مقایسه بین نسخه های XBOX360 , PS3 بازی Mafia II

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کاش تو مقایستون PC رو قرار نمی دادید!چون تابلو PC کنسول رو می خوره!!!!
باید بین 360 و پی اس 3 انجام بشه که گویا 360 ترکونده!:x

نمیدونم چرا نمیخوایم یک مطلب ساده رو قبول کنیم..
این 4 تا دونه چمن کمتر که به نظر بعضی ها یک ایراد بزرگ و دندان شکن (!) برای PS3 حساب میاد..ربطی به ضعیفیه سخت افزار این کنسول نداره..

ربطی به ضعیفیه سخت افزار این کنسول نداره
این که اشکاره ps3 ضعیف نیست !
اصلا هم ضعیف نیست !
اما مشکل اینجاس چرا ps3 تو مولتی ها کم میاره ؟
به نظر من سخت افزارش با این که قدرتمنده سازگاری نداره با موتور استفاده شده برای بازی هایی که چشم انداز بسیار زیادی تولید می کنن
مثه red dead که نگاه کنی یه 2 کیلومتری چشم انداز داره !

.ربطی به ضعیفیه سخت افزار این کنسول نداره..

سازنده بازی که با سونی و PS3دشمنی نداره که!:dبیاد روی PCو360گرافیک بازی رو بهتر درست کنه!نه عزیز تا جایی که سخت افزار جا داشته باشه گرافیک بازی رو می سازند تا افت فریم هم نباشه!
من الان کارت Atiدارم می سوزم بخاطر اینکه فیزیک روی highنمیشه بازی کرد !وای به حال شما ها با اون سخت افزار! :d

سازنده بازی که با سونی و PS3دشمنی نداره که!:dبیاد روی PCو360گرافیک بازی رو بهتر درست کنه!نه عزیز تا جایی که سخت افزار جا داشته باشه گرافیک بازی رو می سازند تا افت فریم هم نباشه!
من الان کارت Atiدارم می سوزم بخاطر اینکه فیزیک روی highنمیشه بازی کرد !وای به حال شما ها با اون سخت افزار! :d
عزیزم مگه من گفتم دشمنی دارن..؟! دلیلش (هر چند دلیل نیست بلکه یک بهانست برای اینکه سازنده ها *شادیشون رو ثابت کنن.! ) خیلی سادست سخت افزار 360...کاملا مشخصه که کار کردن با سخت افزار 360 خیلی خیلی ساده تر از PS3ـــه...به همین خاطره که سازنده ها به خودشون زحمت نمیدن....اگه سخت افزار PS3 مشکل داشت بازی هایی مثل uncharted2 , kz2 , gow3 و....که بهترین گرافیک های سال رو دارن رو بر روی PS3 نمیدیدیم...

lol !! مگه ضعیف بودن PS3 تو بازی های مالتی پلتفرم ثابت کردن هم می خواد ... ؟! ملت نمی تونن Mafia II رو روی PS3 با گرافیک افتضاح بازی کنن بعد به خودشون دلداری بدن که اشکالی نداره ما Uncharted 2 داریم ... : ))

Mafia II | X360
Mafia II | PS3

همه چیز گویای تفاوت آشکار عنوانی هستش که با بودنش تو کنفرانس سونی قرار بود یکی از معدود مالتی هایی باشه که روی PS3 بهترن !
پس وقتی فنای آتشین Neogaf عقب نشینی کردن تو این زمینه دوستان کاسه ی داغ تر از آش نشن !

افتضاح جالب بود 4 تا چمن نباشه افتضاح تشخيص ميديد؟ البته واسه رفع سوختگی راه های بهتری هم هست!

