مقایسه گرافیکی Killzone 3 و RAGE

برتری گرافیکی از آن کیــــست..؟

• Killzone 3

رای‌ها: 159 65.4%
  • Rage

رای‌ها: 84 34.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243
؟
نیما تو که این همه مطمئنی چرا اون بازی هایی الان نام بردی مخصوصا kz3 تو پیشنمایش های اخیرش هیچ صحبت از بهترین نکردن ؟
سر شرط بندی فکر میکنم ولی نه چیزی که تو میگی بلکه اونچیزی من میگم !:d
کلا الویت اول RAGE هست و بعدش GEARS و CRYSIS و ..........

الان این چی بود گفتی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) سر چیزی که خودت میگی هم میخوای فکر کنی ؟!!

کلا به یه زبونی حرف بزن ببینم بالاخره شرط رو قبول میکنی یا نه ؟! این 3 تا هم که اسم بردی خدا بود واقعا

یعنی اگه الان میگفتی Dragon Age یه بازی ریسینگه من انقدر تعجب نمی کردم:biggrin1:

حالا ولش کن دیگه، صبر می کنیم تا بازی بیاد:biggrin1:

اون که Sport ه :d

به نظر من من RAGE بیشتر می چسبه. نا سلامتی پدر FPS رو این پروژه هست. بنظر من RAGE تا زمان عرضه از الان هم بهتر میشه.
در ضمن یادتون نره ID اعلام کرد فقط 1/3 قدرت ID Tech 5 رو تو RAGE استفاده میکنه. کل قدرت موتور رو تو Doom 4 نشون میده.

نوشته شده توسط Gartall
kz3 تو پیشنمایش های اخیرش هیچ صحبت از بهترین نکردن ؟
آخه چرا شمایی که یک پیش نمایش از KZ3 نخوندی میای با قاطعیت نظر میدی ؟! زشته خدایی :d
Killzone 3: The best PS3 shooter ever
www.computerandvideogames.com/article.php?id=280581

اینو همینجوری دیدم یک سرچ بزن همه چیز میاد دستت!
-----
کلا الویت اول RAGE هست و بعدش GEARS و CRYSIS و ..........
:)))))))))))))))))))))

راستش اونچیزی که من از rage تو e3 دیدم واقعا هم هنوز منو تو کف گذاشته.اگه به اونه که اره حتی از crysis2 هم بهتره.حالا kz3...
o.O wth

به نظرم تنها موردی که در کیلزون 3 یکم ضعیف کار شده نوع رفتار آب ودریا بود. یه خورده خشک وبی روح کار شده و منو یاد اون mw1 میندازه در مرحله مقدماتی که باید داخل اون کشتیه میشدیم البته این از اون خیلی بهتره.

به نظرم تنها موردی که در کیلزون 3 یکم ضعیف کار شده نوع رفتار آب ودریا بود. یه خورده خشک وبی روح کار شده و منو یاد اون mw1 میندازه در مرحله مقدماتی که باید داخل اون کشتیه میشدیم البته این از اون خیلی بهتره.

اینو قبول دارم ...

نمایش E3 رو میگین ؟ به نظرم مخصوصآ این حالت رو داشت چون یه جورایی شبیه قطب جنوب و اینا بود (از نظر یخ زدگی و سرما و ...) و توی مناطق قطبی هم آب یه حالت سکون و بی روح بودن داره :دی

نه .... گفتم تا یکسال پست نمیدوم توی BC ... من اینجوری قبول میکنم .

