مشکلات نرم افزاری

من چند وقته این مشکل رو دارم:

وقتی میخوام ایمیل یاهو بسازم(وقتی فرم ثبت نام رو تکمیل میکنم) تا میزنم روی creat accunt یه پیج سفید میاد و همون طور باقی میمونه!

با سا-کس هم امتحان کردم نشد!

از چی میتونه باشه؟ممکنه از ispباشه؟

وقتی میخوام ایمیل یاهو بسازم(وقتی فرم ثبت نام رو تکمیل میکنم) تا میزنم روی creat accunt یه پیج سفید میاد و همون طور باقی میمونه!

از Chrome استفاده میکنی؟
بخدا من هم دیگه اعصابم از دست این ISP ها و V P N ها و سرعت اینترنت خورده! بخدا دیگه دارم دیوونه میشم!

میثم عزیز این نصب کنین و ازش استفاده کنین ایشالله مشکلتون حلشه حل نشد بهم پ.خ کنین چاره ای کنم .

لینک

این لینکی که دوستمون گذاشتن ورژن 14 فایرفاکس هستش، ورژن 16 رو دانلود کن. به احتمال زیاد مشکل از Chrome هست، من هم با Chrome این مشکل رو داشتم قبلا! به نظر من فایر فاکس نصب نکن، آخرین وؤژن کروم داخلش این مشکل حل شده و البته IE9 شدیدا پیشنهاد میشه. فایرفاکس خیلی سنگین و کند هستش!

از Chrome استفاده میکنی؟
بخدا من هم دیگه اعصابم از دست این ISP ها و V P N ها و سرعت اینترنت خورده! بخدا دیگه دارم دیوونه میشم!

با هر مرورگری که میرم همین طوریه!

میثم عزیز این نصب کنین و ازش استفاده کنین ایشالله مشکلتون حلشه حل نشد بهم پ.خ کنین چاره ای کنم .

معین جان حل نشد :(

هر ورژنی بالای 14 هستش ازمایشیه و فعلا نسخه فاینال همون 14.1 دوست عزیز موفق باشید . مگه بخای نسخه ازمایشی نصب کنی اون جداست دیگه .

ورژن 15 فایرفاکس تازه یه 3 4 روزی میشه اومده !
دوستان دارید شوخی میکنید دیگه، آره؟! یا شاید هم من حالم خوب نیست! نسخه ی Final ورژن 15 که یه چند قرنی میشه که اومده!

نسخه Final بله بقول خودتون یه چند قرنیه اومده :| ولی Release همون تاریخی بود که گفتم !
من اصلا متوجه نمیشم شما چی میگید! اینطور که شما میگید نسخه ی Final قبل از ریلیز ورژن اومده!!! عکس رو هم اگه نگاه کنید میبینید که من الان دارم از ورژن بتای 16 استفاده میکنم! به این معنی که پرونده ی نسخه ی 15 بسته شده!

من اصلا متوجه نمیشم شما چی میگید! اینطور که شما میگید نسخه ی Final قبل از ریلیز ورژن اومده!!! عکس رو هم اگه نگاه کنید میبینید که من الان دارم از ورژن بتای 16 استفاده میکنم! به این معنی که پرونده ی نسخه ی 15 بسته شده!
شما راست میگی !
برای اثبات حرفم تاریخ انتشار 15 Final رو چک کن !
اینطوری که شما میگی ورژن 17 الفا هم اومده ! بتا ورژن ممکنه مشکل داشته باشه پس بهتره همیشه از Final (Release) استفاده بشه .

آخرین ویرایش:

وقتی میرم تو قسمت ایمیل، بغل اسم یاهو (توی کادر وارد کردن آدرس سایت) یه قفل میاد و با کلیک کردن روی اون مینویسه که: این صفحه برای جلوگیری از سو استفاده ی دیگران کد گذاری شده!:

encrypted to prevent eavesdropping

راهی نداره این سکوریتی فیرفاکس کلن تعطیل بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or