معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
نه تاحالا نگرفتم دکمه پاورو.به چه صورته؟یعنی دستگاه خاموش باشه موقع روشن کردن دکمه پاورو بگیرم؟

دکمه پاور کلا 12 ثانیه یا 15 ثانیه بگیر کلا دستگاه خاموش میشه سخت افزاری بعد یه تک پاور بزن و پیلود بزن و نکته دوم شما فریمور که اپدیت میکنی جوی کانها رو هم باید اپدیت کنی از تنظیمات قسمت کنترلر شاید مال اینم باشه

اقا مثل اینکه مشکل از بلوتوس هست.چون وقتی جویکانها از دستگاه جدا میکنم جویکانارو نمیشناسه.از وقتی دستگاه دادم تعمیر اینطوری شده باید با خود اون طرف صحبت کنم.بازم ممنون از راهنمایی هات.مرسی داداش
سلام، داداش سوییچ منم مشگل سخت افزاری داره، شما کجا دادین تعمیر کردن؟
قابل اعتمادن؟

دکمه پاور کلا 12 ثانیه یا 15 ثانیه بگیر کلا دستگاه خاموش میشه سخت افزاری بعد یه تک پاور بزن و پیلود بزن و نکته دوم شما فریمور که اپدیت میکنی جوی کانها رو هم باید اپدیت کنی از تنظیمات قسمت کنترلر شاید مال اینم باشه
این کارو کردم جواب نداده.راستش دستگاه که اپدیت کردم تو تنظیمات دسته رو اپدیت که میزنم میگه دسته اپدیت هستش.الان اپدیتمم ۱۳.۲.۱ هستش.به ۱۴ اپدیت کنم به نظرتون حل میشه؟بعد سوییچ میشه اپدیتشو دانگرید کرد؟

این کارو کردم جواب نداده.راستش دستگاه که اپدیت کردم تو تنظیمات دسته رو اپدیت که میزنم میگه دسته اپدیت هستش.الان اپدیتمم ۱۳.۲.۱ هستش.به ۱۴ اپدیت کنم به نظرتون حل میشه؟بعد سوییچ میشه اپدیتشو دانگرید کرد؟

اگه میزنه اپدیت هست که اپدیتش بروز هست جوی کان و بری 14 هم اپدیت بزنه احتمالا ولی معلوم نیست درست بشه یا نه و دانگرید هم میشه کرد.

اگه میزنه اپدیت هست که اپدیتش بروز هست جوی کان و بری 14 هم اپدیت بزنه احتمالا ولی معلوم نیست درست بشه یا نه و دانگرید هم میشه کرد.
به نظرتون آپدیت کنم یا روی همین فریمور بمونم.بعد دانگریدش به چه صورته راحته یا دردسرش زیاده؟سوییچ به صورت ofw بالا بیارم آپدیت کنم یا با برنامه daybreak آپدیت کنم؟من تاحالا از داک استفاده نکردم.بخوام داک آپدیت کنم تو ofw بالا بیام میشه آپدیت کرد بن نمیشه کنسول به نت وصل شم

به نظرتون آپدیت کنم یا روی همین فریمور بمونم.بعد دانگریدش به چه صورته راحته یا دردسرش زیاده؟سوییچ به صورت ofw بالا بیارم آپدیت کنم یا با برنامه daybreak آپدیت کنم؟من تاحالا از داک استفاده نکردم.بخوام داک آپدیت کنم تو ofw بالا بیام میشه آپدیت کرد بن نمیشه کنسول به نت وصل شم

اپدیت و دانگرید با برنامه دیبریک یه جوره و راحته و فقط اتوrcm روشن باشه و اپدیت کردی دیگه چه نیازی به دانگریده و فقط قبل اپدیت هک رو ببر بالا تا اپدیت مورد نظر ساپورت بشه و اگه احیانا تم نصب کردی پاکش یا میشن کنترل هم اپدیت کن تا توی بوت ارور نده و کلا اپدیت کنترل و داک و غیره ربطی به هک بودن یا نبودن نداره روی همون حالت هک انجام بده و چع کاریه ببری روی حالت ofw و شما یه بار با دیبریک انجام بدی میفهمی چقدر سادست و همون پک هک من تو اموزش دیبریک میتونی استفاده کنی همه برنامه ها هم داخلش اپدیته برای فریمور 14.1.0.

