مقایسه کامل و تخصصی ps3 و xbox 360

همه از منابع انگلیسیی مقاله ترجمه میکنن پسر خوب .

دوما منم مثل شما یه ادم 21 تا 22 ساله ام
اول یه نگاه به پروفایل طرفت بنداز بعد اینها رو بگو.
اصلا هم فکر نکن که همه به اندازه شما بلد نیستند.
موفق باشی گرچه شک دارم.:)

حالا کی گفت دلیل و منطف بهتر بودن ( من میگم نمیشه براش راحت بازی ساخت و این یکی از بزرگترین ضعف هاشه . با اینکه cell بسیار پرقدرته . ).

چرا نمیشه با عکس فهمید ؟؟؟؟ شما میتونی برو فیلمی مقایسه کن !!!!
فکر کنم شما متوجه نشدی من چی گفتم.;)من منظورم اینه که شما یه دلیل و منطق درست و حسابی بیار.شما میگی چون چمن تو نسخه ایکس باکس بلندتر از پلی 3 هستش پس نسخه ایکس باکس بهتره!!اخه اینم شد دلیل!!:-/
بعدم شما از کجا میدونی و رو چه حسابی همچین حرفی میزنی!!
نمیشه براش راحت بازی ساخت

اول یه نگاه به پروفایل طرفت بنداز بعد اینها رو بگو.
اصلا هم فکر نکن که همه به اندازه شما بلد نیستند.
موفق باشی گرچه شک دارم.:)

خوب بزرگتری پس احترامت هم واجبه . شما باید یه چیزی به ما یاد بدی دوست عزیز نه اینکه بگب پر از اشکل فلانه . خوب معلومه که اشکال تایپی داره !!!
اگر هم بلدی یا بیشتر بلدی پس ما باید از شما چیزی یاد بگیریم ( جدی میگم ) . شما هم یه پست مفید بزن تا ما استفاده کنیم . خوشحال میشم .

فکر کنم شما متوجه نشدی من چی گفتم.;)من منظورم اینه که شما یه دلیل و منطق درست و حسابی بیار.شما میگی چون چمن تو نسخه ایکس باکس بلندتر از پلی 3 هستش پس نسخه ایکس باکس بهتره!!اخه اینم شد دلیل!!:-/
بعدم شما از کجا میدونی و رو چه حسابی همچین حرفی میزنی!!
نمیشه براش راحت بازی ساخت

خط اول تا 3 شما رو قبول ندارم چون شما اینطوری برداشت کردی .

در مورد خط اخر هم اگه مقاله رو کامل خونده باشی ( که فکر کنم نخوندی !!! ) کامل توضیح داده شده که چرا نمیشه براش بازی ساخت ( به راحتی )
.
به همون دلیل هم هست که مثلا چمن تو دو نسخه ایکس باکس و ps3 کاملا با هم فرق دارن .

خط اول تا 3 شما رو قبول ندارم چون شما اینطوری برداشت کردی .

در مورد خط اخر هم اگه مقاله رو کامل خونده باشی ( که فکر کنم نخوندی !!! ) کامل توضیح داده شده که چرا نمیشه براش بازی ساخت ( به راحتی )
.
به همون دلیل هم هست که مثلا چمن تو دو نسخه ایکس باکس و ps3 کاملا با هم فرق دارن .
اتفاقا من بند به بند مقاله شمارو خوندم.ادامه این بحث بی فایدس.به هر حال موفق باشی!!;)

• Like
Reactions: koorosh sh
دوستان دعوا را نندازید که تاپیک رو ببندن مثل افراد با فرهنگ به هم کمک کنید و مقاله ی ابتدایی رو کامل کنید ... از نظر تخصص هم هیچ کدوم از ما نه مهندس ماکروسافت هستیم نه سونی ... اگه سر در آوردن از ساختار این دستگاه ها آسون بود تا حالا چینی ها چند مدل از رو همین تولید می کردن ... مسئله ای هم که مهمه این هست که هرکی یکی از این دو دستگاه رو داشته باشه پشیمون نمیشه و لذت خودش رو داره

اتفاقا من بند به بند مقاله شمارو خوندم.ادامه این بحث بی فایدس.به هر حال موفق باشی!!;)

اولا ممنون ازت که کل مقاله رو خوندی . خسته نباشی.

