معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
سلام بازی که فرمتشون xci هستش برای کنسول با چه نرم افزاری میشه نصب کرد
با لیتیوم و تاینفول البته ورژن 1.55 به بالا
با دانلود پک زیر و ریختنشون تو پوشه سوییچ میتونی اخریت ورژن 4.10 هر دوشون رو داشته باشی و از همون لیتیوم استفاده کن راحت تره و برای نصبش هم همونجوری هر دو پوشه Lithium و Tinfoil بریز تو پوشه switch تو مموریت

Tinfoil & lithium v4.10

• Like
Reactions: mehran
با لیتیوم و تاینفول البته ورژن 1.55 به بالا
با دانلود پک زیر و ریختنشون تو پوشه سوییچ میتونی اخریت ورژن 4.10 هر دوشون رو داشته باشی و از همون لیتیوم استفاده کن راحت تره و برای نصبش هم همونجوری هر دو پوشه Lithium و Tinfoil بریز تو پوشه switch تو مموریت

Tinfoil & lithium v4.10
ممنون علی آقا

سلام
شاید جای سوالم اینجا نباشه ولی خوب اساتید تو این تاپیک فعال هستن برای همین اینجا میپرسم
اگر با این پاور بانک کنسول را شارژ کنم مشکلی نداره.با تشکر
پاور بانک استاندارد باشه مشکلی پیش نمیاد حتی میتونی دائم وصل کنی بهش موقع بازی و پک باتری مخصوص سوییچ هم البته هست ولی خوب گرونتره

• Like
Reactions: saw8
دوستان مثل اینکه با این برنامه JoyCon Droid میشه از کنترلهای دیگه برای سوییچ استفاده کرد اینجا رو ببینید.
این برای اندروید هست یعنی شما روی سوییچ اندروید نصب کردی تو همون محیط اندروید میتونی استفاده کنی و برگردی تو محیط خود سوییچ کاربردی نداره

این برای اندروید هست یعنی شما روی سوییچ اندروید نصب کردی تو همون محیط اندروید میتونی استفاده کنی و برگردی تو محیط خود سوییچ کاربردی نداره
حقیقتا من نتونستم گوشیمو با کنسول ست کنم ولی اینطور که من متوجه شدم گوشی وصل میشه به کنسول با بلوتوث و میشه گیم پد کنسول بعد از طریق سیم دسته وصل میشه به گوشی عملا برنامه JoyCon Droid حکم یک گیم پیدا میکنه که با دسته کنترل میشه از اون ورم که برنامه کنترل سوییچ هست که احرش میشه همونی که تو فیلم بود داشت با دسته با کنسول سوییچ بازی می کرد.تو برنامه هم قسمت تنظیمات دسته داره هر دکمه خواستی میتونی جا دکمه کنترل پرو سوییچ بزاری...

حقیقتا من نتونستم گوشیمو با کنسول ست کنم ولی اینطور که من متوجه شدم گوشی وصل میشه به کنسول با بلوتوث و میشه گیم پد کنسول بعد از طریق سیم دسته وصل میشه به گوشی عملا برنامه JoyCon Droid حکم یک گیم پیدا میکنه که با دسته کنترل میشه از اون ورم که برنامه کنترل سوییچ هست که احرش میشه همونی که تو فیلم بود داشت با دسته با کنسول سوییچ بازی می کرد.تو برنامه هم قسمت تنظیمات دسته داره هر دکمه خواستی میتونی جا دکمه کنترل پرو سوییچ بزاری...
شما روی سوییچ هک شده میتونی اندروید نصب کنی و اموزش هم یه بار بصورت تصویری گذاشتم تو همین تابیک و فقط مموری احتیاج به فرمت شدن داره و یه مموری جدا میخواد که بازیهات پاک نشن یا بکاب بگیری قبلش و شما در محیط اندروید دستت بازه و با برنامه ها و امولاتورهای مختلف میتونی دسته و بازیهای دیگه هم انجام بدی و مثلا امولاتور دلفین بازیهای گیم کیوب و wii بازی کنی که البته بازیها لگ هم دارن مثل wii و برگردی به محیط سوییچ این امکانات کار نمیدن و جوی کانها هم بصورت بلوتوث وصل میشن با همین برنامه که گفتی و یا دسته هایی مثل ps4 و غیره که این امکان رو دارن و روی گوشی هم میتونی تست کنی شاید جوی کانها بشه وصل کرد.
در حال حاضر بخوای از دسته دیگه برای سوییچ استفاده کنی نیاز به اداپتور تبدیل مجزا هست و در اینده هم ممکنه یه ماژول و برنامه بیاد همینجوری همه دسته ها ساپورت کنه