اپدیت و دانگرید با برنامه دیبریک یه جوره و راحته و فقط اتوrcm روشن باشه و اپدیت کردی دیگه چه نیازی به دانگریده و فقط قبل اپدیت هک رو ببر بالا تا اپدیت مورد نظر ساپورت بشه و اگه احیانا تم نصب کردی پاکش یا میشن کنترل هم اپدیت کن تا توی بوت ارور نده و کلا اپدیت کنترل و داک و غیره ربطی به هک بودن یا نبودن نداره روی همون حالت هک انجام بده و چع کاریه ببری روی حالت ofw و شما یه بار با دیبریک انجام بدی میفهمی چقدر سادست و همون پک هک من تو اموزش دیبریک میتونی استفاده کنی همه برنامه ها هم داخلش اپدیته برای فریمور 14.1.0.
اوکی.ممنون از راهنماییت

علی آقا سلام. ببخشید میخواستم پیام خصوصی بدم ولی نداره انگار گزینه پیام خصوصی این انجمن! چه طوریه من ندیدم یا نداره کلا؟ 🙄

سلام داداش
مال من بستس سوالی داری همینجا بپرس جواب میدم.
جناب میخواستم راهنمایی کنید بی‌زحمت بابت خرید سوویچ. من میخوام به زودی یه سوویچ کپی خور بگیرم میخواستم ببینم چیا رو باید چک و رعایت کنم موقع خرید؟ جریان این فیوز سوختن چیه که تو بعضی جاها دیدم میگن اگه اشتباهی کنی چندتا فیوز داری اگه بسوزه بن میشه کنسول و این جور چیز ها. جریانش چیه من متوجه نشدم این مورد رو؟ کنسول رو بعد هک اصلا نمیشه آنلاین کرد یا میشه و فقط باید سرور های نینتندو رو بلاک کرد؟ اگه از طریق پی سی میشه گیم ریخت روی دستگاه بازم باید مموری رو بیرون آورد؟ ممنون

جناب میخواستم راهنمایی کنید بی‌زحمت بابت خرید سوویچ. من میخوام به زودی یه سوویچ کپی خور بگیرم میخواستم ببینم چیا رو باید چک و رعایت کنم موقع خرید؟ جریان این فیوز سوختن چیه که تو بعضی جاها دیدم میگن اگه اشتباهی کنی چندتا فیوز داری اگه بسوزه بن میشه کنسول و این جور چیز ها. جریانش چیه من متوجه نشدم این مورد رو؟ کنسول رو بعد هک اصلا نمیشه آنلاین کرد یا میشه و فقط باید سرور های نینتندو رو بلاک کرد؟ اگه از طریق پی سی میشه گیم ریخت روی دستگاه بازم باید مموری رو بیرون آورد؟ ممنون

در مورد خرید سوییچ دسته دوم موارد ظاهری مثل سالم بودن صحفه نمایش و نداشتن پیکسل سوخته و اینکه جوی کانها وقتی قفل میشن در نیان بدون زدن دکمه قفل و انالوگهای جوی کانها خصوصا جوی کان سمت چپ ممکنه دریفت داشته باشه باید چک بشه که البته این یه مشکل کلی هست خیلی ایراد بزرگی نیست مگر اینکه دریفت زیادی داشته باشه و شارژ شدن صحیح دستگاه و سالم بودن پورت usb-c و کار کردن داک و داشتن وسایل کامل کنسول.

