مقایسه گرافیکی Killzone 3 و RAGE

برتری گرافیکی از آن کیــــست..؟

• Killzone 3

رای‌ها: 159 65.4%
  • Rage

رای‌ها: 84 34.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243
شما اون ویدیوهای جدیدی که از Gameplay کیلزون اومده رو دیدی ؟! من کلا علاقه خاصی به KZ ندارم ولی این چیزی که من دیدم و خیلی ها دیدن از نظر گرافیکی یه چیز خیلی عجیبی بود ... چیزی که تا بحال از Rage دیدیم درست خیلی خوبه ولی الان بخوایم مقایسه کنیم KZ3 کاملا سره ... حالا چه Rage باشه ، چه Crysis 2 باشه چه Uncharted 3 باشه یا GeOW 3 .... مگه اینکه هرکدوم از اینا تا زمان عرضه پیشرفت چشم گیری بکنن .
باور کن KZ3 در حال حاضر اجراش روی کنسول باور کردنی نیست !
منم با نیما موافقم.شما اصلا تریلر مربوط به این بازی دیدی که مسخره میکنی.شما اول ببین بعدا نظر بده عزیز.

• Like
Reactions: Cloud Strife
خب نیما تو الان دیدی . ولی مطمئنا سایتها خیلی قبل از ما خیلی چیزها از هر بازی دیدن قبول داری که ؟

چند وقت پیش بود POTM مجله معتبر PS3 روی جلد اولش کاملا نوشت :
Rage Is “The Best Looking PS3 Shooter

KOTAKU با اینکه یه سایت ژاپنی حساب میشه بقیش را توبرو .....:دی تو نمایش QuakeCon 2010 کلی هیجان زده شده بودند به قدری نمایش خیره کننده بوده اینم چکیده حرفاشون .
Rage is the best-looking FPS I've seen
This is the most detailed ruined modern city I've seen in a game.Wow !
the visuals do look fantastic on all three PC included, of course

میتونید تصاویری که تهیه کرده اند را هم ببینید :

phpJLPiGSIMG_0005-W800.jpg

phpxfKHblIMG_0006-W800.jpg

phpL7zrn6IMG_0003-W800.jpg

phpvKH6WCIMG_0002-W800.jpg

حالا بقیه سایتها که حتی بهش بهترین گرافیک تاریخ و غیره لقب دادن بماند .

منظور اینکه هر دو بازی نمایش داشته الان سایت چه صفاتی به دیده هاشون برای بازی میگن این مهمه .من خودم KZ3 را دیدم و تو تاپیک هم گفتم فوق العاده بود . ولی در مورد RAGE سایتها ها خیلی بیشتر از ما دیدن ما فقط یه محیط از RAGE را دیدیم که از اولین شات ها این محیط ها را نشون میدادند که چیزی جدیدی هم نبود زیاد . ولی اگه پیشنمایش های سایتها را میخوندی اونا چیزهای خیلی خیلی بیشتر از ما دیدند که چنین حرفهایی گفتن .

آخرین ویرایش:
من کلا توی گرافیک علاقه و توجهی خاصی به گرافیک تکنیکی ندارم و برام مهم نیست و بیشتر دید بصری و گرافیک هنری خاص یک بازی منو مجذوب خودش میکنه. در این زمینه هم شخصا از Killzone 3 و اتمسفر خاصش خیلی خیلی بیشتر خوشم میاد! تا به اینجای کار که Rage در این زمینه برای من چیزی بیشتر از Boarderlands نبوده!

اما از نظر فنی هم توی این عکس هایی که توی پست اول گذاشته شده هیچی معلوم نیست و خصوصا عکس های KZ3 حتی نویز هم دارن (خصوصا توی عکس آخر!) اما توی نمایش جدید بازی واقعا گرافیک KZ3 خارج از حد تصور (در مقیاس کنسول) هست! جشنواره ای از انواع و اقسام افکت های روز!

حالا باز هم قضاوت در رابطه با گرافیک این دوتا زود هست! هم Rage هنوز خیلی جای پیشرفت و کار داره و هم KZ3. البته تجربه ثابت کرده بازی های انحصاری PS3 به تاریخ انتشارشون که نزدیک میشیم یهو گرافیک اصلیشون رو میشه!:دی (مثل U2 و یا GoWIII)

خب نیما تو الان دیدی مطمئنا سایتها خیلی قبل از ما خیلی چیزها از هر بازی دیدن قبول داری که ؟

KOTAKU با اینکه یه سایت ژاپنی حساب میشه بقیش را توبرو .....:دی تو نمایش QuakeCon 2010 کلی هیجان زده شده بودند به قدری نمایش خیره کننده بوده اینم چکیده حرفاشون .
This is the most detailed ruined modern city I've seen in a game.Wow

منظور اینکه هر دو بازی نمایش داشته الان سایت چه صفاتی به دیده هاشون برای بازی میگن این ممهمه .من خودم KZ3 را دیدم و تو تاپیک هم گفتم فوق العاده بود . ولی در مورد RAGE سایتها ها خیلی بیشتر از ما دیدن ما فقط یه محیط از RAGE را یدیم که از اولین شات ها این محیط را نشونمیدادند ولی اگه پیشنمایش های سایتها را میخوندی اونا چیزهای خیلی خیلی بیشتر از ما دیدند که چنین حرفهایی گفتن .

اون زمان تازه کیل زون داخل مرحلهٔ بتا به سر میبرد.

