مشکلات نرم افزاری

سلام من الان میخواستم یدونه Key(فایل) بدم تو Kaspersky Internet Security ولی جاشو پیدا نیمکنم :دی یادم رفته !

http://forum.bazicenter.com/thread25111/page10/#post2220727

سلام دوستان
کسی میتونه کمک کنه:
مشکل تغییر زبان نوت بوک هلندی

شما نمیتونی زبانشو تغییر بدی این قابلیت فقط تو نسخه های Enterprise و Ultimate موجوده !
تنها راه تعویض ویندوز یا نصب یه ویندوز جدید در کنار نسخه Starter هستش !

اینیکه اقا رامین گفتن کاملا درست هستش .

دوستان برای اینکه توی فوتوشاپ نوشته هایی که با فونت فارسی مینویسیم حرف به حرف نباشه چه باید کرد؟
دوست عزیز ، مشکلت حل شد ؟
کدوم نسخه ؟ بعضی نسخه ها فارسی نمینویسن ، فقط نسخه های middle east !!
ولی تا اونجایی که میدونم آخرین نسخه موجود فتوشاپ ، تنها نسخه ای که روی خودش فارسی رو داره .

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ متوجه نشدم:-s
منظورشون این بود که باید یک نرم افزار ریکاوری نصب کنید و فایل های پاک شده رو ریکاوری کنید!
که البته احتمال اینکه فایل ها سالم ریکاوری نشن و موقع نصب به مشکل بخورید هست. اما به هر حال ارزش امتحان کردن رو داره.
نرم افزار ریکاوری هم زیاده. تعدادی از این نرم افزار ها رو میتونید در لینک هایی که براتون میذارم ببینید و با توجه به مشخصات و کاراییشون دانلود و استفاده کنید

لینک 1
لینک 2

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ متوجه نشدم:-s
حرف آقا معین محترمه، اما اگه از من بپرسی میگم ریکاوری کردنش غیرممکنه!نرم افزارهای ریکاوری فایل ها رو بر میگردونند نه فولدر ها رو، بازی ها هم که 10ها نوع فرمت فایلی مختلف دارند و احتمال بازیابی به طور سالم هم کم هستش، من که میگم فراموشش کن.خدا بهت صبر بده:d

چرا انقد 7 بد فریم میده بم :| ؟! مجبورم تو اکس پی بزنم که اونم بازیهایی جدید ساپورت نمیکنن :| .

ممنون :| .
ممکنه درایور گرافیکتون با ویندوز سون سازگاری نداره
یا برنامه ای چیزی روی سون نصب کردید که باعث افت فریم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or