معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
درود ؛ پوزش بابت اسپم

رفیق دیدم شما استاد نینتندو سوییچی توو نظرات و کامنتا کفتم ازت بپرسم / دارم ی سوییچ کپی خور میگیرم ، عصری میارن ک تست کنم خواستم بپرسم نکته اس هست که مهم باشه و من چک کنم ؟ چون دفعه اولم هست نینتندو سوییچ میگیرم اونم کپی خور / دمت گرم

بعد اینکه پست صفحه اول به روز هست ؟ که برای آموزش به اون رجوع کنم اگر سوالی برای ریختن بازی و این چیزا داشتم؟

ممنون

سلام دوست عزیز
به غیر از چک کردن ظاهری دستگاه مثل صحفه نمایش و پیکسل سوخته و غیره دریفت انالوگ جوی کانها خصوصا سمت چپ و کپی خور بودنش هم مشخصه و اگه موقع بوت به غیر از ارم خود نینتندو یه صحفه رنگی میاد بالا و مال کاستوم فریمور اتمسفر ابی هست و sxos و رینکس هم قرمز و مشکی اون عکس بوت هست و تو مشخصات هم میشه نگاه کرد و بری تو قسمت گالری برنامه ها ببینی کلا کپیخور یا همون هک شده هست.

در مورد اموزشهای اولیه یه چندتا پست میزارم که دوستان مثل شما سوالات ابتدایی پرسیدن اگه کامل بخونی همه چی میاد دستت و فقط لینکها ممکن کمی قدیمی باشه با یه سرچ میتونی توی نت پیدا کنی و پک هک اتمسفر هم به روز من داخل اموزش daybreak در تابیک برنامه های کاربردی همیشه اپدیت میکنم تا اخرین فریمور برای راحتی دوستان و سوال و نکته ای هم بود میتونی بپرسی.

پست اول

پست دوم

پست سوم

سلام دوست عزیز
به غیر از چک کردن ظاهری دستگاه مثل صحفه نمایش و پیکسل سوخته و غیره دریفت انالوگ جوی کانها خصوصا سمت چپ و کپی خور بودنش هم مشخصه و اگه موقع بوت به غیر از ارم خود نینتندو یه صحفه رنگی میاد بالا و مال کاستوم فریمور اتمسفر ابی هست و sxos و رینکس هم قرمز و مشکی اون عکس بوت هست و تو مشخصات هم میشه نگاه کرد و بری تو قسمت گالری برنامه ها ببینی کلا کپیخور یا همون هک شده هست.

در مورد اموزشهای اولیه یه چندتا پست میزارم که دوستان مثل شما سوالات ابتدایی پرسیدن اگه کامل بخونی همه چی میاد دستت و فقط لینکها ممکن کمی قدیمی باشه با یه سرچ میتونی توی نت پیدا کنی و پک هک اتمسفر هم به روز من داخل اموزش daybreak در تابیک برنامه های کاربردی همیشه اپدیت میکنم تا اخرین فریمور برای راحتی دوستان و سوال و نکته ای هم بود میتونی بپرسی.

پست اول

پست دوم

پست سوم
در بزرگواری کم نظیری علی آقای نازنین. به خوب بودنت حسودیم می‌شه. در پناه خدا باشی.

سلام داداش مرسی
امولاتور psp خیلی وقته پورت شده برای ریترو ارچ که قبلا تو همین تابیک با اموزش گذاشتم و چندتا بازی اجرا کردم مثل gta و گاد اور وار خوب بود و بصورت مستقل روی L4T Lakka Switch از طریق هکته هم ران بشه خیلی کم باگ و روانتره و اونی که بالا گذاشتید همون ریترو قدیمیه هست و یه نسخه مستقل و جدید اومده از همه اینها که گفتم ساده تر و خیلی بهتره و کافیه فایل زیر رو دانلود و در پوشه سوییچ بزارید و این همون نسخه اندروید هست که پورت شده و حتما در حالت اوردرایو یا فول رم اجرا کنید(یعنی با گرفتن دکمه R روی یک بازی حالا هر بازی تاچ کنید تا وارد برنامه ها بشید تا امولاتور رو اجرا کنید و من تست کردم چندتا بازی خیلی خوب بوده و حتما از همین نسخه زیر استفاده کنید اون قدیمیها رو نمیخواد استفاده کنید که حتی قابلیت استفاده از تاچ اسکرین هم داره و بازیها هم با فرمت cso یا iso بریزید هر جا که خواستید ( برزید تو همون پوشه برای راحتی کار) یه عکس از منوی بازیهای خودم براتون میزارم اینا رو اجرا راحت میکنه)
نکته بعضی از بازیها افت فریم داره کمی مثل گاد او وار که میتونید با برنامه زیر اورکلاک کنید دستگاه رو تا جبران بشه و عین خود psp روان اجرا میشه