پس این رو هم میدونی که برنامه نویسی روی cell به دلیل کنترل spe ها مشکله و بر عکس روی ایکس باکس اسون تره .
مشکل چمن بازی مافیا 2 هم به همین دلیل ( اشنا نبودن برنامه نویس با توابع برنامه نویسی cell و کنترل spe ها به وجود اومده . چون بلد نبودن مجبور میشدن یا از شیدر مدل پایین تر استفاده کنن و یا از spe کمتر . اگه بیشتر باشه خوب شیدر مدل کمتر میشه و به همین خاطر نتونست برنامه نویسی درستی رو انجام بدن .

اینم دلیلش .
شما هم موفق باشی .

دوستان دعوا را نندازید که تاپیک رو ببندن مثل افراد با فرهنگ به هم کمک کنید و مقاله ی ابتدایی رو کامل کنید ... از نظر تخصص هم هیچ کدوم از ما نه مهندس ماکروسافت هستیم نه سونی ... اگه سر در آوردن از ساختار این دستگاه ها آسون بود تا حالا چینی ها چند مدل از رو همین تولید می کردن ... مسئله ای هم که مهمه این هست که هرکی یکی از این دو دستگاه رو داشته باشه پشیمون نمیشه و لذت خودش رو داره

افرین : قابل توجه همه ی دوستان معترض !!!

واقعا اصلا نباید به سوال های مبتیانه شما جواب بدم . اما خوب چون از بحث خوشم میاد جواب میدم .

ببین دوست عزیز من اگه قرار بود همه چیز رواز هر منبعی که معلومه ترجمه کنم ، که اسمش رو مقاله نمیزاشتم .

اگر مقاله ایراد داره ( ایراد تایپیه ) .درضمن یکبار جوابترو دادم که کسی که متخصص هست باد اینها رو حساب کنه . به هر حال من در مورد درست یا غلط بودن حساب های شما نمیتونم چیزی بگم . حالا شما برو هی لینک بده !!!

اما بازم میگم که ایراد تایپی داره مقاله که شما به بزرگی خودت باید ببخشی .
تند تند نوشتن این مشکلات رو هم داره !!

من اینجا سوالی نپرسیدم اصلا هم حوصله ندارم با ادمی که از مسئله خاصی سر در نمیاره بخوام بحث کنم دوستان پستهای من رو تو این تاپیک خوندن وبهتر میتونن قضاوت کنن مبتدی کیه
من شک دارم اصلا این مقاله مال شما باشه چون اون قسمتهایی که امروز اضافه کردید با رنگ سبز من اینها رو پارسال تو یه سایت دیگه خونده بودم .
این اشتباهاتی که در مورد حافظه کش cellبهتون گفتم دقیقا همون جا هم بود پس دقیقا نتیجه میگیریم که از همون جا کپی برداری کردی
این مقاله پر از اشتباه هست اشتباهات تایپی نیستن تکنیکی هستن که یکی یکی شو نمیتونم نام ببرم ولی به چند تاش اشاره میکنم :
اول از همه در مورد حافظه کش cellبود که تذکر دادم.
دومspe چهار برابر از ps2قویتره
سوم نرخ بیت ریت بلو ری اشتباه هست.
چهارم کش مرحله اول برای هر پردازنده 360در واقع 32کیلو بایت هست
پنجم مقدار محاسبات شناور cellبین 230تا240گیگا فلاپ هست نه 1.8ترا فلاپ
شیشم با دو تا speاضافه یه دفعه پردازنده 2ترا محاسباتش بالا نمیره
هفتم cellباxdrپهنای باندشون 25.6گیگ هست
هشتم همه speها 128fdjهستن یعنی اینترفیسشون 128بیته یعنی رابطهشون با حا فظه اینقدره نه میای اینها رو با هم جمع میبندی
نهم حافظه ps2در واقع 32مگابایت بوده نه 3مگ اگرم اشتباه تایپی بوده زیاد وقت داشتی تصحیحش کنی چرا نکردی؟
دهم 8800gtxمقدار پردازش شناورش 518'گیگا فلاپه این کجاش 4برابر 256هست؟
یازدهم هر speقادره 25گیگا فلاپ در ثانیه پردازش داشته باشه
دوازدهم rsxاز دایرکس هم پشتیبانی میکنه
حالا دوستان بیان قضاوت کنن مبتدی کیه؟
تمام این اطلاعات هم تو لینکهایی که دادم هست.

