مقایسه سخت افزاری XBOX One و PlayStation 4

ببین عزیزم ما دو نوع مغازه دار داریم یکی گیمر یکی هم غیر گیمر که نمیدونم واسه چی اومده توی این کار اونی که غیر گیمره هیچی حالیش نیست ولی این کسی که ما رفتیم پیشش و الانم چند سال میشناسیمش خودش با داداشش گیمرن ایدی psn دارن انلاین میزنن حتی شما تاحالا دیدی مغازه دار کنسول فروش گیم بزنه؟تازه انلاین؟
این حرف شما درسته اگر این بنده خدا گیمر نباشه ولی این بنده خدا گیمره راستی در مورد دسته های وان هم میگفت دسته های 360 خیلی خوب بودن ولی وان موقع بازی کردن انگشتاش درد میگیرن میگفت rb lb هم میکروسوییچ داره دیر عمل میکنه کلا خیلی از دسته اش شاکی بود و همچنین از ایکس باکس وان البته میگفت من اینقد فن 360 بودم نسل قبل کسی میگفت ps3 خرخرهشو مجوییدم:))

من نمیدونم چرا انقدر فن بازی در میارین ، الان شما رسما دارین اسپم میکنین این تایپک مربوط به مقایسه سخت افزاری دو کنسول هست و نه هر دو تا فروشنده که ایکس باکس رو با کابل vga و ps4 رو با hdmi وصل کردن بعد فوش بکشن به ماکروسافت که چرا انقدر کمه گرافیک :|

من خودم متولد تهرانم و تو تهران هم زندگی میکنم.دوستان این بحث ضدبشری تهران و شهرستان رو تموم کنید یعنی کسی که تهرانه حتما بیشتر حالیش میشه؟
اتفاقا شهرستانی که پا نشده بیاد تهران رو شلوغ بکنه و تو شهر خودش کار و کاسبی داره دستشم باید بوسید.اونایی که ادعا بچه تهرانی دارن پدرها خودشون متولد کجان؟از توهین به هموطن خودتون بپرهیزید.مهم آدم بودن هستش نه زندگی تو کدوم شهر.
توی همین پشت شهرداری مغازه دار طرفدار PS4 داریم مغازه بغلیش هم طرفدار ایکس باکس وان چه ربطی به تهرانی و شهرستانی داره؟
البته همه مغازه دارها متفق القول هستند که PS4 بهتره خود من پیش دوستم که مغازه داره تو پشت شهرداری رفتم دوتاشو گذاشتم کنار هم توی بازی GTAV تست کردم و PS4 خریدم و تعصبی هم نداشتم اتفاقا بیشتر به دلم بود ایکس باکس وان بخرم.
درضمن اگر کسی اومد از PS4 حمایت کرد میشه اسپمر و کسی از ایکس باکس حمایت کرد میشه روشنفکر؟

دوستان بحثای متفرقه رو کنار بذارید چون واقعا اطلاعات تاپیک مفیده حالا کلکل نکنید ایول :d بذارین استفاده کنیم.
پ.ن:یکی اون پستی که راجع به تهران و شهرای دیگسو لینک میدین؟

یعنی‌ خوشم میاد ۳ ۴ نفر هستن واسه هم لایک میزنن و دره پپسی باز می‌کنن کاشف به عمل بیاد میفهمی ایپی همشون یکیو و ینفر با ۳ ۴ تا ایدی
جالبیشم اینه طرف اول میاد ادای ادمای‌ بی طرف و درمیاره ولی‌ آخرش یجوری موضوع رو سوق میده به حرف اصلی و فن بازیه خودش همین حرفاس و کارست که میگیم فلانی از کجاست فلانی از کجا نیست دیگه همین حرکتاست که آدمارو مجزا می‌کنه
به ادب و رسوم منطقه ای‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or