مشکلات نرم افزاری

دانلود منیجر من به صورت سرخود فایلها رو دانلود میکنه(وقتی میزنم Download Later)

از کدوم قسمت باید غیرفعال کنم این اتماتیک دانلود کردن رو؟

میره تو صف دانلود که احتمالا فعال شده ! ستون Categories ... اون پایین queues ، بعد رو زیرشاخه هاش کلیک کن ، ببین کدومشون شروع شده !

دوستان متشکرم.الان یه مشکل دیگه دارم.اونم اینه که من با این کامپیوترم یبار با دایال آپ وصل شدم و بعد از اون هر وتق کامپیوتر رو روشن میکنم یک ارور اکتیو میده و بعد از اون صفحه ی دسکتاپ مشکی میشه.میشه بگید باید چیکار کنم؟

دوستان متشکرم.الان یه مشکل دیگه دارم.اونم اینه که من با این کامپیوترم یبار با دایال آپ وصل شدم و بعد از اون هر وتق کامپیوتر رو روشن میکنم یک ارور اکتیو میده و بعد از اون صفحه ی دسکتاپ مشکی میشه.میشه بگید باید چیکار کنم؟
ویندوزت 7 هستش یا 8؟
باید دوباره فعالسازی کنی!

فكر كنم خيلي ها اين مشكل رو دارن يكيش هم من.............تازه گي ها من ورژن جديد اينترنت دانلود منيجر رو دانلود كردم...ولي دانلود تا 98-97-99 ميره و قابليت ادامه دادن از بين ميره و بعد مينويسه به علت محدوديت زماني ادامه دانلود ميسر نمي باشد...نميدونم علتش چي هست...من برنامه رو از سيستم حذف كردم و دوباره نصب كردم و كرك هاي ديگه رو هم امتحان كردم....خودم فكر ميكنم كه اين ورژن مشكل داشته باشه(6.12build12) يا به خاطر تحريم ....چون قبلا چنين مشكلي نداشتم....(اگه كسي تونست ورژن هاي قبلي رو براي دانلود بزاره)

دانلود منیجر من به صورت سرخود فایلها رو دانلود میکنه(وقتی میزنم Download Later)

از کدوم قسمت باید غیرفعال کنم این اتماتیک دانلود کردن رو؟

:arrowd:
میره تو صف دانلود که احتمالا فعال شده ! ستون Categories ... اون پایین queues ، بعد رو زیرشاخه هاش کلیک کن ، ببین کدومشون شروع شده !

این آدرس که شما گفتی پیدا نکردم :(

میشه دقیق تر بگید! اول باید برم توی option؟

:arrowd:

این آدرس که شما گفتی پیدا نکردم :(

میشه دقیق تر بگید! اول باید برم توی option؟
ببین برو اینجا :
تب Downloads >> Scheduler
بعد اونجا توی ستون سمت چپ زیرشاخه هایی داره برای دانلود فایلها (روشون کلیک کن)شامل زمان بندی برای شروع دانلود ... شما اونارو چک کن ، اگه فعال بودن غیرفعالشون کن ! شاید حل شد...

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

چجوری دسکتاپ رو به حالت compatibility mode دربیارم ؟!

دوستان من درایور بلوتوث لپ تاپم و دانلود کردم حالا که میخوام نصب کنم هر چی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته :| run as admiinistrtor هم زدم ولی نشد :(

دوستان من درایور بلوتوث لپ تاپم و دانلود کردم حالا که میخوام نصب کنم هر چی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته :| run as admiinistrtor هم زدم ولی نشد :(

دوست عزیز شما برین از سایت خود برندتون دانلود کنین ، مثلا اگه اسوس دارین یا دل از خود سایتش دانلود کنین و راحت نصب میشه و تازه همه لپتاپا کنارشون دی وی دی نرم افزار مخصوص لپتاپو دارن از رو همون نصب کنین یا اگه ندادن برین ازشون بگیرین ، وظیفشون بوده تقدیمتون کنن .

دوست عزیز شما برین از سایت خود برندتون دانلود کنین ، مثلا اگه اسوس دارین یا دل از خود سایتش دانلود کنین و راحت نصب میشه و تازه همه لپتاپا کنارشون دی وی دی نرم افزار مخصوص لپتاپو دارن از رو همون نصب کنین یا اگه ندادن برین ازشون بگیرین ، وظیفشون بوده تقدیمتون کنن .
من از خوده سایت hp گرفتم دقیقا هم واسه همون مدل بود 307 مگ هم بود :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or