ببخشید من بد متوجه شدم .

اما از نظر اینده با این کینکتی که مایکروسافت داد ( همه چیز رو بهم ریخت ) تا جایی که حتی هک شدن ps3 رو هم تحت تاثیر قرار داده . من خودم میخواستم 360 رو بفروشم و برم ps3 رو بگیرم که فقط به خاطر کینکت دست نگه داشتم .
در مورد بلوری هم که تو ایران قضیه 180 درجه برعکسه ( مثلا تو همه جای دنیا همه دارن میرن به سمت بلوری ، اما تو ایران همه دارن تازه میرن به سمت DVD !!!! ) خوب خودت حالا قضاوت کن .

در ضمن این مقاله کاری به سطح جهانی این کنسولها نداشت ( این مقاله صرفا برای سطح داخلی ایران نشوته شده ) .

خواهش می کنم .
ببین دوست عزیز یه مقاله ای بود تو همین فروم در مورد رقابت کینکت و PS3 move که واقعا مقاله ی جامع و عالی بودش پیدا می کنم بهت می دم اونتو دقیقا نقاط قوت دو تا دستگاه رو گذاشته بود
ببین دوست عزیز مطمن باش تو ایران کینکت گل نمی کنه مردمان ایران ... هستن :d من وقتی wii خریدم می گفتن وی چیه بابا همش دوست داران بشینن یه جا با قیمت کم یه بازی رو انجام بدن ! الانم که بچه های دبستانی بازی زیر 18 سال واسشون بخری ناراحت می شن پس مطمن کینکت بازار گرمی رو تو ایران ( اگر بازی هاش همنجوری بمونه ) پیدا نخواهد کرد

در مورد Blue-ray هم جریان دقیقا مثل جریان CD و DVD هست وقتی که DVD اومد همه می گفتن چیه بابا الکی گرونه و 4 گیگ میخواهیم چیکار یواش یواش جا افتاد . Blue-ray هم دقیقا همین کار رو با DVD میکنه !

تو سطح داخلی هم کم نیستن آدم هایی ترجیح می دن پول بازی اورجینال بدن و هک نکنن تا حداقل یه دو دست راحت آنلاین و مشکلات دیگر رو نداشته باشن
حتما لازمش هم بچه پولدار بودن نیست

• Like
Reactions: vivanred
دوستانی که ادعا دارن مقاله ی ابتدای تاپیک ایراد زیاد داره و بی ارش هست لطف کنن جای بحث بی مورد از خودشون یک حرکتی نشون بدن و اگه اطلاعاتش رو دارن یکم وقت بزارن یک مقاله ی جامع همین جا بزارن تا بقیه استفاده کنن و بعد از مطالعه معلوم میشه بهترین مقاله مال کی بوده
اینم که هی میگید کپی کپی مگر خود شما PS3 و XBOX رو ساختی که از ساختارش سر در بیاری یا مهندس ارشد شرکت سازنده هستی خود شمام اگه اطلاعاتی داری از همین سایت های ایرانی یا خارجی داری ... بعد هم شما که ادعا داری تا حالا یک مقاله ی چاپ شده داری !!! یا اصولش رو بلدی ؟ !!! شما باید چندین مقاله و منبع ایرانی و خارجی رو مطالعه کنی و بعد اون رو به زبون خودت برگردونی این میشه مقاله ... نتیجه گیری هم یافته های محقق هست یا نظریه ای که بهش رسیده ... کپی کردن کار اشتباهی ولی در مواقع ناچاری ایرادی نداره قسمتی از متن کپی باشه نه همش و منابع هم باید ذکر بشه تا حق کسی ضایع نشه... شمام انتظار نداشته باشید در مورد PS3 یا XBOX به نتیجه ی انقلابی برسید که هیچ کس تا حالا نرسیده ... مقاله ای که اینجاست فقط قرار یک جمع بندی باشه نه چیز دیگه و هر چه کامل تر بهتر چون مقالات عادی تو اینترنت پر هست و نمی خواست اینقدر وقت بزارید....ممنون

