مقایسه سخت افزاری XBOX One و PlayStation 4

خوب ظاهرا پهنای باند CPU به رم سیستم تو PS4 فقط 20GB/s هست.

91

PS4 از دو bus مجزا برای ارتباط CPU و GPU به حافظه اصلی استفاده میکنه...
گذرگاه ارتباطی بین GPU و RAM اسمش GARLIC هست و ارتباطی هم بین کچه CPU و GPU و رم وجود داره به اسم ONION پهنای باند این گذرگاه 20GB/s هست .

How The Crew was ported to PlayStation 4 • Articles • Eurogamer.net

پهنای باند cpu وان چقدر هست؟

پهنای باند cpu وان چقدر هست؟
مشخص نیست ولی باید بیشتر از این حرفها باشه دوم اینکه ( از ps4 خبر ندارم ) x1 با اخبار قبلی که بود طوری طراحی شده cpu و gpu به صورت کاملا همزمان میتونن از رم سیستم و پهنای باندش به صورت مشترک استفاده کنند . بعد اینکه x1 چندتا چیپ مخصوص فشرده سازی بعضی از داده های گرافیکی را برعهده دارند مثل تکسچرها .........و این باعث میشه که مقدار خیلی زیادی از رم ازاد بمونه و در نهایت اونطور که باید براش مقدار رم زیاد نیاز نباشه . این چیپ esram اینطور که معلومه واقعا نقش بسیار کلیدی را تو کنسول بازی میکنه و با سرعت و پنهای باند بسیار زیادی که داره میتونه دست بازی ساز را بسیار بازتر کنه .

1 : پهنای باند x1 که زد دوربر 198 و 200 گیگ ! مشکل پهنای باند با وجود ddr3 حل شد رفت که هیچ عدد کذایی را هم تحویل داد خورد بازیسازها :)

2 : اخرین خبر مشخص شد ps4 هم مثل x1 فقط 5 گیگ از رم را دست بازیساز میزاره ( البته تو فرومها فهمیدیم که سونی در اینده میتونه سیستم عامل کنسول را طوری طراحی کنه که بعدا مقدار رم بیشتری دست سازنده ها بزاره ولی مثل اینکه مایکروسافت توانایی این کار را ( با وجود این همه سابقه در ساخت نرم افزار ) نداره ! لول !

3 مهمتر از همه که نکته بسیار مهمی هست تو یکی از مقاله های df فهمیدیم که ps4 فقط 20 گیگ بر ثانیه پهنای باند را اختصاص به cpu میده ولیس x1 میتونه 68 گیگ بر ثانیه پهنای باند اختیار cpu بده ! اختلاف فاحشی هست .

4 : x1 دارای چیپ های مخصوص شتاب دهنده مثل move engine ها و غیره هست تو یکی از مقاله دیدم که میتونه مقدار بسیار زیادی از تکسچرها را و چند گیگابایتی را فقط در چند مگ ! ذخیره سازی کنه ! چیزی که میتونه برای رم موجود کنسول به صورت خارق العاده ای تاثیر گذار باشه و فضای بسیار کمی را اشغال کنه !

5 : تو نمایشگاه E3 برخلاف اون قدرت بسیار بیشتر کنسول PS4 ما روی x1 گرافیکهای حداقل برابر ( اگه نگم بیشتر !) با 60 فریم در ثانیه دیدیم یعنی 2 برابر بیشتر از بازیهای نمایش داده شده روی PS4 !

--------------------

چند درصد ps4 قویتره ؟! ;;)

آخرین ویرایش:
1 : پهنای باند x1 که زد دوربر 198 و 200 گیگ ! مشکل پهنای باند با وجود ddr3 حل شد رفت که هیچ عدد کذایی را هم تحویل داد خورد بازیسازها :)

2 : اخرین خبر مشخص شد ps4 هم مثل x1 فقط 5 گیگ از رم را دست بازیساز میزاره ( البته تو فرومها فهمیدیم که سونی در اینده میتونه سیستم عامل کنسول را طوری طراحی کنه که بعدا مقدار رم بیشتری دست سازنده ها بزاره ولی مثل اینکه مایکروسافت توانایی این کار را ( با وجود این همه سابقه در ساخت نرم افزار ) نداره ! لول !

3 مهمتر از همه که نکته بسیار مهمی هست تو یکی از مقاله های df فهمیدیم که ps4 فقط 20 گیگ بر ثانیه پهنای باند را اختصاص به cpu میده ولیس x1 میتونه 68 گیگ بر ثانیه پهنای باند اختیار cpu بده ! اختلاف فاحشی هست .

4 : x1 دارای چیپ های مخصوص شتاب دهنده مثل move engine ها و غیره هست تو یکی از مقاله دیدم که میتونه مقدار بسیار زیادی از تکسچرها را و چند گیگابایتی را فقط در چند مگ ! ذخیره سازی کنه ! چیزی که میتونه برای رم موجود کنسول به صورت خارق العاده ای تاثیر گذار باشه و فضای بسیار کمی را اشغال کنه !