• Like
Reactions: all4u
شما روی سوییچ هک شده میتونی اندروید نصب کنی و اموزش هم یه بار بصورت تصویری گذاشتم تو همین تابیک و فقط مموری احتیاج به فرمت شدن داره و یه مموری جدا میخواد که بازیهات پاک نشن یا بکاب بگیری قبلش و شما در محیط اندروید دستت بازه و با برنامه ها و امولاتورهای مختلف میتونی دسته و بازیهای دیگه هم انجام بدی و مثلا امولاتور دلفین بازیهای گیم کیوب و wii بازی کنی که البته بازیها لگ هم دارن مثل wii و برگردی به محیط سوییچ این امکانات کار نمیدن و جوی کانها هم بصورت بلوتوث وصل میشن با همین برنامه که گفتی و یا دسته هایی مثل ps4 و غیره که این امکان رو دارن و روی گوشی هم میتونی تست کنی شاید جوی کانها بشه وصل کرد.
در حال حاضر بخوای از دسته دیگه برای سوییچ استفاده کنی نیاز به اداپتور تبدیل مجزا هست و در اینده هم ممکنه یه ماژول و برنامه بیاد همینجوری همه دسته ها ساپورت کنه
خوب گوشی میشه حکم اداپتور شما برنامه JoyCon Droid نصب کن رو گوشیت تو قسمت اموزش خیلی ساده گوشی تبدیل میشه دسته کنسول تو اموزش که اول که برنامه رو باز میکنی اصلا هیچ چیزی نمی خواد رو کنسول نصب کنی از طریق بلوتوث گوشی وصل میشه به کنسول و میشه دسته کنسول فکر کنم به هک هم مربوط نباشه رو کنسولهای غیر هکی هم بشه اجرا کرد... بعد از طریق سیم دسته وصل میکنی به گوشی برنامه JoyCon Droid که بازه بعد با دسته میشه با کنسول بازی کرد دقیقا گوشی میشه اداپتوری که شما میگی فقط من نتونستم گوشیم با کنسول ست کنم نمیدونم چرا؟

اموزش نصب بازیهای nsp و xci از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium

این روشی که میخوام اموزش بزارم خیلی بهتر از برنامه goldleaf هست و خودم از همین روش استفاده میکنم چون راحت میتونید مسیر درایو بازیهاتون رو بدید و تو سوییچ همه رو براتون لیست میکنه.

موارد لازم داشتن کابل usb-c برای اتصال کنسول به pc و ویندوز 7 به بالا

ابتدا باید درایور سوییچ رو نصب کنید توسط برنامه Zadig که برای نصب برنامه رو باز کنید و از منوی Options تیک List All Devices رو بزنید و بعد از قسمت کشویی Nintendo Switch رو انتخاب و درایور libusbK (v3.0.7.0 رو نصب کنید (نکته اگه از قبل درایور رو نصب کردید ممکنه تو لیست Nintendo Switch نیاد و دیگه نیازی به نصبش نیست) برای راهنمایی یه عکس میزارم.

8lqk_zadig.jpg

لینک دانلود برنامه zadig
https://github.com/pbatard/libwdi/releases/download/b721/zadig-2.4.exe

سپس برنامه Nut رو دانلود کنید و بعد از خارج کردن از حالت فشرده برنامه را باز و چند لحظه صبر کنید تا اجرا کامل بشه و شما باید در برنامه مسیر بازیهاتون رو بدید بهش و بعد دکمه Scan رو بزنید و تیک Auto Launch web browser هم بردارید و یه عکس میزارم بهتر بفهمید.

