مقایسه کامل و تخصصی ps3 و xbox 360

پلی استیشن3 به اندازه 87درصد قویتر از ایکس باکس360 هست در محاسبات شناو
میگم محاسبات خیلی شناورن
یه حساب سر انگشتی دادم داداشم با این عددایی گفتی کرد
اگه الان ویک بر فرض مثال هشتاد درصد قدرت ایکس باکس باشه
پس ps میتونه یه بازی با صد در صد قدرت بیشتر از اینم ارایه بده/:)
ینی اگه تو کله الان چهار هزار مو بکار رفته باشه که ایکس باکس میتونه نمایش بده پی اس هشت هزار میتونه نمایش بده
کی از این قدرت نهفته استفاده میشه پس:|

آخرین ویرایش:
خوب دوست عزیز مثلا شما با گفتن این حرف فن بازی در نیوردی!!
بعدم منظور شما از این حرف چیه!!
ماکرو نهایت تلاششو میکنه که روز به روز کیفیت محصولشو بهتر کنه اما شما میزاری رو حساب کم اوردنش ولی سونی همون کنسول اندی سال قبل خودشو یه هارد میندازه روش میده دست ملت.

رفیق چیزی در مورد مقابله به مثل میدونی

2 تا نکته خدمت شما دوست عزیز بگم :

1- شما فرمول درست محاسبه اش رو بگو ( و بگو از کجا اوردی ) . منم میتونم بگم این رو تقسیم بر فلان و....

2- من نه ریاضیم مثل شما خوبه و نه زبانم ( معمولا برای این جور مقالات با استفاده از مترجم گوگل نتیجه نهایی رو مییگیرم و مطلب رو ترجمه میکنم .)

شما درست میگید . قئرت محابه زیاد دلیل بر قدرت گرافیک یا افزایش اون نیست .

اما شما باید این رو از همون اول بگید . چون همه میدونن که قدرت cpu کنسول ps3 خیلی زیاده . به طوری که با 1000 ps3 میشه ابر کامپیوتری ساخت که از ابر کامپیوتر Blu gin 2 سریعتر و قویتر باشه !!!! قدرت پردازشی این cpu خیلی بالائه .

اما من همونطور که شما گفتین دوباره مقاله رو ویرایش کردم و تمام حذف شده هارو گذاشتم . شما که ( به قول خودت : تنت برای این جور مقالات میخاره !!!:d ) حالا برو مقاله بخون و بعد در باره قدرت cpu کنسول ps3 پست بزن .

قبل از اون تخصصی نبود ( اسمش تخصصی بود ) . اما الان دیگه کاملا تخصصی شده و بدرد شما میخوره که خوره این جور مقالاتی !!!!!

ببینم ناقلا این مقاله رو قبلا جای دیگه ننوشته بودی چون خیلی اشناست:d
ولی اون اشکالاتشو که گفتم درست کردی چون خیلی اشتباه بدی بود:d
معیار سنجش و قدرت یک دستگاه به مقدار محاسباتشه.شما فکر کن مغز انیشتین با مغز یه ادم عادی چه فرقی میکنه .
1.8tflopچه خبره بابا rsxکه دیگه 580 جی تی ایکس نیست که این همه محاسبه بتونه بکنه بدبخت 580 1ترافلاپ هم به زور پردازش میکنه اونوقت یه 7800جی تی ایکس 1.8ترا فلاپ جلل خالق.
نویسنده تو محاسبات شناور یکمی دست بالا گرفته البته سونی همین رو اعلام کرد.:d

بله دوست عزیز .
90% افراد به خاطر بازی های انحصاری این منسول میرن میخرنش ( خودمم هم میخواستم فقط به خاطر بازی انحصاری هاش ایکس باکسم رو بفروشم که البته کینکت فعلا جلومو گرفته !! )

در ضمن تو بازی های مولتی 98% ایکس باکس بهتره ( این حرف من نیست بلکه حرف تصاویر سایت های معتبری مثل گیم اسپات ، IGN و .... هست ) .

به عنوان مثال : بازی RED DEAD رو مقایسه کن ( PS3 میبازه !!! ) . حتی خود سازنده بازی هم گفته که برای تجربه بهتر بازی از ایکس باکس 360 استفاده کنید !!!

