ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
کسی از دوستان هست که نکات کلیدی فوتوشاپ cs5 رو بلد باشه ویه توضیحی بده. . .یا سایتی هست که آموزش داده باشه؟؟
یک فایل ویدیویی MKV با زیرنویس SRT دارم ، میخواهم رو DVD رایت کنم که قابل پخش تو XBOX باشه (یعنی MKV نباشه) و زیرنویس هم داشته باشه. چون وارد نبودم زیرنویس را همراه با فیلم کانورت میکردم و بعد رایت میکردم که اینجوری زیرنویس روی فیلم دایمی میشد و حذف نمیشد. الان بخواهم فیلم را به DVD تبدیل کنم باید اول کانورت کنم یا نیازی نیست و زیرنویس را جگونه بهش اضافه کنم/ضمنا کانورتر من AVS Converter هست.درود بر شما
مشکل چیه ؟ چرا نمیشه ؟ بعد از رایت تو کامپیوتر میخواید نگاه کنید یا تو پلیر خانگی ؟
شاد باشید
کسی از دوستان هست که نکات کلیدی فوتوشاپ cs5 رو بلد باشه ویه توضیحی بده. . .یا سایتی هست که آموزش داده باشه؟؟
سلام. از منوی Edit گزینه Apply Middle Eastern Composer رو انتخاب کن.سلام آقایون این فتوشاپ .... فارسی نمینویسه CS4 نمی خوام دوباره یکی دانلود کنم یا بخرم میشه کاریش کرد یعنی فارسی رو سره هم و آدمی زادی نمی نویسه ... ممنون میشم جواب بدید !
دوست مندوستان یه مشکل جدی دارم با IDM
من تابستون یه نسخه از IDM رو دان کردم و کرکش کردم و تا الان باهاش کار میکردم الان هر سایتی میرم با هر مرورگری میرم می خوام هر چیزی دان کنم ارور میده میگه اون سرور پیدا نکرده
تنظیماتشم اصلا دست نزدم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه مشکل جدی دارم با IDM
من تابستون یه نسخه از IDM رو دان کردم و کرکش کردم و تا الان باهاش کار میکردم الان هر سایتی میرم با هر مرورگری میرم می خوام هر چیزی دان کنم ارور میده میگه اون سرور پیدا نکرده
تنظیماتشم اصلا دست نزدم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من با استفاده از کارت dv در ویندوز 7 نمیتونم از دوربین فیلمبرداری فیلم کپچر کنم هم از برنامه Ulead VideoStudio 8 و هم از Premiere 6.0 استفاده کردم ولی صحفه سیاه هست لطفا راهنمایی کنید
2 تا ویندوز نصبه رو سیستم.ویندوز ۷ و ۸ ۶۴بیت
مشکل اینجاست رو ۷ همه درایوها رو میشناسه ولی رو ۸ ۲تا رو نمیشناسه.تا روش کلیک میکنم میگه فرمت کن....مشکل کجاست؟