HOSΣIN
کاربر سایت
شما باید دنبال loader win 7 بگردین !
---------------------
چجوری دسکتاپ رو به حالت compatibility mode دربیارم ؟! برای بازی میخوام...
بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردم میشه مراحل استفاده رو بگید؟
شما باید دنبال loader win 7 بگردین !
---------------------
چجوری دسکتاپ رو به حالت compatibility mode دربیارم ؟! برای بازی میخوام...
من تو این زمینه زیاد اطلاعات ندارم ، در ضمن نمیدونم دقیقا مشکل شما چی هست .بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردم میشه مراحل استفاده رو بگید؟
Windows Photo Viewer در Windows 7 قابلیت پخش تصاویر Gif رو ندارهسلام دوستان یه مشکل بزرگ با Windows Photo Viewer در Windows 7 دارم!
هیچ کدوم از عکس های متحرک (Gif) به صورت متحرک نمایش داده نمیشن!
همشون مثل یه عکس معمولی پخش میشن!
چه کار کنم؟!
ممنون
قبل از باز کردن پچ باید برنامه بسته باشهسلام .. دوستان هر کاری میکنم این Xilisoft Video Converter 7 کرک نمیشه .. با پچ نتونستم کرک کنم .. چیکار کنم؟! .. ممنون
قبل از باز کردن پچ باید برنامه بسته باشه
برای باز کردن پچ باید روش راست کلیک کنید و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کنید
بعد از اینکه فایل پچ رو اجرا کردید و گزینه Pach رو کلیک کردید
باید برنامه رو باز کنید و با استفاده از یوزر و پسورد دلخواه برنامه رو رجیستر کنید (فرقی نمیکنه چی وارد کنید)
اگر نسخه ای که دارید مشکل داره میتونید از لینکی که براتون میذارم این برنامه و فعال سازش رو دریافت کنید
دقیقا کجای کار ایراد میگیره ؟!دانیال جان خودم همین لینکی که گذاشتی رو دانلود کردم .. همه این کار هایی رو هم که گفتی رو انجام دادم اما کرک نمیشه ..
از این لینک میتونید چند تا کتاب مفید در این زمینه رو دانلود کنیداینجا برنامه نویس داریم؟
چند تا منبع خوب برای یاد گیری سی شارپ می خواستم( انگلیسی و فارسی مهم نیست )
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Windows Photo Viewer
قبل از باز کردن پچ باید برنامه بسته باشه
برای باز کردن پچ باید روش راست کلیک کنید و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کنید
بعد از اینکه فایل پچ رو اجرا کردید و گزینه Pach رو کلیک کردید
باید برنامه رو باز کنید و با استفاده از یوزر و پسورد دلخواه برنامه رو رجیستر کنید (فرقی نمیکنه چی وارد کنید)
اگر نسخه ای که دارید مشکل داره میتونید از لینکی که براتون میذارم این برنامه و فعال سازش رو دریافت کنید