مشکلات نرم افزاری

بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردم میشه مراحل استفاده رو بگید؟
من تو این زمینه زیاد اطلاعات ندارم ، در ضمن نمیدونم دقیقا مشکل شما چی هست .
ولی استفاده از لودر کار ساده ای هست . اگه ویندوزتون رو DVD هست و از بیرون خریدین ، باید داخل دیسک باشه .
ولی اینجا من یدونه پیدا کردم : 7 Loader 2012 Latest version Download - (چون مال خودم لایسنس بود امتحان نکردم) شما امتحان کن .
موفق باشی.

دوباره سلام
يه مشكلي واسم پيش اومده . تاريخ ويندوز، توي قسمت تنظيمات ، اسم ماه ها را نمي نويسه و به جاش فقط 2 مي نويسه!
تاپيك براي مشكلات ويندوزي نداشتيم، اينو تو مشكلات نرم افزاري پرسيدم. اين هم عكسش :

سلام دوستان یه مشکل بزرگ با Windows Photo Viewer در Windows 7 دارم!
هیچ کدوم از عکس های متحرک (Gif) به صورت متحرک نمایش داده نمی‌شن!
همشون مثل یه عکس معمولی پخش می‌شن!
چه کار کنم؟!
ممنون

سلام دوستان یه مشکل بزرگ با Windows Photo Viewer در Windows 7 دارم!
هیچ کدوم از عکس های متحرک (Gif) به صورت متحرک نمایش داده نمی‌شن!
همشون مثل یه عکس معمولی پخش می‌شن!
چه کار کنم؟!
ممنون
Windows Photo Viewer در Windows 7 قابلیت پخش تصاویر Gif رو نداره
میتونید از Internet Explorer برای نمایش این فایل ها استفاده کنید
سلام .. دوستان هر کاری میکنم این Xilisoft Video Converter 7 کرک نمیشه .. با پچ نتونستم کرک کنم .. چیکار کنم؟! .. ممنون
قبل از باز کردن پچ باید برنامه بسته باشه
برای باز کردن پچ باید روش راست کلیک کنید و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کنید
بعد از اینکه فایل پچ رو اجرا کردید و گزینه Pach رو کلیک کردید
باید برنامه رو باز کنید و با استفاده از یوزر و پسورد دلخواه برنامه رو رجیستر کنید (فرقی نمیکنه چی وارد کنید)

اگر نسخه ای که دارید مشکل داره میتونید از لینکی که براتون میذارم این برنامه و فعال سازش رو دریافت کنید

برای باز کردن پچ باید روش راست کلیک کنید و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کنید
باید برنامه رو باز کنید و با استفاده از یوزر و پسورد دلخواه برنامه رو رجیستر کنید (فرقی نمیکنه چی وارد کنید)

اگر نسخه ای که دارید مشکل داره میتونید از لینکی که براتون میذارم این برنامه و فعال سازش رو دریافت کنید

دانیال جان خودم همین لینکی که گذاشتی رو دانلود کردم .. همه این کار هایی رو هم که گفتی رو انجام دادم اما کرک نمیشه ..

دانیال جان خودم همین لینکی که گذاشتی رو دانلود کردم .. همه این کار هایی رو هم که گفتی رو انجام دادم اما کرک نمیشه ..
دقیقا کجای کار ایراد میگیره ؟!
من خودم از همین لینک دانلود کردم و با همین روش کرک کردم
از منوی Help گزینه آخر رو انتخاب کن (About Xilisoft Video Converter)
یه عکس از پنجره ای که باز میشه بگیر و برام بفرست (پ.خ کن) تا ببینم مشکل کار کجاست

وباره سلام
يه مشكلي واسم پيش اومده . تاريخ ويندوز، توي قسمت تنظيمات ، اسم ماه ها را نمي نويسه و به جاش فقط 2 مي نويسه!
تاپيك براي مشكلات ويندوزي نداشتيم، اينو تو مشكلات نرم افزاري پرسيدم. اين هم عكسش :
ویروس که نمیشه گفت
trojan remover رو امتحان کن

اینجا برنامه نویس داریم؟:دی
چند تا منبع خوب برای یاد گیری سی شارپ می خواستم( انگلیسی و فارسی مهم نیست )
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
از این لینک میتونید چند تا کتاب مفید در این زمینه رو دانلود کنید

البته بهترین منبع برای یاد گیری #C کتاب دایتل هست که متاسفانه لینک دانلودش رو پیدا نکردم براتون بذارم

Windows Photo Viewer

سلام ، دانیال جان .
یه سوال راجع به Xilisoft دارم ... ریجیستر هم شده . ولی این برنامه Xilisoft Video Converter و هم برنامه Xilisoft DVD Creator بخش Preview کار نمیکنه ... و فقط یه کادر تو خالی هست.
ضمنا من فکر میکنم خوب عمل نمیکنند . مثلا تو Xilisoft DVD Creator یه فیلم رایت کردم زیرنویس به درستی نمایش نمیداد و حرف حرف بود.
شما میتونی کمکم کنی ؟ کجا میتونم راجع به این برنامه اطلاعات بگیرم.
تشکر.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or