مشکلات نرم افزاری

سلام !
من همیشه به مشکلات عجیب غریب میخورم !
من به نت وصل میشم ، اینترنت خیلی کنده یا اصلا قطع بنظر میاد ، ولی مثلا با پرو کسی فایر رایگان سرعتش معمولی میشه !!!
میخواستم ببینم کسی نظری نداره !؟؟!
فایر وال ویندوز رو روشن کن

سلام دوستان.من آنتی ویروسم ESET NO32 هستش که میخوام برای چند دقیقه غیر فعالش کنم.هر کاری کردم نتونستم.میشه کامل بگید باید چیکار کنم؟

یه امتحان بکن برای من هم این مشکل رو داشتم فایر وال رو روشن کردم درست شد درست شد
راستش فایر وال ویندوزم همیشه روشن بوده! امتحان کردم؛ چرا دروغ بگم، فایروال رو خاموش کردم افتضاح شد! افتضاح تر از قبل! پس در نتیجه فایروال تاثیر داره، اما سرعتی که با V P N به دست میاد باورنکردنیه! بخدا من هنوز خودم باورم نشده که با V P N سرعت بیشتر بشه!
من واسه سرچ کردن گوگل تست کردم:
FireWall - Off: سرعت افتضاح شد! تقریبا 1 دقیقه طول کشید تا نتایج سرچ بیاد!
FireWall - On: سرعت بهتر شد! تقریبا 20 ثانیه طول کشید تا نتایج سرچ بیاد!
V P N: سرعت عالی بود! تقریبا 8 ثانیه طول کشید تا نتایج سرچ بیاد!!!

سلام من به یه مشکل عجیب خوردم. من تو دانلود تورنت به مشکل خوردم. اصلا seed نمیگیره. با اینکه خود سایت 100 تا سید میده. مشکل از برنامه هستش؟(البته یه بار پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد)
کسی میدونه موضوع چیه؟

سلام من به یه مشکل عجیب خوردم. من تو دانلود تورنت به مشکل خوردم. اصلا seed نمیگیره. با اینکه خود سایت 100 تا سید میده. مشکل از برنامه هستش؟(البته یه بار پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد)
کسی میدونه موضوع چیه؟
با V P N تست کردی؟! دیگه IP های ایران دوهزار نمیرزه!

من history هارو پاک کردم ، تنظیمات IE ریست کردم ، کامپیوتر رو خاموش و مودم رو هم خاموش کردم !بعد که روشن کردم حل شده بود ...
نمیدونم مشکل از کجا بود ، ولی مال منم دقیقا مثل Arsham شده بود ...! شاید یه اشکال گذرا بوده ، فعلا که حل شد.

من history هارو پاک کردم ، تنظیمات IE ریست کردم ، کامپیوتر رو خاموش و مودم رو هم خاموش کردم !بعد که روشن کردم حل شده بود ...
نمیدونم مشکل از کجا بود ، ولی مال منم دقیقا مثل Arsham شده بود ...! شاید یه اشکال گذرا بوده ، فعلا که حل شد.
دوباره همون مشکل واست پیش میاد! البته امیدوارم که هیچوقت دیگه واست این مشکل پیش نیاد! اما اگه از من میشنوی یه V P N بگیر خودتو راحت کن! باور کن سرعتش از نت معمولی بیشتره!
یه سوال داشتم شاید بی ربط باشه ولی خیلی مهمه چگونه میشه یه درایو اصلی مثل درایو c را از کامپیوتر پاک کرد؟
نمیشه! یعنی باید دوباره پارتیشن بندی بشه که توصیه نمیکنم!

یه سوال داشتم شاید بی ربط باشه ولی خیلی مهمه چگونه میشه یه درایو اصلی مثل درایو c را از کامپیوتر پاک کرد؟
لطفا بیشتر توضیح بده که میخوای چی کار کنی

میخوای یک درایو و اطلاعاتش رو کلا پاک کنی ؟
میخوای فضای خالیش رو به درایو های دیگه اضافه کنی؟

دقیقا توضیح بده تا راهنماییت کنم باید چی کار کنی

این ویندوز من ارور جینیو میده.چی کنم ؟
به نظرت نباید نسخه ویندوز رو میگفتی ؟!:d

اگر از ویندوز سون استفاده میکنی،
به این سایت برو و از بین کرک هایی که قرار داره اونی که خود سایت پیشنهاد کرده رو دانلود و نصب کن

-
اگر هم ویندوز 8
به این تاپیک برو و روش هایی رو که بچه ها گفتن امتحان کن

اقایون همگی سلام .

بنده به یه مشکل بسیار تخیلی برخوردم که واقعا ممنون میشم کمکم کنید . بنده الان در ویدوز سون هستم و با کابل لن به اینترنت وصل هستم و مشکلی هم ندارم . همچنین در PS3 هم مشکلی از لحظ اینترنت ندارم . اما در ویندوز XP که میرم کلا در اون ویندور اینترنت به کل قطع هست و همه مرورگر ها به بنده ارور Connection Was Reset میدن ! به قسمت Show All Connections هم رفتم و طبق چیز هایی که دیدم کابل لن رو به راحتی میشناخت و مشکلی وجود نداشت .

حالا سوال بنده این هست که مشکل از چی هست و چرا اینجوری شده ؟؟ چرا فقط تو ویندوز xp ایجوری هست ؟؟

يه مشكلي واسم پيش اومده . تاريخ ويندوز، توي قسمت تنظيمات ، اسم ماه ها را نمي نويسه و به جاش فقط 2 مي نويسه!
تاپيك براي مشكلات ويندوزي نداشتيم، اينو تو مشكلات نرم افزاري پرسيدم. اين هم عكسش :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or