوای توی یه گوشی از برند معروف جمع کنی مطمئنا زیر 200 تومن نخواهد شد .
ببخشید زیاد حرف زدم ;)

اكثرگوشي ها الان 16 ميليون هست , كه بيشتر يه ترفند تبليغاتي , چون چشم انسان فرق بين 16 و 256 و 65 متوجه نميشه . مهم رزوليشن هست . نمايش تعداد رنگ بالا جز مشغول كردن پردازنده كار ديگه اي نمي كنه .

دقیقا حق با شماست . رنگ ملاک کیفیت نیست .

x1 استفاده کردم عالیه!اما صبر کنی گوشیهای بهتریم میاد که با این قیمت میشه گرفت!
f480 کجا فول تاچ هست؟تاچ ویز هست!!:cheesygri
کیفیت السیدی x1 از لحاض روشنایی بهتر از ایفونه!چون داشتم و امتحان کردم!اما آیفون هم امکاناتی داره!
تازگیا خیلیا واسه بازی کردن میگیرنش!:laughing:
باتری ایفون هم خوب کار میکنه و نیازس به تعویض نیست!در ضمن هندزفری x1 مثل سری w
هست و خیلی عالیه!

درسته مخصوصا بعد از عید که اومنیا اچ دی و 12 مگا پیکسلی سونی اریکسون و اچ دی پرو میان و البته این رو هم بگم که قراره تعرفه واردات موبایل بشه 10 درصد که حتما ارزون میشه .
منم تعجب کردم که ایشون گفت f480 مولتی تاچه !!!:eek:
ایفون کیفیت ال سی دیش زیاد تعریفی نداره . درسته جدیدا بازیهای آیفون زیاد شده و همین بازیاش باعث فروش بالای اون در این چند وقت اخیر شده .
در مورد باطری آیفون هم من مواردی رو دیدم که باطریش خراب شده و باعث دردسر کاربر شده .
کلا کیفیت پخش موسیقی در ویندوز موبایل خیلی عالیه و البته در ایفون هم که دیگه نیاز به تعریف نداره .

گوشی های سونی اریکسون وقتی وارد بازار می شن بعد یه مدت افت قیمت شدید دارن ولی نوکیا اینجوری نیست .
مثلا من n81 رو 360 گرفتم با گارانتی معتبر الان تو حدود 350 یا 340 هستش.

وای خدا این یه زمانی 900 تومن بود!
از اون گوشی هایی که تا چند ماه اینده مثل چمن خز میشه!:biggrin1:

رامین جان 1100000 تومن بود . نه مطمئن باش گوشیای ویندوز موبایل زیاد خز نمیشن چون هر کسی سوادشو نداره ;) خیلی همین که میشنون ویندوزه ، میترسن بخرن :laughing:

اكثرگوشي ها الان 16 ميليون هست , كه بيشتر يه ترفند تبليغاتي , چون چشم انسان فرق بين 16 و 256 و 65 متوجه نميشه . مهم رزوليشن هست . نمايش تعداد رنگ بالا جز مشغول كردن پردازنده كار ديگه اي نمي كنه .

اگر ممکنه یه لینکی از مقاله ای چیزی در این مورد بزارید‌.‌.‌. برای خودم میخوام‌.
ممنون‌.

مگر ایفون از اومنیا باریکتره ؟
:o
WTF ؟!
مهدی جان یعنی میخوای بگی باریکتر نیست ! ؟ :eek: ( خیلی خیلی هم باریکتر من خودم فامیلمون داشت با هم مقایسه کردم ! فکر کنم اشتباهی تایپ کردی !!!!! )

مهدی منظور از مولتی تاچ یعنی فقط با انگشت کار کنه دیگه؟! اگه منظورت همینه باید بگم F480 مولتی تاچه چون رفیقم داره....

اره منظورم همینه ولی تا اونجا که منم یادمه 480 تاچ ویزه نه مولتی تاچ . یعنی وقتی با انگشت روی دو نقطه اشاره کنه هر دو قسمت عمل میکنه ؟مثلا عکسها رو از دو طرف بکشه تا بزرگ بشه .

آقا مهدی این N97 تاریخ عرضه اش کی هست .
سیستمش احتمال داره به ویندوز موبایل تغییر کنه؟؟

دقیقا نمیدونم ولی توی نمایشگاه بارسلون واسه تست گذاشته بودنش و همچنین اومنیا اچ دی احتمالا تا یکی دو ماه دیگه بیاد بازار. من که از ان 97 خوشم نیومد من که مطمئنم چیز خوبی از آب در نمیاد .
نه امکان نداره . چون نوکیا با ماکروسافت توافقی نداشته مگر بعد از ان 97 نوکیا به فکر ویندوز موبایل بیفته .

