mostafa X360
کاربر سایت
خیر پاکش کردمسلام
از سیوتون بکاپ گرفتید دیگه؟گفته بودم بگیری
چون دارم آموزش سیو رو میفرستم رو سایت
خیر پاکش کردمسلام
از سیوتون بکاپ گرفتید دیگه؟گفته بودم بگیری
چون دارم آموزش سیو رو میفرستم رو سایت
تو سایت dlfox سرچ کن فک کنم زیر نویس RE7 رایگانش بود.دقیق یادم نیسسلام دوستان.کسی زیرنویس بازی The Evil Within 2 یا resident evil 7 رو نداره ؟
اگه دوستان علاقه ای به این سبک بازیها داشتن هماهنگ کنن هرکدوم یکیشو بخریم تا صرفه جویی هم در هزینه بشه
این تایپیک فقط محض اطلاع رسانی ایجاد شده دوست عزیز، یکم حوصله به خرج بدید و بگردید می تونید فایل مورد نظرتون رو تو سایت ها پیدا کنید. البته اگر موجود باشهمسول تاپیک لطف کنه لینک فایل ها رو تو پست اول بزاره و اپدیت کنه ..این سایتش اصلا کتگوریه درست حسابی نداره
ممنون سرچ کردم اما متاسفانه نبودش.تو سایت dlfox سرچ کن فک کنم زیر نویس RE7 رایگانش بود.دقیق یادم نیس
سلاممسول تاپیک لطف کنه لینک فایل ها رو تو پست اول بزاره و اپدیت کنه ..این سایتش اصلا کتگوریه درست حسابی نداره
GTA V برای PS4 ?!من زیرنویس های خریده شده از گیم ساب رو دارم :
ویچر 3
بایوشاک نسخه کامل همراه با دی ال سی ها
رزیدنت اویل 7
GTA V
اساسین اودیسه، که کاش نمیخریدم اصلا خوشم نیومد از بازیش :/
Metro Exodus
با زیر نویس فارسی بازی های زیر شریک میشم هر کی خریده :
فال اوت 4
The Evil Within 2
Outlast 2
Shadow of the Tomb Raider
Assassins Creed Origins
Vampyr
توجه کنید من تموم نسخه های پولی گیم ساب هست، من اصلا از نسخه های دی ال فاکس خوشم نمیاد، هر کی میخواد شریک بشه من زیرنویس های رایگان دی ال فاکس رو نفرسته xD
3/4 تا بازی های دیگه هم از گیم ساب خریدم که به مرور زمان رایگان شدن مثل DMC و غیره :/
سلامزیر نویس اویل 2 کامله همه منو ها و فایل های بازی همشون فارسی هست دویل می کرای و سکیرو هم زیرنویسشون کامله
سلام برای سایت که گفتی یکی از کسایی که قبلاً تو کار ترجمه بوده و آشنام باهاش یک سالی هست رفته تو تیمشون و چون من به اون اعتماد دارم پس میتونن به سایتشان هم اعتماد کنم ولی راستش تا حالا خرید نداشتم در کل کیفیت کارشون خوبه اگه به ترجمه اون دوست برسه یا در حدش باشه و کلیت گیم دستت میاد.سلام، سایت بازی تیوب bazitube ، نماد اعتماد الکترونیکی نداشت.!!! سایتش قابل اعتماد هست؟ سابقه خرید موفق داشتید و در کل اوضاع زیرنویس و کیفیت و پشتیبانی سایتشون چطوره؟ روش دیگری برای پرداخت پول بهشون هست که مطمئن تر باشم؟ در کل اعتماد کنم؟و اینکه این سایت چه بخش هایی از بازی رو ترجمه می کنه؟ فقط داستان اصلی یا اصلی و فرعی؟ و اینکه در بازی هایی که انتخاب ها در اون تاثیر دارن رو چطور ترجمه میکنند و در ویدیو مشخص می کنند که کدام گزینه را باید انتخاب کرد تا ما هم مثل مترجم ها انتخاب کنیم؟
من ویچر 3 رو ندارم میتونی برام بفرستی؟ یا آپلود کنی لینکشو بذاری؟من زیرنویس های خریده شده از گیم ساب رو دارم :
ویچر 3
بایوشاک نسخه کامل همراه با دی ال سی ها
رزیدنت اویل 7
GTA V
اساسین اودیسه، که کاش نمیخریدم اصلا خوشم نیومد از بازیش :/
Metro Exodus
با زیر نویس فارسی بازی های زیر شریک میشم هر کی خریده :
فال اوت 4
The Evil Within 2
Outlast 2
Shadow of the Tomb Raider
Assassins Creed Origins
Vampyr
توجه کنید من تموم نسخه های پولی گیم ساب هست، من اصلا از نسخه های دی ال فاکس خوشم نمیاد، هر کی میخواد شریک بشه من زیرنویس های رایگان دی ال فاکس رو نفرسته xD
3/4 تا بازی های دیگه هم از گیم ساب خریدم که به مرور زمان رایگان شدن مثل DMC و غیره :/
سایتای که رایگان زیرنویس گذاشتند کارای گیم ساب بیشتر میدن پس به احتمال زیاد ترجمه نکردن و داره کپی و پخش میکنن ویا بازی دیگه برای زیونویس نبوده همونارو به اون سختی و با گروه بزرگ و هماهنگ فقط میشه ساخت درست کردن !!! و این حرکات مشکوک ضربه بزرگی به این کار بزرگ گیم ساب میزنه ..من کارای بزرگی مثل ویتچر 3 و فالوت 4 و چند عنوان دیگه خرید کردم از گیم ساب خیلی خوب بوده و راضی هستم و این گروه کارای بزرگتری در نظرشون هست مثلا ردد هم کاملا ساختن زیرنویس که حدود 60 میلیون تومان هزینه شده براشدوستان به یک نکته هم دقت کنید من الان داشتم سایت گیم ساب رو نگاه میکردم برای مثال فارسی ساز AC: ODYSSEY رو زده بود ٢٩٠٠٠ تومن. در صورتی که من از DLFOX رایگان دانلودش کردم و کاملا هم خوب کار میکنه.
حتما قبل خرید یکم سرچ کنید تا هزینه بیخودی نیفته به گردنتون