• Like
Reactions: aidin0000
دوستانی که ادعا دارن مقاله ی ابتدای تاپیک ایراد زیاد داره و بی ارش هست لطف کنن جای بحث بی مورد از خودشون یک حرکتی نشون بدن و اگه اطلاعاتش رو دارن یکم وقت بزارن یک مقاله ی جامع همین جا بزارن تا بقیه استفاده کنن و بعد از مطالعه معلوم میشه بهترین مقاله مال کی بوده
اینم که هی میگید کپی کپی مگر خود شما PS3 و XBOX رو ساختی که از ساختارش سر در بیاری یا مهندس ارشد شرکت سازنده هستی خود شمام اگه اطلاعاتی داری از همین سایت های ایرانی یا خارجی داری ... بعد هم شما که ادعا داری تا حالا یک مقاله ی چاپ شده داری !!! یا اصولش رو بلدی ؟ !!! شما باید چندین مقاله و منبع ایرانی و خارجی رو مطالعه کنی و بعد اون رو به زبون خودت برگردونی این میشه مقاله ... نتیجه گیری هم یافته های محقق هست یا نظریه ای که بهش رسیده ... کپی کردن کار اشتباهی ولی در مواقع ناچاری ایرادی نداره قسمتی از متن کپی باشه نه همش و منابع هم باید ذکر بشه تا حق کسی ضایع نشه... شمام انتظار نداشته باشید در مورد PS3 یا XBOX به نتیجه ی انقلابی برسید که هیچ کس تا حالا نرسیده ... مقاله ای که اینجاست فقط قرار یک جمع بندی باشه نه چیز دیگه و هر چه کامل تر بهتر چون مقالات عادی تو اینترنت پر هست و نمی خواست اینقدر وقت بزارید....ممنون

اولن کسی که میاد مطلب کسی دیگه رو نقد میکنه حتما که نباید نویسنده باشه یا تا حالا چیزی ازش چاپ شده با شه هرکسی حتی ابتدایی ترین الف بای سخت افزار رو بدونه متوجه میشه چه خبره.
بعدشم کسی که میاد یه تاپیک میزنه حداقل باید از پایه و اطلاعات ابتدایی چیزی حالیش باشه یا نه در صورتی که بخواد اطلاعات اشتباه بشه با عث گمراهی بیشتر افراد میشه
مساله بعدی این همه من پست دادم با منبع مرجع مگه نخوندی تشریف ببر پستای من رو بخون بعد بیا سنگ ایشون رو به سینه بزن من هیچ ادعایی تو زمینه سخت افزار ندارم ولی چون هم دروس دانشگاهیش رو خوندم هم کار وحرفم همینه میام وپستهای ایشون رو نقد میکنم اطلا عات اضافه هم هر چی که باقی مونده بوده تو پستهام نوشتم میتونی بری بخونی ودر اخر قرار بود این تاپیک رو من بزنم چون قولشو به بچهای این سایت و یکی از مدیرای انجمن داده بودم برو داخل تاپیک انتقادات از سایت خودت میبینی تقریبا مال 10 روز پیش هم بود این ماجرا چون نزدیک به 10روز داشتم مطالب تر جمه میکردم وتحقیق که این اقا تشریف اورد واین تاپیک رو زد منم تمام اطلاعاتی که اضافی بود رو از تو هارد پاک کردم فقط اونایی که تو ذهنم مونده رو نوشتم حالا بجایی که سنگ ایشون رو به سینه بزنی بد نیست اگر سوالی داری بپرسی.

من از وقتی این تاپیک را مطالعه کردم بار اطلاعاتم خیلی بالا رفت یعنی تا حالا اشتباه فکر میکردم الان شد برعکس :))