بازی MAFIA 2 که تو PS3 چمن نداشت !!! اما تو ایکس باکس ( خودت بگو )

بازی BOISHOCK 2 ( تصاویرش رو ببین ) ، CALL OF DUTY ( تو همه سری هاش ) ، DIRT 2

پس اینها حرف های من نیست . بلکه حرف های سازنده و تصاویر هست که این موضوع رو ثابت میکنه .
یعنی چی که تو بازی Mafia 2 زمین چمن نداشت!!یعنی میخوای تو نسخه PS3 زمین بایر بوده!!والا ما که همچین چیزی ندیدم.بعدم تفاوت تو بازی هایی که شما نام بردی جزئی بوده!!در حاله حاضرم که تو بازی های مولتی PS3 چیزی کمتر نداره!حتی بهترم بوده. شما همین بازی DEAd Space 2 مقایسه کن.یا بازی Dead Rising 2 و ... که الان یادم نیست.
بعدم میشه منبع این حرفتو بزاری!!
وحتی در جدید ترین اضهار نظر کرایتک گفته که احتمال اینکه گرافیک CRYSIS 2 رو ایکس باکس بیشتر از PS3 باشه خیلی زیاده !!!

یعنی چی که تو بازی Mafia 2 زمین چمن نداشت!!یعنی میخوای تو نسخه PS3 زمین بایر بوده!!والا ما که همچین چیزی ندیدم.بعدم تفاوت تو بازی هایی که شما نام بردی جزئی بوده!!در حاله حاضرم که تو بازی های مولتی PS3 چیزی کمتر نداره!حتی بهترم بوده. شما همین بازی DEAd Space 2 مقایسه کن.یا بازی Dead Rising 2 و ... که الان یادم نیست.
بعدم میشه منبع این حرفتو بزاری!!
وحتی در جدید ترین اضهار نظر کرایتک گفته که احتمال اینکه گرافیک CRYSIS 2 رو ایکس باکس بیشتر از PS3 باشه خیلی زیاده !!!

منبع 2 خط اخر : بازی سنتر و به نقل از کرایتک ( فکر کنم تو لینک خبرهای قدیمیشون باشه ) .

نگفتم مافیا تو ps3 زمینش بایر بود !!! من خودم بازی کردم و حتی عکسهاش رو گیم اسپات منتشر کرد !!! میتونی بری گیم اسپات ببینی .

چمن بسیار کم حجحمی داشت ( تقریبا کچل ) در صورتی که تو ایکس باکس بسیار بهتر بود.

در ضمن اون تفاوت بستگی به سازنده داره ( تو اکثر بازی های معروف و مولتی تفاوت وجود داره !! )
میتونی عکس هاش رو ببینی که تو همین فروم بازی سنتر هم هست .

ببینم ناقلا این مقاله رو قبلا جای دیگه ننوشته بودی چون خیلی اشناست:d
ولی اون اشکالاتشو که گفتم درست کردی چون خیلی اشتباه بدی بود:d
معیار سنجش و قدرت یک دستگاه به مقدار محاسباتشه.شما فکر کن مغز انیشتین با مغز یه ادم عادی چه فرقی میکنه .
1.8tflopچه خبره بابا rsxکه دیگه 580 جی تی ایکس نیست که این همه محاسبه بتونه بکنه بدبخت 580 1ترافلاپ هم به زور پردازش میکنه اونوقت یه 7800جی تی ایکس 1.8ترا فلاپ جلل خالق.
نویسنده تو محاسبات شناور یکمی دست بالا گرفته البته سونی همین رو اعلام کرد.:d

اولا هر جایی این مقاله رو دیدی از زو همین مقاله کپی کرده ( تو کل اینترت شب روز وقت بذاری مثل اینو پیدا نمیکنی ) ادها نمیکنم ( در جوابت گفتم ) .

در ضمن من قبل از اینجا این مقاله رو تو 2 تا از وبلاگ ها خودم هم منتشر کردم . که الان فعلا بست هستن ( چون میخوام با جوملا یه سایت حرفه را بندازم !!! )

در ضمن این نکته رو بگم که اکثر اطلاعات این مقاله ترجمه شده از سایت خود ps3 ، گیم اسپات ، ویکی پدیا فارسی و انگلیسی و منابع دیگه مثل IBM و ... هست .

شما اگه شک داری میتونی بری اون منابع رو هم بررسی کنی و بعد اشتباه بگیری :d

در مورد روش های محاسبه فقط یک نوع روش وجود نداره ( هر نوع سیکل پردازشی و رندر و خط لوله ها و ... برای هر نوع پردازشی / راسی / موازی / و ..... یک فرمول خاص دارند ). ریاضی من اونقدر قوی نیست که بتونم همه رو حساب و یا روش حساب کردن شما رو تایید کنم . فقط باید یه متخصص سخت افزار بیاد و نظرش رو بگه .

