مشکلات نرم افزاری

دوستان عزیز بی زحمت اگه کسی میتونه مشکله مارو هم حل کنه ممنون میشم :)
مشکله من اینه که ویندوزم رو عوض کردم و میخوام آنتی ویروس Avast 7 pro یا اینترنت سکوریتی Avast 7 رو نصب کنم که هنگام اجرای فایل نصب این پیغام رو میده دیگه کلافه شدم خواهشآ راهنمایی کنید
سلام
عکسی در پستتون نمیبینم. لطفا جایی آپلود کنید که دیده بشه

شما وقتی Internet Security رو نصب کنید دیگه نیازی به نصب آنتی ویروس ندارید.
و فکر میکنم مشکلی هم که ایجاد میشه برای نصب این دو در کنار همه.

سلام
عکسی در پستتون نمیبینم. لطفا جایی آپلود کنید که دیده بشه

شما وقتی Internet Security رو نصب کنید دیگه نیازی به نصب آنتی ویروس ندارید.
و فکر میکنم مشکلی هم که ایجاد میشه برای نصب این دو در کنار همه.

کلا مشکل اینه که هیچ کدوم رو نصب نمیکه آنتی ویروس دیگه ای هم رو سیستم ندارم
تا قبل از این که ویندوزم رو عوض کنم اینترنت سکوریتی آواست 7 رو سیستم کار میکرد مشکلی نداشتم
ولی الان از وقتی که ویندوز مجدد نصب شده برنامه رو دیگه نصب نمیکنه در صورتی که Avast free 5 رو بدون خطا نصب میکنه
http://axgig.com/viewer.php?file=72819967593648502676.jpg
http://axgig.com/viewer.php?file=09693523003922865195.jpg

تا قبل از این که ویندوزم رو عوض کنم اینترنت سکوریتی آواست 7 رو سیستم کار میکرد مشکلی نداشتم
ولی الان از وقتی که ویندوز مجدد نصب شده برنامه رو دیگه نصب نمیکنه در صورتی که Avast free 5 رو بدون خطا نصب میکنه
عکس گیگ سایت آپلود عکس رایگان و مجانی برای بلاگفا :AXGIG
عکس گیگ سایت آپلود عکس رایگان و مجانی برای بلاگفا :AXGIG[/QUOTE
جدیدترین درایور کارت گرافیکت رو دوباره نصب کن! :d

دوست عزیز شما هر انتی ویروس یا سکرتی که نصب میکنین قبلش اگه انتی ویروس دیگه ای نصب کرده بودین حالا هر ورژنی اول قبلش اون انتی ویروس یه برنامه به نام مثلا ریموویبل اوست یا نود یا هر انتی ویروسی موجوده انو دانلود کن تا از ریشه پاکشون کنه بعد ریستارت کن یبار دیگه نصب کن انشالله مشکلتون حل میشه موفق باشین .

خواهش میکنم
سلام.
ممنون ، این برنامه گویا فیلم رو رایت میکنه !
فکر کنم اشتباه از من باشه ، من میخوام یه بازی کامپیوتر dvd 9 رو روی دو تا dvd 5 رایت کنم . با این برنامه که نشد بهرحال.
شواهد نشون میده این کار به راحتی قابل انجام نیست ! باید برم dvd 9 بخرم...
روز خوش.

سلام دوستان عزیز.من یک مشکلی در لپ تاپم دارم!من دیشب ویندوز سونم رو حذف کردم وروش ویندوز 8 رو نصب کردم.وقتی ویندوز 8 بالا اومد دیدم یکی از درایوام نیست و کلا پاک شده!یعنی قبلا که 3تا درایو داشتم و هاردم 500 گیگابایت بود الان 2تا درایو دارم و حجمش شده 300 گیگابایت!ممنون میشم راهنمایی کنید:x>:d

سلام دوستان عزیز.من یک مشکلی در لپ تاپم دارم!من دیشب ویندوز سونم رو حذف کردم وروش ویندوز 8 رو نصب کردم.وقتی ویندوز 8 بالا اومد دیدم یکی از درایوام نیست و کلا پاک شده!یعنی قبلا که 3تا درایو داشتم و هاردم 500 گیگابایت بود الان 2تا درایو دارم و حجمش شده 300 گیگابایت!ممنون میشم راهنمایی کنید:x>:d
خدا بیامرزتش:d
دوباره ویندوز رو نصب کن، در حال حاضر داخل ویندوز نمیشه کاری کرد!
هرچی داخل اون درایو بوده رو هم به کلی فراموش کن چون به اف رفته:d

یعنی واقعا دیگه نمیشه کاری کرد!دوستان کمک!:دی

چی داشتی داخل اون درایو؟! اگه عکس داشتی، مشکلی نیست همون درایور رو ویندوز رو که نصب کردی دوباره پارتیشن بندی کن، با Magic Photo recovery همه ی عکسا رو میتونی برگردونی! عکسای 3، 4 سال پیش هم برمیگردونه:d

چی داشتی داخل اون درایو؟! اگه عکس داشتی، مشکلی نیست همون درایور رو ویندوز رو که نصب کردی دوباره پارتیشن بندی کن، با Magic Photo recovery همه ی عکسا رو میتونی برگردونی! عکسای 3، 4 سال پیش هم برمیگردونه:d

نه فیلمای E3 و Gamescom رو داشتم نمیشه برگردونی؟:دی راستی ستاپ ویندوز 8 رو هم داشتم.

نه فیلمای E3 و Gamescom رو داشتم نمیشه برگردونی؟:دی راستی ستاپ ویندوز 8 رو هم داشتم.
تخصص من در اون حیطه نیستش:d اما اگه خیلی مهمه میشه یه کارش کرد! فقط دیگه گریت میگیره تا برشون گردونی! اگه از من بپرسی میگم بیخیالش بشو:d

nimah32

شما اگر موقع نصب ویندوز 8 اون درایو رو پاک نکردی یا تغییری تو پارتیشن ها نداده باشی
بعید میدونم مشکل خاصی پیش اومده باشه و اصلا نیازی به پارتیشن بندی مجدد و ریکاوری و این حرفا باشه
ممکنه با نصب مجدد ویندوز سون دوباره درایوتون به حالت عادی برگرده و به اطلاعاتش دسترسی داشته باشید
بازم از اونجا که ویندوز 8 رو نصب نکردم نمیتونم زیاد راهنماییتون کنم ، اما شما مشکلتون رو تو بخش مشکلات سخت افزار مطرح کنید
دوستان اونجا هم تخصص در این زمینه دارن ، هم تجربه کار با ویندوز 8 رو دارند و مطمئنا بهتر میتونن راهنماییتون کنند

دوستان من یه فایل تصویری دان کردم فرمتش mkv هستش تا وسط ها کاملا درسته ولی از یه تایم زمانی قطع میشه...راهی نداره بشه درستش کرد؟
نه عزیز، مشکل از فایل هستش و درست هم نمیشه! کلا این فرمت های MKV یه چیزیشون میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or