مقایسه سخت افزاری XBOX One و PlayStation 4

شما ماشالله بار اطلاعاتیتون اینقدر زیاده !! من یکی قفل کردم

شرط میبندم اگه 2 کنسول بازیهاشو برا مقایسه بزارن و به شما نگن کدوم تصویر ماله کدوم کنسوله تشخیص نمیدی کدوم نسخه ps4ه و کدوم ایکس وان

بعضیا 2 تا جمله یاد گرفتن هر تاپیک میرسن همون 2 تا جمله رو مینویسن نه کمتر نه بیشتر!!!!
h
100درصدهمینطوره
خودم تاحالا تجربه این دوکنسول رودرکنارهم نداشتم
ولی تاجایی که دلتون بخواد از100تاسایت مختلف تفاوتهای گرافیک توبازی هاشون رودیدم
یعنی به جرئت میتونم بگم تفاوت درحد خیلی کم وتواکثربازی هاتفاوت صفره یعنی ادم عادی مثله من وشمامتوجه تفاوتش نمیشیم
اینایی که میگن تصویر ps4کیفیت بالاتری داره و...فقط اینوشنیده اند!!
درعمل تفاوتی نداره ..
تفاوتهای این دوکنسول فقط بحث سلیقه هستش تمام

ما دوتا داداش مغازه دار که هردوتاشون گیمر حرفه ای هستند توی شهرمون داریم قبلا خیلی طرفدار 360 بودند چند روز پیش رفتیم پیششون سرحرف ps4 وxbone شد وقتی گفتم کدوم بهتره عصبانی شدن و گفتن فیفا15 رو روی xbone بازی کردن و بازی بقدری گرافیکش نسبت به ps4 پایینتر بوده که ما فک میکردیم تنظیمات مانیتور بهم خورده:))بعدشم کلی بدو بیراه به مایکرو گفتن بطوری که دوستم که باهام بود و 360 داشت ترسید ازشون در مورد 360 سوالهایی بپرسه:))
خداشاهده اینچیزا رو راست و حسینی دارم میگم دوستمم هم که از شدت ترس فشارش افتاده بود پایین هم اینجا هست میتونه شهادت بده:))
خلاصه این فرق دو کنسول چیزایی که توی نت میگن نیست بلکه در واقعیت هم بین دو کنسول فرق هست

ما دوتا داداش مغازه دار که هردوتاشون گیمر حرفه ای هستند توی شهرمون داریم قبلا خیلی طرفدار 360 بودند چند روز پیش رفتیم پیششون سرحرف ps4 وxbone شد وقتی گفتم کدوم بهتره عصبانی شدن و گفتن فیفا15 رو روی xbone بازی کردن و بازی بقدری گرافیکش نسبت به ps4 پایینتر بوده که ما فک میکردیم تنظیمات مانیتور بهم خورده:))بعدشم کلی بدو بیراه به مایکرو گفتن بطوری که دوستم که باهام بود و 360 داشت ترسید ازشون در مورد 360 سوالهایی بپرسه:))
خداشاهده اینچیزا رو راست و حسینی دارم میگم دوستمم هم که از شدت ترس فشارش افتاده بود پایین هم اینجا هست میتونه شهادت بده:))
خلاصه این فرق دو کنسول چیزایی که توی نت میگن نیست بلکه در واقعیت هم بین دو کنسول فرق هست
بله:|8-|

من این چیزایی که دیدم رو دارم میگم حالا واسم مهم نیست شما که هیچکدوم از این کنسولارو ندارید باور میکنید یا نه
بشینید منتظر هک تا شاید ده قرن دیگه هک بشه اونموقع با قیمت 3 تومن کنسول رو تهیه کنید ;))

آقا داش مصطفی راست میگه منم همراهش بودم.داشت با ps4 فیفا15 میزد.صحبت راجب هک شدن xbl و psn شد.داش مصطفی گفت ماکرو توی نرم افزار قویتره زودتر هک رو برطرف کرده و سونی کشش داده.این رو که نگفت انگار بلا گفته.مغازه دار شروع کرد به فحش دادن به ماکرو:angry:

...نسل ۸ با کنترلر‌های زیبا و خوش دست...
والا ما هرکیو دیدیم xbone داره به شدت از کنترل این دسته مخصوصا lb rbش بشدت ناراضیه حالا کسی که اینو مینویسه حتما این کنسولو نداره ;))
اگه یه نفر بخواد توی نت وانمود کنه که هرکنسولو داره زیاد کار سختی تیست کافیه بره تو تنظیمات اون قسمت رو تیک بزنه

آخرین ویرایش:
والا ما هرکیو دیدیم xbone داره به شدت از کنترل این دسته مخصوصا lt rtش بشدت ناراضیه حالا کسی که اینو مینویسه حتما این کنسولو نداره ;))
اگه یه نفر بخواد توی نت وانمود کنه که هرکنسولو داره زیاد کار سختی تیست کافیه بره تو تنظیمات اون قسمت رو تیک بزنه
والا من که وان دارم از همه چیزش هم راضیم مخصوصا دسته ـش!نمیدونم کی به شما گفته RT و LT دسته اذیت میکنه
دروغ که ندارم بگم 2.3 تا از دوستام (بیرون از نت) هم وان دارن هم 4 از جفتشون هم راضین خیلی از بچه های اینجا هم هر دو کنسول رو دارن و ازشون راضین
خیلیا هم هستن (مخصوصا تو بازیسنتر) دشمن 3تیزی با وان داشتن و میگفتن وان فلانه وان نمیدونم چیه یا مثلا من نسل قبل 360 داشتم راضی بودم ولی الان وان گند زده و....الی آخر!:d
ولی آخرش رفتن وان رو خریدن که 2تا کنسول رو داشته باشن و انحصاری های هر دو رو بازی کنن یا بعضی اصن وان رو بخاطره دسته ـش و کارایی هاش خریدن
دیگه حالا هم که میگن دسته وان از همه لحاظ 20 درصد از دسته 360 بهتر شده
کلا توهین نیستااااا ولی خیلی خیلی واضحه که شما دارید از رویِ فن بازی نظر میدید!
خواهشا نگید وان نمیتونه 4 تا بازی رو نمیدونم فلان کنه بهمان کنه!دیگه الان هم 80.90 درصد بازی ها فریم ریت و رزلوشن رویِ هر 2تا کنسول یکسان هستش!
در مورده فیفا 15 من همچین چیزی ندیدم!!!!خداییش میگم!!!!:d

درسته دسته وان ضعف داره اونم توی lb rb اما دیگه هیچ جور نمیشه با دسته 4 مقایسه کرد.اصلا جنس دسته وان کجا واسه 4 کجا.معلوم مایکروسافت بیشتر خرج کرده.از لحاظ سخت افزار هم 90 درصد گيمرها به رزولوشن اهمیت نمیدن.درکل تا الان وان بهتر بوده درحالیکه 4 هم عالی بوده.کلا سلیقه مهم.

مقایسه گرافیکی xbox one و ps4 :

0yzfewqq802xaiw6ijtu.jpg

011j05njexj60o30frmj.jpg

oinjros24khcmj5sa8nc.jpg

tx49uukw384zoeboezl2.jpg

لینک ویدیو مقایسه با کیفیت p 720 :

Download FIFA PS4 Xbox One Comparison mp4

نتایج کلی بدست آمده:

اکس باکس فاقد موشن بلور است ولی دارای anti aliasing هست
فریم ریت ایکس باکس وان مقدار بسیار کمی ثابت تر است
ps4 دارای موشن بلور است ولی فاقد anti aliasing هست
رنگ بندی ایکس باکس وان مقداری روشن تر است
رنگ بندی ps4 انگار یک لایه سفید روی صفحه هست و مقداری تیره تر است که بر میگرده به تنظیمات کنسول

نتیجه:

بشین بازیتو بکن جا این چیزا :d

نمیدونم چرا تو هر تایپکی مطلب میزارم اونجا سوت و کور میشه :punish:

آخرین ویرایش:
جناب mostafa682
ببینیددوست عزیز اشتباه شمااینه که فکرمیکنید کسی که مغازه داره 100درصد حرفش درسته وانگاربه خاطر مغازه دار بودن تعصبی روهیچکدوم نداره!!!
داداشه خودم مغازه موبایل فروشی داره
همه مدل گوشی میفروشن واتفاقا بیشترین فروشش مربوط به برند هواوی هستش
ولی خودش اصلابرندهواوی روقبول نداره وبرندموردعلاقه اش سامسونگه
اره عزیز....
اون بنده خدایی هم که به شماگفته کیفیت فیفاتوایکس وان افتضاحه وکمترازپلی4هستش بدونید قطعا ازروی تعصب حرف زده هرچندمغازه دارباشه وجفتشوداشته باشه
این خیلی ساده هستش شماهمیشه به یک برندبیشترعلاقه داریدطبق سلیقه شخصی حتی اگه جفتشوداشته باشید
قضیه ایکس باکس وان وپلی استیشن4 هم همش سلیقه یی هستش وبرمیگرده به نظردوستان
اینم بدونیدحدود80درصدبازی هاشون کاملا یکی هستش وتشخیصش بسیاردشوارهستش که کدوم بازی ماله کدوم کنسوله...

جناب mostafa682
ببینیددوست عزیز اشتباه شمااینه که فکرمیکنید کسی که مغازه داره 100درصد حرفش درسته وانگاربه خاطر مغازه دار بودن تعصبی روهیچکدوم نداره!!!
داداشه خودم مغازه موبایل فروشی داره
همه مدل گوشی میفروشن واتفاقا بیشترین فروشش مربوط به برند هواوی هستش
ولی خودش اصلابرندهواوی روقبول نداره وبرندموردعلاقه اش سامسونگه
اره عزیز....
اون بنده خدایی هم که به شماگفته کیفیت فیفاتوایکس وان افتضاحه وکمترازپلی4هستش بدونید قطعا ازروی تعصب حرف زده هرچندمغازه دارباشه وجفتشوداشته باشه
این خیلی ساده هستش شماهمیشه به یک برندبیشترعلاقه داریدطبق سلیقه شخصی حتی اگه جفتشوداشته باشید
قضیه ایکس باکس وان وپلی استیشن4 هم همش سلیقه یی هستش وبرمیگرده به نظردوستان
اینم بدونیدحدود80درصدبازی هاشون کاملا یکی هستش وتشخیصش بسیاردشوارهستش که کدوم بازی ماله کدوم کنسوله...
ببین عزیزم ما دو نوع مغازه دار داریم یکی گیمر یکی هم غیر گیمر که نمیدونم واسه چی اومده توی این کار اونی که غیر گیمره هیچی حالیش نیست ولی این کسی که ما رفتیم پیشش و الانم چند سال میشناسیمش خودش با داداشش گیمرن ایدی psn دارن انلاین میزنن حتی شما تاحالا دیدی مغازه دار کنسول فروش گیم بزنه؟تازه انلاین؟
این حرف شما درسته اگر این بنده خدا گیمر نباشه ولی این بنده خدا گیمره راستی در مورد دسته های وان هم میگفت دسته های 360 خیلی خوب بودن ولی وان موقع بازی کردن انگشتاش درد میگیرن میگفت rb lb هم میکروسوییچ داره دیر عمل میکنه کلا خیلی از دسته اش شاکی بود و همچنین از ایکس باکس وان البته میگفت من اینقد فن 360 بودم نسل قبل کسی میگفت ps3 خرخرهشو مجوییدم:))