میگم اون قضیه ی لوله ها را من یه جا دیگه هم شنیده بودم مثلا با اینکه تو PS3 توی GPU لوله کشی کمتر از GPU در 360 بوده ولی میگن سایز لوله ها ماله PS3 کلفتر هست ! مثلا سایز لوله هاش 3/4 هست ولی ماله 360 همون سایز استاندارد 1/2 هست به همین خاطر PS3 نیاز ندیده از لوله های بیشتر استفاده کنه و اگه ما سایز 3/4 را به تعداد لوله هاش ضرب کنیم میتونه آب بیشتری نسبت به 360 به سخت افزارش برسونه حالا این سخت افزار میتونه توالت یا حمام و .....باشه !
کلا لوله کشهای PS3 خیلی وارد بودند ! چند سال تو رشته تاسیساتی بهترین دانشگاه های امریکایی تدریس دیدن و به همین خاطر تو کارشون خبره بودند ولی مایکروسافت دید چون سونی تمام لوله کشهای خبره را در استخدام خودش قرار داده مجبور شد از لوله کش های افغانی استفاده کنه که از سایز 1/2 استفاده کردند و این به ضررش تموم شد ! به همین خاطر ساختمان تاسیسات 360 ایراد داره !
البته حتی میگن سر راه لوله های ps3 یه پمپ آب هم گذاشتند که میتونه اطلاعات را با فشار زیاد وارد سخت افزار کنه !

آخرین ویرایش:
من از وقتی این تاپیک را مطالعه کردم بار اطلاعاتم خیلی بالا رفت یعنی تا حالا اشتباه فکر میکردم الان شد برعکس :))

میگم اون قضیه ی لوله ها را من یه جا دیگه هم شنیده بودم مثلا با اینکه تو PS3 توی GPU لوله کشی کمتر از GPU در 360 بوده ولی میگن سایز لوله ها ماله PS3 کلفتر هست ! مثلا سایز لوله هاش 3/4 هست ولی ماله 360 همون سایز استاندارد 1/2 هست به همین خاطر PS3 نیاز ندیده از لوله های بیشتر استفاده کنه و اگه ما سایز 3/4 را به تعداد لوله هاش ضرب کنیم میتونه آب بیشتری نسبت به 360 به سخت افزارش برسونه حالا این سخت افزار میتونه توالت یا حمام و .....باشه !
کلا لوله کشهای PS3 خیلی وارد بودند ! چند سال تو رشته تاسیساتی بهترین دانشگاه های امریکایی تدریس دیدن و به همین خاطر تو کارشون خبره بودند ولی مایکروسافت دید چون سونی تمام لوله کشهای خبره را در استخدام خودش قرار داده مجبور شد از لوله کش های افغانی استفاده کنه که از سایز 1/2 استفاده کردند و این به ضررش تموم شد ! به همین خاطر ساختمان تاسیسات 360 ایراد داره !
=))=))=)) فرخ ترکوندی توالت و حموم رو خوب اومدی =))

اولن کسی که میاد مطلب کسی دیگه رو نقد میکنه حتما که نباید نویسنده باشه یا تا حالا چیزی ازش چاپ شده با شه هرکسی حتی ابتدایی ترین الف بای سخت افزار رو بدونه متوجه میشه چه خبره.
بعدشم کسی که میاد یه تاپیک میزنه حداقل باید از پایه و اطلاعات ابتدایی چیزی حالیش باشه یا نه در صورتی که بخواد اطلاعات اشتباه بشه با عث گمراهی بیشتر افراد میشه
مساله بعدی این همه من پست دادم با منبع مرجع مگه نخوندی تشریف ببر پستای من رو بخون بعد بیا سنگ ایشون رو به سینه بزن من هیچ ادعایی تو زمینه سخت افزار ندارم ولی چون هم دروس دانشگاهیش رو خوندم هم کار وحرفم همینه میام وپستهای ایشون رو نقد میکنم اطلا عات اضافه هم هر چی که باقی مونده بوده تو پستهام نوشتم میتونی بری بخونی ودر اخر قرار بود این تاپیک رو من بزنم چون قولشو به بچهای این سایت و یکی از مدیرای انجمن داده بودم برو داخل تاپیک انتقادات از سایت خودت میبینی تقریبا مال 10 روز پیش هم بود این ماجرا چون نزدیک به 10روز داشتم مطالب تر جمه میکردم وتحقیق که این اقا تشریف اورد واین تاپیک رو زد منم تمام اطلاعاتی که اضافی بود رو از تو هارد پاک کردم فقط اونایی که تو ذهنم مونده رو نوشتم حالا بجایی که سنگ ایشون رو به سینه بزنی بد نیست اگر سوالی داری بپرسی.

