مقایسه سخت افزاری XBOX One و PlayStation 4

40 برابر؟ :d نه دیگه ! مگه فیلم هندیه :d
40 برابر از 360 قویتر میشه و چون X1 حدود 10 برابر قویتر از 360 ـه پس 4 برابر قدرت X1 رو افزایش میشه و با توجه به برتری 47% اگه 4*47 بشه میشه 188% . ینی X1 چیزی حدود 190% از ps4 قویتره
این جوری که تو میگی قکر کنم 360 هم قوی تره :دی

و یه چیز دیگه برد ps4 کوچیکتره اطلاعات سریعتر به خروجی hdmi میرسه واسه همین به قدری فریم میده ممکنه بینایی شخص مورد تهدید قرار بگیره کابل hdmi باید دو پوسته باشه ممکنه ps4 سوراخش کنه

احتمالش زیاده. حتی PS3 هم توانایی اجرای بازی روی 120 فریم رو داشته، دیگه کنسول نسل بعد که 120 فریم براش چیزی نیست :دی
Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps
Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps | GamesIndustry International
دقیقا اوایل نسل این سونی یه دروغهایی سر هم میکرد که واقعا نمیشد جمعش کرد یکی قضیه 120 فریم بود (الیته رو 60 فریم اطمینان کامل داشتند !) دومی قضیه 4 بعدی ! لول . سومی هم انتظار داشتند راحت 200 میلیون به بالا کنسولشون تو این نسل بفروشه ! این 3 تا تو مغزم هک شده البته یادم میاد سر بازیهای 1080p هم خیلی مانور میدادند ! و میگفتند که بازیها در این رزولوشن اجرا میشن که یادتون بیاد مایکروسافت گفت که 720 استاندارد همین نسل هست .

خب من این 2-3 تا پست آخرم رو پاک کردم چون خودم خوشم نیومد و ترجیح میدم دیگه تو بحث مقایسه ی سخت افزار شرکت نکنم چون خیلی لوس و بی معنیه.
چه فن های سونی ، چه فن های مایکرو همه میدونن که کیفیت بازیها در نهایت روی هردو کنسول یکی خواهد بود و این اختلاف های ناچیز ، چیزی رو عوض نمیکنه.

اوه اوه cloud یادم رفته . اون رو هم حساب کنیم دیگه X1 رسما هفت هشت برابر قوی تره . همین اول نسل که نابود شدیم رفت که . به نظرم دیگه ماکرو رقیبی نداره تو این نسل :دی

پ.ن : یادآور میشم که سرآغاز این پستای مسخره خودشون میدونن کیا هستن و ما هم به روش خودشون داریم بحث میکنیم . با اینکه اصلا خوشم نمیاد و این آخریش بود . به شرطی که دیگه ادامه ندین .

آخرین ویرایش:
حالا من یک سوال دارم:d
کنسول داره با تمام فشار مثلا فورتزا 5 رو اجرا میکنه و حسابی داره از Cloud نیرو میگیره یهو اینترنت قطع میشه این وسط تکلیف چیه؟ :d

مقایسه ی این دو کنسول از نظر هر نو خصوصیاتی رو فقط باید گذاشت به عهدهی یه گیم خیلی سرحالو خفن یه چیزی مثل بتلفیل4 که هم گراف بالا هم بعضی جاها خر تو خره و هم آروم خلاصه این بازی رو باید رو دوکنسول اجرا کرده تمامی موارد رو مقایسه حالا مثلا:گرافیک ، قدرت نور پردازی ، ویوو دیستنس، فیزیک ، قدرت پخش صداو از همه مهمتر فرم رو مقایسه کرد تا بشه به یه نتیجه ی خوب و درست حسابی رسید .اینکه سونی بگه دستگاه من 7.5 برابر قوی تر از ps3 و ماکروسافت بگه 8 برابر قوی تره فایده نداره ،هیچ کی نمیگه ماست من ترشه :)

گرافیک بازی های جدید اونقدر نیست که از تمام توان کنسول استفاده کنه. باید چند سال صبر کرد و دید..
بازی های ابتدای نسل ps3 و 360 رو با الانش اصلاً قابل مقایسه نیستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or