مقایسه گرافیکی Killzone 3 و RAGE

برتری گرافیکی از آن کیــــست..؟

• Killzone 3

رای‌ها: 159 65.4%
  • Rage

رای‌ها: 84 34.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243
یک اثر گرافیکی قوی، هرچند بسیار ساده مخاطب رو می تونه با هنر خودش میخکوب کنه... . اگر Rage و Killzone رو دو هنرمند گرافیست در نظر بگیریم، هنر کیلزون بارها منو محو خودش کرده، فقط کافیه به حرکت برف ها همراه با وزش باد روی سطوح منحنی چند ثانیه ای نگاه کنید...! واقعا فوق العادس!!
بارها و بارها بافت های با کیفیت، نورپردازی طبیعی، محیط های فوق العاده بزرگ و ... رو در خیلی از گیم ها تجربه کردیم، کاری که Rage با چند درجه پیشرفت به تکرار آن ها میره، ولی کیلزون چه طور؟!! همین حرکت برف... تا به حال در گیمی سابقه داشته؟ هارمونی وزش باد همراه با برف و رقص زیبای امواج آب، فریاد هلگاست ها، پرواز و خون... . جو هنرمندانه کیلزون یا مگا تکسچر؟!!!

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
آقا بیخیال با این عکسهایی که دیدم rage از هر نظر خوب باشه حداقل از لحاظ گرافیک قابل مقایسه با kz نیست!:) با تمام احترام به rage دوستان به نظر من حتی گرافیک gow3 و به خصوص uncharted هم از rage کاملا بهتره!:d زیاد گول این جوسازیهای الکی رو نخورید چشم آدم به آدم دروغ نمیگه!

آخرین ویرایش:
به نظر من؛ تصاویر خیلی خفنی از بازی Rage نشون میدن و میگن بازی از لحاظ گرافیکی عالیه و از این قبیل صحبت ها. اما نهایتاً نتیجه برعکس میشه. یادمه قدیما بدجوری تو کف Turok بودم وقتی بازی اومد انگار داشتم PS2.5 بازی میکردم. احتمالاً Rage هم بعضی از بافت هاش خیلی با کیفیت هستن و بعضی خیلی بی کیفیت. باید حین بازی کردن دید و تجربه کرد. یا شاید هم محیط بازی که الان درون عکس ها میبینید و خیلی هم زیبا هستند داخل خود بازی بشه شبیه به بازی Far Cry 2. خالی از هر گونه جزئیات. البته محیط های درون ساختمان منظورمه. من دید خوبی روی Rage ندارم حالا شاید کاملاً برعکس بشه و گرافیک خیلی خفنی براش ردیف کنند! اما از این دست اتفاقات هم معمولاً میافته...

آقا بیخیال با این عکسهایی که دیدم rage از هر نظر خوب باشه حداقل از لحاظ گرافیک قابل مقایسه با kz نیست!:) با تمام احترام به rage دوستان به نظر من حتی گرافیک gow3 و به خصوص uncharted هم از rage کاملا بهتره!:d زیاد گول این جوسازیهای الکی رو نخورید چشم آدم به آدم دروغ نمیگه!
مشکل اینه همه چیز چشم نیست!
الان فریم ریت rage دو برابر کیلزون هست! یعنی بازی 2 برابر روونتره! ارزش گرافیکی بازی اینه. در ضمن بازی OW هست ولی کیلزون محیطهاش بسته هست برای همین در اون محیطها خیلی بیشتر کار میشه کرد تا یه محیط باز.
البته من خودم به کیلزون رای دادم.:d

الان من این سوال واسم پیش اومده. دوستان چرا هرچی تاپیک نظر سنجی هست یه طرف کیلزون3 هستش؟
با این بازی پدر کشتگی دارین؟ خوب وقتی به قول دوستان ps فن ها زیادن و به جرات میگم همشون فدایی کیلزونن این تاپیک ها هدفشون چیه؟ اگه می خواهید بدونید به نظر بقیه کدوم بازی بهتره خوب اینکه معلومه(چون رو کنسول داریم بحث میکنیم) KILLZONE 3 IS THE BEST. از رو نتیجه نظر سنجی هم میشه فهمید. ولی اگه قصد دوستان شیطنت و تخریب بازیه که..... ای شیطونا:d نکنید این کارو! زشته:d!

به شخصه تا هر دو تا بازی رو بازی نکنم هیچ نظری نمیدم :| چون انتخاب خیلی سختیه
ولی draw distanceی که تو Rage دیدم تو هیچ بازی ندیدم :-o البته به جز RDR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or