مقایسه بین نسخه های XBOX360 , PS3 بازی Mafia II

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما از نبود خون عکس بزار:)

تفاوتم به غير از چمن چيزی نميبينم!

شما از نبود خون عکس بزار:)

تفاوتم به غير از چمن چيزی نميبينم!
من نگفتم تو نسخه ps3 خون نيست گفتم وقتي به يكي شليك ميكني طرف ميميره هيچ خوني وجود نداره روي زمين و اطراف حالت blood splatter كه بريزه روي زمين(به گفته اكثر كسايي كه دمو ها رو بررسي كردن تو فروم هاي مختلف ) اگه عكسي ببينم ميزارم حتما

اكثر كسايي كه دمو رو بازي كردن مشكل فريم ريت و screen tearing تو هر دو كنسول داشتن ولي تو ps3 علاوه بر اون نبود
blood splatter و چمن و ثابت بودن لباس موقع حركت كاراكتر ايراد گرفتن(تو دو نسخه ديگه اين مشكلات نيست)

اميدوارم كه 2k جوابگوي اين مشكلات باشه

آخرین ویرایش:
خوب من الان رفتم دمو PS3 رو بازی کردم يکيو کشتم بالا سرش واستادم شما يکم صبر کنی خون پخش ميشه!
من نسخه 360 هم بازی کردم هيچکدوم لباس کارکتر متحرک نيست و حرفتون اصلاً منطقی هم نيست اين اتفاق در يه صورت ميفته که دو نسخه رو به صورت کاملاً جدا بسازن!

در مورد چمن هم ارجاع ميدم به تصاوير DLC اختصاصی PS3!

يکمی بهتر عمل کوبيدن رو انجام بديد!

خوب من الان رفتم دمو PS3 رو بازی کردم يکيو کشتم بالا سرش واستادم شما يکم صبر کنی خون پخش ميشه!
من نسخه 360 هم بازی کردم هيچکدوم لباس کارکتر متحرک نيست و حرفتون اصلاً منطقی هم نيست اين اتفاق در يه صورت ميفته که دو نسخه رو به صورت کاملاً جدا بسازن!

در مورد چمن هم ارجاع ميدم به تصاوير DLC اختصاصی PS3!

يکمی بهتر عمل کوبيدن رو انجام بديد!
اول اين كه من از خدامه اين مشكلات تو هيچكدوم از دو ورژن ps3 و 360 نباشه
در مورد blood splatter وcloth movement (و physics on the clothes, raincoat, etc )كه تا دلت بخواد تو فروم هاي مختلف از جمله فروم 2k كسايي كه دمو ps3 بازي كردن بهش اشاره كردن من از خودم در نميارم
aliasing هم كه تو جفت كنسول به وفور يافت ميشه

در مورد چمن هم كه نميفهمم چجوري شما دمو رو كه جلوت هست قبول نميكني ولي به چند تا عكس اكتفا ميكني؟ اگه قرار بود دمو چمن نداشته باشه براي 360 هم نبايد چمن ميذاشتن(اين دموي لامصب براي اين ميدن بيرون كه ادم ببينه بازي چجوريه بخره يا نه كدوم شركتي مياد يه دموي ناقص بده بيرون تا همه شاكي بشن و از خريدش پشيمون !)

آخرین ویرایش:
آقا من یه چی بگم من نسخه ps3 دمو رو بازی نکردم.ولی اینکه چمن داره و نداره مسخرست.نسخه 360 خودش یه دنیا مشکله.!!!.این عکسی که چمن وجود نداشت اصلا اثری از دکمه های پلی اسیشن توش بود ؟!!! از کجا معلوم مال نسخه pc نباشه که تو تنظیمات پایین گرفته شده.خودم به شخصه حتما نسخه 360 رو میخرم ولی مطمئنا سازنده ها اینقدر os نیستن که همچین افتضاحی بدن بیرون!!!:d

