Gartall
کاربر سایت
تو پسته خودتون دارید جواب خودتون را میدید بعد داری ادعای جانب داری هم میکنی ؟! شما اصلا تو قضیه هستی خودت داری تو پستت علنا میگی اعداد و ارقام بیشتر تو تکنولژی ها قدیم و جدید متفاوته یعنی تو تکنولوژی جدیدتر با tera flops پایینتر جواب بهتری میده . پس الان که تو اخبار هست این gpu و.... را خود مایکروسافت طراحی کرده و amd کمکش کرده چطور شما پی به تکنولوژی به کار برده شده در اون بردید و دارید نتیجه میگیرید ؟! ( البته منظورم شما نیستید بلکه بعضی ها را میگم !)عدم فهم خيلي چيزا و ادعا هاي فضايي از بعضي دوستان فك من يكيو انداخته - ضرب و تقسيم ميكنن و ادعا هايي كه .... اسمون رو سوراخ ميكنه
مثلا عدم فهم اينكه 400gflops RSX با معماري splite shader اصلا قابل قياس با 240gflops يك unified shader اونم با معماري VLIW5 نيست ويا حالا 240gflops معماري VLIW5 اصلا قابل قياس با 1.23 tera flops معماري GCN نيست
اينها ساده ترين مباحث هستن كه بعضي از دوستان - تازه ا
اخه 400gflops RSX يا حتي 240gflos xenos چه ربطي به قدرت محاسباتي GCN core هاي PS4 و xbox one داره
GCN به لحاظ قدرت محاسباتي حقيقي ميتونه تا 7 برابر از معماري VLIW4 قويتر باشه با gflops برابر حالا شما به VLIW5 اي كه در xenos استفاده شده تازه ابتدايي ترين نوعش تاميم بديد- باز حالا اونو به rsx اي كه اصلا unified shader نبوده
الان مايكروسافت ميگه 8 برابر بازدهي gpu نسل قبلشو داره اين رفيقمون مياد 8*240 ميكنه ميگه بچه ها 1.9 tera اهه بزاريد فركانس ها تاييد شن
يعني سر به كوه و بيابون بايد بزارم من
رفقا يادتون باشه hd5870 با معماري vliw5 حدود 2.7 tera flops قدرت داره و HD7850 با معماري GCN حدود 1.76 tera flops - حالا خودتون بريد بنچمارك هاي PC رو نگاه كنيد و فواصل رو ببينيد - ( تازه gcn توي كنسول ميخواد پتانسيل رو نشون بده)
پ.ن : باز الان ميان مغلطه ميكنن آي مردم من همه اينارو ميدونيتم دارم raw ميگم و فلان (دوستمون امار مياره فحش بار ما ميكنه :d )
خب دوسته ما diedie داره میگه وقتی سرعت کلاک مشخص نیست چیزی قطعی نیست که خود df هم گفته ok ?! ازاون طرف هنوز مشخص نیست esram چه قدر قدرت پردازش داره و چقدر میتونه رو قدرت محاسباتی اضافه کنه ؟ ok ? از اون طرف چیپهای دیگه و Hardware Accelerators مثل Move engines و............ که وضایفی بر عهده دارند و چقدر میتونه برای gpu و cpu به اصطلاح Advance باشه .این چیزهای که نتیجه گرفته شده میشه تفریق چیزهایی که گفتم وقتی اطلاعات کامل اومد همینها را اضافه میکنی بعد دوباره باید بری تو نخ محاسبه که کدومش قویتره و تا 18 روز دیگه صبر عنایت میفرمایید بعد فکت همگی باهم فکت صادر میکنیم !
آخرین ویرایش: