Real Madrid 9
کاربر سایت
دوست عزیز یا از اول خراب بودن فایلا یا اینکه موقع دانلود به مشکل خوردن دوست عزیز .ای بابا تا حالا دو تا فیلم دانلود کردم یکیش که 10 دقیقه اخر فیلم خراب میشه این یکی هم 1 ساعت مونده به اخر فیلم!!!
دوست عزیز یا از اول خراب بودن فایلا یا اینکه موقع دانلود به مشکل خوردن دوست عزیز .ای بابا تا حالا دو تا فیلم دانلود کردم یکیش که 10 دقیقه اخر فیلم خراب میشه این یکی هم 1 ساعت مونده به اخر فیلم!!!
سلام صابر جانسلام
جدیدا ISP رو عوض کردن و از جایی دیگه (شاتل ) خط میگیرم
یه مشکلی دارم که اول فک کردم از خود خط یا شرکته !
حالا بعد از کلی هزینه رو خط و سیم عوض کردن خط تلفن و غیره ! به این نتیجه رسیدم که مشکل من نرم افزاری میتونه باشه.
مشکل از این قراره که
وقتی من 1 گیگ تا دو گیگ دانلود میکنم ارتباط مودم با PC قطع میشه و علامت خطر میاد اون گوشه روی خطهای وای فای! جالبیشم اینجاست که وقتی یه بار مودمو خاموش روشن میکنم دوباره وصل میشه و دوباره همین برنامه رو داره.
میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست !؟
شما سوالتون رو اینجا مطرح کن دوست منگرافیک amd 7450m وقتی هر درایوری براش نصب میکنم ورزن رو 8.0.881 نشان میده درسته یا باید به ورزن بالا تری ابدیت بشه?
سیستمت چیه؟! بنویس سیستمت رو اگه ممکنه.دوستان یه مشکل خیلی نضخرف و آزاردهنده برام پیش اومده که ممنون میشم کمک کنین مشکلمو حل کنم !
مشکل اینه : من تو ویندوز ویستا ، 7 ، 8 افت فریم پیدا میکنم ! کلافم میکنه !!!!! مثلا دیروز the amazing spider man تو 7 فریم ریت 5 بود تو xp بود 30
آخه انقد تفاوت ؟؟؟
آخه بازی های جدید xp رو پشتیبانی نمیکنن ! ممنون میشم کمک کنین !
سیستمت چیه؟! بنویس سیستمت رو اگه ممکنه.
حالا چرا Vista؟ چرا 7 و 8 نه؟! :d من فقط اینو میدونم که هرچقدر XP میخواد، Vista چهار برابرش رو لازم داره!
من زیاد از سیستم بندی و این چیزا سر در نمیارم:d اما خوبه فک کنم:dسیستم
vga = 6570 amd
ram = 4gb 1333
cpu = g630 intel
:d:d:d:d:d
جان هرکی دوست دارین کمک کنین !!!
چرا ویستا ؟ چون بازیهای جدید باید dx10 داشته باشی که xp نداره !
من زیاد از سیستم بندی و این چیزا سر در نمیارم:d اما خوبه فک کنم:d
من هم که گفتم، چرا 7 و یا 8 نصب نمیکنی؟ 8 شدیدا توصیه میشه (من نصب نکردم تا به حال اما شنیدم خیلی خوبه:d)
من فکر میکنم مشکل از درایور کارت گرافیکتون باشه که با ویندوز سون سازگار نیستدوستان یه مشکل خیلی نضخرف و آزاردهنده برام پیش اومده که ممنون میشم کمک کنین مشکلمو حل کنم !
مشکل اینه : من تو ویندوز ویستا ، 7 ، 8 افت فریم پیدا میکنم ! کلافم میکنه !!!!! مثلا دیروز the amazing spider man تو 7 فریم ریت 5 بود تو xp بود 30
آخه انقد تفاوت ؟؟؟
آخه بازی های جدید xp رو پشتیبانی نمیکنن ! ممنون میشم کمک کنین !
دوستان توجه کنن :d !!!!
من ویندوز 7 داشتم ، ویندوز xp ریختم غیب شد :d !
با برنامه های EasyBCD و VistaBootPto نتونستم درست کنم ! ( میگه باید بوت لودر ویندوز 7 یا ویستا داشته باشی ! - منم که ندارم ! )
با start up repair خود ویندوز 7 از طرق بوت هم نشد ! ( تو بوت ارور رپوردینگ داد ! )
چیکار میگین بکنم ؟! آخه اون ویندوز خیلی برام مهم بود !
TNX
:d:d:d:d:d:d
درود؛سلام !
من همیشه به مشکلات عجیب غریب میخورم !
من به نت وصل میشم ، اینترنت خیلی کنده یا اصلا قطع بنظر میاد ، ولی مثلا با پرو کسی فایر رایگان سرعتش معمولی میشه !!!
میخواستم ببینم کسی نظری نداره !؟؟!