مقایسه بین نسخه های XBOX360 , PS3 بازی Mafia II

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببین دوست عزیز من حدود 3 سالی هست که PS3 دارم !!
حدود 2 سالی هم هست که 360 خریدم ! دلیلش هم این بود که هزینه خرید بازیهای مولتی بسیار گران و خرید شون خنددار ! مثلا خرید بازی اسیستان کرید 2 یا حالا اسم درستر این عنوان 70 هزار تومان بود که من با 3 تومن هم اون بازی رو انجام دادم و گرافیکش هم از نسخه PS3 به مراتب بهتر بود !!!
مورد بعدی اینکه من از 10 سالگی کنسول داشتم تا حالا اصلا برام فرقی نمیکنه ! و ترفدار هیچ نوع کنسولی نیستم !
وقتی که میگن جنس ارزونتر کیفیت بهتر یعنی اینکه (360)یه شرکت میاد بخاطر عدم کپی خور شدن کنسولی میسازه که هم شرکتها 99 % میمونن توش و بازیهاش اینجوری افتضاح از آب در میاد ! که هنوز هم همه انگشت به دهن موندن که چیه تو این جعبه سیاه !! نمونش هم همین بازی !!!
من خودم یکی از ترفدارهای بزرگ کنسول PS3 هستم دستگاه هم FAT هست ! به طور کامل هم راضی هستم 360 هم مدل فالکن هست ! هر دو رم تست کردم اما وقتی که میبینم یه کنسولی این همه برتری داره چقدر هم گیماش ارزونه خوب معلومه میگم 360 بهتره و جیزی هم غیر از این نیست !
از رو باد شکم هم حرف نمیزنم !دوست عزیز !پس این همه مدرک واسه چیه ؟؟ کی هی شما میگی بزور PS3 ! دوست عزیز شما بهتره بهتر مقایسه کنی و با خودت درگیر نباشی !
بازیهای انحصاری رو هم من همه رو انجام دادم اصلا PS3 رو واسه همین خریدم !درسته که بازی uncharted 2 متفاوت هست ولی شما بهتره یه دور بازی ALAN هم بری تا ببینی تو کدوم گیم نور پردازی حرف اول رو میزنه !(فقط گرافیک رو میکم)اصلا همچین نور پردازی تو کدوم بازی دیدی ؟ ALAN
شما بهتره یه دوری بزنی و مقایسه سخت افزاری این دو کنسول رو ببینی اون وقت متوجه میشه که اصلا سخت افزار 360 بخاطر چیه که اینقدر برتری داره و بازیها مولتی توش چرا اینقدر براقتر و بهترند !!! و جزئیات بازیها برای چی روی 360 بهترند !(واقعا دلیل چیه ؟)
کنسول 360 به نظر من روز به روز بهتر میشه ! طراحی 360 CPU و GPU این کنسول بسیار عالی طراحی شده ! نور پردازی و هوش مصنوعی تو این کنسول حرف اول رو میزنه (گرافیک رو نمیگم) این موضوعی هست که ثابت شده ! (لطفا برسی سخت افزاری دو کنسول رو تو گوگل سرج کنید)
اما کارت گرافیک یا همون چیپ گرافیکی این کنسول و CPU این کنسول محصول شرکت AMD و ATI هست که در این کار هم این دو شرکت بسیار عالی کار کردن !(دیگه از هر کی تو بازار بپرسی سیستم میخوام برای بازی میگه AMD بگیر)
فروش کارت گرافیک ATI مدتی هست که در سراسر جهان بالا رفته و این شرکت از رقیب دیرینه خوش انویدیا مقداری جلو زده !لطفا آمار رو چک کنید !

این حرف شما واقعا در نوع خودش بینظیر هست !در عکس نسخه
1. PS3 چمن بسیار کم هست !
2.تازه اون یه مقدار چمن بکار رفته هم واقعا خشک و غیر طبیعی هست !مثل این میمونه که یه عکس بی کیفیت چسبونده باشن زیر پای اون شخص تو عکس!

