مشکلات نرم افزاری

سلام.
آقا این فایر فاکس نمیزاره فیس بوق کامل لود شه ! اصلا عکس ها و خیلی چیز ها رو نشون نمیده، اینطوریه :

08622000571069262199.png

ولی با ie کامل لود میشه.

با سلام.
زمانی که کامپیوتر را روشن میکنم متوجه میشوم که بعضی از نرم افزار ها مانند babylon adobe svchost.exeو... با اینکه در فایروال ویندوز 7 قرار داده ام باز هم به طور خودکار به اینترنت متصل شده و از حجم دانلود من کم میکنند.
میخواستم که کمک کنید که از اتصال خودکار آن ها به اینترنت جلوگیری کنم .

با سلام.
زمانی که کامپیوتر را روشن میکنم متوجه میشوم که بعضی از نرم افزار ها مانند babylon adobe svchost.exeو... با اینکه در فایروال ویندوز 7 قرار داده ام باز هم به طور خودکار به اینترنت متصل شده و از حجم دانلود من کم میکنند.
میخواستم که کمک کنید که از اتصال خودکار آن ها به اینترنت جلوگیری کنم .

یکعدد فایروال درست و حسابی نصب کن:

Firewall Download, Windows 7 Firewall Security, Firewall Protection for Windows 7

سلام.
آقا این فایر فاکس نمیزاره فیس بوق کامل لود شه ! اصلا عکس ها و خیلی چیز ها رو نشون نمیده، اینطوریه :

ولی با ie کامل لود میشه.
درود بر شما
بعد از ورود به سایت باید قسمتی رو که در عکس براتون مشخص کردم کلیک کنید.

در پنجره باز شده ، به تب permissions برید .
دقت کنید که همه گزینه ها روی Default باشند و همچنین در قسمت Load Image ، گزینه Allow فعال باشد.
-
اگر مشکل از اینجا نبود ، یک بار فایرفاکس خودتون رو بطور کامل پاک و دوباره نصب کنید. (ترجیحا آخرین نسخه)

پ.ن : پایین بودن سرعت اینترنت (بدلیل استفاده از چیز شkن) هم میتونه باعث ایجاد همچین مشکلی در فایرفاکس بشه.

درود بر شما
بعد از ورود به سایت باید قسمتی رو که در عکس براتون مشخص کردم کلیک کنید.

در پنجره باز شده ، به تب permissions برید .
دقت کنید که همه گزینه ها روی Default باشند و همچنین در قسمت Load Image ، گزینه Allow فعال باشد.
-
اگر مشکل از اینجا نبود ، یک بار فایرفاکس خودتون رو بطور کامل پاک و دوباره نصب کنید. (ترجیحا آخرین نسخه)

پ.ن : پایین بودن سرعت اینترنت (بدلیل استفاده از چیز شkن) هم میتونه باعث ایجاد همچین مشکلی در فایرفاکس بشه.

این کار ها رو کرده بودم، ولی بازم درست نشده بود.
از سرعت نتم نیست، چون SO*KS هست و با سرعت 100 Kb/s دانلود می کنم و پنگ هم با 4.2.2.4 زیر 200 هست و بقیه ی سایت ها به راحتی و با سرعت باز میشن.
فکر کنم باید فایرفاکس رو پاک کنم و دوباره نصب کنم :(.
ممنون بابت راهنمایی.

لپ تاپ سونی دارم که ویندوز 7 روش نصبه، زبانش هم انگلیسی و هم فارسیه ولی موقع تماشای فیلم با KMPlayer زیرنویس فارسی به شکل اشکال نامشخصی درمیاد و قابل استفاده نیست !؟

لپ تاپ سونی دارم که ویندوز 7 روش نصبه، زبانش هم انگلیسی و هم فارسیه ولی موقع تماشای فیلم با KMPlayer زیرنویس فارسی به شکل اشکال نامشخصی درمیاد و قابل استفاده نیست !؟

سلام.
شما این مسیر رو طی کن مشکل حل میشه:
Control Panel>Region and Language>from top tab Administrative>Change System Local Language Setting>Change it From English To Persian
با این روش زیرنویس درست میشه ولی تعداد کمی از نرم افزارها وقتی اون گزینه رو Persian باشه کار نمیکنه که با تکرار همین مسیر میتونی به English تغییرش بدی.

سلام .
میخوام یه فیلم رو با فرمت mkv و زیرنویس srt رایت کنم روی dvd ...
چه جوری هست !؟! باید Nero نصب کنم ؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

تشکر ، موفق باشید

مشکل در دانلود

سلام دوستان ببخشید من از گوشی K970 وقتی با استفاده از UC Browser 8.2 به اینترنت متصل میشم تو سایتهایی که واسه دانلود شمارش معکوس میزارن تو uc browser شمارش کار نمیکنه وباعث میشه که نتونم فایلم رو دانلود کنم اگه کسی بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم

سلام موقع نصب نرم افزار این ارور رو میده یعنی چی؟

سلام.این ارور میگه که ستاپ اجازه ی دسترسی به مسیر و ایجاد فلدر رو نداره.شما برای حل این مشکل رو ستاپ کلیک راست کرده و Run As Administrator رو بزنین و برنامه رو نصب کنین.
برای اطلاع بیشتر به لینک پایین مراجعه کنید.

اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or