فیوزهای سخت افزاری برای امنیت و هک نشدن کنسول مثل بعضی گوشیهای موبایل کار گذاشته شده و مواردی باید رعایت بشه تا این فیوزها نسوزه مثل روشن بودن autorcm حین اپدیت فریمور به روش هکی و خصوصا دانگرید و در صورت سوختن همه فیوزها کنسول کامل بریک میشه و قابل استفاده نیست و همینکه کنسول رو بشه اپدیت و یا دانگرید کرد حداقل میشه فهمید فیوزها سالمه و البته پیلودی هم برای فهمیدن این قضیه هست ولی برای مبتدیها زیاد قابل فهم نیست پس همون قضیه اپدیت شدن و دانگرید شدن بهترین روشه برای فهمیدن و البته اینکه کنسول هنوز کار میکنه هم نشونه سالم بودنشه و معمولا اکثرا رعایت میکنن مشکلی از این بابت نیست.

بن شدن کنسول هم در صورتیه که با کنسول هکی باهاش انلاین روی سرورهای نینتندو بازی کنی که عاقبت بن میشه کنسول و کنسول بعد هک بهتره قید انلاین با سروهای نینتندو رو زد ولی روشهایی هست که معمولا عاقبت بن میشن خیلیها و چون تست کردنش ریسک داره خود من تست نمیکنم که بعد بیام بگم بن نشدم یا شدم و برای مثال روش دوئل ناند که یه ناند روی مموری داری و از ناند اصلی هم برای انلاین استفاده میشه کرد و با پیلود Incognito RCM.bin هم مشخصات کنسول رو حذف کنی و اینکه تو روش هکی بخوای از نت استفاده کنی مشکلی نداره یه اموزش هست 90dns اون رو بخونی میفهمی که تو همین تابیک هست و انلاینم بعضی بازیهایی که که قابلیت لوکال لن دارن میشه بازی کرد و بازم میگم کنسول هکی قید انلاین کلا بزنی بهتره.

مموری برای بار اول نیازه درش بیاری چون باید فایلهای هک بریزی روش و بعد فایلهای هک روش ریختی روشهایی هست برای ریختن فایل و بازی دیگه نیاز نیست بخوای مموری در بیاری و برای ریختن فایل که اموزش mass stroge در hekate هست و بازی ریختن هم یا روی مموری میشه ریخت البته باید مموری فرمت exfat باشه یا مموری یا هارد جدا به پورت usb-c با تبدیل وصل کرد یا از طریق کامپیوتر مستقیم نصب کنی بازی با کابل و اموزشها در زیر میزارم.

اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer

اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال

• Like
Reactions: hamidreza722
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون. البته مبتدی مبتدی هم نیستم چندتا کنسول مثل psp و ps vita و ps3 کپی خور کردم فقط بعضی اصطلاحات روی نینتندو برام عجیب بود. این فیوز های سخت افزاری چندتا هستند؟ برام مهمه ک بدونم دستگاهی که میخوام بخرم اصلا خراب کاری داشتند روش یا ن. و سوال بعدی اینکه ناند چیه دقیقا؟ فایل های سیستمی هستند؟ آنلاین شدن منظورم وصل شدن به سرور های نینتندو نیست کلا نت وصل باشه شاید نرم افزاری چیزی نیاز داسته باشه به نت

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون. البته مبتدی مبتدی هم نیستم چندتا کنسول مثل psp و ps vita و ps3 کپی خور کردم فقط بعضی اصطلاحات روی نینتندو برام عجیب بود. این فیوز های سخت افزاری چندتا هستند؟ برام مهمه ک بدونم دستگاهی که میخوام بخرم اصلا خراب کاری داشتند روش یا ن. و سوال بعدی اینکه ناند چیه دقیقا؟ فایل های سیستمی هستند؟ آنلاین شدن منظورم وصل شدن به سرور های نینتندو نیست کلا نت وصل باشه شاید نرم افزاری چیزی نیاز داسته باشه به نت