در کل :
کنسول PS3 بسیار پیچیده ساخته شده (اینو دیگه همه میدونن)و همین پیچیدگی باعث شده که این کنسول زیاد مورد توجه شرکتها قرار نگیره(تا همین یک سال پیش تمام بازیهای مولتی اول روی 360 ساخته میشد بعد روی PS3 پورت میکردن نمیدونم شاید الان هم همین کار رو میکنن کی میدونه) و و قت گرابهاشونو صرف این کنسول نکن ! میشه گفت ساخت این کنسول بقدری پیچیدست که هیچ شرکتی نمیاد این همه سرمایه گذاری کنه تا حداقل بتونه بازیهای مولتی رو مثل نسخه 360 در بیاره چون ساخت بازی به اندازه کافی هزینه داره !!چیزی که هست همینه که تو عکسا میبینی !
بله بازیهای انحصاری که شرکت یا استودیوی سونی میسازه کاملا متفاوت هست اما اونها هم وقت بسیار زیادی رو صرف میکنن و هزینه بسیار بالایی رو !تا گیمها انحصاری روی PS3 بهتر باشند کاری که ماکرو تازه به یادش افتاده !

همه ی حرفاتون درست ولی درسته که من الان ps3ندارم وxbox360دارم ولی آدم باید حق رو بگه در بازی ac2هیچ تفاوتی وجود نداشت تنها در چین شلوار دزموند نسخه ی ps3بهتر بود.درضمن نسخه ی ps3فریم بیشتری میداد.

همه ی حرفاتون درست ولی درسته که من الان ps3ندارم وxbox360دارم ولی آدم باید حق رو بگه در بازی ac2هیچ تفاوتی وجود نداشت تنها در چین شلوار دزموند نسخه ی ps3بهتر بود.درضمن نسخه ی ps3فریم بیشتری میداد.

قبلا تاپیکی در مورد مقایسه بین دو نسخه کنسولی بازی ac2زده شده ، که نسخه 360 بازی ac2 برتره.
این هم ادرس تاپیک مقایسه: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=26423

این هم امار فریم ریت بازی ac2 :
فریم ریت کنسول PlayStation 3 به طور میانگین: 28.97 فریم در ثانیه
فریم ریت کنسول XBOX360 به طور میانگین 29.76 فریم در ثانیه

بازی عرضه شده دیگه !
یعنی هیچ فرقی با هم ندارند مثل دمو ها !!؟؟!

حدود 2 سالی هم هست که 360 خریدم ! دلیلش هم این بود که هزینه خرید بازیهای مولتی بسیار گران و خرید شون خنددار ! مثلا خرید بازی اسیستان کرید 2 یا حالا اسم درستر این عنوان 70 هزار تومان بود که من با 3 تومن هم اون بازی رو انجام دادم و گرافیکش هم از نسخه PS3 به مراتب بهتر بود !!!
مشکل نه از ps3 هست نه 360.مشکل از کپی رایت در جامعه ماهست.
مورد بعدی اینکه من از 10 سالگی کنسول داشتم تا حالا اصلا برام فرقی نمیکنه ! و ترفدار هیچ نوع کنسولی نیستم !
خداروشکر که فن نیستی;)
وقتی که میگن جنس ارزونتر کیفیت بهتر یعنی اینکه (360)یه شرکت میاد بخاطر عدم کپی خور شدن کنسولی میسازه که هم شرکتها 99 % میمونن توش و بازیهاش اینجوری افتضاح از آب در میاد ! که هنوز هم همه انگشت به دهن موندن که چیه تو این جعبه سیاه !! نمونش هم همین بازی !!!
دوست من این حرفت کوته نظریه محضه.همین جعبه سیاه به دلیل همون چیزی که شما میفرمایید که همه توش موندن باعث خلق شاهکارهایی شده که 360 تو خواب هم نمیتونه همچین چیزیهایی رو ببینه
من خودم یکی از ترفدارهای بزرگ کنسول PS3 هستم دستگاه هم FAT هست ! به طور کامل هم راضی هستم 360 هم مدل فالکن هست ! هر دو رم تست کردم اما وقتی که میبینم یه کنسولی این همه برتری داره چقدر هم گیماش ارزونه خوب معلومه میگم 360 بهتره و جیزی هم غیر از این نیست !
اینم مشکل از کپی رایت هست و هیچ ربطی به برتری نداره.

