مشکلات نرم افزاری

دوستان من یاهو مسنجر رو ران میکنم یوزر و پس رو هم میدم و log in هم میشم ولی برنامه بعد چند ثانیه خودکار بسته میشه و ارور میده...close program....
اخرین نسخه برنامه هستش و فلش پلیر و... نصبه...مشکل چیه؟

سلام دوستان
از وایرلس استفاده می کنم. می خوام دسترسیِ لپ تاپ یا هر وسیله ی دیگه ای که از طریق وای فای به مودم متصل می شه رو تحت اختیار بگیرم یعنی اینکه کاری کنم مثلا وقتی لپ تاپ میزان استفاده ش از وای فای به 50مگ رسید دیگه اجازه استفاده از اینترنت رو از لپ تاپ یا اون وسیله ای که از طریق وای فای به مودم وصل هست رو بگیره به صورت اتوماتیک.
آیا نرم افزاری برا همچین کاری هست؟

سلام دوستان؛
من Internet Explorer 9 64 Bit رو دان کردم، وقتی میخوام نصبش کنم، گزینه ی Install رو میزنم، مینویسه Downloading، یه خورده پر میشه بعد دیگه گیر میکنه و ازجاش تکون نمیخوره! دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنن! ویندوزم هم 7 64Bit هستش!
مرسی
شما از لینک زیر برنامه رو دانلود و نصب کنید
دوستان من یاهو مسنجر رو ران میکنم یوزر و پس رو هم میدم و log in هم میشم ولی برنامه بعد چند ثانیه خودکار بسته میشه و ارور میده...close program....
اخرین نسخه برنامه هستش و فلش پلیر و... نصبه...مشکل چیه؟
بهترین راهی که برای این مشکل سراغ دارم اینه که از یه نسخه دیگه برنامه استفاده کنید
اگر مطمئنید نسخه آخر برنامه رو دارید ، یک بار به طور کامل برنامه رو پاک کنید و دوباره نصب کنید
احتمالا مشکل حل میشه
سلام دوستان
از وایرلس استفاده می کنم. می خوام دسترسیِ لپ تاپ یا هر وسیله ی دیگه ای که از طریق وای فای به مودم متصل می شه رو تحت اختیار بگیرم یعنی اینکه کاری کنم مثلا وقتی لپ تاپ میزان استفاده ش از وای فای به 50مگ رسید دیگه اجازه استفاده از اینترنت رو از لپ تاپ یا اون وسیله ای که از طریق وای فای به مودم وصل هست رو بگیره به صورت اتوماتیک.
آیا نرم افزاری برا همچین کاری هست؟
من با چنین برنامه هایی کار نکردم و آشنایی ندارم
اما با جستجو تونستم 2 تا برنامه براتون پیدا کنم که زحمت بررسی و تحقیق در موردشون رو به خودتون می سپارم
امیدوارم اون چیزی که شما میخواید باشن و کاری که میخواید رو انجام بدن

سلام خدمت دوستان.

بعضی سایت ها وقتی واردشون میشم و رو صفحشون کلیک میکنم 1 یا چند تا پیج دیگه برا تبلیغ باز میکنن. راهی هست تو Fire Fox بشه جلوش رو گرفت؟
بد جوری اعصاب خورد کنه اصلا تمرکز آدم رو بهم میریزه :دی

اگه راهی براش هست ممنون میشم بگید.

سلام خدمت دوستان.

بعضی سایت ها وقتی واردشون میشم و رو صفحشون کلیک میکنم 1 یا چند تا پیج دیگه برا تبلیغ باز میکنن. راهی هست تو Fire Fox بشه جلوش رو گرفت؟

سلام
با نصب این دو افزونه، از شر تبلیغات و صفحه های مزاحم تو سایت ها راحت میشی

سلام خدمت دوستان.