لینک دانلود امولاتور مستقل psp

j3cg_psp.jpg

r49v_3.thumb.jpg.e8fe1fae5a4ee7c499a2147239417a87.jpg

دانلود برنامه اورکلاک سوییچ برای جبران افت فریم در بازیها(این برنامه فقط روی فریمور 7 به پایین کار میکنه و برای 8 هنوز نیومده که باید از طریق ماژولها اعمال بشه تو فریمور 8 به بالا و این برنامه در خود بازیهای سوییچ گرافیک بازیها و تکسچرها رو بالا میبرد روی حالت دستی و لودینگ بازیها رو سریعتر میکنه و در عوض باتری هم بیشتر مصرف میشه و برای بعضی بازیهای کم گرافیک یا دو بعدی هم میتونید کلاک cpu و رم و گرافیک رو کمی کمتر کنید که نتیجه برعکس داره باتری کمتر مصرف میشه و البته زیاد کم نکنید دستگاه خیلی کند میشه و این برنامه در امولاتورها کارایی خیلی زیادی داره مثل شبیه ساز ps1 و psp و سگا دریمکست و نینتندو 64 که افت فریم بازیها رو کاملا فیکس میکنه و بازی روان اجرا میشه و شبیه ساز ریترو ارچ خودش حالت اورکلاک cpu رو داره ولی رم و گرافیک رو نداره که با این میشه زیادش کرد و البته شبیه ساز ریترو ارچ در حالت لینوکس L4T Lakka Switch همه اینها رو داره که میشه بازیهای wii هم با امولاتور دلفین اجرا کرد)
برنامه رو هم در پوشه سوییچ بریزید و اجرا کنید و برنامه چندین حالت داره و اولی دستی یا Handhead هست که ما بیشتر با این کار داریم و تو حالت دستی همه رو بالا ببرید و و گزینه روشن on هم فعال کنید و بعد در اخر گزینه Sync رو بزنید تا بالا بردن کلاکها اعمال بشه) وقتی هم نخواستید همه رو به حالت اولیه برگردونید و باز sync بزنید و یا ریستارت کنید سیستم خودش برمیگرده به حالت اولیه

Download Freeset.zip

برای فیرمورهای بالاتر هم از از اموزش زیر استفاده کنید
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9

با تنظیمات زیر هم کیفیت تصویر و تکسچرها رو بالاتر ببرید در امولاتور
psppps.jpg
با سلام
با سلام
علی آقا این ورژنppsspp روی فریم ور 13 به بالا جواب نمیده ( کرش میکنه ) میشه لطف کنین ورژن nsp هماهنگ با فریم ور 13 به بعدرو قرار بدین ممنون

با سلام
علی آقا این ورژنppsspp روی فریم ور 13 به بالا جواب نمیده ( کرش میکنه ) میشه لطف کنین ورژن nsp هماهنگ با فریم ور 13 به بعدرو قرار بدین ممنون
سلام
لینک زیر دان کن خودم همین دارم هیچ مشکلی نداره روی اخرین فریمور 13.2 با اخرین اتمسفر و امولاتور هم بصورت فول رم اجرا کن از قسمت برنامه ها و دان کردی از حالت فشرده در بیار و فولدر ppsspp بریز در مموری پوشه switch و یه فایل اضافه به اسم PPSSPP_GL.nro هست میتونی نریزی و اگرم اجرا باز نمیشه مشکل از جای دیگه میتونه باشه.

لینک دانلود

سلام علی اقا خسته نباشید غرض از مزاحمت میخاستم بگم جسارتا اون اموزشی ک گفتید میشن کنترل رو بریزم ریست بکنم انجام دادم ولی متاسفانه دسته ps4 به سوییچ متصل نشد اتفاقا یه دانگل اصلی اوریکو هم داشته زدم به یو اس بی داک سوییچ بازم نشناخت میخاستم بدونم دقیقا دونه ب دونه میشه راهنمایی کنید من باید چیکار کنم چه فایلایی رو باید بریزم و کجاها چون متوجه نشدم حقیقتش