یعنی کارت گرافیک pc شما الان داره روی 65هزار رنگ کار میکنه!
لطفا برای زیز سوال بردن آیفون چشمان مهربانتان را زیر سوال نبرید.

در مورد قطر دستگاه که راستش نظرتون اصلا مورد تایید نیست شما کافیه سری اولترای سامسونگ و یا همین htc مثل اچ دی و یا دایموند رو در نظر بگیرید . مگر ایفون از اومنیا باریکتره ؟ و یا مدلهای جدید سونی اریکسون که واقعا باریکن ولی دوربین 5 مگا دارن .
درسته که نرم افزار باعث میشه تواناییهای یه دستگاه مشخص بشه ولی اینرو هم باید قبول کرد اپل دلیل برای نذاشتن فیلمبرداری روی ایفون داشته که البته من دلیلش رو نمیدونم ولی دور از ذهنه که اپل میتونسته این کار رو بکنه ولی نکرده باشه . حتما دلیل داشته .
در مورد صفحه هم هر کسی قبول داره که رنگ حرف اول رو توی کیفیت نمیزنه بلکه رزولیشنه که نشان کیفیت یه ال سی دیه . شما کیفیت اچ دی و یا دایموند و اسکپریا رو با اینکه 65000 رنگن رو با ایفون مقایسه کنید تا تفاوت رو حس کنید. البته ویندوز موبایل خاصیتش اینه که 65000 رو بیشتر ساپورت نمیکنه حتی اگه صفحه 16 میلیون رنگ باشه . و گرنه سیستمهای عامل دیگه براحتی این تعداد رنگ رو ساپورت میکنن . یعنی شما نمیدونید نوکیا اکثر گوشیاش 16 میلیون رنگ هستند ؟!
بازم میگم ایفون یه انقلاب توی صنعت موبایل بود و هست ولی این سیاست هر شرکتیه که یکسری کمبود توی محصولاتش بذاره تا برای تولیدات آیندش یه تضمین فروش داشته باشه .

دوست عزيز:
دوربين آيفون در محلي قرار گرفته كه قطر اون بخش 9 ميليمتر است و قطر ماكزيمم آيفون 12.3 ميليمتر است در حالي كه i900 قطر12.5 ميليمتري دارد. ضمنا شما كه htc-hd داشته ايد حتما به خاطر داريد كه محل لنز دوربين آن 3 ميليمتر بيرون تر از پشت موبايل است.
به اعتقاد من رزلوشن يك lcd بايد متناسب با كار آيي اون باشه . مثلا براي مانيتور 19 اينچ كه در فاصله 60 سانتي چشم قرار ميگيره رزلوشن 1396*768 مناسبه . براي موبايل با صفحه 3.5 اينچ كه در فاصله 30 سانتي قرار ميگيره رزلوشن 320 در 480 مناسبه چرا كه شما در خطوط منحني با هر درجه تقعر هرگز پيكسلها را نميبيني . البته داشتن رزلوشن بالاتر هم خوبه ولي كار آيي نداره. اما تعداد رنگ! تعداد رنگ باعث ايجاد حالت طبيعي تر در تصاوير و به خصوص عكس ها ميشود . به طور كلي شما هر شئي را با نوري كه به آن تابيده ميشود ميبيني و چون اين نور از از جهات مشخصي به شئي تابيده ميشه در هر نقطه از شئي يك رنگ خاص ايجاد ميشه . هنگامي كه شما عكس آن شئي را در يك lcd مشاهده ميكنيد هر چقدر دست پردازشگر تصوير براي انتخاب رنگ بازتر باشه تصوير طبيعي تر خواهد بود . و اگر تعداد رنگها خيلي كم باشه ناچارا شما مرز بين رنگها را دريك جسم يك رنگ با خطوطي عمود بر جهت تابش نور خواهيد ديد.
يادم بود كه اكثر گوشي هاي دو سال اخير نوكيا به خصوص سري n داراي 16 ميليون رنگ است ولي ملاك مقايسه پاكت پي سي ها بود و نوكيا در اين زمينه گوشي در بازار ايران نداده.
چقدر حرف زدم!!!
قطعا نظر بنده به معناي زير سوال بردن هيچ موبايلي نيست و هر سليقه اي ميتواند يك مدل خاص را برگزيند. ليكن صحبت قابليتهاي آيفون شد و من فقط محض اطلاع مواردي را ياد آوري كردم .
در هر حال نظر شما براي من محترم بوده و اميدوارم كه هميشه از آنچه كه داريد لذت ببريد كه آنچه كه مهم است فقط و فقط همين است.

