سلام من الان میخواستم یدونه Key(فایل) بدم تو Kaspersky Internet Security ولی جاشو پیدا نیمکنم یادم رفته !
شما نمیتونی زبانشو تغییر بدی این قابلیت فقط تو نسخه های Enterprise و Ultimate موجوده !
تنها راه تعویض ویندوز یا نصب یه ویندوز جدید در کنار نسخه Starter هستش !
دوستان برای اینکه توی فوتوشاپ نوشته هایی که با فونت فارسی مینویسیم حرف به حرف نباشه چه باید کرد؟
دوست عزیز ، مشکلت حل شد ؟دوستان برای اینکه توی فوتوشاپ نوشته هایی که با فونت فارسی مینویسیم حرف به حرف نباشه چه باید کرد؟
دوستان این مشکل gameranger هنگام نصب گیر میده نتونستم active-x contorol پیدا کنم اگر لینکی دارید به بنده بدهید:d
اقا من بازی bordersland 2 رو دان کردم بعد اشتباهی پاکش کردم.
راهی نیست بشه برش گردوند؟
دوست عزیز یه ریکاوری نصب کنین و برش گردونین چرا نشه داداش .
منظورشون این بود که باید یک نرم افزار ریکاوری نصب کنید و فایل های پاک شده رو ریکاوری کنید!میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ متوجه نشدم
حرف آقا معین محترمه، اما اگه از من بپرسی میگم ریکاوری کردنش غیرممکنه!نرم افزارهای ریکاوری فایل ها رو بر میگردونند نه فولدر ها رو، بازی ها هم که 10ها نوع فرمت فایلی مختلف دارند و احتمال بازیابی به طور سالم هم کم هستش، من که میگم فراموشش کن.خدا بهت صبر بده:dمیشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ متوجه نشدم
ممکنه درایور گرافیکتون با ویندوز سون سازگاری ندارهچرا انقد 7 بد فریم میده بم ؟! مجبورم تو اکس پی بزنم که اونم بازیهایی جدید ساپورت نمیکنن .
ممنون .