بازیهای انحصاری رو هم من همه رو انجام دادم اصلا PS3 رو واسه همین خریدم !درسته که بازی uncharted 2 متفاوت هست ولی شما بهتره یه دور بازی ALAN هم بری تا ببینی تو کدوم گیم نور پردازی حرف اول رو میزنه !(فقط گرافیک رو میکم)اصلا همچین نور پردازی تو کدوم بازی دیدی ؟ ALAN
خودت میدونی که من فن بی چون و چرای alan هستم ولی خاهشا همینجا این مقایسه رو تموم کن چون alan شکست میخوره البته نباید از گرافیک عظیمش بی تفاوت گذشت.

شما بهتره یه دوری بزنی و مقایسه سخت افزاری این دو کنسول رو ببینی اون وقت متوجه میشه که اصلا سخت افزار 360 بخاطر چیه که اینقدر برتری داره و بازیها مولتی توش چرا اینقدر براقتر و بهترند !!! و جزئیات بازیها برای چی روی 360 بهترند !(واقعا دلیل چیه ؟)
البته الان این تفاوت به شدت کم شده و در معدود بازیهایی ps3 نسخه برتر به حساب میاد ولی این تفاوتهای جزئی اصلا مهم نیست.
کنسول 360 به نظر من روز به روز بهتر میشه ! طراحی 360 CPU و GPU این کنسول بسیار عالی طراحی شده ! نور پردازی و هوش مصنوعی تو این کنسول حرف اول رو میزنه (گرافیک رو نمیگم) این موضوعی هست که ثابت شده ! (لطفا برسی سخت افزاری دو کنسول رو تو گوگل سرج کنید)
این حرفتم کلی هست.یه جا 360 بهتره یه جا ps3.

فروش کارت گرافیک ATI مدتی هست که در سراسر جهان بالا رفته و این شرکت از رقیب دیرینه خوش انویدیا مقداری جلو زده !لطفا آمار رو چک کنید !
چه ربطی داره#:-s
در کل :
کنسول PS3 بسیار پیچیده ساخته شده (اینو دیگه همه میدونن)و همین پیچیدگی باعث شده که این کنسول زیاد مورد توجه شرکتها قرار نگیره(تا همین یک سال پیش تمام بازیهای مولتی اول روی 360 ساخته میشد بعد روی PS3 پورت میکردن نمیدونم شاید الان هم همین کار رو میکنن کی میدونه) و و قت گرابهاشونو صرف این کنسول نکن ! میشه گفت ساخت این کنسول بقدری پیچیدست که هیچ شرکتی نمیاد این همه سرمایه گذاری کنه تا حداقل بتونه بازیهای مولتی رو مثل نسخه 360 در بیاره چون ساخت بازی به اندازه کافی هزینه داره !!چیزی که هست همینه که تو عکسا میبینی !
بله بازیهای انحصاری که شرکت یا استودیوی سونی میسازه کاملا متفاوت هست اما اونها هم وقت بسیار زیادی رو صرف میکنن و هزینه بسیار بالایی رو !تا گیمها انحصاری روی PS3 بهتر باشند کاری که ماکرو تازه به یادش افتاده !
این حرفت تقریبا درسته ولی باز هم میگم که همین هزینه های بسیار بالا و همین سخت افزار پیچیده باعث ساخت بازیهایی شده که نمونش هیچوقت روی 360 نخاهد امد.در مورد بازیهای اختصاصی هم که دیگه واضح و مبرهنه که ps3 یه سروگردن جلوتره ولی به هرحال در بازیهای مولتی این تفاوتها چیزه مهمی نیست.

• Like
Reactions: mehdihoo
من الان دارم نسخه 360 بازی میکنم چمن ها عین نسخه PS3 ـه !!!