Attachments

• photo_۲۰۲۲-۰۲-۲۳_۱۴-۰۱-۰۱.jpg
    photo_۲۰۲۲-۰۲-۲۳_۱۴-۰۱-۰۱.jpg
    191.4 KB · مشاهده: 5
سلام علی اقا خسته نباشید غرض از مزاحمت میخاستم بگم جسارتا اون اموزشی ک گفتید میشن کنترل رو بریزم ریست بکنم انجام دادم ولی متاسفانه دسته ps4 به سوییچ متصل نشد اتفاقا یه دانگل اصلی اوریکو هم داشته زدم به یو اس بی داک سوییچ بازم نشناخت میخاستم بدونم دقیقا دونه ب دونه میشه راهنمایی کنید من باید چیکار کنم چه فایلایی رو باید بریزم و کجاها چون متوجه نشدم حقیقتش
سلام داداش ممنون
ببین اول از هر چیزی این رو بگم برای درست کار دادن صحیح میشن کنترل همیشه هم هک اتمسفر و هم میشن کنترل اخرین ورژن باشن که هماهنگ کار بده و حتی اپدیت فریمور هم بیاری بالا بد نیست و مال شما که طبق عکسی که گذاشتی پایینه همش و روش دقیق خصوصا برای دسته ps4 دقیقا همون چیزی بود که در اموزش گفتم چون خودم هم دسته ps4 داشتم و تست کردم و شاید مشکل از دسته باشه اگه دسته دیگه ای داری با اونم تست کن و کارهای زیر میگم دقیق انجام بده امیدوارم نتیجه بده.

اول پک هک زیر دانلود کن و از حالت فشرده در بیار و بریز روی مموری (فایلهای هک مموری مال خودت یه جا موقتا بریز مثل کامپیوتر و اگه مموریت جا داره تو یه فولدر بریز قاطی نشه با پک زیر تا تست کنی ببینی جواب میده میشن کنترل یا نه)

Download Atmosphere_v1.2.6_AliTriple.zip

بعد میشن کنترل اخرین ورژن از لینک زیر دانلود کن و بعد از دراوردن از حالت فشرده کافیه پوشه atmosphere و config بریزی تو مموری و کاره خاصه دیگه نمیخواد انجام بدی

https://github.com/ndeadly/MissionC...0.6.4/MissionControl-0.6.4-master-0ee33b3.zip

در اخر پیلود Fusee.bin داخل پک که اول دان کردی حتما همین بفرست تا دستگاه بالا بیاد(نکته حتما فایلهای پک و میشن کنترل در حالتی که مموری در اوردی یا روش mass stroge پیلود hekate بریز روی مموری و یه موقع تو محیط خود سوییچ با برنامه هایی نظیر nxmtp یا dbi و غیره نریزی که جواب نمیده)

در اخر هم اموزش راه اندازی میشن کنترل همین قسمت زیر که میزارم درست انجام بده باید دسته کار بده و بلوتوث دستگاه هم فعال باشه و اصلا روی حالت هواپیما کلا بردار سوییچ اگه هست.

به قسمت کنترلر برید در و change Grip/order رو بزنید و برای مثال دسته ps4 دکمه های Share + PS همزمان بگیرید تا حالت بلوتوث فعال بشه و led دسته پشت هم چشمک میزنه در این حالت و دکمه های R1 و L1 همزمان بزنید تا دسته فعال بشه و اگه موفق نشدی در قسمت Find controller هم میتونی بری تست کنی و عکس زیر هم نگاه کن باید این قسمت بری و گزینه اول و دوم تست کن امیدوارم درست بشه و دیگه نشد اشکال حالا از دسته هست یا جای دیگه.

33823_03f.png

سلام داداش ممنون
ببین اول از هر چیزی این رو بگم برای درست کار دادن صحیح میشن کنترل همیشه هم هک اتمسفر و هم میشن کنترل اخرین ورژن باشن که هماهنگ کار بده و حتی اپدیت فریمور هم بیاری بالا بد نیست و مال شما که طبق عکسی که گذاشتی پایینه همش و روش دقیق خصوصا برای دسته ps4 دقیقا همون چیزی بود که در اموزش گفتم چون خودم هم دسته ps4 داشتم و تست کردم و شاید مشکل از دسته باشه اگه دسته دیگه ای داری با اونم تست کن و کارهای زیر میگم دقیق انجام بده امیدوارم نتیجه بده.

اول پک هک زیر دانلود کن و از حالت فشرده در بیار و بریز روی مموری (فایلهای هک مموری مال خودت یه جا موقتا بریز مثل کامپیوتر و اگه مموریت جا داره تو یه فولدر بریز قاطی نشه با پک زیر تا تست کنی ببینی جواب میده میشن کنترل یا نه)

Download Atmosphere_v1.2.6_AliTriple.zip

بعد میشن کنترل اخرین ورژن از لینک زیر دانلود کن و بعد از دراوردن از حالت فشرده کافیه پوشه atmosphere و config بریزی تو مموری و کاره خاصه دیگه نمیخواد انجام بدی

https://github.com/ndeadly/MissionC...0.6.4/MissionControl-0.6.4-master-0ee33b3.zip

در اخر پیلود Fusee.bin داخل پک که اول دان کردی حتما همین بفرست تا دستگاه بالا بیاد(نکته حتما فایلهای پک و میشن کنترل در حالتی که مموری در اوردی یا روش mass stroge پیلود hekate بریز روی مموری و یه موقع تو محیط خود سوییچ با برنامه هایی نظیر nxmtp یا dbi و غیره نریزی که جواب نمیده)

در اخر هم اموزش راه اندازی میشن کنترل همین قسمت زیر که میزارم درست انجام بده باید دسته کار بده و بلوتوث دستگاه هم فعال باشه و اصلا روی حالت هواپیما کلا بردار سوییچ اگه هست.