من به اون دوستمون هم گفتم هر کسی که میخواد مقاله بنویسه حتما نباید متخصص باشه که . همینقدر که اطلاعات جامعی داشته باشه و بفهمه که چی به چیه کافیه . حقیقتا هم برای هیچ کسی مهم نیست که اینها چه طور محاسبه میشن ( که شما گیر دادی بهش ) .

شما داشتی مطلب ترجمه میکردی ؟؟؟ من هم داشتم همین کار رو خیلی قبل تر از شما انجام میدادم و خوب زودتر هم به نتیجه رسیدم . تمام این مطالب و اعداد و ارقامش ترجمه شده ، همون منابع هست ( البته خیلی از همین منباع رو من 3 سال پیش ترجمه کردم و تا الان داشتم که شاید دلیل برخی اشتباهات توی مقاله همین باشه ) . بعدش هم مقدارش هم
اشتباه تایپیه .

نمیدونم شما چرا فقط دوست داری بکوبی !!!! به این پست های شما نمگن انتقاد منصفانه . خود متخصصای ایرانی و ... هم برای نقد سخت افزار این دستگاه به منابع خارجی و ترجمه مطلب روی میارن . ( جواب شما رو این دوستمون داده mohammad gamer

شما خودت داری میگی کارت سخت افزاره ( خوب معلومه بهتر از هر کس دیگه ای مفهمی ) ( میبینی خیلی ها جواب بهت نمیدن در قبال اون معدله هات و ... ،،، چون چیزی از سخت افزار نمیدونن ) . حالا شما هی بیا بگو اینجای مقاله ایراد داره ،، اونجاش کپیه و.....
بهت گفتم خودم این مقاله رو قبلا تو وبلاگم داده بودم . اما مقاله فعلی علاوه بر اون اضافات خاصی داره که تو اون مقاله قبلی نبود . من قبلا هم یه پست تو بخش کینکت با اسم : اطلاعات کامل و تخصی از کینکت دادم که لینک منبعش هم وبلاگ خودم بود ( سه بار پستش کردم و هر سه بار حذف شد و بعد به مدیریت گفتم که لینک وبلاگ خودمه . لینک رو پاک کردم تا مطلب قرار بگیره . شما حتما اگه اون مطلب رو هم بخونی میگی یه جایی خوندمش یا .... اون مطلب هم ترجمه شده هست . دوست داری برو تو بخش کینکت اون رو هم ببین .)

در ضمن اگه من بخوام لینک مطلب یا منبع بزنم ( طبق حرفی که اقای کینگ ،، مدیر سایت زدن ) پست حذف میشه . تمام مقالات این بازی سنتر و ... یا کپی شده یا ترجمه شده ان .
حالا شما بازم بگو کپی ،، دیدمش قبلا ،، خوندمش و..... خوب برو پیداش کن و لینکش رو بهم بده .

واقعا بهتر نیست که به جای این دعوا ها شما همه تجربه و اطلاعاتت رو به ما بدی تا مقاله رو اصلاح کنیم ؟؟؟؟ ( میتونسم اینو تو وب خودم هم بزنم ،، اما به خاطر این فروم و برای اینکه قویتر بشه اومدم و اینجا زدم ) با اجازه مدیریت سایت .

ولی اصلا از ایراد گرفتن هات بدم نمیاد دوست عزیز . خیلی خیلی خوشحالم که افرادی هم با سطح بالا هستن که اینقدر موشکافانه مقاله رو بخونن و ایراداش رو بگیرن که واقعا عالیه .

من از تون بازم تشکر میکنم به خاطر این ایراد گرفتن هاتون . اما واقعا میگم که این ایراد ها رو بگید تا اصلاح بسه مقاله .

ببین دوست عزیز اون لوله هایی !! میگی ( و داری مصخره میکینی ) به زبون ما و برای اینکه شما ها حالیتون بشه اونطوری نوشته شده . بالاخره باید اون کلمه انگلیسی رو یه طوری به فارسی خودمون برگردونیم و معنیش کنیم یا نه ؟؟؟؟؟؟ شما اگه لغت بهتری رو میشناسی بگو ما هم از همون استفاده کنیم ؟؟؟؟

واقعا حرف درستیه . به این میگن خواننده منصف .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or