مشکلات نرم افزاری

سلام داداش دانلود كردم ولي مشكلم حل نشد يه browser ميشه معرفي كني كه باهاش بتونم تو اونجور سايتا دانلود كنم؟

ازینجا دانلود کنین موفق باشین .

---------- نوشته در 10:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------

یه فایل zip با حجم بالای 700 mb دانلود کردم ( از یکی از سایتای وطنی :|) موقع extract ارور CRC میده , راه حلی داره ؟!

سلام مهران جان یبار ریپایرش کن ببین جواب میده یا نه . موفق باشی .

سلام .
میخوام یه فیلم رو با فرمت mkv و زیرنویس srt رایت کنم روی dvd ...
چه جوری هست !؟! باید Nero نصب کنم ؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

تشکر ، موفق باشید
سلام . من میخوام یه دی وی دی به صورت منودار رایت کنم . + اینکه زیر نویس srt هم میخوام بهش اضافه کنم ...
کسی اینجا میتونه راهنمایی کنه !؟

ممنون.

درود دوستان

خب من به یه مشکلی برخوردم. با فتوشاپCS5 کار می کنم. دور یه عکسی رو که در میارم تو همون برنامش سیوش می کنه!
نمی خوام اینجوری باشه. چیکار کنم؟

ممنون@};-
فکر کنم فهمیدم منظورتو...
ببین فایلتو قبل از اینکه ببندی،برو تو قسمت File>Save As...بعد تو قسمت format که زیر File Name قرار داره فورمت فایلو از PSD به(JPEG( JPG یا PNG یا یکی از فرمتهای عکس قرار بده...بعد سیو رو بزن...
امیدوارم مشکلت حل بشه

سلاک ،یه مشکلی دارم با این کروم ، کلا رو مخه ، چی کنم دیگه نیاد ؟!
http://myup.ir/images/05494091711233623015.jpg

سلام دوست عزیز.
شما مراحل ابتدایی رو انجام بدین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
حتما آخرین نسخه ی کروم رو استفاده کنین بعدش به این آدرس:

اینجا

برین و فایلی رو که دریافت میکنی رو نصب کنید.

مشکلتون به احتمال زیاد برطرف میشه...
...........................
اگه حل نشد به سایت پایین مراجعه کن:

اینجا

سلاک ،یه مشکلی دارم با این کروم ، کلا رو مخه ، چی کنم دیگه نیاد ؟!
http://myup.ir/images/05494091711233623015.jpg
داداش این سایتی که میخواد خودش رو یه عنوان یک سایت با کانکشن های امن معرفی کنه گواهینامه یا همون certificate اش مورد تایید مرورگرت نیست همون طور که دوستان گفتن از نسخه آخر گوگل کروم استفاده کنی مشکلت حل میشه

داداش این سایتی که میخواد خودش رو یه عنوان یک سایت با کانکشن های امن معرفی کنه گواهینامه یا همون certificate اش مورد تایید مرورگرت نیست همون طور که دوستان گفتن از نسخه آخر گوگل کروم استفاده کنی مشکلت حل میشه
کی میخواد این همه بوکمارک و ... دوباره جور کنه :((

کی میخواد این همه بوکمارک و ... دوباره جور کنه :((

شما نسخه ی قبلی رو نمیخواد Uninstall کنی.نسخه ی جدید رو دانلود ونصب کن مشکلی واسه بوکمارک ها و... پیش نمیاد.یعنی با نصب نسخه ی جدید اونا پاک نمیشن نصبش هم به این صورته که فایل دریافتی رو اجرا میکنی مرورگر خودش نصب میشه.فقط باید مرورگر رو ریستارت کنی.
برای اطمینان از نسخه نصب شده میتونی به قسمت About Google Chorme ازتب Customize & Control Google Chorme که به شکل آچار درقسمت بالا سمت راست مشخص شده مراجعه کنی

سلام امروز سیستمم رو از داخل پاک کردم ولی الان که روشنش کردم این صفحه سیاه رو میاره نمیدومنم چرا اینجوری شده
ایین هم عکس
02282844701030651138.jpg

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

UP
کسی نیست کمک کنه:((

سلام امروز سیستمم رو از داخل پاک کردم ولی الان که روشنش کردم این صفحه سیاه رو میاره نمیدومنم چرا اینجوری شده
ایین هم عکس
02282844701030651138.jpg

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

UP
شما باید مشکلت رو تو بخش سخت افزار بگی نه اینجا. ولی به هر حال من جوابت رو میگم. این داره تنظیمات CMOSــت اشتباه هست. شما یه بار باطری که به مادربردت هست دربیار بذارش رو آهن ربا و دوباره بذارش سر جاش.

ایین هم عکس
UP
من عکس رو نمیبینم عزیز. لطفا یک جای دیگه آپ کن تا منم ببینم چی به چی هست
-
مطمئنی اتصالات مادربرد دست نخورده؟ کابل هارد کشیده نشده ، کابل های برق ، همه چیز درسته؟

ایین هم عکس
02282844701030651138.jpg

UP

سلام.از داخل پاک کردم یعنی چی ؟!:d
فک کنم این مشکلت سخت افزاری باشه تا نرم افزاری...به هرحال باتری CMOS اِت داره جونشو میده به شما وباید عوض بشه.بعد ار تعویضش برو بایوس وتاریخ وزمان واینارو درست کن.عکسش هم این شکلیه:

bd6a600d4cb7.jpg

بعد ازعوض کردن باتری هم پیشنهاد میشه بایوس رو آپدیت کنی.

برای اطلاعات بیشتر و اطمینان خاطر از دوستان تاپیک سخت افزار هم مشاوره بگیر:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or