از مدیرانِ عزیز خواهش میکنم یه نگاهی به این تاپیک بندازن.دوست خوبم بروسلی جان. خیلی خوبه که مطالعه میکنی و سایت ها رو برای چیز که دوست داری و میخوای بدونی میگردی ولی این برات تخصص نمیاره. اطلاعاتت بالا میره ولی نباید این رو به عنوان مقاله تخصصی در اختیار بقیه بزاری.
نوشته هات و مقاله ایراد های تکنیکالِ زیادی داره. اگر کسی چیزی نمیگه دیگه اینقدر ادامش نده. این جمع آوری ها خوبه ولی به شرط اینکه : تخصصی ننامیش و جهت گیریه تندی که داری رو بزاری کنار.
کسی که متخصص در این علم باشه و واقعا ازدنبال کردنش لذت ببره این بحث ها هیچ وقت پیش نمیاد.

اولا هر جایی این مقاله رو دیدی از زو همین مقاله کپی کرده ( تو کل اینترت شب روز وقت بذاری مثل اینو پیدا نمیکنی ) ادها نمیکنم ( در جوابت گفتم ) .

در ضمن من قبل از اینجا این مقاله رو تو 2 تا از وبلاگ ها خودم هم منتشر کردم . که الان فعلا بست هستن ( چون میخوام با جوملا یه سایت حرفه را بندازم !!! )

در ضمن این نکته رو بگم که اکثر اطلاعات این مقاله ترجمه شده از سایت خود ps3 ، گیم اسپات ، ویکی پدیا فارسی و انگلیسی و منابع دیگه مثل IBM و ... هست .

شما اگه شک داری میتونی بری اون منابع رو هم بررسی کنی و بعد اشتباه بگیری :d

در مورد روش های محاسبه فقط یک نوع روش وجود نداره ( هر نوع سیکل پردازشی و رندر و خط لوله ها و ... برای هر نوع پردازشی / راسی / موازی / و ..... یک فرمول خاص دارند ). ریاضی من اونقدر قوی نیست که بتونم همه رو حساب و یا روش حساب کردن شما رو تایید کنم . فقط باید یه متخصص سخت افزار بیاد و نظرش رو بگه .

در مورد محاسبه شناور cell یه توضیح بدم که سونی برای تبلیغات گفت 1.8ترا فلاپ محاسبات شناور اون چیزی که کارشنا سای سخت افزار تو سایتهای ویکی پدیا و ibmوسایر سایتهای سخت افزاری تایید کردن بین214تا240گیگا فلاپ بوده
لینکهاش:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_(microprocessor)
تو این لینک میتونید در قسمت پایین صفحه References
نزدیک به 20تا لینک که در مورد cellهست ببینید.
وام در مورد روش محاسبه خودم باید بگم محاسبه من خیلی راحت هست محاسبات cpuوgpuرو باهم جمع میبندی محاسبه شناور کل سیستم بدست میاد تمام محاسبات شناور پردازشگرها اکثرا تو ویکی پدیا نوشته.
از مدیرانِ عزیز خواهش میکنم یه نگاهی به این تاپیک بندازن.دوست خوبم بروسلی جان. خیلی خوبه که مطالعه میکنی و سایت ها رو برای چیز که دوست داری و میخوای بدونی میگردی ولی این برات تخصص نمیاره. اطلاعاتت بالا میره ولی نباید این رو به عنوان مقاله تخصصی در اختیار بقیه بزاری.
نوشته هات و مقاله ایراد های تکنیکالِ زیادی داره. اگر کسی چیزی نمیگه دیگه اینقدر ادامش نده. این جمع آوری ها خوبه ولی به شرط اینکه : تخصصی ننامیش و جهت گیریه تندی که داری رو بزاری کنار.
کسی که متخصص در این علم باشه و واقعا ازدنبال کردنش لذت ببره این بحث ها هیچ وقت پیش نمیاد.
منم موافقم دوست عزیز.

به به .

کم کم مخالفا دارن زیاد میشن .

اولن به دلیل شرایط کشورمون و حتی بقیه کشور ها ، هیچ متخصصی نمیتونه ادعای بررسی تخصصی اینها رو تو لابراتوار خودش بکنه .

همه از منابع انگلیسیی مقاله ترجمه میکنن پسر خوب .