به قسمت کنترلر برید در و change Grip/order رو بزنید و برای مثال دسته ps4 دکمه های Share + PS همزمان بگیرید تا حالت بلوتوث فعال بشه و led دسته پشت هم چشمک میزنه در این حالت و دکمه های R1 و L1 همزمان بزنید تا دسته فعال بشه و اگه موفق نشدی در قسمت Find controller هم میتونی بری تست کنی و عکس زیر هم نگاه کن باید این قسمت بری و گزینه اول و دوم تست کن امیدوارم درست بشه و دیگه نشد اشکال حالا از دسته هست یا جای دیگه.

33823_03f.png
خیلی اقایی علی اقا درست شد اره اون سری من اومده بودم از طریق nxmtp ریخته بودم که جواب نداد از همون قسمت change grip order سریع کانکت شد دمت گرم همیشه اینجا حلال مشکلاتی اورژانسی کار همه رو راه میندازی😍

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

کار با برنامه خیلی ساده هست و اول از روشن بودن AutoRCM مطمئن بشید و اگه از این مورد مطمئن نیستید پست زیر(کلیک کنید) قسمت دومش که مربوط به این گزینه هست بخونید.

برنامه Daybreak از لینک زیر دانلود کنید و در پوشه برنامه هاتون در مموری یعنی پوشه switch بریزید.(این برنامه جدیدا با اخرین نسخه های کاستوم فریمور اتمسفر هم منتشر میشه)

لینک دانلود برنامه Daybreak

سپس فایل اپدیت فریمور مورد نظرتون از لینک زیر دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و در مموری سوییچ با فولدر کپی کنید.(بهتره یه فولدر با نام Firmware یا هر نام دیگه که خودتون میخواید بسازید و اپدیتها رو با فولدر و ورژن اپدیت مثل 10.1.0 بریزید تا موقع انتخاب توسط برنامه ترتیب اپدیت رو بدونید و گیج نشید)

لینک دانلود اپدیت فریمور

این قسمت اختیاری هست و اگر فایلهای هک رو ندارید میتونید از پک هک کاستوم فریمور اتمسفر زیر استفاده کنید که خودم اپلود کردم همراه با برنامه های مورد نیاز و اخرین سیگ پچ و پس از دانلود از حالت فشرده خارج و در مموری بریزید و پیلود Fusee.bin داخل پک رو حتما برای بالا اومدن اینجکت کنید(این پک به مرور اپدیت در این پست میشود تا با اپدیت فریمورهای جدیدتر ساپورت بشه و در حال حاضر تا فریمور 13.2.1 با این پک قابل هک میباشد و پک دوم که اتمسفر همراه با sxos هک شده میباشد که sxos درون پک فقط تا فریمور 11.0.0 ساپورت میشود و برای استفاده از اون نباید فریمور بالاتری باشید و پیلود SX Loader.bin برای بالا اومدن sxos میباشد که درون پک هم قرار دادم)

لینک دانلود پک هک اتمسفر v1.2.6

لینک دانلود پک هک اتمسفر v1.0.0 همراه با sxos v3.1.0 هک شده

سپس برنامه Daybreak از قسمت برنامه ها یا همون گالری اجرا کنید.

طبق عکس زیر گزینه Install انتخاب کنید.

Day1.jpg

در مرحله بعد در مموری هر جا فولدر اپدیت کپی کردید برید و اون فولدر رو انتخاب کنید(در مراحل قبل گفتیم که یه فولدر به اسم Firmware بسازید و اپدیتهایی که میخواید بنا به ورژن اون اسم گذاری کنید و با فولدر در این پوشه بریزید و برای مثال من 10.1.0 انتخاب میکنم)

Day2.jpg

در این مرحله فایلهای اپدیت توسط برنامه بررسی میشه و بعد اگه همه چیز اوکی بود گزینه Continue پس از چند لحظه ظاهر میشه و سپس روی این گزینه بزنید.

Day3.jpg

در این مرحله گزینه Preserve setting رو انتخاب کنید تا با حفط تنظیمات کنسول به مرحله بعد برید(نکته انتخاب گزینه Reset To Factory Setting باعث ریست کارخونه ای تنظیمات کنسول میشه بعد اپدیت و فقط در صورتی که میخواید همه چی ریست بشه انتخاب کنید وگرنه انتخاب نکنید)

Day4.jpg

در این مرحله باید نوع فرمت مموریتون انتخاب کنید که در اینجا بر خلاف برنامه ChoiDujourNX شما میتونید هر دو گزینه Fat32 و exfat با هم داشته باشید که در اون صورت گزینه سمت راست Installl (FAT32 + exFAT انتخاب کنید و دیگه از این بابت که بعد اپدیت مموریتون چه فرمتیه خیالتون راحته بر خلاف برنامه ChoiDujourNX که فقط تک انتخاب داشتید و گاها باعث مشکل بالا اومدن بخاطر انتخاب اشتباه فرمت مموری میشد.