خب نیما تو الان دیدی . ولی مطمئنا سایتها خیلی قبل از ما خیلی چیزها از هر بازی دیدن قبول داری که ؟

This is the most detailed ruined modern city I've seen in a game.Wow !

منظور اینکه هر دو بازی نمایش داشته الان سایت چه صفاتی به دیده هاشون برای بازی میگن این مهمه .من خودم KZ3 را دیدم و تو تاپیک هم گفتم فوق العاده بود . ولی در مورد RAGE سایتها ها خیلی بیشتر از ما دیدن ما فقط یه محیط از RAGE را دیدیم که از اولین شات ها این محیط ها را نشون میدادند که چیزی جدیدی هم نبود زیاد . ولی اگه پیشنمایش های سایتها را میخوندی اونا چیزهای خیلی خیلی بیشتر از ما دیدند که چنین حرفهایی گفتن .

من الان رو میگم ، تمامی این جوی هم که منو گرفته راجع به KZ3 از بعد از نمایش جدیدش هست .... حالا شاید Rage هم تا زمان انتشار پیشرفت زیادی بکنه ، ولی همین امروز که من دارم این پست رو ارسال میکنم KZ3 واقعا سره ... من اصلا نمیدونم چجوری باید راجع به این ویدیوهای جدید KZ توضیح بدم !!

اون زمان تازه کیل زون داخل مرحلهٔ بتا به سر میبرد.

یعنی با اینکه هنوز 1 سال مونده RAGE عرضه بشه در مرحله نهایی قرار داره ؟؟؟!!!

من الان رو میگم ، تمامی این جوی هم که منو گرفته راجع به KZ3 از بعد از نمایش جدیدش هست .... حالا شاید Rage هم تا زمان انتشار پیشرفت زیادی بکنه ، ولی همین امروز که من دارم این پست رو ارسال میکنم KZ3 واقعا سره ... من اصلا نمیدونم چجوری باید راجع به این ویدیوهای جدید KZ توضیح بدم !!

منظورم را نگرفتی سایتها از قبل هم بیشتر از ما نمایش KZ3 دیدند شاید اینایی که الان ما داریم میبینیم و قطعا از RAGE هم بیشتر از ماها دیدند یعنی خیلی زیاد و نظرشون را دادند .

نیما لازم نیست برای من توضیح بدی من خودم از گرافیک حالیم میشه و همین الانم میگم نمایش KZ3 خیره کننده هست به غیر اون نمیگم و 100 درصد رقابت بین بازی ها خیلی تنگه ! فقط نباید زود تصمیم گرفت .

من حرفی‌ ازrageنزدم. منظورم کیلزون بود.

یعنی اینکه هر دو بازی در یک شرایط هستند و میتونی RAGE را در مرحله بتا فرض کنی در کنارش هنوز 1 سال تا عرضه بازی وقت هست !

آخرین ویرایش:
اتفاقا اجرای Rage با اون محیط های نیمه Open World ، کیفیت بسیار بالای تکستچرها و جزئیات در 60 فریم روی کنسول ها (مخصوصا 360) خیلی خیلی باورنکردنی تره تا Killzone 3 :دی

من شخصا هنوزم که هنوزه باور نمیکنم این گرافیک فوق العاده Rage داره روی 60 فریم اجرا میشه! باید خودم رو کنسولم اجراش کنم تا بتونم قبول کنم:دی

قبول آقاجان ، هرچی شما میگید درسته ... الان بخوام ادامه بدم احتمالا پای Digitall Foundry و Alan Wake میاد وسط .

کدوم قسمت گفتم اشتباه بود به نظرت ؟
کلا شانس ماست دیگه نظر خودم را میدم نمیشه حرف سایت را میارم باز نمیشه میخوام منطقی هم بیام جلو بازم نمیشه . حالا ما چیکار کنیم یعنی الان اگه من حرفت را قبول کنم میشم منطقی ؟

خب دارم میگم سایتها بیشتر از ماها و قبل از ماها خیلی چیزها را دیدند به نظرت حرفم مشکل داره ؟ اخرم گفتم باید صبر کرد و دید و زود قضاوت نکرد .

با توجه به تصاویر کیفیت بافتهای Rageغیر قابل وصفه اما اینکه کدوم سرتره رو از روی شکم نمیشه نظر داد باید هردوتا بازی بیان!

شما اون ویدیوهای جدیدی که از Gameplay کیلزون اومده رو دیدی ؟! من کلا علاقه خاصی به KZ ندارم ولی این چیزی که من دیدم و خیلی ها دیدن از نظر گرافیکی یه چیز خیلی عجیبی بود ... چیزی که تا بحال از Rage دیدیم درست خیلی خوبه ولی الان بخوایم مقایسه کنیم KZ3 کاملا سره ... حالا چه Rage باشه ، چه Crysis 2 باشه چه Uncharted 3 باشه یا GeOW 3 .... مگه اینکه هرکدوم از اینا تا زمان عرضه پیشرفت چشم گیری بکنن .

سلام
اون خط اخر یه کلمه پی اس تیری رو فک کنم جا انداختی

درود
دوسته من سونی بعضی وقتا جو میگیرشه و یه بازیرو بیش از حد بزرگش میکنه
اخر سر هم میشه مسه گرن توریسمو
به نظرم بیشتر این سر و صداهایی که کیل زون راه انداخته واسه قابلیت تیری دی بودنشه نه گرافیک که همه ندیده بهش رای میدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or