دوما منم مثل شما یه ادم 21 تا 22 ساله ام و خوب به خاطر سنم عاشق بحث کردنم ( حالا چه مبتدیانه و چه تخصصی و چه .... ) کسی ادعا نکرد تخصص واقعی داره . اکثر کسانی که اینجا مقاله دارن ، همه رو ترجمه کردن و خوب لزومی هم نداره حتما متخصص چیزی باشی تا در بارش مقاله منتشر کنی !!!! در ضمن شما بهتره به جای حسادت اون ایرادهای تکنیکال !!!:d
رو بگی تا ما هم بدونیم ( اون ایراد ها به خاطر تایپ تند و همینطور ویرایش نکردن مقاله هست )

آخرین ویرایش:
در مورد محاسبه شناور cell یه توضیح بدم که سونی برای تبلیغات گفت 1.8ترا فلاپ محاسبات شناور اون چیزی که کارشنا سای سخت افزار تو سایتهای ویکی پدیا و ibmوسایر سایتهای سخت افزاری تایید کردن بین214تا240گیگا فلاپ بوده
لینکهاش:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_(microprocessor)
تو این لینک میتونید در قسمت پایین صفحه References
نزدیک به 20تا لینک که در مورد cellهست ببینید.
وام در مورد روش محاسبه خودم باید بگم محاسبه من خیلی راحت هست محاسبات cpuوgpuرو باهم جمع میبندی محاسبه شناور کل سیستم بدست میاد تمام محاسبات شناور پردازشگرها اکثرا تو ویکی پدیا نوشته.

منم موافقم دوست عزیز.

واقعا اصلا نباید به سوال های مبتیانه شما جواب بدم . اما خوب چون از بحث خوشم میاد جواب میدم .

ببین دوست عزیز من اگه قرار بود همه چیز رواز هر منبعی که معلومه ترجمه کنم ، که اسمش رو مقاله نمیزاشتم .

اگر مقاله ایراد داره ( ایراد تایپیه ) .درضمن یکبار جوابترو دادم که کسی که متخصص هست باد اینها رو حساب کنه . به هر حال من در مورد درست یا غلط بودن حساب های شما نمیتونم چیزی بگم . حالا شما برو هی لینک بده !!!

اما بازم میگم که ایراد تایپی داره مقاله که شما به بزرگی خودت باید ببخشی .
تند تند نوشتن این مشکلات رو هم داره !!

منبع 2 خط اخر : بازی سنتر و به نقل از کرایتک ( فکر کنم تو لینک خبرهای قدیمیشون باشه ) .

نگفتم مافیا تو ps3 زمینش بایر بود !!! من خودم بازی کردم و حتی عکسهاش رو گیم اسپات منتشر کرد !!! میتونی بری گیم اسپات ببینی .

چمن بسیار کم حجحمی داشت ( تقریبا کچل ) در صورتی که تو ایکس باکس بسیار بهتر بود.

در ضمن اون تفاوت بستگی به سازنده داره ( تو اکثر بازی های معروف و مولتی تفاوت وجود داره !! )
میتونی عکس هاش رو ببینی که تو همین فروم بازی سنتر هم هست .
ببین اولا که از روی 2 تا عکس نمیشه قضاوت کرد که مثلا این بازی از اون بهتره چون عکس اینو نشون میده.بعدم تو بازی مافیا 2 میشه از روی چمن فهمید که نسخه ایکس باکس از پلی 3 بهتره!:d.اخه این که نشد دلیل و منطق دوست عزیز.بعدم تا اونجایی که من خبرای مربوط به نسخه کنسولی کرایسیس 2 رو خوندم ندیدم نوشته باشه که نسخه ایکس باکس ممکنه از نظر گرافیکی از پلی 3 بهتر باشه!

خارج از هر گونه تعصب یا بحث خاصی در اکثر بازیهای مولتی پلتفرم نسخه 360 حداقل از نظر نورپردازی وضعیت خیلی بهتری داره.

ببین اولا که از روی 2 تا عکس نمیشه قضاوت کرد که مثلا این بازی از اون بهتره چون عکس اینو نشون میده.بعدم تو بازی مافیا 2 میشه از روی چمن فهمید که نسخه ایکس باکس از پلی 3 بهتره!:d.اخه این که نشد دلیل و منطق دوست عزیز.بعدم تا اونجایی که من خبرای مربوط به نسخه کنسولی کرایسیس 2 رو خوندم ندیدم نوشته باشه که نسخه ایکس باکس ممکنه از نظر گرافیکی از پلی 3 بهتر باشه!

حالا کی گفت دلیل و منطف بهتر بودن ( من میگم نمیشه براش راحت بازی ساخت و این یکی از بزرگترین ضعف هاشه . با اینکه cell بسیار پرقدرته . ).

چرا نمیشه با عکس فهمید ؟؟؟؟ شما میتونی برو فیلمی مقایسه کن !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or