Day5.jpg

سپس در مرحله اخر روی گزینه Continue بزنید تا اپدیت کنسول اغاز بشه.

Day6.jpg

صبر کنید تا اپدیت کنسول تکمیل و 100 درصد بشه و دو گزینه Reboot و Shutdown ظاهر بشه و گزینه Reboot باعث ریستارت کنسول و گزینه Shutdown باعث خاموش شدن کنسول میشه و هر کدوم خواستید انتخاب کنید و اگه میخواید کنسول بعد اپدیت سریع بالا بیاد همون Reboot انتخاب کنید.موفق باشید.

Day7.jpg

در صورت تمایل میتونید ویدیو اموزشی زیر رو هم ببینید برای درست متوجه شدن.
لینک ویدیو اموزشی از یوتیوب
سلام علی جان با سپاس فراوان پست های عالیت
آقا من همه کارهایی که گفتی انجام دادم و اوکی شد
فقط در اجرای بازی ها اررو unable to start software میده و هیچ بازی ای غیر crash team racing اجرا نمیشه !!!!!!
حسابی مخمو کار گرفته!!!!
فایل sigpatch اشکال داره ؟
باید چیکار کنم ؟

سلام علی جان با سپاس فراوان پست های عالیت
آقا من همه کارهایی که گفتی انجام دادم و اوکی شد
فقط در اجرای بازی ها اررو unable to start software میده و هیچ بازی ای غیر crash team racing اجرا نمیشه !!!!!!
حسابی مخمو کار گرفته!!!!
فایل sigpatch اشکال داره ؟
باید چیکار کنم ؟

سلام داداش ممنون از لطفت
مواردی که میگم ببین رعایت شده یا نه و این ارور یکی به علت اپدیت نبودن اتمسفر و سیگ پچ میاد و یکی هم اپدیت نبودن فریمور و نکته هایی هم داره شما تنها نری سیگ پچ اپدیت کنی یا اتمسفر و هر دو همیشه به اخرین ورژن بصورت هماهنگ اپدیت کن و سیگ پچ باید با اتمسفر هماهنگ باشه وگرنه اینجوری میشه و روی هم فایلها نریز و همینجوری کپی نکن روی ورژن قدیمی و همیشه بصورت کلین کامل پاک کن قبلیها و از نو بریز و نکته بعد پیلود Fusee.bin هست که با هر اپدیت اتمسفر اینم جدید مال همون ورژن دان کن و بزن و خود توسعه دهنده های اتمسفر همیشه روی این نکته تاکید دارن و پک اتمسفر هم که من همیشه با اپدیت فریمور جدید به روزش میزارم تو همون اموزش دیبریک میتونی استفاده کنی.

نکته بعد در صورت استفاده از فرمت exfat برای مموری هست و این فرمت طولانی مدت اگه خصوصا از برنامه ها و امولاتورها از قسمت برنامه های سوییچ استفاده کنی به مرور فایلهای روی مموری خراب میشن و یه بازی دیدی موقع اجرا ارور داد یا وسط بازی پرید بیرون و در کل بهتره از فرمت fat 32 استفاده بشه تا مشکلات اینجوری پیش نیاد و توصیه من اینه اگه بخوای همه چی تمیز در بیاد و بی نقص و یه بار مموری کلا فرمت کن به fat 32 کن(برای فرمت کردن مموری هم میتونی از برنامه Switch Army Knife استفاده کنی یه برنامه برای اینکار داره یا یه برنامه پارتیشن بندی و غیره) و کنسول هم یه ریست کارخونه ای بزن همه چی پاک بشه و همون فایل پک من از نو دانلود کن و بریز روی مموری و برای این میگم از نو دان کن شاید تو مموری با فرمت exfat ریختی و خراب شده باشه و از اون مموری که فرمت exfat بوده قبلش کلا چیزی تا مجبور نشدی دیگه کپی نکن روی فرمت fat 32 که از نو میکنی و بزار همه چی از نو باشه و بازیهات هم از نو نصب کن و اینکار کنی مطمئن باش همه چی اوکی میشه.

