مقایسه بین نسخه های XBOX360 , PS3 بازی Mafia II

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان اینی که میگم نظر شخصیه:
نسخه ی ایکس باکسش از هم بهتره!!

سلام بلاخره تونستم دمو سه نسخه رو ببینم .......

به نظرم بهترین گزینه نسخه 360
چون اون pc که بازی روش اجرا کردیم 1.5 طرف بابتش پول داده بود و تنها تفاوتش با 360 این بود که بعد از انفجار یا خورد شدن یک چیز فقط اون تکه های ریز رو زمین میموند ...و به خاطر یک سری شیشه خورده هم اختلاف یک میلیون و سیست با 360 خیلی زیاده...​

نسخه ps3 هم که انگار که از نظر بصری خیلی مشکل داشت.....​

دوست من اون تکه های خورد شده که شما می فرمایی در واقع با کمک فیزیک انویدیا هست که با کارت قوی میشه اجراش کرد با فیزیک روی high.
یک از فرق عمده پی سی با کنسول تو بازی مافیا2 در همینه! :)

که همین فیزیک نسخه pcرو از کنسول متمایز می کنه که بگذریم این تاپیک جای بحث نسخه پی سی نیست دیگه برای همه اشکار هست نسخه پی سی! ;)

ضمنا برای پی سی از APEXاستفاده کرده که مربوط میشه به لباس های افراد در بازی که خیلی زنده و واقعی طراحی شده و با وزش باد و راه رفتن و... لباس ها تکون می خوره!
نمی دونم تو کنسول هم تا چه حد از Apexاستفاده کردند! ;)

بابا من موندم شما با برگ و چمن و درخت و شیشه بازی می کنید ؟؟؟:d
gamespot این قدر تخصصی کار نمی کنه :d

من از روی دمویی که دیدم به نظرم 360 بهتر از PS3 هستش نسخه Pc رو هم چون ندیدم نظر نمی دم

ببخشید یعنی شما میفرمایید قدرت PS3 چه از لحاظ گرافیکی و چه از لحاظ پردازشی از 360 کمتره؟:|
چرا به خوبی تموم نشه؟
چند تا دلیل قانع کننده بیارید من قانع میشم!نیازی به دعوا نیست:d
توی این عکسها که از یه بچه 2 ساله هم بپرسید میتونه تشخیص بده اول پی سی بعد ایکس باکس در اخر هم پلی 3 کیفیت دارن ...پلی استیشن 3 کلا مات هست و کیفیت کمتری داره:d

چون اون pc که بازی روش اجرا کردیم 1.5 طرف بابتش پول داده بود و تنها تفاوتش با 360 این بود که بعد از انفجار یا خورد شدن یک چیز فقط اون تکه های ریز رو زمین میموند ...و به خاطر یک سری شیشه خورده هم اختلاف یک میلیون و سیست با 360 خیلی زیاده...

نسخه ps3 هم که انگار که از نظر بصری خیلی مشکل داشت....

فقط به خاطر یک سری شیشه خورده!!!!!!!!!!!! جالبه!!!!
رزولوشن ؟
کیفیت تکسچر؟
AA ؟
AF ؟
F - RATE ?
فیزیک ؟
APEX ?
و.....

چون اون pc که بازی روش اجرا کردیم 1.5 طرف بابتش پول داده بود و تنها تفاوتش با 360 این بود که بعد از انفجار یا خورد شدن یک چیز فقط اون تکه های ریز رو زمین میموند ...و به خاطر یک سری شیشه خورده هم اختلاف یک میلیون و سیست با 360 خیلی زیاده...

نسخه ps3 هم که انگار که از نظر بصری خیلی مشکل داشت....

دوست عزیز میتونید توی کل سایت ها که مقایسه رو نوشتن چک کنید.داشتن گزینه ی physx در نسخه ی pc زمین تا آسمون فرق ایجاد کرده که فقط هم Nvidia این قابلیت پردازش رو روی کارت هاش داره.از خط های روی صورت افراد گرفته تا موج های روی شیشه ی مغازه ها که این ها همه و همه در نسخه ی pc هست.ps3 رو نمیدونم چرا انقدر ضعیف روش کار کردن.اما xb هم به پای pc نمیرسه.درضمن 1.5 ملیونی که شما برای pc میدی اصلا قابل مقایسه با یه کنسول 300 هزار تومنی نیست.با اون سیستم 1.5 ملیونی 100 تا کار میتونی بکنی اما با کنسول چی؟؟؟؟؟

فقط به خاطر یک سری شیشه خورده!!!!!!!!!!!! جالبه!!!!
رزولوشن ؟
کیفیت تکسچر؟
AA ؟
AF ؟
F - RATE ?
فیزیک ؟
APEX ?
و.....

بالا هم گفتم.فقط یک سری خورده شیشه نیست عزیز

بالا هم گفتم.فقط یک سری خورده شیشه نیست عزیز

میدونم دوست عزیز به کنایه گفتم !!! متاسفانه ما هر کنسولی که داشته باشیم اون رو بهترین میدونیم و تو قضاوت شب رو روز جلوه میدیم!!!!!!!!

خداییش دیگه تا حالا صدای PS3 بازا در نیومده خیلیه! آخه برا چی چمن نداره؟غیر قابل تحمله!چرا اینقدر تفاوت؟!؟!

xbox 360

sspx0326h.jpg
sspx0313.jpg
ps3
sspx0314.jpg
sspx0324.jpg

باو بخدا همرو دیدم. کافی نیست به نظرتون؟
تاپيك مقايست ديگه چي توش بايد بزاريم ضمن اين كه اين دو تا عكس كه گذاشتم تو صفحه هاي قبل نبود يكمم از نزديكه تفاوت بهتر نشون ميده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or