بله ما: uncharted 2,GOW3,KILLZONE2 &3 ,infamous,LBP رو داريم که همه بهترين گرافيکارو دارن شما حتماً Crackdown 2 و AW داريد؟=))

البته اگه PS3 تو مولتی ها ضعيف بود اين آمار جالب به دست نميومد:

lol !! مگه ضعیف بودن PS3 تو بازی های مالتی پلتفرم ثابت کردن هم می خواد ... ؟! ملت نمی تونن Mafia II رو روی PS3 با گرافیک افتضاح بازی کنن بعد به خودشون دلداری بدن که اشکالی نداره ما Uncharted 2 داریم ... : ))

Mafia II | X360
Mafia II | PS3

همه چیز گویای تفاوت آشکار عنوانی هستش که با بودنش تو کنفرانس سونی قرار بود یکی از معدود مالتی هایی باشه که روی PS3 بهترن !
پس وقتی فنای آتشین Neogaf عقب نشینی کردن تو این زمینه دوستان کاسه ی داغ تر از آش نشن !
حق باشما هست ps3 تو مولتی ضعیف تر از 360 هست
ولی شما هیچ وقت یادت نره کلا Ps3 در حال حاضر قدرته بیشتری از گرافیک رو نمایش داده هنوز رو 360 بازی در حد بازی های انحصاری ps3 از نظر گرافیک نیست
قعلا kz2 uncharted دهن فن های 360 بسته

افتضاح جالب بود 4 تا چمن نباشه افتضاح تشخيص ميديد؟ البته واسه رفع سوختگی راه های بهتری هم هست!

بله ما: uncharted 2,GOW3,KILLZONE2 &3 ,infamous,LBP رو داريم که همه بهترين گرافيکارو دارن شما حتماً Crackdown 2 و AW داريد؟=))

البته اگه PS3 تو مولتی ها ضعيف بود اين آمار جالب به دست نميومد:

هرجور میخوای هی با kz2 و.... ور برو. نمیدونم اسم ضعیف بودن ps3 تو اجرای تقریبا تمامی بازیهای مولتی رو از نظرت چی باید گذاشت؟؟ ولی از نظر من فقط ضعف این کنسول رو میرسونه حالا هرچقدر هم که میخواد سخت افزارش قوی باشه وقتی عموم استودیوها نمیتونن از قدرتش استفاده کنن پس نتیجش این میشه که بگیم این کنسول (کما از لحاظ انجین) ضعیفه!
بعد این نموداری که دادی چه ربطی اصلا به گرافیک بازیها داره؟؟؟؟ این نمودار معرف کیفیت بازیهاست که صدالبته مثل اینکه یادت رفت به تعداد عنوانهایی هم که برای دو کنسول اومده یه نگاهی بندازی:279 تا برای 360 در مقابل 228تا برای ps3 !!
درضمن واقعا تفاوت گرافیک مافیا بین دو نسخه 360 و ps3 رو واقعا فقط تو چمنش میبینی؟؟؟!!
واقعا یه نمونه تمام عیار از یه پنکه رو میشه رو شما تعریف کرد!

هرجور میخوای هی با kz2 و.... ور برو. نمیدونم اسم ضعیف بودن ps3 تو اجرای تقریبا تمامی بازیهای مولتی رو از نظرت چی باید گذاشت؟؟ ولی از نظر من فقط ضعف این کنسول رو میرسونه حالا هرچقدر هم که میخواد سخت افزارش قوی باشه وقتی عموم استودیوها نمیتونن از قدرتش استفاده کنن پس نتیجش این میشه که بگیم این کنسول (کما از لحاظ انجین) ضعیفه!
اين ايراد سازندگان محترم رو ميرسونه!

در ضمن انجين تو کنسول نيست! انجين موتور گرافيکی بازيه!
گرافيک بازی يکی از بخش هايی هست که تو نمره و به طور کلی کيفيت بازی تأثير داره!
اين که واسه اين چند تا بازی اومده واسه اون چند تا بهونس آمار ميگه کيفيت بازيهای PS3 بهتر بوده و اگه شما طبق شرايط آمار واسه خودت ميسازی به من ربطی نداره!