یه جور بکاب گیری هم هست من انجام میدم برای مواقع ضروری خواستی میتونی اینم انجام بدی در صورت داشتن هارد اکسترنال یا فضای کافی روی هارد کامپیوتر و خود من مموری 512 دارم برای مثال و همین کارهای بالا انجام دادم و بازیهایی که همیشه دوست دارم نصب باشه هم روی مموری نصب کردم چیزی حدود 250 گیگ و بعد یه بکاب از ناند کنسول گرفتم در همون حالت و یه بکاب از پوشه nintendo روی مموری جانبی(بکاب از پوشه نینتندو همون کپی کردنش تو هارد منظورمه و بکاب ناند هم که احتمالا بلد هستید اموزش اون هست) و حالا با این بکاب هر وقت مشکلی در مموری یا خود کنسول پیش اومد فقط یه وقت برای ریستور کردن هر دوش گرفته میشه و راحت بر میگرده به همون روز که این بازیها نصب کردم اونم بدون مشکل و دیگه وقت هم برای نصب بازی و غیره تلف نمیشه و اینو همینجوری گفتم بدونی.

سلام داداش ممنون از لطفت
مواردی که میگم ببین رعایت شده یا نه و این ارور یکی به علت اپدیت نبودن اتمسفر و سیگ پچ میاد و یکی هم اپدیت نبودن فریمور و نکته هایی هم داره شما تنها نری سیگ پچ اپدیت کنی یا اتمسفر و هر دو همیشه به اخرین ورژن بصورت هماهنگ اپدیت کن و سیگ پچ باید با اتمسفر هماهنگ باشه وگرنه اینجوری میشه و روی هم فایلها نریز و همینجوری کپی نکن روی ورژن قدیمی و همیشه بصورت کلین کامل پاک کن قبلیها و از نو بریز و نکته بعد پیلود Fusee.bin هست که با هر اپدیت اتمسفر اینم جدید مال همون ورژن دان کن و بزن و خود توسعه دهنده های اتمسفر همیشه روی این نکته تاکید دارن و پک اتمسفر هم که من همیشه با اپدیت فریمور جدید به روزش میزارم تو همون اموزش دیبریک میتونی استفاده کنی.

نکته بعد در صورت استفاده از فرمت exfat برای مموری هست و این فرمت طولانی مدت اگه خصوصا از برنامه ها و امولاتورها از قسمت برنامه های سوییچ استفاده کنی به مرور فایلهای روی مموری خراب میشن و یه بازی دیدی موقع اجرا ارور داد یا وسط بازی پرید بیرون و در کل بهتره از فرمت fat 32 استفاده بشه تا مشکلات اینجوری پیش نیاد و توصیه من اینه اگه بخوای همه چی تمیز در بیاد و بی نقص و یه بار مموری کلا فرمت کن به fat 32 کن(برای فرمت کردن مموری هم میتونی از برنامه Switch Army Knife استفاده کنی یه برنامه برای اینکار داره یا یه برنامه پارتیشن بندی و غیره) و کنسول هم یه ریست کارخونه ای بزن همه چی پاک بشه و همون فایل پک من از نو دانلود کن و بریز روی مموری و برای این میگم از نو دان کن شاید تو مموری با فرمت exfat ریختی و خراب شده باشه و از اون مموری که فرمت exfat بوده قبلش کلا چیزی تا مجبور نشدی دیگه کپی نکن روی فرمت fat 32 که از نو میکنی و بزار همه چی از نو باشه و بازیهات هم از نو نصب کن و اینکار کنی مطمئن باش همه چی اوکی میشه.

یه جور بکاب گیری هم هست من انجام میدم برای مواقع ضروری خواستی میتونی اینم انجام بدی در صورت داشتن هارد اکسترنال یا فضای کافی روی هارد کامپیوتر و خود من مموری 512 دارم برای مثال و همین کارهای بالا انجام دادم و بازیهایی که همیشه دوست دارم نصب باشه هم روی مموری نصب کردم چیزی حدود 250 گیگ و بعد یه بکاب از ناند کنسول گرفتم در همون حالت و یه بکاب از پوشه nintendo روی مموری جانبی(بکاب از پوشه نینتندو همون کپی کردنش تو هارد منظورمه و بکاب ناند هم که احتمالا بلد هستید اموزش اون هست) و حالا با این بکاب هر وقت مشکلی در مموری یا خود کنسول پیش اومد فقط یه وقت برای ریستور کردن هر دوش گرفته میشه و راحت بر میگرده به همون روز که این بازیها نصب کردم اونم بدون مشکل و دیگه وقت هم برای نصب بازی و غیره تلف نمیشه و اینو همینجوری گفتم بدونی.
مرسی داداش گلم، تشکر از راهنمایی کاملت، باشه کامل مستر ریستش میکنم و از نو کارهایی که گفتیو انجام میدم و نتیجشو اطلاع میدم

کار با برنامه خیلی ساده هست و اول از روشن بودن AutoRCM مطمئن بشید و اگه از این مورد مطمئن نیستید پست زیر(کلیک کنید) قسمت دومش که مربوط به این گزینه هست بخونید.

