مقایسه سخت افزاری XBOX One و PlayStation 4

یه گروه به نام "C4ONE" با آنالیز عکس های زیر ادعا کرده هک کردن Xbox One مث آب خوردنه ، کارشون هم از حالا آغاز کردن ! :d

20130514-XBOX-ONE-TEARDOWN-014-660x440.jpg

20130514-XBOX-ONE-TEARDOWN-015-660x440.jpg

احتمالا همون بچه های C4EVA بودن که برای نسل جدید اسمشون و تغییر دادن :d وقتی معماری PC باشه مشخصه که هک کردن هم اسون تر میشه . اما مشکل اصلی هکرا لایه های امنیتی دیسک های بلوری هست نه خود دستگاه که از روش مهندسی معکوس به راحتی میتونن از پسش بر بیان ! مهم اون دیسک های بلوری و کپی کردن اوناست !

تا جایی که میدونم ، تو تعاریف علم سخت افزار به چیپی که بالاتر قرار داره میگن چیپ شمالی ! بگذریم . کلامن شک دارم این چیپ APU باشه ! اصلا APU نیست . چون اگر APU باشه اصلا نیاز به تراشه پل شمالی نیست روی برد نیست . ( حالا به گکان خودم تراشه بالا پل شمالیه ) .از طرفی اگر APU باشه باید هسته های پردازندهه گرافیکی با CPU یکی باشه و حافظه کش CPU بین اونا مشترک باشه . ولی اعلام شه که CPU و GPU کاملا جدا هستند .

به چیپی که بالاتر قرا میگیره میگن پل شمالی!؟ بازم جای شکرش باقیه نگفتی به چیپی که رو قطب نما در جهت شمال قرار میگیره میگن پل شمالی!
عزیز من پل شمالی با GPU و CPU و مموری کنترلر و eSRAM همشون با هم داخل APU روی یه die قرار گرفتن.

یه گروه به نام "C4ONE" با آنالیز عکس های زیر ادعا کرده هک کردن Xbox One مث آب خوردنه ، کارشون هم از حالا آغاز کردن ! :d

20130514-XBOX-ONE-TEARDOWN-014-660x440.jpg

20130514-XBOX-ONE-TEARDOWN-015-660x440.jpg

... اره ولی به شرطی که دستگاه هر روز صبحگاه و سرشماری نداشته باشه

میشه این بحث سخت افزار رو تو تاپیکش انجام بدید ، ممنون میشم :biggrin1:

شاید یکی مثل من هیچی از این بحث ها نفهمه هیچ علاقه ای هم به این بحث ها نداشته باشه :| :biggrin1:

خوبه که اولین باز بود که من همچین بحث جالب و سازنده ای میبینم

آخرین ویرایش:
میشه این بحث سخت افزار رو تو تاپیکش انجام بدید ، ممنون میشم :دی

شاید یکی مثل من هیچی از این بحث ها نفهمه هیچ علاقه ای هم به این بحث ها نداشته باشه :| :دی

شایدم یکی مثل من وخیلی های دیگه علاقه ای به بحث های خاله زنک بازی نداشته باشه :d یاد بگیر دیگه عزیز من . خیلی ساده دارم توضیح میدم . توضیحات بالا رو بخونی قشنگ گفتم گل شمالی یعنی چی ! بچه دبستانی هم بیاری میفهمه . :d تایپیک باید شامل هر 2 بحث بشه .

- - -ویرایش - - -

به چیپی که بالاتر قرا میگیره میگن پل شمالی!؟ بازم جای شکرش باقیه نگفتی به چیپی که رو قطب نما در جهت شمال قرار میگیره میگن پل شمالی!
عزیز من پل شمالی با GPU و CPU و مموری کنترلر و eSRAM همشون با هم داخل APU روی یه die قرار گرفتن.