آقا من یه چی بگم من نسخه ps3 دمو رو بازی نکردم.ولی اینکه چمن داره و نداره مسخرست.نسخه 360 خودش یه دنیا مشکله.!!!.این عکسی که چمن وجود نداشت اصلا اثری از دکمه های پلی اسیشن توش بود ؟!!! از کجا معلوم مال نسخه pc نباشه که تو تنظیمات پایین گرفته شده.خودم به شخصه حتما نسخه 360 رو میخرم ولی مطمئنا سازنده ها اینقدر os نیستن که همچین افتضاحی بدن بیرون!!!:d
من تازه واردم اگه اشتباهی کردم ببخشید.(بالاخره باید از یه جا شروع کرد)
این که نسخه ی ps3چمن نداره درسته ولی دلیلش این نیست که ps3چمن نداره بلکه بازی چمن نداره!!!اینا میتونستن با یه برنامه نویسی درست و حسابی چمنا رو روی ps3هم بیارن.مشکل از موتور گرافیکی هست که با ps3(معماری cellبا هفت هسته ی نامتقارن)مشکل داره.شکی در قدرت ps3نیست مثلا دربازی mgs4چقدر شاهد چمن بودیم!!!یا در بازی heavy rainوقتی اول بازی میری تو حیاط و....
متاسفانه این نامتقارن بودن هسته های cellکار رو دشوار کرده والبته یه مقدارم ضعف موتور گرافیکی بازی که همه ی کنسولارو ساپورت نمیکنه!!!(حالا فکر نکنید فن ps3هستما چون الان من ps3ندارم یعنی تا 2ماه پیش داشتم ولی به فروش رفت.:d

اول اين كه من از خدامه اين مشكلات تو هيچكدوم از دو ورژن ps3 و 360 نباشه
در مورد blood splatter وcloth movement (و physics on the clothes, raincoat, etc )كه تا دلت بخواد تو فروم هاي مختلف از جمله فروم 2k كسايي كه دمو ps3 بازي كردن بهش اشاره كردن من از خودم در نميارم
aliasing هم كه تو جفت كنسول به وفور يافت ميشه

در مورد چمن هم كه نميفهمم چجوري شما دمو رو كه جلوت هست قبول نميكني ولي به چند تا عكس اكتفا ميكني؟ اگه قرار بود دمو چمن نداشته باشه براي 360 هم نبايد چمن ميذاشتن(اين دموي لامصب براي اين ميدن بيرون كه ادم ببينه بازي چجوريه بخره يا نه كدوم شركتي مياد يه دموي ناقص بده بيرون تا همه شاكي بشن و از خريدش پشيمون !)

دمو جزو بازی اصلی نيست! 1000 بار!

خوب ديگه بالاخره ميشه گفت وضعيت ورژن ps3 مشخص شد

همونطور كه گفتم بعد از اومدن دمو تو اكثر فروم ها كسايي كه دمو مربوط به ps3 بازي كرده بودن از مشكلات زياد اون ناراحت بودن و سوال اكثرشون هم اين بود كه تو نسخه retail هم اين مشكلات
هست يا نه كهاليزابت (Sr. Manager, Interactive Marketing)جواب سوال همه رو در فروم 2k داد:

Hey guys,

When designing Mafia II, we optimized for each of the three different systems the game would run on to make sure the core experience was the best it could be. Because of this, there are some differences from one platform to the next. In terms of the PS3 version, I wanted to clarify a couple points you have been asking about: There will not be highly detailed grass or large pools of blood, the cloth movement is less noticeable than, for example, the PC version, and the visual fidelity in the demo is generally representative of what you’ll see in the full game.

