اونایی که میخوان زیر نویس بازی هایی که فقط پولی شون موجوده رو بخرن میتونن با چند نفر از بقیه بچه ها هماهنگ کنن شریکی بخرن تا هزینه اش کمتر بیفته.
دوست عزیز ریجن فایل PKG زیرنویس رو از کجا میشه متوجه شد ؟؟ و این که آیا امکان هماهنگ سازی با ریجن بازی به صورت دستی وجود داره ؟؟؟سلام
دوستان برای اجرای زیر نویس باید فایل pkg زیر نویس ریجن با کد بازی یکسان باشه مثال CUSA-18442 زیر نویس هم باید مثل این باشه
یا پکیج نصب کنی اصلأ ارتباطی با کد بازی مربوط نداره زیر نویس اجرا میشه..
دوست عزیز ریجن فایل PKG زیرنویس رو از کجا میشه متوجه شد ؟؟ و این که آیا امکان هماهنگ سازی با ریجن بازی به صورت دستی وجود داره ؟؟؟
واسه خوده بازی رو آره ولی واسه زیرنویس ها رو نمیدونستم ولی اگه بشه زیرنویسی رو که دانلود کردم با بازی ای که از قبل دانلود کردیم هماهنگ کنیم خیلی خوبه چون از دانلود مجدد بازی جلوگیری میشه که بعضا حجم بازی ها هم کم نیستش . آقا مهدی اگه روشش رو بتونید آموزش بگذارید عالی میشه . ممنون .برای دیدن کد بازی برنامه زیاد هست مثلأ برنامه easy package extract ps4 که برنامه رو باید داخل ps4 نصب کنی ..اون رو اجرا کن لیست تمام بازیها بالا میاد با کد و آبدیت ..البته امکانات زیاد داره این برنامه .ساخت فایل pkg از بازی برای هارد وغیره راحت آسون .
..امکان داره زیر نویس هماهنگ کنید با کد ولی خودم خیلی وارد نیستم..
سلام، اون باگهسلام
زیرنویس برای بازی سکیرو ورژن ۱.۰۴ رو دانلود کردم بازیم هم ورژنش ۱.۰۴ هست ولی بعد از نصب زیرنویس ، بازی به ورژن ۱.۴۲ اپدیت میشه وقتی میرم داخل بازی منو فارسی هست ولی میگه فایل ذخیره با ورژن بازی هماهنگ نیست بازی رو اپدیت کن
کسی به این مشکل برخورده؟ایا راه حلی داره ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
دوستان یه نکته راجع به زیرنویس ps4 هست اونم اینه که شما وقتی زیرنویس یه بازیو نصب میکنین، این فایل جایگزین فایل آپدیت بازی میشه پس اگه سیو بازیتون مربوط به نسخه آپدیت شده باشه با نصب زیرنویس دیگه نمیتونید از اون سیو استفاده کنید!(اون ورژنی هم که زده شده، فیکه) البته میتونید آپدیت رو دوباره نصب کنید که اونوقت زیرنویس حذف میشه ولی در عوض میتونید از سیوتون دوباره استفاده کنید.اگه فایل زیرنویس رو داخل آپدیت بازی بزارید میتونید درکنار نسخه آپدیت شده از زیرنویس هم استفاده کنید که کار سختیه. درکل خواستم بگم که این زیرنویسهایی که سایتها گذاشتن معمولا برای نسخه 1 بازی هستن. اگه حجم زیرنویس با آپدیت بازی تقریبا یکی بود اون موقع بدونید که زیرنویس داخل آپدیت اعمال شدهسلام
زیرنویس برای بازی سکیرو ورژن ۱.۰۴ رو دانلود کردم بازیم هم ورژنش ۱.۰۴ هست ولی بعد از نصب زیرنویس ، بازی به ورژن ۱.۴۲ اپدیت میشه وقتی میرم داخل بازی منو فارسی هست ولی میگه فایل ذخیره با ورژن بازی هماهنگ نیست بازی رو اپدیت کن
کسی به این مشکل برخورده؟ایا راه حلی داره ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
سلام طبق فرمایشتون سیو قبلی رو پاک کردم و قید ۳۰ساعت بازی رو زدم گفتم با زیرنویس فارسی خیلی بیشتر حال میدهسلام، اون باگه
مشکلی نیست فقط باید از اول بازی رو شروع کنید و سیو قبلی رو پاک کنید
البته اگه خیلی لازمه که با سیو قبلی بازی رو ادامه بدید فعلا یه بکاپ ازش بگیرید
سلامسلام طبق فرمایشتون سیو قبلی رو پاک کردم و قید ۳۰ساعت بازی رو زدم گفتم با زیرنویس فارسی خیلی بیشتر حال میده
بازی نسخه ۱.۰۴ با زیرنویس نسخه ۱.۰۴ که از سایت dlfox دانلود کردم هماهنگه بدون ایراد
بازی از اول اومد و کاملا فارسی شده فقط راهنمای استفاده از دکمه ها برای کنسول ایکس باکس هست ولی اجرا همون دکمه های قبلی هست که برا ps4 بود
ممنون
از اینجا بگیردوستان کسی زیر نویس shadow of the tomb rider رو داره؟
اگه زیرنویس بازی کنترل رو از دی ال فاکس گرفته باشی برای فارسی شدن باید بری تو تنظیمات زبان بازیو عربی کنی.دوستان زیرنویس هایی که من تا الان تست کردم:
Metro Exodus : عالی بود واقعا همه چیز فارسی
Star Wars Jedi Fallen Order : عالی همه چیز مشتی بود
The Control: جواب نداد متاسفانه! نمیدونم شاید ورژن بازی و زیرنویس یکی نبود
Shadow Of Tomb Raider : خوب بود ولی نمیدونم به خاطر زیرنویس بازی باگ زده بود از یه جایی جلوتر نمیشد بری اواخر بازی!
در نهایت امروز میخواستم زیرنویس The Evil Within 2 رو بخرم ولی نوشته بود فقط مخصوص ورژن Fugazi منم ورژنم فرق داشت نخریدم! اگه کسی دارش که محبت کنه بفرسته اگر نه بگید چجوری میشه ریجن زیرنویس تغییر داد که بخرم.