جریان چی ـه !؟

شاید باورتون نشه ولی چمن ها تو بازی رشد دارن.
من قبل از اینکه شروع کنم این عکسای چمنو دیدم.
وقتی از زندان ازاد شدم چمن های جلوی پارکینگ joe کوتا بودن مثل عکسی که از نسخه ps3 بود.
ولی بعد از مدتی تو chapter های بعدی چمن های جلوی پارکینگ خونه joe بلند تر شده بودن.
مانند عکس نسخه xbpx 360.
من خودم هم رو xbox 360 بازی میکنم.:d

برتری ps3 نسبت به xbox

شاید باورتون نشه ولی چمن ها تو بازی رشد دارن.
من قبل از اینکه شروع کنم این عکسای چمنو دیدم.
وقتی از زندان ازاد شدم چمن های جلوی پارکینگ joe کوتا بودن مثل عکسی که از نسخه ps3 بود.
ولی بعد از مدتی تو chapter های بعدی چمن های جلوی پارکینگ خونه joe بلند تر شده بودن.
مانند عکس نسخه xbpx 360.
من خودم هم رو xbox 360 بازی میکنم.:d

این به خاتهره همون کارته گرافیکی تو ps3 چون دارای بعد چاهارم هست وتنها کونسولی ایکه از این کارت گرافیکی توش استفاده شده مثلا [SIZE=-0]در ضمن،تنها گرافیک پردازش به اصطلاح چهار بُعدی نیز همین پردازشگر هست،منظور بُعد چهارم یا بُعد زمان مثل فیزیک نیست،منظور اینه که طی زمان،همه چیز در بازی دست خوش تغییر هست،یعنی اگر بازی ای (مثل موتور استورم) به صورت 4 بُعدی ساخته بشه،در PS3[SIZE=-0] به نوعی هست که شما هیچ وقت صحنه های تکراری رو نمیبینید و همه چیز در گذر زمان و در رخ دادهای موجود،متفاوت هست.
برای مثال در بازی موتور استورم،ماشینی که سالم هست و داره با سرعت میره،با ماشینی که یکمی له و لورده شده و داره با سرعت میره و ماشینی که چرخ هاش پر از گل هست و داره با سرعت میره،این ها همگی متفاوت با یکدیگر شتاب میگیرند و یا فلان چیزشون با هم متفاوت هست و به همگی این جور پردازش ها،پردازش های 4 بُعدی گفته میشه که در برخی کارت گرافیک های حال حاظر و تنها در کنسول PS3
[/SIZE][SIZE=-0] شاهدش هستید.از تنها بازی هایی که گرافیک 4 بعدی دارند،یکیش MOTORSTORM[/SIZE][SIZE=-0] هست و دیگری CRYSIS[/SIZE][SIZE=-0] به طور خیلی محدود و چنتا بازی که بسیار محدود از گرافیک 4 بعدی استفاه کردند.اولین بازی ای که بطوری بیشتر از این گرافیک استفاده کرده ،بازیه MOTORSTORM[/SIZE][SIZE=-0] هست[/SIZE][/SIZE]

• :))

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

[FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=-0]همچنین همیلتون که مدیر مسول ساخت بازی haze[SIZE=-0] بوده بیان کرده که : (من فکر نمی کنم که ما واقعا پتانسیل واقعی ps3 [/SIZE][SIZE=-0]را دیده باشیم) چند روز پیش هم سازنده ی بازی heavy rain[/SIZE][SIZE=-0] هم که در تاریخ عرضه ی خود لقب برترین گرافیک دنیا را به خود اختصاص داد (و بازی اختصاصی ps3 است ) گفته که ما بازی بزرگی را به جهان عرضه کردیم اما متاسفانه هنوز هم نتوانستیم تا از توان واقعی دستگاه استفاده کنیم و تنها از 60% قدرت ان بهره میبریم . همچنین او این گونه اضافه میکند که : قبل از این که بازی ما به بازار ها فرستاده شود kill zone 2[/SIZE][SIZE=-0] پر گرافیک ترین بازی بود (که البته kill zone2[/SIZE][SIZE=-0] هم بازی اختصاصی ps3[/SIZE][SIZE=-0] است ) که ان هم با تمام عظمت خود تنها از 60-70 % توانایی های این کنسول استفاده کرده .[/SIZE][SIZE=-0] پس تا سال های اینده این کنسول پیشرفت داره همون طور که ps2[/SIZE][SIZE=-0] نسبت به اوایل که عرضه شده بود پیشرفت زیادی داشت ولی ایکس باکس به نهایت رسیده و 100% قابلیت هاش رو در بازی modernwarfare2[/SIZE][SIZE=-0] میبینیم . به تازگی شرکت سونی کامپیوتر و استدیو سانتا مونیکا (همون تیمی که god of war 3[/SIZE][SIZE=-0] رو ساخت ) دارن روی پروژه ساخت kill zone 3[/SIZE][SIZE=-0] کار میکردند که قراره اولین بازی 3d دنیا باشه که روی یک کنسول خانگی میاد . میگفتن این بازی قابلیت استفاده ار کنترول های move[/SIZE][SIZE=-0] ps3[/SIZE][SIZE=-0] رو داره که قراره از 100% قدرت ps3[/SIZE][SIZE=-0] بهره ببره . این پروژه دست کم 2 سال طول میکشه . یعنی تا 2-3 سال اینده بازی های ps3[/SIZE][SIZE=-0] پیشرفت میکنه ( به کوری چشم x box[/SIZE][SIZE=-0] که پیشرفت نمیکنه ) . [/SIZE][/SIZE][/FONT]
و وضع xbox داره تغییر میکنه چون ماکوسافت دارهxbox720 رو به بازار عرضهعرضه میکنه وداره برنامه ای را توش میریزه که از کپیخور کردن ان جلوگیری کن واز اون جایی که شمافن xbox ایدیا باید گیم اصل کهbule-ray یه بخرید یا xbox هاتونوروبندازین سطل اشغال واین رو به یادتون بسپارینکه کار ماکروسافت برنامه نوسیه وهیچ وقت نمیتونه جای یک کمپانی یو که کارش ساخت گیم رو بگیره