ترجمه اين تيكه كه قرمز كردم تقريبا ميشه گفت كه :من ميخوام يكسري از نكاتي رو كه قبلا سوال كرده بوديد رو بطور كاملا واضح توضيح بدم و اون اين هست كه چمن با جزييات بالا در ورژن ps3 (كه منظورش همون چمن 3d هست در بازي وجود نداره) و علاوه بر اون خون زيادي در بازي نخواهد بود( همون مشكلي كه خيلي ها داشتند وقتي كسيو ميكشتن يا خوني نبود يا خون خيلي كمي مياد همون عدم وجود blood splatter .)و گفته كه فيزيك حركت لباس هم در كمترين حالت ممكن هست نسبت به بطور مثال pc (بنده خدا روش نشده بگه وجود نداره) خيلي سعي كرده جوري بگه كه مثلا چيز مهمي نيست به هر حال تصميم با شما

البته در مورد دو مشكل ديگه فقدان aa و screen tearing صحبتي نكرده كه با اومدن بازي تكليف اونم معلوم ميشه
اين dev team واقعا گند زده تو port بازي اون عكس هاي DLC هم كه ديگه تكليفش معلومه سركاري !

منبع و متن كاملتر:‌

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=80128&page=55
اينم جواب درباره اون عكس هاي dlc :
Originally Posted by 2K Elizabeth
To questions about the DLC screens, they were taken from an earlier build of the game before we optimized for the gameplay experience. We had to make some alterations to the PS3 environment that resulted in the removal of grass. This allowed us to maintain an acceptable framerate and we can deliver a consistent gameplay experience across all three platforms.

آخرین ویرایش:
It's a shame to put down the work the team has done because of a few specific details - as I said, there are slight differences across all three platforms, but the core and important part of the game is the same.
Nothing was ported. Each version was built on its own system - be it PS3, 360, or PC. That's actually one of the reasons for the slight variations - there is no port here.
يه چيزی همشو بزاريد!

طبق نقل قول اوّل فقط مشکل چمن (نميدونم دوستان چی شده انقد به سبزيجات علاقه پيدا کردن) وجود داره!

طبق نقل قول دوم همه نسخه ايرادای مخصوص به خودشونو دارن!

نتيجه گيری: به قبر پدرتون با اين بازی ساختنتون!

پ.ن: جوابای ملت جالبه :دی

پ،ن 2: طرف فرار کرده :دی

HE GOTS MY WORD:

I have a question for you. Why is the PS3 version $60 if it is missing content? Honestly, why should I spend my hard earned money on it when there are so many tech issues? The Illusion engine is just that, an Illusion.
اما :

I'm trying to get some more technical answers for your questions - I'm not a programmer, so I need to go to the source for that.

صدرا جان مملکت میخوان برن چرا مگه نفهمیدی :d ما که دمو PS3 ش رو بازی کردیم به نظرم عالی بود دیگه این چرت و پرت های که این هام میگن نبود تازه چراگاه که نیومدیم امدیم بازی کنیم جنگل هم نرفتیم .:))

عجب دعوایی بشه موقه ی انتشار.دعوا دعوا سر نسخه های مافیا :d:d(خودم سرودما!!:d)
بنظر من که نسخه ی ps3بد نیست این نسخه ی xbox360و pcهست که خوبهو انتظار رو برده بالا.
نظر من.
ps3=عالی
xbox360=عالی تر
pc=عالی تر تر:d

دمو جزو بازی اصلی نيست! 1000 بار!

من حرف شما را تایید میکنم که دمو جز بازی اصلی نیست!
اما واقعیت این است که تا انتشار بازی کمتر از 10 روز مونده!
و بعیده بتونن تو این 10 روز کار خاصی انجام بدن!
تا الان تمام کار هایی که خواستن انجام دادند!

يه چيزی همشو بزاريد!

طبق نقل قول اوّل فقط مشکل چمن (نميدونم دوستان چی شده انقد به سبزيجات علاقه پيدا کردن) وجود داره!

طبق نقل قول دوم همه نسخه ايرادای مخصوص به خودشونو دارن!

نتيجه گيری: به قبر پدرتون با اين بازی ساختنتون!

پ.ن: جوابای ملت جالبه :دی

پ،ن 2: طرف فرار کرده :دی

HE GOTS MY WORD:

اما :
الان مشکل همه شده چمن و خون و فیزیک !
مثل همون قضیه alan wake شده , به جای این بچسبند به داستان , می گن چرا تیر می زنیم جاش رو دیوار نمی مونه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or