آقای AMIN_SH لطفا خواهش میکنم لطفا از روی شکم صحبت کردن خیلی راحته اما این که من بیام با دلیل و مردک صحبت کنم خیلی بهتره تا این که بیایم یک چیز های بگیم که دیگه همه میدونن درستش چی هستش و غلط چی هستش .
شما 1 بازی بیار خوب که از uncharted 2 بهتر باشه روی کنسول ها هم از نظر هوش مصنوعی و هم از ... نظر . اگه برتری ... که شما میگی 360 داره پس چرا تمام بازی های که بهترین گرافیک وگیم پلی و ...و ... رو این چند ساله اوردن مال PS3 هستن ؟ اگه به این جواب بدی ممنون میشم که بدونم واقعا دارم با کی صحبت میکنم .از MGS4 بگیر تا KZ2 و U2 و GOW3 و ... . ؟
شما چیزی به عنوان مولتی شنیدی دلیل برتری که در عنوان های مولتی هستش این هستش که 360 برنامه نویسی روش مثل PC میمونه از بعضی نظر ها اما PS3 نه به کل فرق داره چه از نظر دست رسی و اشتراک استفاده از SP ها و... برای همین هستش شرکت ها وقت زیادی نمیزارن برای این که روی PS3 و بیشتر به دلیل همن کم کاری سازنده ها هستش وگرنه PS3 بازی های انحصاریش 100% اختلاف داره با بازی های مولتی .
اون زیر آواتار جای کنسول ها برای این هستش که افراد کنسول های که دارن رو بزارن نه این که هر کدوم خوششون امد از صحبت شما مشخصه هیچ یک از بازی های انحصاری PS3 رو بازی نکردی که انقدر با اقتدار نظر میدی بر برتری 360 انم در ... ایتم که برتریش با بازی های انحصاری PS3 هستش .
راستی اینم که چون ATI گرافیک کارت 360 رو ساخته پس از گرافیک کارت PS3 که مال NVIDIA هستش برتره جکی هستش لطفا از این نظر های خوشحال نده برای این که هم ATI و هم NVIDIA کارت های گرافیکشون در یک بخشی از اون یکی برتری داره برای مثال سایه زنی ATI یکی از نقاط مثبت این GPU ها هستش .
عزیز من نگفتم AW بازی بدی هستش یا ... دارم میگم مقایسه این ها اشتباه هستش دوستانی هم که توی اون تاپیک در مورد مشکلات بازی صحبت کردن بر مبنای ای هستش که بازی انحصاری 5 سال ساختش طول کشیده و... بعد این همه انتظار نباید انتظار یه بازی خوب رو داشت . بازی درسته داستان هستش +گیم پلی +گرافیک+AI خوب داستانش عالی بود گرافیکش هم عالی بود اما گیم پلی بازی خیلی ایراد داشت .
عزیز بهتره بری ببنینی من چند دفعه بازی کردم و اچیومنت هاش رو چجوری گرفتم بعد بگی چون من طرفدار PS3 هستم و شما طرفدار 360 .
من همیشه از بازی انتظارم به جا هستش برای 1 چمن 2 نخ فریم و ... به بازی گیر نمیدم اما برای گیم پلی چرا خیلی بدم میاد بازی که کلی انتظارش رو کشیدم این جوری از آب در بیاد حالا این بازی یا هر بازی دیگه برای مثال من با R2 هم روی PS3 مشکل داشتم R1 رو بیشتر میپسنیدم از نظر گیم پلی .
از این که برای 2 تا چمن و ... به بازی گیر داده بشه به شدت بی اعصابم میکنه برای مثال بیای به بازی مثل FORZA یا GT5 گیر بدی چرا کوه این جوریه چمن چرا این جوری آسفالت چرا این جوری .... به شدت بدم میاد برای این که این بازی ها رانندگی هستش نه بازی پیکنیک و کمپ زنی در کوه و صخره نوردی بجاش اگه هر کدوم در زمینه گیم پلی مشکلی داشته باشه به شدت خودم ناراحت میشم برای مثال GRID با وجود این که خیلی ها خوششون امد من به شدت بدم امد برای چی برای این که نفر اخر گاز میده میاد میزنه به شما نفر دوم میره اول میشه مسخره ترین بازی رانندگی بود که بازی کردم .
ببین دوست عزیز من حدود 3 سالی هست که PS3 دارم !!
حدود 2 سالی هم هست که 360 خریدم ! دلیلش هم این بود که هزینه خرید بازیهای مولتی بسیار گران و خرید شون خنددار ! مثلا خرید بازی اسیستان کرید 2 یا حالا اسم درستر این عنوان 70 هزار تومان بود که من با 3 تومن هم اون بازی رو انجام دادم و گرافیکش هم از نسخه PS3 به مراتب بهتر بود !!!