برنامه Daybreak از لینک زیر دانلود کنید و در پوشه برنامه هاتون در مموری یعنی پوشه switch بریزید.(این برنامه جدیدا با اخرین نسخه های کاستوم فریمور اتمسفر هم منتشر میشه)

لینک دانلود برنامه Daybreak

سپس فایل اپدیت فریمور مورد نظرتون از لینک زیر دانلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید و در مموری سوییچ با فولدر کپی کنید.(بهتره یه فولدر با نام Firmware یا هر نام دیگه که خودتون میخواید بسازید و اپدیتها رو با فولدر و ورژن اپدیت مثل 10.1.0 بریزید تا موقع انتخاب توسط برنامه ترتیب اپدیت رو بدونید و گیج نشید)

لینک دانلود اپدیت فریمور

این قسمت اختیاری هست و اگر فایلهای هک رو ندارید میتونید از پک هک کاستوم فریمور اتمسفر زیر استفاده کنید که خودم اپلود کردم همراه با برنامه های مورد نیاز و اخرین سیگ پچ و پس از دانلود از حالت فشرده خارج و در مموری بریزید و پیلود Fusee.bin داخل پک رو حتما برای بالا اومدن اینجکت کنید(این پک به مرور اپدیت در این پست میشود تا با اپدیت فریمورهای جدیدتر ساپورت بشه و در حال حاضر تا فریمور 13.2.1 با این پک قابل هک میباشد و پک دوم که اتمسفر همراه با sxos هک شده میباشد که sxos درون پک فقط تا فریمور 11.0.0 ساپورت میشود و برای استفاده از اون نباید فریمور بالاتری باشید و پیلود SX Loader.bin برای بالا اومدن sxos میباشد که درون پک هم قرار دادم)

لینک دانلود پک هک اتمسفر v1.2.6

لینک دانلود پک هک اتمسفر v1.0.0 همراه با sxos v3.1.0 هک شده

سپس برنامه Daybreak از قسمت برنامه ها یا همون گالری اجرا کنید.

طبق عکس زیر گزینه Install انتخاب کنید.

Day1.jpg

در مرحله بعد در مموری هر جا فولدر اپدیت کپی کردید برید و اون فولدر رو انتخاب کنید(در مراحل قبل گفتیم که یه فولدر به اسم Firmware بسازید و اپدیتهایی که میخواید بنا به ورژن اون اسم گذاری کنید و با فولدر در این پوشه بریزید و برای مثال من 10.1.0 انتخاب میکنم)

Day2.jpg

در این مرحله فایلهای اپدیت توسط برنامه بررسی میشه و بعد اگه همه چیز اوکی بود گزینه Continue پس از چند لحظه ظاهر میشه و سپس روی این گزینه بزنید.

Day3.jpg

در این مرحله گزینه Preserve setting رو انتخاب کنید تا با حفط تنظیمات کنسول به مرحله بعد برید(نکته انتخاب گزینه Reset To Factory Setting باعث ریست کارخونه ای تنظیمات کنسول میشه بعد اپدیت و فقط در صورتی که میخواید همه چی ریست بشه انتخاب کنید وگرنه انتخاب نکنید)

Day4.jpg

در این مرحله باید نوع فرمت مموریتون انتخاب کنید که در اینجا بر خلاف برنامه ChoiDujourNX شما میتونید هر دو گزینه Fat32 و exfat با هم داشته باشید که در اون صورت گزینه سمت راست Installl (FAT32 + exFAT انتخاب کنید و دیگه از این بابت که بعد اپدیت مموریتون چه فرمتیه خیالتون راحته بر خلاف برنامه ChoiDujourNX که فقط تک انتخاب داشتید و گاها باعث مشکل بالا اومدن بخاطر انتخاب اشتباه فرمت مموری میشد.

Day5.jpg

سپس در مرحله اخر روی گزینه Continue بزنید تا اپدیت کنسول اغاز بشه.

Day6.jpg

صبر کنید تا اپدیت کنسول تکمیل و 100 درصد بشه و دو گزینه Reboot و Shutdown ظاهر بشه و گزینه Reboot باعث ریستارت کنسول و گزینه Shutdown باعث خاموش شدن کنسول میشه و هر کدوم خواستید انتخاب کنید و اگه میخواید کنسول بعد اپدیت سریع بالا بیاد همون Reboot انتخاب کنید.موفق باشید.

Day7.jpg

در صورت تمایل میتونید ویدیو اموزشی زیر رو هم ببینید برای درست متوجه شدن.
لینک ویدیو اموزشی از یوتیوب
در دیدئو ببینید

سلام و وقت بخیر

علی آقا من از طریق آموزشی که دادین فریمور کنسول و از 11 به آخرین نسخه ارتقا دادم
ولی در پایان عملیات نصب و زمانی که رام بالا اومد یه نتوفیکیشن داد و از من خواست که اس دی کارت و به خاطر وجود فولدرهایی از رام قبلی فرمت بکنم. من هم فرمت کردم و متاسفانه به طور کلی با مشکل مواجه شد و ارور X002 داد و حتی با inject payload افزونه Fusse مشکل حل نشد.

تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که بکاپ و برگردونم روی Sd card و دوباره مراحل آپدیت و انجام بدم و اینبار فکتوری ریست نکنم.
ممنون میشم اگر راهی دیگه هست هم راهنمایی بفرمایید

سلام و وقت بخیر

علی آقا من از طریق آموزشی که دادین فریمور کنسول و از 11 به آخرین نسخه ارتقا دادم
ولی در پایان عملیات نصب و زمانی که رام بالا اومد یه نتوفیکیشن داد و از من خواست که اس دی کارت و به خاطر وجود فولدرهایی از رام قبلی فرمت بکنم. من هم فرمت کردم و متاسفانه به طور کلی با مشکل مواجه شد و ارور X002 داد و حتی با inject payload افزونه Fusse مشکل حل نشد.

تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که بکاپ و برگردونم روی Sd card و دوباره مراحل آپدیت و انجام بدم و اینبار فکتوری ریست نکنم.
ممنون میشم اگر راهی دیگه هست هم راهنمایی بفرمایید

سلام داداش
اگه مموری جانبی فرمت شده که موارد هک پاک شده باید حالا مموری فرمت exfat یا fat 32 بکنی و فایلهای هک بریزی و پیلود بزنی تا بالا بیاد و اگه ریست کارخونه ای هم شده باشه اگه فایلهای هک روی مموری جانبی باشن باز مشکلی نیست بالا میاد و احتمال زیاد همون مموری جانبی فایلهاش پاک شده و مموری در بیار همون فایلهای هک بریز و میتونی پک اتمسفر که من در اموزش daybreak گذاشتم هم بریزی و پیلود داخل پک بزنی تا بالا بیاد(دستگاه رو هم قبل هر کاری با گرفتن 12 ثانیه دکمه پاور خاموش کن بعد اینکارها بکن و پیلود بزن)

یه موقع دیدی درست نشد همون بکاب 30 گیگی اگه داری بریز و ریستور کن.

اون ارور 0100000000001000 هم که عکس گذاشته بودی مال این بود تم نصب کرده بودی و همیشه قبل اپدیت فریمور تم رو پاک کن چون روی فریمور جدید بخاطر تغییر کلیدها و غیره تو بوت گیر میکنه و یا همین فولدر در مسیر Atmosphere\contents پیدا کن و پاکش کن مشکل حل میشه.

• Like
Reactions: RooZi.BeH
سلام داداش
اگه مموری جانبی فرمت شده که موارد هک پاک شده باید حالا مموری فرمت exfat یا fat 32 بکنی و فایلهای هک بریزی و پیلود بزنی تا بالا بیاد و اگه ریست کارخونه ای هم شده باشه اگه فایلهای هک روی مموری جانبی باشن باز مشکلی نیست بالا میاد و احتمال زیاد همون مموری جانبی فایلهاش پاک شده و مموری در بیار همون فایلهای هک بریز و میتونی پک اتمسفر که من در اموزش daybreak گذاشتم هم بریزی و پیلود داخل پک بزنی تا بالا بیاد(دستگاه رو هم قبل هر کاری با گرفتن 12 ثانیه دکمه پاور خاموش کن بعد اینکارها بکن و پیلود بزن)

یه موقع دیدی درست نشد همون بکاب 30 گیگی اگه داری بریز و ریستور کن.

ممنونم

با این نرم افزار فرمت کنم ؟ switch army knife

بله پک شمارو ریختم

علی آقا این عکس دقیقا همون اروری هست که گفتم، مجدد همون ارور تکرار شد

Attachments

• WhatsApp Image 2022-02-26 at 1.28.13 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-26 at 1.28.13 PM.jpeg
    47.1 KB · مشاهده: 2
آخرین ویرایش:
ممنونم

با این نرم افزار فرمت کنم ؟ switch army knife

بله پک شمارو ریختم

فرمت exfat که با خود ویندوز هم میشه ولی fat 32 مموری حجم بالا با نرم افزار و حالا یا switch army knife یا یه برنامه پارتیشن بندی.

• Like
Reactions: RooZi.BeH
فرمت exfat که با خود ویندوز هم میشه ولی fat 32 مموری حجم بالا با نرم افزار و حالا یا switch army knife یا یه برنامه پارتیشن بندی.

بله 256 گیگ انداختم روی کنسول و فکر میکنم بهتره با همون نرم افزار فرمت کنم

لطفا تصویر ویرایش شده پست قبل و ملاحظه بفرمایید.
من و ناچار میکنه به دیلیت فایلهای روی مموری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or