5 : تو نمایشگاه E3 برخلاف اون قدرت بسیار بیشتر کنسول PS4 ما روی x1 گرافیکهای حداقل برابر ( اگه نگم بیشتر !) با 60 فریم در ثانیه دیدیم یعنی 2 برابر بیشتر از بازیهای نمایش داده شده روی PS4 !

--------------------

چند درصد ps4 قویتره ؟! ;;)

البته توی یه مقاله ای خوندم که دوتا از این Move Engineها(همینایی که فشرده میکنن) برای Cloud استفاده میشن,استفاده داخلی ندارن

آخرین ویرایش:
طبق اطلاعاتی که تا این لحظه DF داره اومده گفته PS4 از Xone قویتره ، ولی مثل این می منه که بگیم ماشین X از Y قویتره چون اسب بخارش بیشتره . ولی تا اطلاعاتی از وزن و آیرودینامیک و... نداشته باشیم نمی تونیم بگیم کدوم سریعتره ... هنوز یک سری خرت و پرت توی Xone هست که DF بررسی نکرده ...

من هم PS4 دارم هم XBox One ولی خیلی PS4 سرتره . انقدر گفتید PS4 داغ میکنه اگه یکی بیاد تو این تاپیک فکر میکنه PS4 آشغال ترین کنسول بازیه . والا ما که ندیدیم داغ کنه . سخت افزارشم که قوی تره . اکثر بازی ها رو فول اچ دی میخونه که متاسفانه XBOX نمیتونه به جز 4 تا بازی انحصاری خودش . بالاخره انقدر از PS4 بد نگید . ما گفتیم این نسل PS4 قویتره (نسل قبل هم قویتر بود) دیگه طرفدارای XBOX هم نمیتونن چیزی بگن ولی مثل اینکه فرقی به حالشون نمیکنه 8-|

آقا چرا این تاپیک خاک خورده ؟ یدفه از یه تاریخی(۰۳-۰۸-۲۰۱۳) همهٔ دوستان غیبشون زده ؟ نزدیک ۲ساعت از صفحه اول تا اینجا نظرات دوستان و خوندم و لذت بردم اما حالا که به عمل رسیده و ۲تا کنسول وارد میدان شدن یدونه تحلیل آگر هم دیگه نیست ؟حیف این تاپیک با این همه نظرات تخصصی ادامه پیدا نکنه بالاخره باید به یه نتیجه برسه

من هم PS4 دارم هم XBox One ولی خیلی PS4 سرتره . ما گفتیم این نسل PS4 قویتره (نسل قبل هم قویتر بود) دیگه طرفدارای XBOX هم نمیتونن چیزی بگن ولی مثل اینکه فرقی به حالشون نمیکنه 8-|

ما که طرفدار مایکرونیستیم ولی نسل قبل ایکس360تومولتی پلتفرم کاملابرتربود
الانم که ایکس وان توانحصاری هابهترعمل کرده
کلا خریدکنسول به نظرم کاملاسلیقه یی هستش
شماببینید باکدوم کنسول راحتترید وانحصاری هاش روبیشترمیپسندید
به نظربقیه هم بایداحترام گذاشته بشه

من هم PS4 دارم هم XBox One ولی خیلی PS4 سرتره . انقدر گفتید PS4 داغ میکنه اگه یکی بیاد تو این تاپیک فکر میکنه PS4 آشغال ترین کنسول بازیه . والا ما که ندیدیم داغ کنه . سخت افزارشم که قوی تره . اکثر بازی ها رو فول اچ دی میخونه که متاسفانه XBOX نمیتونه به جز 4 تا بازی انحصاری خودش . بالاخره انقدر از PS4 بد نگید . ما گفتیم این نسل PS4 قویتره (نسل قبل هم قویتر بود) دیگه طرفدارای XBOX هم نمیتونن چیزی بگن ولی مثل اینکه فرقی به حالشون نمیکنه 8-|
من نمیدونم تا کی‌ قراره این فن بازی ادامه پیدا کنه:d اگه میتونی‌ اطلاعات داری علمی‌ بیا حرف بزن و مقایسه کن وگرنه مثل ما بشین یه گوشه‌ تماشا کن که کسانی‌ که از نظر نرم افزاری و سخت افزاری بار علمی‌ دارن بحث کنن
بعدشم شما که ۲تا کنسول رو داری می‌شه یه لطف کنی‌ از xb1 که داری یه عکس بگیری که کنارشم اسم ایدیت باشه ؟آخه میدونی‌ من تاحالا xb1 از نزدیک ندیدم می‌خوام ببینم

