حالا من نمیدونم چرا اینهمه سایت شگفت زده شدند ؟نمیدونم ؟
ولی اخر سر که پایان 2011 اومد از تک تکون مثل قیامت سوال میپرسم :d
متاسفانه شما باید پیش من مینشستی تا برات توضیح بدم :d زحمت بکش دو تا مقاله از پیشنمایش بازی مطالعه کن ببین چی واسش گفتن دقیقا عکس حرفهات :d
از تکسچرهای بی سابقش از polygon بی سابقش البته نه مثل خیلی بازی ها که تو محیطش دوتا افتابه با چندتا سطل زباله گذاشتند و مثلثات را فقط روی اونها پیاده کرده باشند !
از جزئیات بی سابقش از افکتهای فوق العاده آبش و ......... از انیمیشن ها بینظیرش که فقط نگاه کردن میخواد !
تازه این تریلری که شما دیدی فقط از یه محیطه , ولی خیلی سایتها که بیشتر دیدند میگن بازی به قدری تنوع محیطی داره که با وارد شدن در هر محیطی احساس میکنی که با یه بازی دیگه طرف هستی اینم در جواب Borderlands گفتم :d
این یه دونه عکس را تو نمایش QuakeCon 2010 داشته باش که زحمت نکشیدی ببینی واقعا ادم نمیدونست چی بگه فقط یکی از صحنه هاش بود و چیزی هم که بیشتر به چشم میخورد انیمیشنهای حیرت انگیز این گول بود در کنارش اون چیزهایی بالا گفتم هم نگاه کن :
کلا سایتها نمیدونم چرا اینهمه از کلمه best استفاده کردند ؟ :d ولی جالبه هر وقت , وقتش بشه نظر شخصی اصلا مهم نمیشه و حرف سایت ملاکه ولی وقتی خطر ایجاد شد اینجاست که نظر شخصی مهم میشه :d