Al!reza
کاربر سایت
40 برابر نسب به 360 البته با کلود40 برابر بود که !؟![]()
تازه میگن یه سری بازی ها هستن بدون Cloud اجرا هم نمیشن :-oآخر هر بحث فنی = لودگی :bighug:
10 برابر هم از 360
سونی نسل پیش از این آمارا میداد
مایکرو اوسکول شده
40 برابر نسب به 360 البته با کلود40 برابر بود که !؟![]()
تازه میگن یه سری بازی ها هستن بدون Cloud اجرا هم نمیشن :-oآخر هر بحث فنی = لودگی :bighug:
ها راست میگی40 برابر نسب به 360 البته با کلود :biggrin1:
10 برابر هم از 360 :biggrin1:

به شکل عجیبی جای این 2 تا عوض شده
سونی نسل پیش از این آمارا میداد :biggrin1:
مایکرو اوسکول شده :biggrin1:

این جوری که تو میگی قکر کنم 360 هم قوی تره40 برابر؟ :d نه دیگه ! مگه فیلم هندیه :d
40 برابر از 360 قویتر میشه و چون X1 حدود 10 برابر قویتر از 360 ـه پس 4 برابر قدرت X1 رو افزایش میشه و با توجه به برتری 47% اگه 4*47 بشه میشه 188% . ینی X1 چیزی حدود 190% از ps4 قویتره
بیخیال بزار همین جوری الکی بخندیم360 رو دست کم گرفتی؟ :d PS4 رو قورت میده. این PS4 چی داره که یه سری فن های سونی همش ازش دفاع میکنن؟
دقیقا اوایل نسل این سونی یه دروغهایی سر هم میکرد که واقعا نمیشد جمعش کرد یکی قضیه 120 فریم بود (الیته رو 60 فریم اطمینان کامل داشتند !) دومی قضیه 4 بعدی ! لول . سومی هم انتظار داشتند راحت 200 میلیون به بالا کنسولشون تو این نسل بفروشه ! این 3 تا تو مغزم هک شده البته یادم میاد سر بازیهای 1080p هم خیلی مانور میدادند ! و میگفتند که بازیها در این رزولوشن اجرا میشن که یادتون بیاد مایکروسافت گفت که 720 استاندارد همین نسل هست .احتمالش زیاده. حتی PS3 هم توانایی اجرای بازی روی 120 فریم رو داشته، دیگه کنسول نسل بعد که 120 فریم براش چیزی نیست
Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps
Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps | GamesIndustry International
حالا من یک سوال دارم:d
کنسول داره با تمام فشار مثلا فورتزا 5 رو اجرا میکنه و حسابی داره از Cloud نیرو میگیره یهو اینترنت قطع میشه این وسط تکلیف چیه؟ :d
حالا من یک سوال دارم:d
کنسول داره با تمام فشار مثلا فورتزا 5 رو اجرا میکنه و حسابی داره از Cloud نیرو میگیره یهو اینترنت قطع میشه این وسط تکلیف چیه؟ :d