من نمیدونم تا کی‌ قراره این فن بازی ادامه پیدا کنه:d اگه میتونی‌ اطلاعات داری علمی‌ بیا حرف بزن و مقایسه کن وگرنه مثل ما بشین یه گوشه‌ تماشا کن که کسانی‌ که از نظر نرم افزاری و سخت افزاری بار علمی‌ دارن بحث کنن
بعدشم شما که ۲تا کنسول رو داری می‌شه یه لطف کنی‌ از xb1 که داری یه عکس بگیری که کنارشم اسم ایدیت باشه ؟آخه میدونی‌ من تاحالا xb1 از نزدیک ندیدم می‌خوام ببینم
خب نداشته باشه هم میره آیدی شو میزاره کنار ایکس باکس یه بنده خدا عکسشو میگیره : دی

من هم PS4 دارم هم XBox One ولی خیلی PS4 سرتره .
:
نظرشخصی تون بود خیلیاتوهمین انجمن جفتشونودارن ولی نظرشون اینه که x1کاملاسرتره..

سخت افزارشم که قوی تره . اکثر بازی ها رو فول اچ دی میخونه که متاسفانه XBOX نمیتونه به جز 4 تا بازی انحصاری خودش
:
ایکس وان بجزانحصاری هاش بازی های فول اچ دی بیشترازاونچه تصورمیکنیدداره یه سرچی تونت بزنیدبدنیست اطلاعاتتون روبالاببرید!

ما گفتیم این نسل PS4 قویتره
:
افرین

نسل قبل هم قویتر بود
:
نه دیگه!اینطوری نشد

دیگه طرفدارای XBOX هم نمیتونن چیزی بگن
:
:bighug:

من هم PS4 دارم هم XBox One ولی خیلی PS4 سرتره .
:
نظرشخصی تون بود خیلیاتوهمین انجمن جفتشونودارن ولی نظرشون اینه که x1کاملاسرتره..

سخت افزارشم که قوی تره . اکثر بازی ها رو فول اچ دی میخونه که متاسفانه XBOX نمیتونه به جز 4 تا بازی انحصاری خودش
:
ایکس وان بجزانحصاری هاش بازی های فول اچ دی بیشترازاونچه تصورمیکنیدداره یه سرچی تونت بزنیدبدنیست اطلاعاتتون روبالاببرید!

ما گفتیم این نسل PS4 قویتره
:
افرین

نسل قبل هم قویتر بود
:
نه دیگه!اینطوری نشد

دیگه طرفدارای XBOX هم نمیتونن چیزی بگن
:
:bighug:
شما ماشالله بار اطلاعاتیتون اینقدر زیاده !! من یکی قفل کردم

شرط میبندم اگه 2 کنسول بازیهاشو برا مقایسه بزارن و به شما نگن کدوم تصویر ماله کدوم کنسوله تشخیص نمیدی کدوم نسخه ps4ه و کدوم ایکس وان

بعضیا 2 تا جمله یاد گرفتن هر تاپیک میرسن همون 2 تا جمله رو مینویسن نه کمتر نه بیشتر!!!!
h

quote_icon.png
نوشته شده توسط
Gartall
1 : پهنای باند x1 که زد دوربر 198 و 200 گیگ ! مشکل پهنای باند با وجود ddr3 حل شد رفت که هیچ عدد کذایی را هم تحویل داد خورد بازیسازها
yahoo_1.gif

--------------------

چند درصد ps4 قویتره ؟!

احتمالا ایشون pouria pc با توجه به این نکته قبلی‌ نتیجه گیری کردن ps4 بهتره :d
من زیاد اطلاعات ندارم اما اینو می‌دونم که الان تکنولوژی به سمتی‌ رفته که مهم بهینه سازی یعنی‌ شما بتونی‌ از امکاناتی که داری بالا‌ترین استفاده رو ببری و از اون قطعه که داری در ابعاد کوچکتر استفاده کنی‌ و کارایی چند قطعه رو ازش بگیری کاری که ماکرو با اضافه کردن
move engine
کرده

شاید ps4 سخت افزار قدرت مندی داره اما همیشه سخت افزار بهتر دلیل بر برتری و خروجی‌ بهتر نبوده تو مدل‌های کارت گرافیک حز هم مثال به این شکل زیاد داریم در مورد سی‌پی‌یو و رام هم ثابت شد که ماکرسافت با سخت افزار پایین تر تونسته بالاترین بازده و در بعضی موارد هم اندازه ps4 و بعضی موارد بیشتر از ps4 خروجی‌ بده پس زیاد به نوشته‌های رو کاغذ بسنده نکنید چون ماکرو اون سخت افزار‌های خودش و جداگانه توسط متخصصش دوباره تغییر داده و قسمت‌هایی‌ رو به اون قطعات اضافه کرده اماps4 مانند نسل قبل که بلو ری داشت و چندین سال بدون استفاده بود تو این نسل هم کار نسل قبلی انجام داده
در کّل بنظر من ۲تا کنسول در یه سطح هستن و کنار هم بذاریم هیچ تفاوتی‌ حس نمی‌شه میمونه سلیقه و بازی انحصاری...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or