خواهش و فیوزها 64 تا هستن که با هر بار اپدیت فریمور تو همون حالت اورجینال و بدون هک میسوزه یکیش که یه سیکل امنیتی هست که کنسول باهاش متوجه میشه فریمور چنده و چون تعداد بالایی هست خود نینتندو هر چقدرم اپدیت بده دیگه نهایت به 64 تا نمیرسه و حتی تو پورت کارتریج بازیها هم یه جور اپدیت امنیتی هست که به ورژن فریمور و بالا و پایین شدنش حساسه و حالا موقعی کنسول هک میشه با دانگرید یا اپدیت به روشهای اشتباه ممکنه همه فیوزها از بین بره و کنسول بریک بشه خصوصا در مورد دانگرید و یه ویدیو هم میزارم برای تشخیص فیوزهای سوخته اگه برات مهمه.

ناند دقیقا حافظه ای هست که فریمور دستگاه و فایلهای سیستمی داخلش هست و ناند کنسول سوییچ هم همون حافظه 32 گیگی در مدلهای قدیم و 64 گیگی در مدلهای اولد هست که قسمتی از اون حافظه برای فایلهای خود سیستم میره مثل گوشی موبایل و غیره.

در مورد انلاین شدن هم گفتم پست قبل همون سرورهای نینتندو از طریق کانکت شدن پروفایل نباید وصل شد وگرنه نت وصل باشه برای کارهای دیگه مشکلی نداره و البته سرورهای نینتندو با ست کردن dns میشه مسدود کرد خیالت راحت بشه که بهش میگن 90dns اموزش هم تو تیتر پست اول هست.

لینک ویدیو تشخیص تعداد فیوز سوخته با پیلود hekate

• Like
خواهش و فیوزها 64 تا هستن که با هر بار اپدیت فریمور تو همون حالت اورجینال و بدون هک میسوزه یکیش که یه سیکل امنیتی هست که کنسول باهاش متوجه میشه فریمور چنده و چون تعداد بالایی هست خود نینتندو هر چقدرم اپدیت بده دیگه نهایت به 64 تا نمیرسه و حتی تو پورت کارتریج بازیها هم یه جور اپدیت امنیتی هست که به ورژن فریمور و بالا و پایین شدنش حساسه و حالا موقعی کنسول هک میشه با دانگرید یا اپدیت به روشهای اشتباه ممکنه همه فیوزها از بین بره و کنسول بریک بشه خصوصا در مورد دانگرید و یه ویدیو هم میزارم برای تشخیص فیوزهای سوخته اگه برات مهمه.

ناند دقیقا حافظه ای هست که فریمور دستگاه و فایلهای سیستمی داخلش هست و ناند کنسول سوییچ هم همون حافظه 32 گیگی در مدلهای قدیم و 64 گیگی در مدلهای اولد هست که قسمتی از اون حافظه برای فایلهای خود سیستم میره مثل گوشی موبایل و غیره.

در مورد انلاین شدن هم گفتم پست قبل همون سرورهای نینتندو از طریق کانکت شدن پروفایل نباید وصل شد وگرنه نت وصل باشه برای کارهای دیگه مشکلی نداره و البته سرورهای نینتندو با ست کردن dns میشه مسدود کرد خیالت راحت بشه که بهش میگن 90dns اموزش هم تو تیتر پست اول هست.

لینک ویدیو تشخیص تعداد فیوز سوخته با پیلود hekate
ممنون. این چه پیلودی بود زد؟ و اینکه الان آپدیت به روش هکی هم باعث سوختن فیوز میشه؟ دانگرید که قطعا میشه درسته؟

ممنون. این چه پیلودی بود زد؟ و اینکه الان آپدیت به روش هکی هم باعث سوختن فیوز میشه؟ دانگرید که قطعا میشه درسته؟

پیلود hekate
اموزش دیبریک بخونی گفتم چه جور اپدیت کنی فیوز نسوزه و کافیه autorcm روشن باشه دیگه مشکلی نیست چه اپدیت و چه دانگرید.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or