LazaR AngeloV
کاربر سایت
دقیقا بگو چی هست اینی که میخوای پاکش کنی؟!حالا CUT ـش کردم نه Delete میشه نه Shift-Delete !
زحمت خوندن توضیحات لینکی که برات فرستادم رو به خودت میدادی ، میفهمیدی چی کار میکنههمون چیز هایی که باید پاک شه ! خیلی زیاده بیشتر کار های فتوشاپم رو می ریختم تو سطل آشغال حالا دیگه پر شده 2 گیگ آشغال دارم!
اون برنامه چی کار می کنه ؟! و نحوه کارش ؟!
دوستان چه حوری میشه 2 تا زیرنویس رو همزمان توی KM Player لود کرد ؟
ظوری که زیرنویس فارسی پایین باشه زیرنویس آلمانی بالا؟
زیرنویس ها رو تهیه کردم ولی به جای هم پایین صفحه میان و همزمان با هم نشون داده نمیشن.
یه کم خودم ور رفتم ولی زیر نویس از 60% صفحه بیشتر بالا نمیره اونم با کلیدهای Ctrl+] هست.
خیلی ممنون اون مشکل رو خودم برطرف کردم.
یه مشکلی برای لبتابم به وجود اومده
ویدیو هایی که 1080P هست رو که اجرا میکنم انگار که سیستم نمیکشه تصویر کند میشه ولی صدا همونجوری برا خودش میره ولی سیستم هنگ نمیکنه چون درصد استفاده از رم و سی پی یو موقع پخش زیر 20 درصد هست. قبلا هم این مشکل رو نداشتم راحت پخش میکرد ممنون میشم کمک کنید . راستی هم با KM Player امتحان کردم هم با Media Player
Classic
مشخصات دستگاه هم اینه
i7 2GHZ
6GB DDRIII
6770 GDDR5
دوست عزیز شما نرم افزارهای داخل DVD لپ تاپتونو کامل نصب کردین . اگه نصب نرکدین حتما همرو نصبشون کنین و کارت گرافیکتونم اپدیت کنین دوست عزیز .
اگر تنظیمات به همین شکلی که الان هست باشه ، فایل ها به ترتیب و پشت سر هم دانلود میشن
مرسی آقا دانیال! ممنون.اگر تنظیمات به همین شکلی که الان هست باشه ، فایل ها به ترتیب و پشت سر هم دانلود میشن
اون عدد یک که در تصویر هست نشون میده که فایل ها باید یکی یکی دانلود بشن و بره سراغ فایل بعدی