پس به چیپی که پایین تره میگن پل جنوبی !!!! چیزی که شما میگی اصلا مربوط به APU نمیشه ! APU شاخصه هاش و تفاوتش با GPU و CPU کاملا مشخصه . وقتی هسته های CPU و GPU جداست چه طوری میگی APU ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوبه که اولین باز بود که من همچین بحث جالب و سازنده ای میبینم
شایدم یکی مثل من وخیلی های دیگه علاقه ای به بحث های خاله زنک بازی نداشته باشه :d یاد بگیر دیگه عزیز من . خیلی ساده دارم توضیح میدم . توضیحات بالا رو بخونی قشنگ گفتم گل شمالی یعنی چی ! بچه دبستانی هم بیاری میفهمه . :d تایپیک باید شامل هر 2 بحث بشه .
من که نمیگم بحث نکنید یا بده یا مضره که :دی
اتفاقاً برا کسایی هم که دوست دارن این بحث ها رو خیلی خوبه ، خودِ من خیلی دوست دارم مثلاً 50% پست های رامین رو متوجه بشم ولی خب نمیشم دیگه ، چون علاقه ای به اون صورت به این مسائل ندارم پیش رو هم نمیگیرم :دی

ولی الآن دارم میگم برید تاپیک خودش بحث کنید بیشتر بخاطر اینه که اگه 2 دیقه بعد پست هاتون تو این تاپیک پاک شد خودتون متضرر میشید ، همین :دی
تایپیک خودش !!! جای این بحث ها همین جاست . این همه بحث های الکی شده تو همین تایپیک . مگه بقیه و مثلا رامین و من و .... چیزی گفتیم ؟ !! خودمون تو بحث ها بودیم . حالا گاهی اوقات هم بحث میره سمت سخت افزار. گاهی اوقات میره سمت هک شدنش ! گاهی اوقات میره ست بازیهاش و .... بحث مدام عوض میشه . حالا یکی خوشش میاد و یکی هم بدش میاد . این طبیعیه .
خلاصه من بتون گفتم ، هر جور خود دانید :دی

آخرین ویرایش:
من که نمیگم بحث نکنید یا بده یا مضره که :دی
اتفاقاً برا کسایی هم که دوست دارن این بحث ها رو خیلی خوبه ، خودِ من خیلی دوست دارم مثلاً 50% پست های رامین رو متوجه بشم ولی خب نمیشم دیگه ، چون علاقه ای به اون صورت به این مسائل ندارم پیش رو هم نمیگیرم :دی

ولی الآن دارم میگم برید تاپیک خودش بحث کنید بیشتر بخاطر اینه که اگه 2 دیقه بعد پست هاتون تو این تاپیک پاک شد خودتون متضرر میشید ، همین :دی

تایپیک خودش !!! جای این بحث ها همین جاست . این همه بحث های الکی شده تو همین تایپیک . مگه بقیه و مثلا رامین و من و .... چیزی گفتیم ؟ !! خودمون تو بحث ها بودیم . حالا گاهی اوقات هم بحث میره سمت سخت افزار. گاهی اوقات میره سمت هک شدنش ! گاهی اوقات میره ست بازیهاش و .... بحث مدام عوض میشه . حالا یکی خوشش میاد و یکی هم بدش میاد . این طبیعیه .

- - -ویرایش - - -

یه گروه به نام "C4ONE" با آنالیز عکس های زیر ادعا کرده هک کردن Xbox One مث آب خوردنه ، کارشون هم از حالا آغاز کردن !

پ ن : به نظرم این کرنل Win 8 کار دست مایکروسافت میده ! هکرها خیلی بهش آشنایی دارن ، پر از چاله چولست ! :d یادمه مرحوم دریم کست هم از کرنل ویندوز استفاده کرد ، ایکی ثانیه کنسولش هک شد !
پ ن 2 : گروهه ادعا می کنه از طریق اتصال Wifi می خواد به این روش هک دست پیدا کنه ! یه سری چیزها دیگه ...
پ ن : گفته که برای رایت بازی ها از رایتر "Lite On IHBS312-98 12X Blu-Ray Burner" امکان پذیر هست .

تا کجا پیش رفتن ! :d

منبع و بذار ما هم بخونیم :d

احتمالا همون بچه های C4EVA بودن که برای نسل جدید اسمشون و تغییر دادن :d وقتی معماری PC باشه مشخصه که هک کردن هم اسون تر میشه . اما مشکل اصلی هکرا لایه های امنیتی دیسک های بلوری هست نه خود دستگاه که از روش مهندسی معکوس به راحتی میتونن از پسش بر بیان ! مهم اون دیسک های بلوری و کپی کردن اوناست !

خوب ps3 هم بلوری داشت ... اومدن از طریق نصب داخلی روی هارد قابلیت هک رو امکان پذیر کردن ... الان که این کنسول خودش برای اجرای بازی باید نصبش کنی روی هارد کمکی نمیتونه بهشون بکنه ؟؟؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خب اخبار جدید اومد

MS: Xbox One 40x More Powerful Than 360 with the Cloud, Only 10x Without the Cloud

#

“It’s also been stated that the Xbox One is ten times more powerful than the Xbox 360, so we’re effectively 40 times greater than the Xbox 360 in terms of processing

خبر فیک نمیزنه ؟؟؟ از طرفی سرور های سیستم ابری باید این قابلیت رو داشته باشن ... همون طور که بازی های نسل بعد رو روی ویتا به راحتی اجرا میکرد ...

