مقایسه سخت افزاری XBOX One و PlayStation 4

PS4 دقیقا چه قدر قوی تر از X1 هست ؟
به گفته DF که GPU ـش 50% قوی تره. رمش هم پهنای باند بالاتری داره (اون 192GB/s مال یه رم 32 مگابایتیه و 8GB هم خیلی بزرگتر از 32 مگابایته). سیستم عاملش هم 1 گیگ میگیره ولی سیستم عامل X One حدود 3 گیگ. سازنده بازی The Witness هم توضیح داده بود یه بازی اگه با X One رو 30 فریم اجرا بشه، روی PS4 میتونه تا دو برابرش هم فریم بده. پس به طور سرانگشتی حداقل بین 75 تا 80 درصد قوی تر میشه.

PS4 دقیقا چه قدر قوی تر از X1 هست ؟
والا قبلا DF اومد یه سری مقایسه کرد و یه سری اعداد داد که اونا قدرت خام کنسول رو نشون میدادن و قدرت خام اسمش روشه ! و با قدرت خام نمیشه نظری داد. طبق این پست قدرت خام عملا هیچ معنی ای نداره.
http://forum.bazicenter.com/thread78860/page14/#post2687392
اما با توجه به مقاله ی امروز DF که نشون میداد X1 بطور کلی از 260GB/s حافظه ی رم بهره میبره ، دیگه بحثی نمیمونه.
X1 : 192GB eSRAM + 68GB system memory = 260GB/s
PS4 : 176GB system memory + 0 = 176GB/s
که اگه 260 رو بر 176 تقسیم کنیم عدد 1.47 بدست میاد و نشون میده X1 حدود 47% در عمل حافظه ی بیشتری داره پس قوی تر خواهد بود.
علاوه بر همه ی اینها ، Cloud هم داره که تا 4 برابر قدرتش رو افزایش میده. دیگه خودت حساب کن چون من فکر کنم این بیشتر از 140% باشه.

آخرین ویرایش:
میشه من توضیح بدم؟ :-/ :دی دیگه اختلاف از این فاحش تر؟
Jonathan Blow: Games might be 60fps on PS4, 30fps on Xbox One
https://twitter.com/Jonathan_Blow/status/337230336821960704
شوما هرکاری دوس میداری بکن :دی ولی اگه جدی پرسیدی نه که نمیشه :|
تو خودت مگه تو بقیه تاپیک ها نمیگی بازی سازها میگن 2 تا کنسول اختلاف فاحشی ندارن !؟!! :-/ میگی یا نمیگی ؟! :-l

بعد من سوالم در مورد درصد بود وگرنه 2 تا آجر هم با هم دیگه فرق فن کوئله ان

آغا من قبلنم گفتن به این دروغ های فریم 2 برابر اینا اعتماد نکنین چرتی بیش نیست اصلا فریم 2 برابر به چه دردی میخوره .

ماکرو ولی اعلام کرده پهنای باند X1 سرجمع 260 هست که در مقابل 176 ـه PS4 حدود 47 درصد قوی تره :دی . پهنای باند 47 درصد قویتر ینی رسما PS4 نابود شده . دیگه زیاد سر مقایسه گرافیکی بحث نکنین :دی

یعنی الان یه بازی 60 فریم روی One اجرا شه روی پلی 4 با 120 فریم اجرا میشه ؟ :-/:d

نه بابا شما باور نکن اینا همه حرفه ... هیچ فرقی نمیکنن اینو مطمعن باش . اگه هم یکیشون قوی تر باشه اونقدرام نیست خیلی کم عین نسل قبل

آغا من قبلنم گفتن به این دروغ های فریم 2 برابر اینا اعتماد نکنین چرتی بیش نیست اصلا فریم 2 برابر به چه دردی میخوره .

ماکرو ولی اعلام کرده پهنای باند X1 سرجمع 260 هست که در مقابل 176 ـه PS4 حدود 47 درصد قوی تره :دی . پهنای باند 47 درصد قویتر ینی رسما PS4 نابود شده . دیگه زیاد سر مقایسه گرافیکی بحث نکنین :دی

بعد میگن اینجا سونی سنتر شده ! این مایکروسافت فن چی میگه پس ؟ خودت 47% ضعیفتری :d

احتمالش زیاده. حتی PS3 هم توانایی اجرای بازی روی 120 فریم رو داشته، دیگه کنسول نسل بعد که 120 فریم براش چیزی نیست :دی
Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps
Kutaragi claims PS3 could run at 120 fps | GamesIndustry International
مگه نمیدونی قسمت بعدیه فیلم آرزوهای بزرگو بر اساس خاطرات زندگی مستر کوتاراگی میخوان بسازن!
میگن رو PS4 یه سیستم سوار کردن که گیمر وقتی فریم بازی میره رو 600 میگه یا ابولفضل و خود کنسول فریم رو میاره پایین که مغز استراحت کنه البته چون سونی خیلی مشتری مداره اینو برای کشورهای اسلامی تهیه کرده تو کشورهای مسیحی میگن یا مریم مقدس!

آخرین ویرایش:
Cloud رو هم درنظر بگیر که 4 برابر قدرتش رو بیشتر میکنه :bighug: من که مخم سوت کشید بقیه رو نمیدونم
40 برابر بود که !؟ :-/ :دی
تازه میگن یه سری بازی ها هستن بدون Cloud اجرا هم نمیشن :-o
آخر هر بحث فنی = لودگی :bighug: :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or