مورد بعدی اینکه من از 10 سالگی کنسول داشتم تا حالا اصلا برام فرقی نمیکنه ! و ترفدار هیچ نوع کنسولی نیستم !
وقتی که میگن جنس ارزونتر کیفیت بهتر یعنی اینکه (360)یه شرکت میاد بخاطر عدم کپی خور شدن کنسولی میسازه که هم شرکتها 99 % میمونن توش و بازیهاش اینجوری افتضاح از آب در میاد ! که هنوز هم همه انگشت به دهن موندن که چیه تو این جعبه سیاه !! نمونش هم همین بازی !!!
من خودم یکی از ترفدارهای بزرگ کنسول PS3 هستم دستگاه هم FAT هست ! به طور کامل هم راضی هستم 360 هم مدل فالکن هست ! هر دو رم تست کردم اما وقتی که میبینم یه کنسولی این همه برتری داره چقدر هم گیماش ارزونه خوب معلومه میگم 360 بهتره و جیزی هم غیر از این نیست !
از رو باد شکم هم حرف نمیزنم !دوست عزیز !پس این همه مدرک واسه چیه ؟؟ کی هی شما میگی بزور PS3 ! دوست عزیز شما بهتره بهتر مقایسه کنی و با خودت درگیر نباشی !
بازیهای انحصاری رو هم من همه رو انجام دادم اصلا PS3 رو واسه همین خریدم !درسته که بازی uncharted 2 متفاوت هست ولی شما بهتره یه دور بازی ALAN هم بری تا ببینی تو کدوم گیم نور پردازی حرف اول رو میزنه !(فقط گرافیک رو میکم)اصلا همچین نور پردازی تو کدوم بازی دیدی ؟ ALAN
شما بهتره یه دوری بزنی و مقایسه سخت افزاری این دو کنسول رو ببینی اون وقت متوجه میشه که اصلا سخت افزار 360 بخاطر چیه که اینقدر برتری داره و بازیها مولتی توش چرا اینقدر براقتر و بهترند !!! و جزئیات بازیها برای چی روی 360 بهترند !(واقعا دلیل چیه ؟)
کنسول 360 به نظر من روز به روز بهتر میشه ! طراحی 360 CPU و GPU این کنسول بسیار عالی طراحی شده ! نور پردازی و هوش مصنوعی تو این کنسول حرف اول رو میزنه (گرافیک رو نمیگم) این موضوعی هست که ثابت شده ! (لطفا برسی سخت افزاری دو کنسول رو تو گوگل سرج کنید)
اما کارت گرافیک یا همون چیپ گرافیکی این کنسول و CPU این کنسول محصول شرکت AMD و ATI هست که در این کار هم این دو شرکت بسیار عالی کار کردن !(دیگه از هر کی تو بازار بپرسی سیستم میخوام برای بازی میگه AMD بگیر)
فروش کارت گرافیک ATI مدتی هست که در سراسر جهان بالا رفته و این شرکت از رقیب دیرینه خوش انویدیا مقداری جلو زده !لطفا آمار رو چک کنید !
بعدشم 2 تا چمن و ... واقعا انقدر تو بازی تعصیر داره که این جوری تو سر هم میکوبین مگه قراره برین پیک نیک دارین بازی میکنید نرفتین پیک نیک که خوب این جا چند تا سطل آشغال هستش این جا خوب نیست یا زمینش سخته یا ... . اینم شد موضوع که با هم بحث میکنید .
این حرف شما واقعا در نوع خودش بینظیر هست !در عکس نسخه
1. PS3 چمن بسیار کم هست !
2.تازه اون یه مقدار چمن بکار رفته هم واقعا خشک و غیر طبیعی هست !مثل این میمونه که یه عکس بی کیفیت چسبونده باشن زیر پای اون شخص تو عکس!
در کل :
کنسول PS3 بسیار پیچیده ساخته شده (اینو دیگه همه میدونن)و همین پیچیدگی باعث شده که این کنسول زیاد مورد توجه شرکتها قرار نگیره(تا همین یک سال پیش تمام بازیهای مولتی اول روی 360 ساخته میشد بعد روی PS3 پورت میکردن نمیدونم شاید الان هم همین کار رو میکنن کی میدونه) و و قت گرابهاشونو صرف این کنسول نکن ! میشه گفت ساخت این کنسول بقدری پیچیدست که هیچ شرکتی نمیاد این همه سرمایه گذاری کنه تا حداقل بتونه بازیهای مولتی رو مثل نسخه 360 در بیاره چون ساخت بازی به اندازه کافی هزینه داره !!چیزی که هست همینه که تو عکسا میبینی !
بله بازیهای انحصاری که شرکت یا استودیوی سونی میسازه کاملا متفاوت هست اما اونها هم وقت بسیار زیادی رو صرف میکنن و هزینه بسیار بالایی رو !تا گیمها انحصاری روی PS3 بهتر باشند کاری که ماکرو تازه به یادش افتاده !