ولی یاد ندارم مایکرو جایی یاد ندارم که مایکرو همیچین تشکیلات ابری به هم زده باشه ... حالا سونی گایکای رو خرید ...

باز هم همه نگران always online شدن

یه خبر خوب دیگه :

پیش فروش Mirror Edge 2 برای پلفترم X1 تو سایت آمازون قرار گرفت !

خبر بد : بازی دارای قیمت نجومی 99 یورو هست !
yahoo_4.gif

منبع :

چه خبره سره گردنه است ... رسما نسل بعد باید500-600 تومن پول بازی بدیم ؟؟؟

من همین حالا بازنشستگی خودم رو اعلام میکنم

آخرین ویرایش:
خوب ps3 هم بلوری داشت ... اومدن از طریق نصب داخلی روی هارد قابلیت هک رو امکان پذیر کردن ... الان که این کنسول خودش برای اجرای بازی باید نصبش کنی روی هارد کمکی نمیتونه بهشون بکنه ؟؟؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خب اخبار جدید اومد

MS: Xbox One 40x More Powerful Than 360 with the Cloud, Only 10x Without the Cloud

#

“It’s also been stated that the Xbox One is ten times more powerful than the Xbox 360, so we’re effectively 40 times greater than the Xbox 360 in terms of processing

هر بازی ای یه ID یا سریال مخصوص داره که با تطبیق مابین این 2 روی لایه امنیتی دیسک اورجینال و اطلاعات ثبت شده در حافظه کنسول ، بازی شناسایی میشه و سیستم میفهمه بازی اورجیناله یا غیر اورجینال . وقتی بازی رایت میشه ، به دلیل اینکه رایتر مخصوص رایت بازی های اورجینال موجود نیست ، رایترهای معمولی قادر به رایت و کپی لایه های امنیتی نیستن و اونا رو جا میذارن . اینجاست که درایور دستگاه میتونه بازی رو شناسایی کنه . برای همینم بود کهن سل قبل درایور کنسولبرای کپی خور شدنش هک میشد .

تو PS3 چون نتونستن از لایه های فوق امنیتی بلوری کپی بگیرن ( یکی از دلایلش هم گرونی و مقرون به صرفه نبودن تهیه این دیسک ها بود ) ، اومدن برای گول زدن درایور یه جانگل سخت افزاری ساختن تا لنز درایور بلوری ، دیسک جعلی رو تشخیص نده . بعدش به مشکل فریمور دستگاه خوردن ! چون سونی برای هر سری بازی یه فریمورمخصوص میداد که دریاوربا ست کردن ID های دیسک و فریمور متوجه کپی بودن میشد .

این بار اومدن از طریق هارد وارد شدن و تونستن بازیها رو تو PS3 با هارد اجرا کنن . ضعف عمده فریمور تو شناسایی هارد نتونست جلوی این هک و بگیره تا فریمورآخر !

تو نسل جدید من فک میکنم چون معماری PC هست خیلی راحت هک میشه . برای همین مایکرو اومده از ترفند نصب اجباری بازی تو هارد استفاده کرده . یعنی اینبار هم هارد و هم مادربورد و هم خوددرایور شامل لایه های امنیتی ضد کپی هستن و بایدتمام اینها دور زده بشن تا بازی اجرا بشه . چیزی که به ذهن من رسیده اینه که اگر مایکرو بخواد قضیه انلاین بودن و تایید کنه یا از اجرایبازیهای کپی ( دسته 2 ) جلوگیری کنه ، هکرا میتونن با سرورهای مجازی اجازه بازی به بازیباز ها رو بدن . بدین صورت که میان یه سرور راه میندازن . بعد شما بازی هک شده رو میخری . بعد وصل میشی به سرور هکر ها و بعد کد فعال رودریافت میکنی . ( از قبل هم با فریمور هکر ها لایه های امنیتی کنیسولت غیر فعال شده ) .

البه مشکل اینجاست که با فریمور جدی بازم به مشکل میخورن ! پس باید KEY اصلی بورد دستگاه و کشف کنن .