پ.ن: زياد احساس صميميت نکن!

جالبه الان كه داشتم فروم ها رو براي نسخه ps3 ميگشتم علاوه بر نبودن چمن در بازي موقع تير اندازي تو بازي خون وجود نداره(حالا بماند كيفيت بافت ها و...) اين ديگه اخرشه يه عده ميگن به خاطر دمو بودنشه و درست ميشه تا 12روز ديگه =)) از همين الان معلومه بازي بياد اولين چيزي كه معلوم ميشه اينه كه بازي 720p هم نيست ديگه تكراري شده اين قضيه

مافيا 1 هم يادتون باشه نسخه ps2 بازي افتضاح پورت شده بود

آخرین ویرایش:
اين ايراد سازندگان محترم رو ميرسونه!

در ضمن انجين تو کنسول نيست! انجين موتور گرافيکی بازيه!
گرافيک بازی يکی از بخش هايی هست که تو نمره و به طور کلی کيفيت بازی تأثير داره!
اين که واسه اين چند تا بازی اومده واسه اون چند تا بهونس آمار ميگه کيفيت بازيهای PS3 بهتر بوده و اگه شما طبق شرايط آمار واسه خودت ميسازی به من ربطی نداره!

پ.ن: زياد احساس صميميت نکن!
من با امار ور نمیرم این شمایی که داری مسئله رو میپیچونی .تعداد بازیهای 360 بیشتر ه و به همین نسبت بازیهای با کیفیت پایینتر بیشتر ساخته شدن ولی تعداد بازیهای ساخته شده برای ps3 کمتره که به همین نسبت بازیهای با کیفیت پایینتر توش کمترن.درضمن منظورم از انجین، موتورهاییه که برای ps3 باهاش بازی میسازن.
نیازی هم ندارم با امثال تو احساس صمیمیت کنم و اگه حرفی زدم که بهت بر خورده کاری نداره گذارش کن.

اگه ضعیف بود بازیی مثل آنچارتد2 دیده نمیشد..:)
حالا کی گفت ضعیفه؟فقط مشکلش اینه که فقط سونی و خود استدیو هاش میتونن روش کار کنن و بازی مثل kz2 بسازند

حالا کی گفت ضعیفه؟فقط مشکلش اینه که فقط سونی و خود استدیو هاش میتونن روش کار کنن و بازی مثل kz2 بسازند
شما یه نگاه به پست های قبلی بنداز میبینی که همش صحبت از ضعیف بودن.سخت افزار PS3 بوده...پس خواهشا نگو کی گفته...در مورد سازنده ها هم تو پست های قبلی توضیح داده شده و نیازی نیست که من بخوام دوباره حرف های تکراری بزنم..!!!

کلا همتون تو یه فاز دیگه هستین
آقا بازی برا ps3 ساختن قلق داره ! قلق :دی
بجان من ps3 سخت افزارش برا یه کنسول خیلی خوبه اما چون رو 360 راحت تر میشه بازی هارو ساخت (نمیدونم چرا! این تجربیه :دی) طبعا بهتر میشه ازش کار کشید
اگه میخواستن خودشونو فدای نسخه ps3 کنن یا باید بازی رو انحصاری میکردن یا یه 2 سالی صبر میکردن

طبق معمول دوستان دوباره به اوج هیجان رسیدن و رگبار بد و بیراه رو به طرف همدیگه روانه کردن. آرزو به دلمون موند که یه بار با آرامش و مودبانه با هم بحث کنین.
PC رو هم از عنوان تاپیک خارج کردم چون مقایسه PC با این دو تا کنسول مسخره ترین کار ممکن هست. PC همون سال 2007 از کنسولها جلو افتاد و دیگه نیازی نیست بیخودی اون رو هم به مقایسه اضافه کنیم وقتی کلآ فلسفه متفاوتی با کنسولها داره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or