Last edited by a moderator:
من در مورد تعداد رنگ صفحه نمايش مقاله و منبع تخصصي ندارم .توي مجلات مختلف يه چند خطي توش خوندم . (عصر شبكه شماره56 )
ولي ما كه هنوز ويندوز مبايل نخريديم , هر وقت گرفتيم , با iphone و نوكيا يه مقايسه اي مي كنيم .
اگه كس هر 2تاشو داره يه عكس يكسان بزاره پشت تصوير و ازشون يه عكس بگيره بزاره اينجا .

آخرین ویرایش:
البته یاداوری کنم که شما باید بدونید ارزش رو توی چی میبینید . من اچ دی داشتم دوربینش 5 مگا بود . صفحش 3.8 و فوق العاده با کیفیت بود . سخت افزارش واقعا قوی و خوب بود . شکیل و زیبا بود . ولی 900 تومن پول کمی نیست . واسه همین فروختمش چون دیدم درسته که گوشی فوق العاده ایه ولی ارزش 900 تومن رو نداره . سیستم عامل ویندوز بیشتر کاربری اداری داره و زیاد روی سرگرمیش حساب نکن . من شخصا پیشنهاد میکنم که اول خواسته هات بررسی کن و بعد گوشیا رو چک کن و ببین کدوم بیشتر به خواسته هات نزدیکه . و در اخر که بنظر من مهمترین قسمته پول گوشیه . هر چه گوشی مورد نظرت به خواسته هات نزدیک باشه و در عین حال ارزون باشه مطمئن باش از خریدت راضی تر خواهی بود .
من تا بحال گوشیای گرون قیمت و زیادی رو خرید و فروختم و کلی ضرر کردم ولی این اواخر یکی از آشناها یه گوشی رو که خودش از مرز وارد میکنه رو بهم معرفی کرده . شاید باور نکنید من تابحال گوشیای چینی رو مسخره میکردم و اصلا بهشون فکر هم نمیکردم چه برسه که بخوام بخرمش . ولی وقتی گوشیش رو چند وقتی دستم گرفتم باورم نمیشد که انقدر از این گوشی راضی باشم . وقتی که 2 سیم کارت رو همزمان فعال داشته باشی و یا تلویزیون با انتن دهی عالی همیشه باهات باشه و صدای باکیفیت و فوق العاده ای رو بتونی از گوشیت بشنوی . کیفیت ال سی دی گوشی عالی باشه . مکالمه ها رو براحتی ضبط کنی . تنظیمات خیلی زیادی داری .امکاناتی مثل شتابسنج که علاوه بر چرخش صفحه میتونی اهنگها و عکسها و حتی کانالهای تلویزیونی رو با یه تکان کوچیک عوض کنی . دوربینش در حد رفع نیاز و فقط واسه مواقع خاصی نیازت رو رفع کنه . بلوتوث و رادیو داری . انتن دهی فوق العاده و صدای مخاطب رو بسیار عالی داشته باشی . نیازی به خرید هیچ وسیله جانبی مثل کیف و باطری نداشته باشی .واست کار وبکم رو انجام بده و در عین حال یه گوشی زیبا و باریک که هیچ کس حتی نمیتونه تشخیص بده این گوشیا از این گوشیای چینی و ارزونه . این موضوع وقتی واسه من شریرین تر شده که فقط 80 تومن پای این همه امکانات دادم و تابحال از تمام گوشیای که داشتم راضی تر بودم . شاید باور نکنید حتی بیشتر از اچ دی ازش خوشم اومده چون نیازهای واقعیم رو برطرف کرده نه خواسته های زود گذر و کاذب که بعد از مدتی واست بی اهمیت بشن مثلا سیستم عامل که مثلا در ویندوز موبایل بیشتر برنامه ها مدیریت فایلها هستند و یا برنامه های اداری که بدرد هر کسی نمیخورن و البته بازی که یه امکان جنبی بی اهمیته چون بازی با موبایل اصلا جذاب نیست چون موبایل کنترل مناسبی برای بازی نداره .
این گوشیا بخاطر اینکه معروف نیستن و خوب فروش برن میان و امکانات زیادی رو براش میذارن در حالی که برندهای معروف نیازی به این کارا ندارن و همیشه کمبودی رو توی گوشیاشون میذارن در حالی که فروش مناسب خودشون رو دارن . اگر این امکانات رو بخوای توی یه گوشی از برند معروف جمع کنی مطمئنا زیر 200 تومن نخواهد شد .
ببخشید زیاد حرف زدم