دانلود برنامه Nut
Download Nut.rar

40z6_nut.jpg

بعد کابل usb-c رو وصل و برنامه Tinfoil یا lithium رو اجرا کنید (در صورت نداشتن این برنامه ها اخرین ورژن رو دانلود کنید و در صورت داشتن kosmos یا هکته از نسخه 1.55 زیر استفاده کنید تا ارور حذف هکته و kosmos که در ورژنهای جدید هست رو بهتون نده)

دانلود tinfoil
Download tinfoil_v1.55.rar
دانلود lithium
Download lithium_v.155.rar

وقتی وارد برنامه Tinfoil یا lithium بشید و همه چی اوکی باشه برنامه بازیها و اپدیتها و dlc های جدید رو براتون در منوهای جدید لیست میکنه طبق چیزی که تو pc بهش ادرس دادید و میتونید از همونجا نصب کنید ولی بهتره برید از قسمت File browser قسمت usbfs که عین درایو کامپیوتر بازیها رو نشونتون میده و بعد میتونید بازیها رو نصب کنید و بازیها هم یکی یکی نصب کنید و صبر کنید نصب یه بازی تموم بشه بعد برید سراغ یه بازی دیگه برای نصب وگرنه هنگ میکنه و خودم ادرس هارد اکسترنال 2 ترایی رو بهش دادم و همه رو لیست میکنه راحت.موفق باشید

ببین علی من کلا از بخش اجرای Nut به این ور رسما نفهمیدم چی شد (چون خیلی تازه کارم کلا... کنسول هم مال خودم نیست)
این الان باید فایل های Nsp رو بریزیم رو Micro SD بعد جاشو به nut بدیم... یا نه، رو همون PC بریزیم
بعد اصن nsp ها رو اصلا کجا بریزیم موقع نصب بازی ها...
و اینکه چجوری تینفویل رو روی سوییچ ران کنیم
ببخشید اگه سوالام زیاده

خوب گوشی میشه حکم اداپتور شما برنامه JoyCon Droid نصب کن رو گوشیت تو قسمت اموزش خیلی ساده گوشی تبدیل میشه دسته کنسول تو اموزش که اول که برنامه رو باز میکنی اصلا هیچ چیزی نمی خواد رو کنسول نصب کنی از طریق بلوتوث گوشی وصل میشه به کنسول و میشه دسته کنسول فکر کنم به هک هم مربوط نباشه رو کنسولهای غیر هکی هم بشه اجرا کرد... بعد از طریق سیم دسته وصل میکنی به گوشی برنامه JoyCon Droid که بازه بعد با دسته میشه با کنسول بازی کرد دقیقا گوشی میشه اداپتوری که شما میگی فقط من نتونستم گوشیم با کنسول ست کنم نمیدونم چرا؟
مرسی متوجه شدم داداش و اینجوری بشه هم کار را اندازه و بعدا یه تستی میزنم
ببین علی من کلا از بخش اجرای Nut به این ور رسما نفهمیدم چی شد (چون خیلی تازه کارم کلا... کنسول هم مال خودم نیست)
این الان باید فایل های Nsp رو بریزیم رو Micro SD بعد جاشو به nut بدیم... یا نه، رو همون PC بریزیم
بعد اصن nsp ها رو اصلا کجا بریزیم موقع نصب بازی ها...
و اینکه چجوری تینفویل رو روی سوییچ ران کنیم
ببخشید اگه سوالام زیاده
nut برای نصب از طریق pc هست یعنی شما کنسول رو با کابل وصل کنی به pc و به واسطه اون برنامه بازی روی سوییچ نصب کنی که یه کابل usb-c هم این وسط لازمه
برای نصب روی مموری اگه سوییچ اپدیت xfat باشه و مموری فرمتش xfat باشه میتونی بازیها رو بریزی توی مموری و با همون برنامه ها نصب کنی و فایلهای nsp هر جای مموری هم بریزی با همون برنامه های لیتیوم و گلدلیف میتونی پیداشون کنی و در کل فرقی نداره کجا بریزی
اول تو لیست برنامه هات نگاه کن از قسمت البوم ( دکمه R نگه دار و همزمان تاچ کردن روی Album)ببین چیا هست شاید خودت داشته باشی وگرنه باید مموری در بیاری و توی پوشه Switch همون برنامه رو که برات گذاشتم بریزی