- - -ویرایش - - -

یه خبر خوب دیگه :

پیش فروش Mirror Edge 2 برای پلفترم X1 تو سایت آمازون قرار گرفت !
mirrors-edge-2.jpg

خبر بد : بازی دارای قیمت نجومی 99 یورو هست ! :d

منبع :

فیکه عمو جون ! فیکه :d

- - -ویرایش - - -

پس به چیپی که پایین تره میگن پل جنوبی !!!! چیزی که شما میگی اصلا مربوط به APU نمیشه ! APU شاخصه هاش و تفاوتش با GPU و CPU کاملا مشخصه . وقتی هسته های CPU و GPU جداست چه طوری میگی APU ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتر بود اینطور میگفتی که :

این تعریف درست تریه .
هسته های CPU و GPU جداست!؟ کجا جداس که شما میبینی و من نمیبینم؟
خوبه عکسشو گذاشتم :

uqnwwr68roe8j42gzee.jpg

سمت راستی که پل جنوبی هست سمت چپی APU هست پل شمالی و هسته های CPU و و هسته های گرافیکی و مموری کنترلر همشون باهم داخل APU جاسازی شدن تو APU ای که Xone استفاده میکنه eSRAM هم داخل این APU جاسازی شده.
اینم یه شکل شماتیک از APU جاگوار با 4 تا هسته:
hgz51yepfz8d8dnbbvhk.jpg

پل شمالی هسته های CPU که تو این تصویر به اسم Jaguar core مشخصه هسته های گرافیکی و بقیه چیزا همشون با هم روی یه die قرار گرفتن برای همین بهشون SOC یا سیستم روی یک چیپ میگن حالا AMD اسم SOC هاشو گذاشته APU .
اینم عکس جعبه APU خودمه که روی سیستمم نصب کردم 3670K AMD هست حسش نیست فنشو بر دارم چون بعدش دوباره باید خمیر سیلیکون بزنم وگرنه از خودشم عکس میگرفتم قیافش با CPU هیچ فرقی نداشت فقط یکم از بعضی CPU ها بزرگتره و GPU داخلش قرار گرفته و مثل مادربردهایی که روشون IGP نصب بود خروجی مانیتور روی خود مادر برد قرار گرفته و بدون کارت گرافیک هم بازیهارو در حد قابل قبولی اجرا میکنه من خودم بدون کارت گرافیک باهاش Crysis 3 رو LOW با رزولوشن 1280x720 بازی کردم و فریم ریت هم 95% مواقع قابل قبول بود.

c2mv1kxorczbzyezuo5z.jpg

هسته های CPU و GPU جداست!؟ کجا جداس که شما میبینی و من نمیبینم؟
خوبه عکسشو گذاشتم :

uqnwwr68roe8j42gzee.jpg

سمت راستی که پل جنوبی هست سمت چپی APU هست پل شمالی و هسته های CPU و و هسته های گرافیکی و مموری کنترلر همشون باهم داخل APU جاسازی شدن تو APU ای که Xone استفاده میکنه eSRAM هم داخل این APU جاسازی شده.
اینم یه شکل شماتیک از APU جاگوار با 4 تا هسته:

پل شمالی هسته های CPU که تو این تصویر به اسم Jaguar core مشخصه هسته های گرافیکی و بقیه چیزا همشون با هم روی یه die قرار گرفتن برای همین بهشون SOC یا سیستم روی یک چیپ میگن حالا AMD اسم SOC هاشو گذاشته APU .
اینم عکس جعبه APU خودمه که روی سیستمم نصب کردم 3670K AMD هست حسش نیست فنشو بر دارم چون بعدش دوباره باید خمیر سیلیکون بزنم وگرنه از خودشم عکس میگرفتم قیافش با CPU هیچ فرقی نداشت فقط یکم از بعضی CPU ها بزرگتره و GPU داخلش قرار گرفته و مثل مادربردهایی که روشون IGP نصب بود خروجی مانیتور روی خود مادر برد قرار گرفته و بدون کارت گرافیک هم بازیهارو در حد قابل قبولی اجرا میکنه من خودم بدون کارت گرافیک باهاش Crysis 3 رو LOW با رزولوشن 1280x720 بازی کردم و فریم ریت هم 95% مواقع قابل قبول بود.