ربطی به شهرستان نداره اصلا گیریم که ما از یه دهات باشیم و توی دهات ما کنسول میفروشن ولی این دوتا داداش فروشنده گیمر هستند و ایدی معتبر دارن و انلاین باز هستن چیزی که شاید بزرگترین فروشندگان کنسول تهرانی حالیشون نباشه
ضمنا کسی اگه هردو کنسول رو داره واسش مهم نیست کدوم بهتره من ps4 دارم با حرفهایی که از این بنده خدا گیمر و دوستان دیگری که xbone دارن و ایدیهاشون معتبره علاقه ای به خرید این کنسول ندارم فقط گفتم این چیزایی رو دیدم شاید بهتر باشه اینجا بگم که متاسفانه اشتباه کردم

- - -ویرایش - - -

احسان جان در مورد فیفا حسام نگفت که اینقدر گرافیک پایین بوده نسبت به ps4 که ما فک کردیم تنظیمات مانیتور بهم خورده؟:-/گفت یا نگفت؟
حسام گفت قبلا 360 داشته و خیلی هم فن بوده؟گفت یا نگفت؟:-/
مصطفی باید به اونا گفت از (چیز) شهرشون بالا نرند!خودشون چی دارند؟؟؟؟؟؟
یکی نیست به اینا بگه آخه کوچولو موچولو نمیتونی پاسخ بدی چرا شهرستانی بودن طرف رو میزنی تو سرش ؟مثلا تو پابتخت هستی چه گلی به سر بقیه زدی؟
بعضی رپ گوش میدن تا تیکه یاد بگیرند=;دیگه نمی خوام بحث رو باز کنم :d

کاری به خود کنسولا ندارم خودم هم PS4 دارم ولی در مورد کنترلرش میتونم بگم مضخرف ترین کنترلر تاریخه! آنالوگش واقعا افتضاحه جدا از اصطحلاک شدیدش زیر انگشت همش لیز میخوره حتی از PS3 هم بدتره!
اومدن درستش کنن بدترش کردن!کنترلر های 10 هزار تومنی فراسو ازش بهتره!
در مورد وان هم نظری ندارم چون نداشتم!

خوب من خودم ps4 دارم و يكي از دوستام xbox داره و دو تا بازي روشون تست كردم gta و fifa
از نظر جزييات در جي تي اي به عينه ميشه ديد كه نسخه ps4 جزييات خيلي بيشتري از xbox one داره اين قضيه خارج از شهر خصوصا مكان هاي سر سبز تر بيشتر نمود پيدا مي كنه ولي به نظرم نسخه xbox يه مقدار شفاف تر از ps4 بود فيفا هم تقريبا مشابه هم بودند ولي بازم xbox يكم شفاف تر بود به نظرم
در مورد دسته هاشون بايد بگم دسته ps4 واقعا عالي طراحي شده و تاچ پد و اسپيكر داره كه در بعضي بازي ها استفاده ازشون خيلي حال ميده
به نظرم دسته xbox نسبت به 360 يه مقدار بزرگ تر شده و به نظرم lt و rt يه مقدار اذيت مي كنه و البته بازم باتري هاي قلمي :| و البته دسته one به نسبت 4 خلاقيت چنداني نداره

نوشته شده توسط [B:
mostafa682[/B];3598458]
این دوتا داداش فروشنده گیمر هستند و ایدی معتبر دارن و انلاین باز هستن چیزی که شاید بزرگترین فروشندگان کنسول تهرانی حالیشون نباشه
:d
مقایسه سخت افزار و نرم افزار ps4(اسم تاپیک) === نظراته درپیت ۲تا مغازه دار سر کوچه یجایی که اون یجاییش هم معلوم نیست#:-s یعنی‌ فهمو درک ما ایرانیا تو حلقم که چجوری سخت افزارو آنالیز می‌کنیم:))
خوب داداش منم ۷سالشه انلاین بازی می‌کنه ...خدارو شکر سونی و ماکرسافت این نظراتو نمیخونن:-s
و از همه مهمتر فروشنده‌های کنسول تهرانی‌ حالیشون نمی‌شه ولی‌ اون ۲نفر حالیشون می‌شه(بررسی دقیقه ریشه‌ای کنسول با استفاده متد‌های جدید مقایسه‌ای فروشنده ها)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or