خیلی خیلی ممنون از کمکت ... من راستش از گوشی داشتن واسم GPS و Wi Fiـش مهم هست که همه گوشی های جدید دارن اینا رو ... و چیزِ دیگه ای هم که برام خیلی مهم هست اینه که صفحش Touch باشه. کاری هم با گوشیم نمیکنم ولی چون گوشیه خودم خیلی قدیمیه میخوام یک گوشی بخرم، 5800 نسبت به قیمتش گوشیه خوبیه ولی فوق العاده خز شده از اومنیا و کلاً از samsung و LG هم خوشم نمیاد. یک چیزِ دیگه ای هم که واسم خیلی مهمِ خوشگلیه گوشیه و به همین دلیل از بعضی htc ها اصلاً خوشم نمیاد. میمونه دو تا گوشی، یکی همین Xperia و یکی هم iPhone، من خودم از همه چیزِ iPhone خوشم میاد ولی یه کم که فکر کردم دیدم اصلاً به قیمتش نمیرزه ! به خاطر همین میخوام Xperia بخرم. هم گوشیه خوشگلیه هم صفحش Touch ـه هم اینکه تا حالا زیاد خز نیست هم کلی امکانات داره !

یعنی کارت گرافیک pc شما الان داره روی 65هزار رنگ کار میکنه!
لطفا برای زیز سوال بردن آیفون چشمان مهربانتان را زیر سوال نبرید
ببخشید ولی این جمله شما به ویندوز موبایل چه ربطی داشت ؟؟؟!!!

دوست عزيز:
دوربين آيفون در محلي قرار گرفته كه قطر اون بخش 9 ميليمتر است و قطر ماكزيمم آيفون 12.3 ميليمتر است در حالي كه i900 قطر12.5 ميليمتري دارد. ضمنا شما كه htc-hd داشته ايد حتما به خاطر داريد كه محل لنز دوربين آن 3 ميليمتر بيرون تر از پشت موبايل است.
به اعتقاد من رزلوشن يك lcd بايد متناسب با كار آيي اون باشه . مثلا براي مانيتور 19 اينچ كه در فاصله 60 سانتي چشم قرار ميگيره رزلوشن 1396*768 مناسبه . براي موبايل با صفحه 3.5 اينچ كه در فاصله 30 سانتي قرار ميگيره رزلوشن 320 در 480 مناسبه چرا كه شما در خطوط منحني با هر درجه تقعر هرگز پيكسلها را نميبيني . البته داشتن رزلوشن بالاتر هم خوبه ولي كار آيي نداره. اما تعداد رنگ! تعداد رنگ باعث ايجاد حالت طبيعي تر در تصاوير و به خصوص عكس ها ميشود . به طور كلي شما هر شئي را با نوري كه به آن تابيده ميشود ميبيني و چون اين نور از از جهات مشخصي به شئي تابيده ميشه در هر نقطه از شئي يك رنگ خاص ايجاد ميشه . هنگامي كه شما عكس آن شئي را در يك lcd مشاهده ميكنيد هر چقدر دست پردازشگر تصوير براي انتخاب رنگ بازتر باشه تصوير طبيعي تر خواهد بود . و اگر تعداد رنگها خيلي كم باشه ناچارا شما مرز بين رنگها را دريك جسم يك رنگ با خطوطي عمود بر جهت تابش نور خواهيد ديد.
يادم بود كه اكثر گوشي هاي دو سال اخير نوكيا به خصوص سري n داراي 16 ميليون رنگ است ولي ملاك مقايسه پاكت پي سي ها بود و نوكيا در اين زمينه گوشي در بازار ايران نداده.
چقدر حرف زدم!!!
قطعا نظر بنده به معناي زير سوال بردن هيچ موبايلي نيست و هر سليقه اي ميتواند يك مدل خاص را برگزيند. ليكن صحبت قابليتهاي آيفون شد و من فقط محض اطلاع مواردي را ياد آوري كردم .
در هر حال نظر شما براي من محترم بوده و اميدوارم كه هميشه از آنچه كه داريد لذت ببريد كه آنچه كه مهم است فقط و فقط همين است.