• >:)

---------- نوشته در 07:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

[FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=-0]همچنین همیلتون که مدیر مسول ساخت بازی haze[SIZE=-0] بوده بیان کرده که : (من فکر نمی کنم که ما واقعا پتانسیل واقعی ps3 [/SIZE][SIZE=-0]را دیده باشیم) چند روز پیش هم سازنده ی بازی heavy rain[/SIZE][SIZE=-0] هم که در تاریخ عرضه ی خود لقب برترین گرافیک دنیا را به خود اختصاص داد (و بازی اختصاصی ps3 است ) گفته که ما بازی بزرگی را به جهان عرضه کردیم اما متاسفانه هنوز هم نتوانستیم تا از توان واقعی دستگاه استفاده کنیم و تنها از 60% قدرت ان بهره میبریم . همچنین او این گونه اضافه میکند که : قبل از این که بازی ما به بازار ها فرستاده شود kill zone 2[/SIZE][SIZE=-0] پر گرافیک ترین بازی بود (که البته kill zone2[/SIZE][SIZE=-0] هم بازی اختصاصی ps3[/SIZE][SIZE=-0] است ) که ان هم با تمام عظمت خود تنها از 60-70 % توانایی های این کنسول استفاده کرده .[/SIZE][SIZE=-0] پس تا سال های اینده این کنسول پیشرفت داره همون طور که ps2[/SIZE][SIZE=-0] نسبت به اوایل که عرضه شده بود پیشرفت زیادی داشت ولی ایکس باکس به نهایت رسیده و 100% قابلیت هاش رو در بازی modernwarfare2[/SIZE][SIZE=-0] میبینیم . به تازگی شرکت سونی کامپیوتر و استدیو سانتا مونیکا (همون تیمی که god of war 3[/SIZE][SIZE=-0] رو ساخت ) دارن روی پروژه ساخت killzone 3[/SIZE][SIZE=-0] کار میکنند که قراره اولین بازی 3d دنیا باشه که روی یک کنسول خانگی میاد . گفته شده این بازی قابلیت استفاده ار کنترول های move[/SIZE][SIZE=-0] ps3[/SIZE][SIZE=-0] رو داره که قراره از 100% قدرت ps3[/SIZE][SIZE=-0] بهره ببره . این پروژه دست کم 2 سال طول میکشه . یعنی تا 2-3 سال اینده بازی های ps3[/SIZE][SIZE=-0] پیشرفت میکنه ( به کوری چشم xbox[/SIZE][SIZE=-0] که پیشرفت نمیکنه ) . و اساسا کار ماکروسافت برنامه نویسه وهیچ وقت نمیتونهجای یک کومپانی رو که کارش ساخت گیم رو بگیره [/SIZE][/SIZE][/FONT]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or