اگه سوییچت xfat نداره یعنی مموریت تو ویندوز که میزاری فرمتش fat32 هست یا باید از طریق nut نصب کنی یا باید طبق اموزش تابیک"اپدیت بدون نیاز به جیگ" اپدیت xfat نصب کنی و میتونی همون فریموری که هستی دانلود کنی و فقط موقع اپدیت گزینه xfat رو انتخاب کنی و مطمئن هم شو autorcm فعاله(اگه دستگاه کلا خاموش کنی و پیلود بزنی روشن بشه این گزینه فعاله)

اومدیم نخواستی اپدیت رو نصب کنی و pc هم داری اموزش زیر کامل بخون میتونی راش بندازی که تانیفول قدیمی باید بازیها رو تو مسیر Tinfoil\Nsp بریزی برای نصب و برنامه اسپلیت کردن میزارم

تاینفول قدیمی سازگار با فریمورهای بالا
Tinfoil v0.2.1

nsp split

مرسی متوجه شدم داداش و اینجوری بشه هم کار را اندازه و حالا وقت کردم یه تستی میزنم

nut برای نصب از طریق pc هست یعنی شما کنسول رو با کابل وصل کنی به pc و به واسطه اون برنامه بازی روی سوییچ نصب کنی که یه کابل usb-c هم این وسط لازمه
برای نصب روی مموری اگه سوییچ اپدیت xfat باشه و مموری فرمتش xfat باشه میتونی بازیها رو بریزی توی مموری و با همون برنامه ها نصب کنی و فایلهای nsp هر جای مموری هم بریزی با همون برنامه های لیتیوم و گلدلیف میتونی پیداشون کنی و در کل فرقی نداره کجا بریزی
اول تو لیست برنامه هات نگاه کن از قسمت البوم ( دکمه R نگه دار و همزمان تاچ کردن روی Album)ببین چیا هست شاید خودت داشته باشی وگرنه باید مموری در بیاری و توی پوشه Switch همون برنامه رو که برات گذاشتم بریزی

اگه سوییچت xfat نداره یعنی مموریت تو ویندوز که میزاری فرمتش fat32 هست یا باید از طریق nut نصب کنی یا باید طبق اموزش تابیک"اپدیت بدون نیاز به جیگ" اپدیت xfat نصب کنی و میتونی همون فریموری که هستی دانلود کنی و فقط موقع اپدیت گزینه xfat رو انتخاب کنی و مطمئن هم شو autorcm فعاله(اگه دستگاه کلا خاموش کنی و پیلود بزنی روشن بشه این گزینه فعاله)

اومدیم نخواستی اپدیت رو نصب کنی و pc هم داری با اموزش زیر باید نصب کنی و فقط از همون لیتیوم و تاینفولی که برات جدید گذاشتم استفاده کن که جدیدتره تا مال پست زیر

معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

چجوری پیلود روشن کنیم کنسول رو... کامند خاصی داره؟

چجوری پیلود روشن کنیم کنسول رو... کامند خاصی داره؟

اول این تابیک رو بخون چون باید اموزش فرستادن پیلود با برنامه TegraRcmGUI رو یاد بگیری و اخرین ورژن برنامه هم سرچ کن دانلود کن از مال اون تابیک نمیخواد استفاده کنی
هک کنسول نینتندو سویچ به ساده ترین روش ممکن !
پیلود اتمسفر Fusee Primary.bin هست که البته بعضیها با هکته بالا میارنش یعنی پیلود هکته اینجکت میکنن ولی شما همون Fusee Primary.bin رو بفرست موقعی که دستگاه خاموشه ببین بالا میاد یا نه و ببین ورژن اتمسفرت چیه از قسمت زیر تا دقیقا همون پیلود همون ورژن رو برات بزارم تا یه موقع مشکلی پیش نیاد و یه عکس بزار مثل من از این قسمت

update_atmos.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or