احتمالا منظورت از سمت اون کسیه که دستگاه و گرفته ! من کلا با این حرف که میگی APU هست مخالفم ! خودم میدونم که AMD اسم SOC هاش رو گذاشته APU ! اما در اصل APU به این چیزی که شما گفتی نمیگن ! منم از APU استفاده میکنم ( تو پروفم بری هست ) . من میگم اونی که شما میگی پل جنوبی ، NB هست GPU وESRAM و ... رو شامل میشه و این پایینی هم CPU دستگاه هست .

ضمن اینکه تعریف SOC و APU فرق دارن با هم :

APU : به طور خلاصه اگر هسته‌های GPU رو به CPU اضافه کنیم و حافظه‌ی کش CPU رو با آن به اشتراک بگذاریم، یک APU به دست می‌آید.
SOC : تراشه‌ای که تمام عناصر یک کامپیوتر راتو خودش داشته باشه . ساختار SoC تولید شرکت‌های مختلف هم تفاوت‌های کم داره .اما همشون شامل کنترلر حافظه، حافظه کش پردازنده، پردازنده اصلی، پردازنده گرافیکی، کنترلر ورودی/خروجی‌ها، رگولاتور ولتاژ و بسیاری قطعات بزرگ و کوچک دیگر می‌شود. مثلا شرکت کوالکام به SOC های خودش چیپ کنترل کننده شبکه‌های مخابراتی نسل چهارم و سوم ، بلوتوث و WiFi و ... هم اضافه میکنه . پس SoC ترکیبی از چند پردازنده و تراشه کنترلر و گنجاندن آنها در کنار هم و در یک تراشه کوچک است. اما تو APU فقط هسته ها ترکیب میشن و کش به اشتراک گذاشته میشه .

حالا من میگن اون SOC هست و شما بگو SOC APU هست !!! XBOX ONE اصلا APU نیست .

- - -ویرایش - - -

در واقع منبع TheForce.net: Home Page این بود مثل اینکه گرخیده پاک کرده :d

می تونی از یکی منابع فروم هک دنبال کنی این بحث رو :

در واقع خودت از خوت در اوردی که جو الکی بدی :d

دقیقا هیچ چی نگی بهتره . معمولا ه LOL میگی اما اخرش میفهمی اشتباه کردی :d من تفاوت دقیق APU و SOC و توضیح دادم . خود دانی .

اتفاقا امروز داشتم به این فکر میکردم که چطوری ممکنه یه ملت تو قرن 21 با این همه پیشرفت علم و تکنولوژی و اطلاع رسانی هنوز بد بخت باشه الان جوابمو گرفتم ملتی که توش آدمایی هستن که پای کامپیوتر متصل اینترنت میشینن و میگن:
" Xbox one اصلا APU نداره"

AMD Confirms it Co-Designed Xbox One APU

http://www.tomshardware.com/news/Xbox-One-APU-Jaguar-Radeon-Next-Generation,22726.html

آخرین ویرایش:
اتفاقا امروز داشتم به این فکر میکردم که چطوری ممکنه یه ملت تو قرن 21 با این همه پیشرفت علم و تکنولوژی و اطلاع رسانی هنوز بد بخت باشه الان جوابمو گرفتم ملتی که توش آدمایی هستن که پای کامپیوتر متصل انترنت میشینن و میگن:
"بگه Xbox one اصلا APU نداه"
واقعا EPIC LOL داره!

دقیقا مثل همون EPIC LOL هایی که صفحات قبل میگفتی !!! عزیز من شما برو با دقت اول تفاوت APU و SOC رو بخون . بعد بگوما سوتی دادیم . XBOXONE فقط و فقط یه SOC هست نه APU ! APU فقط 3 تا شاخصه دارهکه گفتم برات . اما SOC بیشتره . حالا شما بیا بگو AMD اسم SOC هاش و گذاشته APU ! چه ربطی داره !!!!!!!!!!!!!! این APU ربطی به نام گذاری شرکت AMD رو محصولاتش نداره . این تعریف ساختشه . گرفتی ؟

حالا چون خیلی با انصافم ، 50% میگم من اشتباه کردم !! اوکی ؟ ولی برو بشین قشنگ مطالعه کن ببین درست توضیح دادم یااشتباه گفتم . بعد بیا اینجا صفحه رو LOL بارون کن !!

============================

مناصلا به اون منابع کاری ندارم و طبق تعریفش اومدم باهات بحث کردم . طبق اون منابع و خبرها اگه باشه باید بگم بله مثلا بهش میگن APU ! هر وقت تو beyond3d یا guru3d دیدی بهش گفتن APU من قبول میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or