نه .... گفتم تا یکسال پست نمیدوم توی BC ... من اینجوری قبول میکنم .
نه شرمندم شرط باید دو طرفه بسته بشه . شرط منو قبول داری بیا جلو قول بده مدریت را بزاری کنار :d منم قول میدم به جای یک سال 2 سال نیام سایت
باور کن شکست میخوری ها ! اینو جدی میگم با بد کسی در افتادی استاد کارمک جلوته ها

من ادم بخشنده ایم هرکسی اشتباه میکنه همینطور که خودم هم اشتباه کردم توچند موردی ! ممکنه با اینکه شکست خوردی ولی بازم ببخشم و از مجازاتت بگذرم . قلب مهربونی دارم
آخه چرا شمایی که یک پیش نمایش از KZ3 نخوندی میای با قاطعیت نظر میدی ؟! زشته خدایی :d
Killzone 3: The best PS3 shooter ever
افرین بالاخره بعد کلی ذحمت پیدا کردی

الان میخوای 10 تا شو در مورد rage لینک بدم ؟ بالاخره جمع بندیه دیگه فکر کنم اخر سال هم نظر همه سایتها جمع به ؟!

)))))))))))))))))))
نظر بنده بود استاد !
lol بعد از کلی زحمت ؟!

چی میگی خدائی 1 پیش نمایش از KZ3 نخوندی اومدی بقطع در مورد محتواشون نظر میدی! :d
والا ما هم همینو میگیم تا یچی میشه شما سریع بحث نمایش های E3 رو میکشی وسط, E3 تموم شد رفت حال رو بچسب و صد البته آینده.
والا یه چندتاش را خوندم ولی کلمه best را نخوندم . یعنی حداقل اون سایتهایی که به rage گفته بودند best باید با دیدن این ترلر های kz3 به راحتی میگفتن best .
حالا شما این یکی را به زحمت پیدا کردی اونم به مدد گوگل پیش کش به قول خودت لول
لینک اون چندتایی رو که خوندی بده، همونایی که به RAGE گفتن Best اما به KZ3 نگفتن. ترجیحاً مثل CVG از اعتبار کافی برخوردار باشن.
پس الان مشخص شد که شما پستها را نخونده و وارد عمل میشید تا اینجا که ذهنمه و تو صفحات قبلی هم گذاشتم واقعا شما این چند وقته کهمن هی لینک میذاشتم را شما یادت نمیاد دیگه ؟!
مجه POTM که ایشالا اعتبار لازم را براتون داشته باشه . سایت KOTAKU ایشالا اعتبار دارن دیگه ؟ سایت VIDEO GAMER ایشالا اعتبار مفید را داشته باشند ؟ سایت IGN که میگه بدون شک یکی از بهترین گرافیک هایی هست که تو دوران دیدم ولی چیزی که باور نکردنی نیست اجرای بازی در 60 هست و .البته سایتهای زیاده دیگه که اگه برات کافی نبود این چند تا مورد بازم بذارم ؟
لینک را هم خودت توگوگل سرچ کن همش یکی یکی برات لینک میشه اگه زحمت نباشه ؟ اگه از پس اینم بر نیومدی بگو برات همش را لینک کنم و بگم دقیقا کجاش نوشته اگه حوصله خوندن را هم نداشتی ؟ دیگه چی ؟