نه شرمندم شرط باید دو طرفه بسته بشه . شرط منو قبول داری بیا جلو قول بده مدریت را بزاری کنار :d منم قول میدم به جای یک سال 2 سال نیام سایت :دی

باور کن شکست میخوری ها ! اینو جدی میگم با بد کسی در افتادی استاد کارمک جلوته ها :دی من ادم بخشنده ایم هرکسی اشتباه میکنه همینطور که خودم هم اشتباه کردم توچند موردی ! ممکنه با اینکه شکست خوردی ولی بازم ببخشم و از مجازاتت بگذرم . قلب مهربونی دارم :دی

آخه چرا شمایی که یک پیش نمایش از KZ3 نخوندی میای با قاطعیت نظر میدی ؟! زشته خدایی :d
Killzone 3: The best PS3 shooter ever

افرین بالاخره بعد کلی ذحمت پیدا کردی :دی الان میخوای 10 تا شو در مورد rage لینک بدم ؟ بالاخره جمع بندیه دیگه فکر کنم اخر سال هم نظر همه سایتها جمع به ؟!

:)))))))))))))))))))))
نظر بنده بود استاد !

lol بعد از کلی زحمت ؟! :)) چی میگی خدائی 1 پیش نمایش از KZ3 نخوندی اومدی بقطع در مورد محتواشون نظر میدی! :d
والا ما هم همینو میگیم تا یچی میشه شما سریع بحث نمایش های E3 رو میکشی وسط, E3 تموم شد رفت حال رو بچسب و صد البته آینده.

والا یه چندتاش را خوندم ولی کلمه best را نخوندم . یعنی حداقل اون سایتهایی که به rage گفته بودند best باید با دیدن این ترلر های kz3 به راحتی میگفتن best .

حالا شما این یکی را به زحمت پیدا کردی اونم به مدد گوگل پیش کش به قول خودت لول :دی

لینک اون چندتایی رو که خوندی بده، همونایی که به RAGE گفتن Best اما به KZ3 نگفتن. ترجیحاً مثل CVG از اعتبار کافی برخوردار باشن.

پس الان مشخص شد که شما پستها را نخونده و وارد عمل میشید تا اینجا که ذهنمه و تو صفحات قبلی هم گذاشتم واقعا شما این چند وقته کهمن هی لینک میذاشتم را شما یادت نمیاد دیگه ؟!

مجه POTM که ایشالا اعتبار لازم را براتون داشته باشه . سایت KOTAKU ایشالا اعتبار دارن دیگه ؟ سایت VIDEO GAMER ایشالا اعتبار مفید را داشته باشند ؟ سایت IGN که میگه بدون شک یکی از بهترین گرافیک هایی هست که تو دوران دیدم ولی چیزی که باور نکردنی نیست اجرای بازی در 60 هست و .البته سایتهای زیاده دیگه که اگه برات کافی نبود این چند تا مورد بازم بذارم ؟

لینک را هم خودت توگوگل سرچ کن همش یکی یکی برات لینک میشه اگه زحمت نباشه ؟ اگه از پس اینم بر نیومدی بگو برات همش را لینک کنم و بگم دقیقا کجاش نوشته اگه حوصله خوندن را هم نداشتی ؟ دیگه چی ؟

آخرین ویرایش:
افرین بالاخره بعد کلی ذحمت پیدا کردی :biggrin1: الان میخوای 10 تا شو در مورد rage لینک بدم ؟ بالاخره جمع بندیه دیگه فکر کنم اخر سال هم نظر همه سایتها جمع به ؟!
lol بعد از کلی زحمت ؟! :)) چی میگی خدائی 1 پیش نمایش از KZ3 نخوندی اومدی بقطع در مورد محتواشون نظر میدی! :d
والا ما هم همینو میگیم تا یچی میشه شما سریع بحث نمایش های E3 رو میکشی وسط, E3 تموم شد رفت حال رو بچسب و صد البته آینده.

نظر بنده بود استاد !
i know

والا یه چندتاش را خوندم ولی کلمه best را نخوندم . یعنی حداقل اون سایتهایی که به rage گفته بودند best باید با دیدن این ترلر های kz3 به راحتی میگفتن best .

حالا شما این یکی را به زحمت پیدا کردی اونم به مدد گوگل پیش کش به قول خودت لول :biggrin1:
لینک اون چندتایی رو که خوندی بده، همونایی که به RAGE گفتن Best اما به KZ3 نگفتن. ترجیحاً مثل CVG از اعتبار کافی برخوردار باشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or