اگر کنسولی نسب به کنسول دیگه برتری داشته باشه همین اول نسل خودش رو نشون میده (تو بازی مولتی پلتفرم)گرافیک بازی های جدید اونقدر نیست که از تمام توان کنسول استفاده کنه. باید چند سال صبر کرد و دید..
بازی های ابتدای نسل ps3 و 360 رو با الانش اصلاً قابل مقایسه نیستند.
کلا بحث جذابیه آدم راحت میتونه دست پیش بگیره تا بعدا پس نیوفته ما هم تازه متوجه این موضوع شدیم و داریم لذت میبریم از این بحثخداییش ما خیلی قشنگ تر و جذابتر صحبت میکنیم در این مورد . دنبال سوژه ی جدید باشید :d
نمیدونم چقدر میشه به حرفهای Vice President ـه Microsoft Studios اعتماد کرد این روزها () ولی خودش گفت X-Bone سه برابر قویتر از Xbox360 هست:چند وقته ديگه که 2 تا کنسول اومد و مقايسه های فريم به فريم بازی ها توسط سايت های معتبر انجام شد
اين نوشته های شما اينجا ثبت ميشه خوبه بر گرديم به نوشته های خودمون نگاه کنيد
شايدم خجالت نکشيديم !
البته بعضی ها انقدر دنده پهن هستند که اگر مقايسه های دقيق (screen shot) هم بزاريم منکر ميشن
به قول معروم اونی که خودشا زده به خواب نميشه بيدارش کرد
برای يکبارم شده امتحان کنيم و پخته تر پست بزنيم
بخدا شخصيت آدم خيلی ارزش داره که بخاطر چند تا کلمه پيش خودمون خجالت زده نشيم
وقتی پست ميزنيم يک نفس عميق بکشيم و دوباره پستمون را نگاه کنيم باور کنيد نتيجه ی بهتری ميده
نمیدونم چقدر میشه به حرفهای Vice President ـه Microsoft Studios اعتماد کرد این روزها () ولی خودش گفت X-Bone سه برابر قویتر از Xbox360 هست:
[video=aparat;7Ei18]http://www.aparat.com/v/7Ei18[/video]
دقیقه 3 و 20. با حساب کلود میرسه به 40 اینا. چطور میخوان در اینده این دوتا رو باهم مقایسه کنن!.
نمیدونم چقدر میشه به حرفهای Vice President ـه Microsoft Studios اعتماد کرد این روزها () ولی خودش گفت X-Bone سه برابر قویتر از Xbox360 هست:
دقیقه 3 و 20. با حساب کلود میرسه به 40 اینا. چطور میخوان در اینده این دوتا رو باهم مقایسه کنن!.
پس من 560ti خودما نگه دارم چون از 7770 خيلی قويتره ... !
توضیح دادم اون بالا شما متوجه نشدیبه قول خودش چطوری ميشه xbox one با 8 گيگ رم 3 برابر قويتر باشه از 512 MB رم .....
خودش گفته که اشتباه بوده و هر کسی ميفهمه که اين قضيه يک اشتباه بوده
خيلی زود قضاوت نکنيد ....
توضیح دادم اون بالا شما متوجه نشدی
هیچ جای اون پست من قضاوت نکردم
اين جمله اين معنی را ميده که قابل قياس نيستندچطور میخوان در اینده این دوتا رو باهم مقایسه کنن!.