تمام حرفهای شما درست ولی امیدوارم صفحه اچ دی و آیفون رو عینا مشاهده کرده باشید . اگر شخصا با هم مقایسشون نکردید بهتون پیشنهاد میکنم حتما اینکار رو بکنید .
در مورد قطر آیفون هم بازهم قطر کمش دلیل پایین بودن کیفیتش نیست گفتم که مدلای زیادی با قطر کمتر دوربین بهتری نسبت به آیفون دارند . از جمله دایموند . شما این رو درنظر داشته باشد همون اومنیا که میگید 2 میلیمتر قطور تر از آیفونه 5 مگا پیکسله نه 2 مگا ..اون قسمت برامده دور دوربین اچ دی هم فقط یه قسمت نمادین و تا حدی محافظ دوربینه . وقتی در پشت گوشی رو باز کنید دوربینش کاملا با قسمتهای دیگه همسطحه .
بازهم میگم شما نمیتونید بیش از 65 هزار رنگ رو در ویندوز موبایل ببینید حتی اگه نوکیا اونو بزنه . خاصیت ویندوز موبایل همینه نه اینکه شرکت سازنده نتونه اینکار رو بکنه .
باز هم میگم نه تنها ایفون بلکه تمام گوشیهای موجود همگی دارای نقایصی هستند که این بخاطر کشوندن مشتری بدنبال مدلهای جدیدتر و کاملتره .

خیلی خیلی ممنون از کمکت ... من راستش از گوشی داشتن واسم GPS و Wi Fiـش مهم هست که همه گوشی های جدید دارن اینا رو ... و چیزِ دیگه ای هم که برام خیلی مهم هست اینه که صفحش Touch باشه. کاری هم با گوشیم نمیکنم ولی چون گوشیه خودم خیلی قدیمیه میخوام یک گوشی بخرم، 5800 نسبت به قیمتش گوشیه خوبیه ولی فوق العاده خز شده از اومنیا و کلاً از samsung و LG هم خوشم نمیاد. یک چیزِ دیگه ای هم که واسم خیلی مهمِ خوشگلیه گوشیه و به همین دلیل از بعضی htc ها اصلاً خوشم نمیاد. میمونه دو تا گوشی، یکی همین Xperia و یکی هم iPhone، من خودم از همه چیزِ iPhone خوشم میاد ولی یه کم که فکر کردم دیدم اصلاً به قیمتش نمیرزه ! به خاطر همین میخوام Xperia بخرم. هم گوشیه خوشگلیه هم صفحش Touch ـه هم اینکه تا حالا زیاد خز نیست هم کلی امکانات داره !

امیدوارم gps و wifi واست کاربرد داشته باشه ولی اینو بدون که هر دوی این امکانات فقط تا حدی توی ایران بدرد میخورن و نه بطور کامل . من در یک ماهی که اچ دی داشتم فقط یه بار از جی پی اس استفاده کردم و دیگر هیچ ... من 99 درصد احتمال میدم که از این دو ویژگی خیلی خیلی کم استفاده کنی مخصوصا از gps .
در مورد ال جی و سامسونگ هم اصلا این حرف رو نزن در حال حاضر این دو برند بطرز خارق العادهای دارن پیشرفت میکنن . ال جی با مدلهای ویوتی و پرادای خود غوغا کرده . سامسونگ هم با 8510 . پیکسون و اومنیا خود واقعا شاهکار کرد و الان هم داره 8910 رو روانه بازار میکنه که فوق العادس . ولی باز هم نظر ، نظره شماست و اینا رو محض اطلاع گفتم .
در مورد htc که واقعا کم لطفی میکنی . الان مدل دایموند داره به یکی از مدلای افسانه ای تبدیل میشه نه تنها من بلکه تمام دنیا این مدل رو تحسین کردند و میشه گفت این مدل نه تنها یه گوشی پیشرفته در تمام زمینهاست بلکه یک طراحی فشن و هنری رو داره . وقتی تو دستت میگیریش به سختی میتونی باور کنی که این یه ویندوز موبایله چون بقدری ظریف و کوچ و در عین حال قویه که از داشتنش لذت خواهید برد .
و اما در مورد صفحه تاچ . البته که این ویژگی در کنار مزایاش معایبی هم داره که عملکرد ضعیف در گوشه های صفحه و یا مسلط نبودن انگشت در کار با تاچ در بعضی از مدلای ppc بخاطر اندازه و قطرشون از اشکالاتشه . و البته سرعت در نوشتن پیام کوتاه و استفاده از اینترنت از مزایای اونه .

ببخشید زیاد حرف زدم ولی قبل از خرید همون اندازه که به امکانات گوشی دقت میکنی به پولی هم که داری میدی فکر کن . و البته حتما بهت توصیه میکنم که بعد از ایام عید و ترجیحا بعد از فروردین خرید کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or