Kaspersky نصی کن Adblockerش رو فعال کن:d معجزه میکنه:d

===================================
دانیال جان بابت راهنمایی خیلی ممنون؛ نیازی به دانلود مجدد نبود خدا رو شکر! فعلا ADSL وصل نیست آخه:d
حل کردم مشکل رو، باز هم ممنون.

http://forum.bazicenter.com/members/61858/@ ノーティーイヌ
خواهش میکنم دوست من

-
سلام !
من هم همین مشکل رو دارم ، کسپراسکای هم نصب کردم ، ولی توی add-ons میگه با فایرفاکس 14 مچ نیست !
متاسفانه بیشتر افزونه های امنیتی کسپر 12 با فایرفاکس جدید همخونی نداره
باید از افزونه های خود فایرفاکس استفاده کرد

سلام !
من هم همین مشکل رو دارم ، کسپراسکای هم نصب کردم ، ولی توی add-ons میگه با فایرفاکس 14 مچ نیست !
همونطور که دانیال جان اشاره کردن، اد آن های کسپر سکای کلا زیاد با Firefox مچ نیستن (هر نسخه از Firefox)؛ اما به طور کامل با Chrome و IE مطابقت دارن!
من نمیفهمم دوستان چرا از Firefox استفاده میکنن؟!! از وقتی IE9 رو نصب کردم Chrome و FF رو به طور کلی پاک کردم از داخل سیستم! واقعا که نسخه ی 9 اینترنت اکسپلورر یه چیز دیگست!
شما کسپرسکای چه ورژنی رو نصب کردی؟! ورژن 12 رو نصب کن و ترجیحا 13 اگه حجمش واست قابل قبول باشه! نسخه ی 13 هنوز بتا ست، اما کسپرسکای بتا نمیشناسه؛ همه ی ورژن هاش عالی هستن!

یه مشکلی برای لبتابم به وجود اومده
ویدیو هایی که 1080P هست رو که اجرا میکنم انگار که سیستم نمیکشه تصویر کند میشه ولی صدا همونجوری برا خودش میره ولی سیستم هنگ نمیکنه چون درصد استفاده از رم و سی پی یو موقع پخش زیر 20 درصد هست. قبلا هم این مشکل رو نداشتم راحت پخش میکرد ممنون میشم کمک کنید . راستی هم با KM Player امتحان کردم هم با Media Player
Classic
مشخصات دستگاه هم اینه
i7 2GHZ
6GB DDRIII
6770 GDDR5

سلام دوستان.
2-3 روز میشه که سیستمم قاط زده و به احتمال زیاد ویروس گرفته.
مشکلاتی که برای ویندوز پیش اومده ایناس:
جای آیکن های روی دسکتاپ رو نمیشه عوض کرد، یعنی عوض میشه ولی با یه refresh برمیگرده به جای قبلی.
نحوه ی نمایش فایل ها تو فولدرها فقط به صورت details هست و اگه عوض کنم اون هم برمیگرده به حالت قبل.
تو فولدرهایی که موزیک هست گزینه ی play all تو نوار بالا موجود نیست.
آنتی ویروس (Avira دارم آپدیت هم هست) هم مدام به 2تا فایل تو درایو ویندوز گیر میده به این نام ها:
@.80000000 که میگه TR/ATRAPS.Gen2 Trojan هست.
@.800000cb که میگه TR/Sirefef.16896 Trojan هست.
هر چقدر هم که میزنم delete کنه باز هیچ اتفاقی نمیفته.
2بار هم کل سیستم رو اسکن کردم ولی بازم همونطوریه.
اگه کسی میدونه مشکل رو چطور حل کنم و راهنمایی کنه ممنون میشم.
موفق باشید.

آپدیت:
با تشکر از دوستان، مشکل حل شد. ;)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز بی زحمت اگه کسی میتونه مشکله مارو هم حل کنه ممنون میشم :)
مشکله من اینه که ویندوزم رو عوض کردم و میخوام آنتی ویروس Avast 7 pro یا اینترنت سکوریتی Avast 7 رو نصب کنم که هنگام اجرای فایل نصب این پیغام رو میده دیگه کلافه شدم خواهشآ راهنمایی کنید
http://axgig.com/viewer.php?file=72819967593648502676.jpg
http://axgig.com/viewer.php?file=09693523003922865195.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or